Author Topic: Σ.Φ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 - http://paokgate4.gr  (Read 144889 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Απ: Σ.Φ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 - http://paokgate4.gr
« Reply #220 on: April 29, 2008, 18:13:16 »
Φίλε Γιαννιώτη, δεν μένω στο θέμα της τουρκικής σημαίας που βγήκε από την 4. Καθόλου δεν με ενδιαφέρει αν η 4 ή η κάθε 4 θα σηκώσει τουρκική ή ρώσικη ή πολωνική σημαία.. Μάλιστα, για να είμαι ειλικρινής, δεν μου άρεσε και τόσο που σήκωσαν τουρκική σημαία (όχι όμως για λόγους ενότητας κτλ απλά προσωπικά δεν γουστάρω να βλέπω εθνικές σημαίες στο γήπεδο, από όποιο κράτος και αν προέρχονται)
Αυτό που λέω, γενικεύοντας λίγο το θέμα, είναι οτι ο κάθε σύνδεσμος - οπαδός καλώς κάνει και έχει άποψη και πρέπει να έχει άποψη και να τολμάει να την εκφράζει αντί να αυτολογοκρίνεται στο όνομα της "ενότητας" γιατι αυτό είναι συνυφασμένο με τον ρόλο του ως οπαδού. Ακόμα και αν η άποψη αυτή αποδειχθεί λάθος στο τέλος...
Στο σημείο αυτό διαφωνούμε με τον PAOKCure....
Αυτός πιστεύει οτι η ενότητα είναι πάνω από ολα και οτι προκειμένου να πετύχουμε πρέπει να φτιαχτεί μια μασίφ ενωμένη κερκίδα (πηγαίνοντας όμως αναπόφευκτα στον μ.ο. κατά την άποψη μου...).
Εγώ λέω οτι μέσα από την διαφορετικότητα μας εξυπηρετούμε καλύτερα τον ρόλο μας ως "συνείδηση" του ΠΑΟΚ και "θεματοφύλακας" των αξιών του και αποφεύγουμε κινδύνους αλλοτρίωσης, μαζοποίησης και αποχαύνωσης (με τον κίνδυνο όμως όπως σωστά επισημαίνει ο PAOKCure να γίνουμε στο τέλος μαλλιά κουβάρια)...
Τελικά, λοιπόν το θέμα είναι ποιόν "κίνδυνο" θεωρείς σοβαρότερο ή πιο πιθανό...
Αυτά τα ολίγα...
Θα με ενδιέφερε πάντως και η άποψη σου επί του θέματος (αν βέβαια θέλεις να τοποθετηθείς...)

ΥΓ τι σου είναι πάντως ο ΠΑΟΚ (και το internet).. Από τις δυο άκρες της Ελλάδας καθόμαστε και συζητάμε για την τρέλλα μας.. Αυτή η δυναμική είναι η κύρια μου ελπίδα οτι θα ξαναγίνουμε όπως πρέπει και θα θυμίσουμε τι πάει να πει ΠΑΟΚ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
« Reply #221 on: April 30, 2008, 02:59:24 »
Πρωτιστως δεν ηταν απλα πικαρισμα ειναι το συμβολο του κατακτητη και αντικειται στην ιστορια του ΠΑΟΚ.Η Θυρα 4 ανεξαρτητως σε ποιον συνδεσμο ειναι ο καθενας πρεπει να ειναι η αιχμη του δορατος του οργανωμενου Παοκτση.Αλλα με αυτες τις κινησεις αναγκαζει πολλους να τις γυρισουν την πλατη.Δεν δυνανται κανεις να παραχαραξει την ιστορια του ΠΑΟΚ βλεπε ανακοινωση που εξισωνει το θυτη με το θυμα.το τουρκο με τον Ελληνα οταν υπαρχει στρατος κατοχης στην μεγαλονησο οταν υπαρχει casus belli απο τουρκικης πλευρας οταν αμφισβητειται η ελληνικοτητα του Αιγαιου οταν συνεχως γινονται εναριες παραβιασεις.καποιοι λενε αυτα δεν εχουν σχεση με αυτο το forum και τον ΠΑΟΚ.ΟΚ αλλα η ανακοινωση της 4 πολιτικοποιει την συζητηση και μοιραια εμεις που δεν γουσταραμε την κινηση αυτη πρεπει να απαντησουμε.το παραμυθι με το πικαρισμα να τελειωσει γιατι οπως προειπα αν σηκωθει ο αγκυλωτος σταυρος στα πλαισια πικαρισματος θα γινει της κακομοιρας και το ξερουμε ολοι.για αυτο η κινηση ειχε πολιτικα ελατηρια οπως εδειξε και η ανακοινωση.επομενως καλο θα ηταν η 4 να το ξανασκεφτει και στην επικειμενη ΓΣ να τεθει σοβαρα επι συζητηση γιατι η δραση φερνει αντιδραση και δεν ειναι καιρος για εμφυλιους.ας κρατησει καθενας την ιδεολογια του μακρυα απο τον ΠΑΟΚ ειδαλλως γινεται και αυτος εκμεταλλευτης δικην γουμενου και αλλων καθως χρησιμοποιει τον ΠΑΟΚ για βατηρα οχι ιδιου συμφεροντος οπως οι αλλοι αλλα  προπαγανδας των πολιτικων θεσεων του.επισης δεν τρεχει μονο η 4 στα πεσιματα εκδρομες και αλλοι συνδεσμοι τρεχουν και μαχονται και δεν ειναι αυτης της ιδεολογιας αλλα της αντιθετης και δεν διχαζουν.ο ΠΑΟΚ ενεχει πατριωτικους συμβολισμους και διεκδικηση των αρπαγεντων εδαφων αυτο αδερφια δεν δυνανται να το αλλαξει ουδεις.απο το ''Κ'' απο το εμβλημα απο τα παντα υπαρχει ο νοστος της επιστροφης.ας σεβαστουμε την ιστορια μας και ας προχωρησουμε ενωμενοι γιατι ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.ας σεβαστουμε τους ιδρυτες του ΠΑΟΚ ΜΑΣ που υπεστησαν τα μυρια οσα απο τους τουρκους που τοσο ευκολα σηκωνουμε την σημαια του.

