Το ματι το δικο μου πλεον παει απο μονο του απο την πρωτη λεξη στην τελευταια και ο εγκεφαλος μου μεταφραζει:
μπλα μπλα μπλα μπλα ΠΑΟΚ μπλα μπλα μπλα μπλα ΘΑ μπλα μπλα μπλα ΟΤΑΝ
δεν ειδες το ΠΑΟΚ-ολυμπιακος ΠΑΟΚτση?
στ'αρχιδια σου.Μπες στο ΠΑΟΚμανια διαβασε τα αρθρα,διαβασε μετα τα σχολια μεχρι στον υπνο σου το μουνι που θα ονειρευτεις να σου μιλαει greeklish,μπες μετα ΠΑΟΚ24 καπακι ολαΠΑΟΚ.gr για βραδινο φαε δεκα ανακοινωσεις συνδεσμων,το πρωι που θα ξυπνησες δες τι ειπε η 4,μετα η κρηνη και η χιος ακου και λιγο ραδιοφωνο που 150 ακροατες θα πουν 150 διαφορετικα θεματα ε και στο τελος θα νιωσεις οτι ησουν εκει.Α διαβασε και εστ1926 blogspot για λιγο πιο εναλλακτικη ενημερωση.
Και εγω καθομαι και λεω σε τι διαφερει αυτο που θα γραψει ο συντακτης της επανομης (τυχαιο ονομα) απο αυτο που θα γραψει ο user eimai_paok_kai_goustarw στο παοκμανιαολαπαοκτελειατζιαρεδωθαταμαθειςολαπαοκτσ ημπλογκσποτ?
Απο λογια χορτασαμε.
Πραξεις εχετε?
Δεν εχετε?
Οι βεμ που πιστευω οτι βαζουν υπενθυμησεις στα κινητα και χτυπανε καθε τρεις και λιγο και πανε σε ενα σ-κ πολο,χαντμπολ,γυναικειο ποδοβολει κτλ τι ανακοινωση πρεπει να βγαζουν,σε μεγεθος παπυρους λαρους μπριτανικα?
Ουλτρας μπλα μπλα.
Τα εγραψα και στο τοπικ ΠΑΟΚ-ολυμπιακος σαν λαος τελειωσαμε(μιας και δεν περιμενω να αλλαξει κατι)