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
« Reply #222 on: April 30, 2008, 03:29:08 »
Συν τοις αλλοις τα πιθηκισματα ειναι εξισου αποτροπαια και τουλαχιστον φαιδρα.δεν ταιριαζουν στΟΝ Παοκτση αυτες οι συμπεριφορες μας  μας κατασσουν σε οχλο οχι σε μαχιμο λαο αφοσιωμενο στην προοδο του ΠΑΟΚ.και ολα αυτα ειναι απορροια της ελλειψης ενος ηγετη στον ΠΑΟΚ που να τυγχανει καθολικης αποδοχης.καθε παρεα τραγουδαει το συνθημα της καθε ενας κανει οτι γουσταρει ερχεται σε ματς με αρι με κιτρινη φανελα και αλλα τραγικα.
Φρονω δε οτι ειναι η ωρα να καθισουμε ολοι οι οργανωμενοι και να συζητησουμε οπως και να τοποθετησουμε καποιον επικεφαλη στην κερκιδα παραμεριζοντας εγωισμους και παθη.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ κερκιδα πλεον αδερφια και οσοι εξτασιασονται με το ματς με αρι λυπαμαι.καποτε σε ολα τα ματς ειχαμε παλμο και φωνη τωρα τεινουμε να γινουμε οπαδοι στα γουστα και μονο.ειναι ζητημα μειζονος σημασιας πρεπει να μαστε ενωμενοι με ηγετη δεν γινεται αλλιως.οι εχθροι μας που ειναι και μεσα και απο τον ΠΑΟΚ μας θελουν ''ρεμπετ ασκερ''.νομιζω οτι χρειαζεται πειθαρχια και οργανωση κατι που λειπει πλεον.αυτη ειναι η δουλεια μας ως οργανωμενοι και οχι να αναρτουμε το πανο και τελειωσε.αν δεν αντιληφθουμε την κρισιμοτητα της ιστορικης στιγμης που περνα ο ΠΑΟΚ καθοτι μικραινει συνεχως και πιπτει σε ανυποληψια, που εχει ως αποτελεσμα διαρροη οπαδων, τοτε θα εχουμε αποτυχει.εμεις οι ιδιοι πρεπει να αναγεννηθουμε πρωτα και μετα το αγωνιστικο κομματι.οπαδοι με κασκολ τσαμπιονς λιγκ και την γκομενα διπλα δεν εχουν θεση στο Λαο μας και δη στην 4.πρεπει να βγουμε απο αυτο το τελμα και επειτα θα απεγκλωβησουμε και το αγωνιστικο κομματι.

Melb4

• Guest
« Reply #223 on: April 30, 2008, 05:45:55 »
Diafono se ola me tin anakoinosi tis 4...den mporeis se ena toso simantiko mats na me vgazeis mia simea pou ksereis ek to proteron oti einai to kokkino pani gia tous 7000 apo tous 7200 pou einai mesa sto gipedo...me tin simeaq den mporouses na pikareis kanenan kata tin gnomi mou...siga min oi pektes tou arouli evlepan tin tourkiki simea kai komplaran na peksoun mpasket....i dikeologia tou pikarizmatos den me pithei se kamia periptosi....oso gia auto pou lene ta paidia tis 4 mesa stin anakinosi oti den prepei na blekoume tis tixon ethnikistikes mas idees i tis tixon anarxikes mas idees me ton PAOK se auto simfono apolita....apla ta idia atoma pou evgalan tin anakoinosi DEN to kanoun ....exoume dei pan polles fores fetos stin toumpa alla kai se ektos edras mats akoma akoma kai se paxnidi basket mesa stin patra oti kounane mia simea akros anarxiki pou den exei kamia sxesi me ton PAOK mas.....apla exei ena aplo 4A alla kai svizmeno ton aggiloto stauro......exoume dei na tropopoioun to pio gnosto autokolito tou astera eksarxion kai na to kanoun na exei sxesi me ton paok.....exoume dei distixos se autin tin xronia para polla apo tin ANAGENIMENI (pragmatika i 4 i fetini an eksereis ta parapano fetos exei anagenithei) thira 4....

ELPIZO APO TOU XRONOU OLA AUTA NA EXOUN KOPOI I ESTO NA PERIORISTOUN SE MIKRO VATHMO....GIATI VLEPO NA DIMIOURGITE MEGALO PROVLIMA STON LAO TOU PAOK....

Poli kalo post.

ive4

• Guest
« Reply #224 on: April 30, 2008, 08:23:11 »
δε κατάλαβα τι σχέση έχει η τουρκική σημαία με τους φυλακισμένους οπαδούς ;
Σε κάθε 2 ποστ για το νόμο ορφανού δικαιούμαστε να γράφουμε για άλλα θέματα ;
Οπως το πανί στο Βόλο έτσι και η τουρκική σημαία σε κερκίδα του ΠΑΟΚ είναι βλακεία.

Scorpion4

• Guest
« Reply #225 on: April 30, 2008, 12:04:53 »
Katse re ive pou mplekeis to pano sto volo me tin tourkiki simaia iremise ligo...oudemia sxesi to ena me to allo.Sigkrineis epoxes kai katastaseis teliws diaforetikes.Meprdeuesai asxima.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #226 on: April 30, 2008, 12:53:16 »
Μια χαρά τα λες φίλε, απλά ολόκληρη η ανάλυση σου είναι χτισμένη πάνω στο δεδομένο ότι αυτοί που σήκωσαν τη σημαία το έκαναν για να προκαλέσει συζητήσεις και να ανοίξει το θέμα της πολιτικής στο γήπεδο, κάτι που απλά δεν ισχύει. Μπορεί για σένα να είναι αστεία η δικαιολογία της εμψύχωσης κάποιου παίχτη ή του πικαρίσματος. Δεκτό αλλά για αυτα βγήκε. Μπορεί επίσης να θεωρείς αστεία και τις τούρκικες σημαίες στο παλέ και το πανό βουλγαρία ΠΑΟΚ που έβγαινε στις αρχές του 90 και το έλληνες είστε και φαίνεστε και το 400 χρόνια τουρκοκρατία κτλ και κτλ. Δεκτά όλα. Αλλά μην βλέπεις σχέδια και συνομοσίες εκεί που δεν υπάρχουν. Αν έβγαινε κάτι πολιτικό όπως πχ ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ, ο πυρσός της ΝΔ, ο Τσε, η σβάστικα τότε θα ήμουν μαζί σου. Αλλά δεν συνέβη αυτό. Βγήκε μια σημαία και δεν με νοιάζει ποιας χώρας ήταν, όπως γίνεται εδώ και χρόνια στον ΠΑΟΚ. Για να καταλάβεις τι λέω φαντάσου να είχαμε ένα Αμερικάνο, Ρώσο, ή ένα γάλλο παικταρά και έβγαινε η ανάλογη σημαία. Θα γινότανε τίποτα; Μάλλον όχι και αν γινότανε θα φταίγανε αυτοί που θα αντιδρούσαν, όχι αυτοί που τη σηκώσανε, γιατί έγινε για θέματα του ΠΑΟΚ

ΥΓ: Εδώ είναι ένα αντιπροσωπευτικό φόρουμ ΠΑΟΚτσήδων. Μπορεί να μπει ο καθένας. Και γηπεδικός και ιντερνετάκιας και ότι θες. Δυστυχώς όμως η ευτυχώς δεν μπαίνουνε οι πάντες και ούτε είναι το κέντρο των εξελίξεων του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου
Θα πω μόνο μακάρι να είναι έτσι.
Εγώ με αυτά που έγραψα εξέφρασα τους φόβους μου, παρά κάποια σιγουριά πως έτσι είναι.
Πάντως θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Εγώ δεν σχολίασα τη σημαία, ούτε τη μανούρα και ούτε θα το έκανα ποτέ. Όπως δεν το έκανα σε καμία από τις περιπτώσεις που αναφέρεις.
Εγώ εξέφρασα τους φόβους και τις επιφυλάξεις μου, λόγω της ανακοίνωσης. Η ανακοίνωση είναι το κακό για μένα κι όχι η τουρκική σημαία (αν έμενε εκεί το θέμα και δε υπήρχε συνέχεια).

Πάντως ολόκληρη η ανάλυσή μου (όπως λες) είναι χτισμένη πάνω στο γεγονός πως τα παιδιά της Θ4 είναι πάρα πολύ ευφυή, άρα πάνω σε δεδομένο κι όχι πάνω σε υπόθεση για τα κίνητρα!

Για το ΥΓ
Αν παρανόησα τον τρόπο που το είπες συγγνώμη. Ναι, υπάρχουν πάρα πολλοί από την αφρόκρεμα του λαού μας που δεν μπαίνουν σε internet. Αλλά όταν λες πως από τη Θ4 δε μπαίνουν σε forum οπαδών, δεν το καταλαβαίνω. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση στο internet δεν βγήκε; Η Θ4 δεν έχει ιστοσελίδα και μέλη που ασχολούνται πολύ ενεργά με αυτήν; Δεν χρησιμοποιεί η Θ4 το internet πολύ συχνά και με πολύ καλό τρόπο;
Γιατί λοιπόν να μη μπαίνουν αυτά τα μέλη στο Paokworld; Αυτό ρωτάω και γι' αυτό απάντησα. Εδώ μήπως έχει γραμμένα λιγότερα χιλιόμετρα; Ή μήπως εδώ ασχολούμαστε λιγότερο με τ' αδέρφια μας στη φυλακή; Ή εδώ είμαστε άσχετοι με τους συνδέσμους;
Γιατί να μη μπαίνει εδώ μέσα ένα μέλος της Θ4; Εδώ μπαίνουν από παντού. Από όλους τους συνδέσμους, γιατί απλά όσοι είμαστε εδώ ανήκουμε σε όλο το λαό του ΠΑΟΚ.
Θεώρησα λοιπόν ότι το είπες απαξιωτικά, λες κι η Θ4 είναι κάτι υπεράνω. Αν όχι sorry ξανά

Και όχι το Paokworld δεν είναι φυσικά το κέντρο των ΠΑΟΚτσήδικων εξελίξεων. Ούτε για πλάκα δε λέγονται αυτά. Αν άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο θέλω να το ξεκαθαρίσω.
« Last Edit: April 30, 2008, 13:41:26 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #227 on: April 30, 2008, 13:09:46 »
Βγάζει η 4 ένα κείμενο στο σαιτ της και λέει ότι η σημαία ανέβηκε για αυτόν τον πολύ συγκεκριμένο λόγο. Και μέσα σε ένα φόρουμ τα άτομα που την σήκωσαν (δηλαδή τα μέλη της 4) χαρακτηρίζονται σαν μπερδεμένοι, ξεφτιλίζουν το τιμημένο, βάζουν τα προσωπικά τους πάνω απο τον ΠΑΟΚ, πρέπει να αποκοπούνε και άλλα τέτοια. Και εγώ απαντάω αναλόγως και σταράτα, γιατί το πιο πιθανό είναι πως κανένας απο την 4 δεν θα μπει εδώ για να απαντήσει. Αυτούς τους βλέπεις μόνο σε πέταλα, σε λεωφορεία, σε πορείες συμπαράστασης, σε φυλακισμένους και σε σκηνικά. Δυστυχώς δεν μπαίνουν εδώ μέσα. Πιστεύω σε κάλυψα φίλε γιαννιώτη και επέτρεψε μου να μην επεκταθώ παραπάνω. Όντως μεγάλη κουβέντα η ενότητα, αλλά τι είδους ενότητα θέλουμε; Κράξιμο για μια σημαία και μετά τούρκος είναι ο μπαμπάς σας; Καλό πάσχα 

ΥΓ: Ωραία τα λέμε εμείς αλλά 2 αδέρφια μας μπήκαν φυλακή και θα κάνουν πάσχα εκεί. Αν μια τούρκικη σημαία αξίζει 40 ποστ, τότε γαμώτο τα 2 ΑΔΕΡΦΙΑ μας πόσα αξίζουν; Για αυτούς πάλι άλλοι θα τρέχουν φαίνεται, αυτοί που βάζουν τα προσωπικά τους πάνω απο τον ΠΑΟΚ.

ΥΓ: Σβήσε και αυτό μεγάλε δεν τρέχει τίποτα

Αδερφέ, με όλο τον σεβασμό, είσαι πολύ λάθος όταν υπονοείς οτι οι συνδεσμίτες της 4 δεν μπαίνουν στο σαιτ γιατί αυτοί τρέχουν στα γήπεδα και εμεις όχι. Αν νομίζεις οτι το φόρουμ αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο του καφενείου και του να χαμε να λεγαμε απο παιδάκια που δεν ξέρουν που πέφτουν τα γήπεδα ή τα εκδρομικά λεωφορεία, είσαι βαθειά νυχτωμένος..... Επίσης κοιμάσαι ύπνο βαθύ αν νομίζεις οτι το οπαδικό κίνημα του Π.ΑΟ.Κ. στα τέλη του 70 και καθ' όλη τη διάρκεια του 80 όπου κ δυνάμωσε ανεπανάληπτα, έκρυβε ή υποδαυλιζόταν απο μαλακισμένες (κατ' εμέ) ιδεοληψίες του τύπου "antifa" ή του τύπου "χρυσης αυγής". Έχουν γραφεί χιλιάδες ποστς επ' αυτού κ δεν θέλω να κουράζω....Να τονίσω πάντως οτι κατά την γνώμη μου αδερφέ, υπάρχουν "σκηνικά" και "σκηνικά" και δυστυχώς ορισμένα τελευταία "σκηνικά" ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ Ή ΦΕΡΟΥΝ με το Σωματείο που αγαπάμε...Γίνονται για να περασει γραμμή και είναι άμεσα εκμεταλεύσιμα απο άτομα που βάλθηκαν να μας αλλάξουν όλο το οπαδικό μας είναι για να μας πείσουν οτι η ιδεολογία τους είναι Π.Α.Ο.Κ.
Μακριά.......

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #228 on: April 30, 2008, 13:34:37 »
Εγώ πάλι θα διαφωνήσω με τους παραπάνω και με τον PAOKCURE του οποίου οι απόψεις συνήθως με βρίσκουν 100% σύμφωνο...

Αν και συμμερίζομαι την επιθυμία για ενότητα, την οποία επίσης θεωρώ πρωταρχική προτεραιότητα γενικά του οπαδικού κινήματος και ειδικά της Θ.4 ως ενός από τους πρωταρχικούς και ιστορικότερους εκφραστές του, θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τoν ΠΑΟΚ με πρόφαση την ενότητα να υπάρξει "σιγή ασυρμάτου" και ο κάθε σύνδεσμος να αυτο-λογοκρίνεται προκειμένου να μην "ενοχλήσει" τον συμ-παοκτσή του. Κάθε άλλο, που, κατά την άποψη μου, ο ρόλος των συνδέσμων και των οπαδών γενικότερα, είναι να αποτελέσουν, μεταξύ άλλων, τον θεματοφύλακα  των αξιών του ΠΑΟΚ που θα έχει, και θα πρέπει να έχει, λόγο που θα καυτηριάζει τα κακώς κείμενα. Και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να υλοποιηθεί με φίμωτρο στους συνδέσμους.
Για να εξηγήσω λίγο παραπάνω αυτό που θέλω να πω, κατά την άποψη της "ενότητας uber alles" κάκιστα οι σύνδεσμοι πρωτοστατούσαν στην εκδίωξη των λαμογιών τύπου Γούμενου με δυναμικές ενέργειες, καθώς αυτό ενοχλούσε ένα μέρος του λαού του ΠΑΟΚ που ζούσε σε μια κατάσταση virtual reality και θεωρούσε οτι αφού η φούσκα που είχε δημιουργήσει ο γού συνέχιζε να επιπλέει τότε no problem at all...
Με την ίδια λογική, κακώς φωνάζουμε ενάντια στον νόμο Ορφανού που φυλακίζει τα αδέρφια μας καθώς αυτό μπορεί να ενοχλήσει, σύμφωνα με την παραπάνω λογική, μια μεγάλη μερίδα συν-οπαδών μας που ψηφίζει το κυβερνών κόμμα (οι συλλήψεις δεν γίνονται εν κενώ και τυχαία, γίνονται βάσει μιας λογικής που θέλει να μετατρέψει τα γήπεδα σε απολιτίκ, ακριβούς και κυριλέ χώρους συνάθροισης αφήνοντας παράλληλα τους χουλιγκάνους να σφάζονται μεταξύ τους σε οργανωμένα ραντεβού εκτός των γηπέδων)
Το χειρότερο από όλα είναι ότι η λογική αυτή απειλεί σταδιακά να αφαιρέσει από τους οπαδούς το κυριότερο όπλο τους: το δικαίωμα να εκφράζουν άποψη, να κρίνουν τις διοικήσεις των ΠΑΕ, των ΚΑΕ, των Α.Σ. και σιγά σιγά να τους μετατρέψει από κοινωνούς της ιδέας του ΠΑΟΚ , του ΟΛΟΥ ΠΑΟΚ όπως εύστοχα παρατήρησε ο northeagle παρακάτω, σε χαζοχαρούμενους χειροκροτητές, σε πελάτες που καταναλώνουν ΠΑΟΚ ως συνοδευτικό της πίτσας και της μπύρας τους...
Εμένα, τουλάχιστον, αυτός ο κίνδυνος μου φαίνεται και σοβαρότερος και πιο πιθανός. Άλλωστε, τόσα χρόνια συνυπήρχαν όλες οι απόψεις στην κερκίδα του ΠΑΟΚ, λιγότερο ή περισσότερο, αρμονικά ακόμα και σε εποχές όπως τα 80s που το πολιτικό κλίμα ήταν πολύ πιο οξυμένο. Τέλος, νομίζω ότι η Θ.4 στο νέο της ξεκίνημα έχει δώσει ενδείξεις αρκετές οτι έχει την απαραίτητη ωριμότητα για να διατηρήσει τις ισορροπίες...
Περισσότερα, πιο μετά γιατί τώρα ψιλο-πίζω στην δουλειά. Με ενδιαφέρει πάντως πάρα πολύ ο αντίλογος στα παραπάνω και οι απόψεις και των υπολοίπων ...
Φίλε kriti 4 δεν με κατάλαβες.
Εγώ είμαι υπέρ των διαφορετικών απόψεων στους συνδέσμους και σε όλο το λαό του ΠΑΟΚ και τρέμω την περίπτωση σούπερ3 στην ομάδα (σχήμα λόγου γιατί στον ΠΑΟΚ δεν θα γίνει ποτέ αυτό ευτυχώς). Είμαι επίσης κατά της τυφλής εμπιστοσύνης στη διοίκηση και υπέρ της κριτικής σε αυτούς (απλά όχι με παπαριές όπως είναι της μόδας, αλλά με επιχειρήματα)

Αυτά που λες όμως και συμφωνώ απόλυτα με τα συγκεκριμένα, δεν έχουν να κάνουν με το τουμπεκί για το καλό του ΠΑΟΚ. Υπάρχει μία βασικότατη διαφορά. Το θέμα του κλέφτη του γούμενου είναι θέμα του ΠΑΟΚ, το θέμα του νόμου του καραγκιόζη του ορφανού είναι θέμα του ΠΑΟΚ, το θέμα των μετοχών, του ΑΣ, του γηπέδου και όσα άλλα προκύψουν είναι θέματα του ΠΑΟΚ και θα χρειαστούν όλες οι απόψεις, για να συνθέσουμε τη σωστή. Ενώ τα πολιτικά δεν είναι θέματα που αφορούν στον ΠΑΟΚ άμεσα.
Γι' αυτό το λόγο, καλό είναι να έχει ο καθένας τη πολιτική του ιδεολογία, αλλά μπροστά στον ΠΑΟΚ να την παραμερίζει. Υπάρχουν άλλοι χώροι για να εκφράσει εκεί τις πεποιθήσεις του. Όχι μέσα στον ΠΑΟΚ.

ΥΓ Άσχετο με τα παραπάνω, αλλά σχετικό με την ανάγκη συσπείρωσης: Συγγνώμη που κουράζω με επεξηγήσεις, αλλά προσπαθώ να προλάβω άσκοπες αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκληθούν από παρανόηση όσων εννοώ. Σαφώς και υπάρχουν περιπτώσεις που το τουμπεκί είναι προτιμότερο, αν είναι για το καλό του ΠΑΟΚ. Δεν επεκτείνομαι. Θα τα λέμε σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
« Last Edit: April 30, 2008, 14:19:40 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #229 on: April 30, 2008, 13:39:04 »
καλα δεν συγκρινεται η ανωνυμια και η αοριστια ενος φορουμ στο ιντερνετ με εναν συνδεσμο που ξεχωρα την ιστορια και τις πραξεις του ξερεις που ειναι που βρισκεται και μπορεις να πας να δεις ποιοι ειναι και τι κανουν.

καποιος εδω μεσα μπορει να ειναι ο ποιο μαχιμος οπαδος μπορει ομως να ειναι και μια φουσκα.

εγω γενικα το φορουμ το θεωρω πολυ οπαδικο και μαχιμο και απο αυτα που διαβαζω και απο τις οποιες δραστηριοτητες.

αλλο αυτο ομως και αλλο ενας οργανισμος σαν του συνδεσμους και ειδικα την θυρα 4.

τα ατομα που γραφουν στο σαιτ της 4 (ελαχιστοι σε σχεση με το συνολο των ενεργων μελων=ξερω τι λεω) μπορει να ασχολουντε με το σαιτ τους και να το ανανεωνουν αλλα σιγουρα δεν μπαινουν συχνα η για μεγαλη διαρκεια σε φορουμ για να μην πω καθολου=ξερω τι λεω,,,ισως μια ματια στο που και που.

και μια αποδειξη αυτου ειναι οτι κανενας δεν απαντησε σε οσα γραφτηκαν για τον συνδεσμο. οχι μονο τωρα αλλα εδω και καιρο.

αυτο δεν μειωνει τα ατομα που ειναι συνεχεια εδω μεσα ( κιεγω ειμαι ενας απο αυτους ).

τελος η αξια της επικοινωνιας μεσω ιντερνετ ειναι σημαντικη και εχει μεγαλη δυναμη αλλα σιγουρα ολοι συμφωνουμε οτι οι πραξεις στους δρομους και στα γηπεδα ειναι ποιο σημαντικα.

Scorpion4

• Guest
« Reply #230 on: April 30, 2008, 13:48:31 »
Enoounte re paidia auta.To internet einai apla enas tropos na epikoinonoume ola ta aderfia apo ola ta meri tis Elladas kai tou kosmou.
I istoria grafete stous dromous...

everton4

• Guest
« Reply #231 on: May 06, 2008, 18:04:44 »
thymizo kapote otan i voulgariki simaia th dekaetia tou 80 kosmouse to petalo ths 4 kathos kai tis ekdromes sta ektos.oso gia tin toyrkiki exei vgei kai pio palia se mats mono me to rouli omos.apla kai mono gia na pikaroume ta skoulikia.mi mperdeyoume tis politikes kai tis ideologies me to ghpedo.sosti i kinisi ths g4

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
« Reply #232 on: May 08, 2008, 19:28:26 »
to sigouro einai oti ta teleutea xronia to fenomeno tis "politikopoisis" ton kerkidon ginete olo kai pio entono. kai fisika kai to internet exei valei to xeraki tou stin propagandisi diaforon ideon. iparxoun site kai site, blog kai blog me fotografies,sindesmous,video k.t.l. pou mporei opoiosdipote na parei mia geusi.

kai fisika auto to fenomeno tha tan lathos na to vlepoume ksexora apo tin pragmatikotita kai tin ekseliksi ton gegonoton ekso apo ta gipeda. p.x. ena megalo pososto ton kerkidon tis anatolikis evropis epoteleite apo patriotes ethnikistes fasistes kai malista poli ekdilotikous. einai tixaio? oxi, einai oi pio ftoxes xores tis evropis me megali anergia,ftoxeia, elipi ekpaideusi kai genikotera xamilo viotiko epipedo. e loipon ti perimenate na mazeuontai sta gipeda?

antitheta se xores tis ditikis evropis den exoume toso megali eksarsi tou fenomenou ka malista vlepoume kerkides me pano kaskol simaies tis "antiperas oxthis".

tora emeis pou vriskomaste?.....to afino kalitera

me auto to post den thelo na paro thesi (an kai poli tin kserete), alla na toniso pos ta themata pou provlimatizoun tous opadous mesa stin kerkida sigoura kapioi stigmi tha ta vroun kai ekso apo autin.

vlepe kameres,katastoli,epilektikoi nomoi,klisimo sindesmon k.t.l......;)

leuteria stous opadous....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #233 on: May 08, 2008, 19:38:47 »
p.x. ena megalo pososto ton kerkidon tis anatolikis evropis epoteleite apo patriotes ethnikistes fasistes kai malista poli ekdilotikous. einai tixaio? oxi, einai oi pio ftoxes xores tis evropis me megali anergia,ftoxeia, elipi ekpaideusi kai genikotera xamilo viotiko epipedo. e loipon ti perimenate na mazeuontai sta gipeda?

ΜΑλλον δεν μιλας για χωρες Ανατολικης Ευρωπης αλλα για την Ελλαδα.....
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #234 on: May 08, 2008, 20:18:28 »
Gkaz4 s'auto pou ekanes to sxolio thelo na se enimeroso oti kaneis lathos...zo autous tous mines stin Polonia kai oi perissoteroi organomenoi opadoi einai opos eipe o asiniditos!
Sorry gia to off topic
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #235 on: May 08, 2008, 20:25:29 »
Μάλλον ισχύουν και εκεί και εδώ............δυστυχώς..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #236 on: May 21, 2008, 00:21:21 »
ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ

-) Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καλεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να στηρίξουν και φέτος οικονομικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Για να έχουμε απαιτήσεις από την ομάδα (γιατί από φέτος θα έχουμε απαιτήσεις ΚΑΙ από την ομάδα) πρέπει πρώτα από όλα να κάνουμε το καθήκον μας και όχι μόνο να παριστάνουμε τους παντογνώστες και τους ψαγμένους αναλυτές. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τις 20 Ιουνίου οι τιμές θα είναι ίδιες με τις περσινές. Πληροφορίες, αλλά και εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία του συνδέσμου

-)Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ενημερώνει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι παρέλαβε και διαθέτει τα καινούρια του μπλουζάκια. Όσοι ενδιαφέρονται, ας περάσουν μια βόλτα από τα γραφεία του συνδέσμου

-) Αθώο έκρινε στις 19/5/08 το 3μελές Εφετείο Αθηνών τον Νίκο Κουνταρδά, ανατρέποντας την προηγούμενη καταδικαστική απόφαση του 3μελούς Πλημμελειοδοκείου που τον είχε καταδικάσει σε 15 μήνες φυλακή για το περιεχόμενο ενός πανώ που έγραφε «Πόλεμος ενάντια στο νέο α(θ)λητικό νόμο». Όπως δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης, Γιώργος Γκουντούνας και Γιάννης Μπάρκας: «ο Νίκος Κουνταρδάς έμεινε τελείως αναίτια 5 μήνες φυλακή, όπως δέχθηκε σήμερα και το Εφετείο με την πανηγυρική αθώωσή του. Γιατί τόλμησε να εκφράσει δημόσια την αντίθεσή του στον τελείως αυταρχικό και αντισυνταγματικό νέο αθλητικό νόμο. Ένα νόμο που επιβάλει καθεστώς έκτακτης ανάγκης στα γήπεδα, με αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει οι φυλακές από ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαν καν απασχολήσει τα δικαστήρια» και ανακοίνωσαν ότι στρεφόμενοι κατά του Δημοσίου θα ζητήσουν αποζημίωση για κάθε μέρα της άδικης και ουσιαστικά παράνομης φυλάκισής του. Υπενθυμίζεται ότι η αρχική καταδικαστική απόφαση, είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από κοινωνικούς χώρους και συλλογικότητες και είχε χαρακτηριστεί από νομικούς κύκλους ως «πρωτοφανής στα δικαστικά χρονικά, αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική αφού αντίκειται στο θεμελιώδες δικαίωμα του καθενός να εκφράζει ελεύθερα και δημόσια τη γνώμη του»

http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1

billaras

• Guest
« Reply #237 on: May 21, 2008, 00:32:10 »
iparxoun se kamia fotografia ta mplouzakia?
kai kserei kanenas an ta stelnoun k sto eksoteriko?

DimNaoussa

• Guest
« Reply #238 on: May 21, 2008, 00:36:45 »
ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ

-) Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καλεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να στηρίξουν και φέτος οικονομικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Για να έχουμε απαιτήσεις από την ομάδα (γιατί από φέτος θα έχουμε απαιτήσεις ΚΑΙ από την ομάδα) πρέπει πρώτα από όλα να κάνουμε το καθήκον μας και όχι μόνο να παριστάνουμε τους παντογνώστες και τους ψαγμένους αναλυτές. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τις 20 Ιουνίου οι τιμές θα είναι ίδιες με τις περσινές. Πληροφορίες, αλλά και εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία του συνδέσμου

-)Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ενημερώνει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι παρέλαβε και διαθέτει τα καινούρια του μπλουζάκια. Όσοι ενδιαφέρονται, ας περάσουν μια βόλτα από τα γραφεία του συνδέσμου

-) Αθώο έκρινε στις 19/5/08 το 3μελές Εφετείο Αθηνών τον Νίκο Κουνταρδά, ανατρέποντας την προηγούμενη καταδικαστική απόφαση του 3μελούς Πλημμελειοδοκείου που τον είχε καταδικάσει σε 15 μήνες φυλακή για το περιεχόμενο ενός πανώ που έγραφε «Πόλεμος ενάντια στο νέο α(θ)λητικό νόμο». Όπως δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης, Γιώργος Γκουντούνας και Γιάννης Μπάρκας: «ο Νίκος Κουνταρδάς έμεινε τελείως αναίτια 5 μήνες φυλακή, όπως δέχθηκε σήμερα και το Εφετείο με την πανηγυρική αθώωσή του. Γιατί τόλμησε να εκφράσει δημόσια την αντίθεσή του στον τελείως αυταρχικό και αντισυνταγματικό νέο αθλητικό νόμο. Ένα νόμο που επιβάλει καθεστώς έκτακτης ανάγκης στα γήπεδα, με αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει οι φυλακές από ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαν καν απασχολήσει τα δικαστήρια» και ανακοίνωσαν ότι στρεφόμενοι κατά του Δημοσίου θα ζητήσουν αποζημίωση για κάθε μέρα της άδικης και ουσιαστικά παράνομης φυλάκισής του. Υπενθυμίζεται ότι η αρχική καταδικαστική απόφαση, είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από κοινωνικούς χώρους και συλλογικότητες και είχε χαρακτηριστεί από νομικούς κύκλους ως «πρωτοφανής στα δικαστικά χρονικά, αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική αφού αντίκειται στο θεμελιώδες δικαίωμα του καθενός να εκφράζει ελεύθερα και δημόσια τη γνώμη του»

http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1

bravo sta paidia ths thiras 4 pou fwnazoun kai aytoi gia ntou sta diarkeias.
 klaiw na dw ta kainourgia mplouzakia mia apo aytes tis meres tha katevw na parw kai an ginw kai melos..
LEYTERIA STOUS OPADOUS..

Offline panoramix

• Είδα φως και μπήκα
« Reply #239 on: May 22, 2008, 23:21:56 »

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 προσκαλεί όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο party που θα γίνει σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Θεσσαλονίκης, στα γρασίδια του Αστεροσκοπείου μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο στις 31/5/08. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει μετά τις 9 το βράδυ και θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Διευκρινίζουμε πως οτιδήποτε περιέχει αλκοόλ θα είναι δωρεάν.

PARTY ΣΦ ΠΑΟΚ Θ4
http://paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1
« Last Edit: May 23, 2008, 05:33:17 by tsakalaki »