Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28379 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Στο καλό τέλη και εύχομαι αυτή τη φορά να το εννοείς..
Και μια που πιάσαμε τις ρήσεις θα σου αφιερώσω μία του Δον Ντε Λα Πάρτον Καικουνατονώρες..
"Σουσάμι το μουνάκι σου κι ο πούτσος μου είναι μέλι, θέλεις να τα ενώσουμε να φτιάξουμε παστέλι..?"
:smiley4:

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Σημερα παιζουμε με τον Οφη ....εχουμε να ασχοληθουμε με καλυτερα πραγματα...δινετε αξια κ δεν το καταλαβαινετε..
Αντε φτανει..ΠΑΟΚ γερα κ γαμα τα μουνια...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Το να διαγραφονται ατομα απο το φορουμ σαν τον north και τον club κανουν το φορουμ φτωχοτερο. Μην πω τπτ πιο βαρυ..
Οκ, το φορουμ δεν ειναι πλεον οπως παλια (καλα θα ητανε..), η μοδα ζαγορακη και η φυτοποιηση εχει περασει σε αλλο επιπεδο και γινονται πολλα μπερδεματα, αλλα το world θεωρω πως κραταει ακομα εστω ενα α επιπεδο. Μπορει να μην ειναι κορυφη οπως ηταν καποτε, αλλα σιγουρα δεν εχει γινει και βάλτος για να μπορω να δικαιολογησω τις αποχωρησεις των ΑΔΕΡΦΩΝ μου. Το world φτιαχτηκε απο τις αποψεις μελων σαν και αυτονων των 2 και κραταει πυρινα εδω και χρονια εναντια στην προβατοποιηση των μμε και του καθε γαμημενου που θελει να τρυπησει τον ΠΑΟΚ και το μυαλο του ΠΑΟΚτση. Εχουν δωθει μαχες και μαχες απο εδω μεσα και στα τοπικ του υπαρχουν ποστ διαμαντια που θα υπαρχουν για πολλα χρονια ακομα για να μας θυμηζουν πως θα πρεπει να σκεφτεται ο ΠΑΟΚτσης και τι νοοτροπια πρεπει να κουβαλαει. Δεν πρεπει αυτο εδω το φορουμ να διαλυση. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ. Το να αρχισουμε ολοι να την πουλευουμε σιγα σιγα δεν ειναι λυση. Λυση θα ηταν να γραφουμε ακομα περισσοτερο για να ξαναφερουμε το φορουμ και τις αποψεις του εκει που επιτασει το παρελθον του. Οχι για το world, αλλα για τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟΚτση που ισως στην αρχη να διαφωνει με αυτα που διαβαζει, αλλα μετα την ψαχνει και βλεπει πως υπαρχει και αλλη αποψη.. Πιο σωστη.. Ενας ΠΑΟΚτσης να αλλαξει μυαλα απο δω μεσα, ειναι μια νικη για τον ΠΑΟΚ.
ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ηταν το μοτο αυτου του φορουμ.

Παρακαλω πολυ τα ΑΔΕΡΦΙΑ μου, αν με διαβαζουν, να μπουν και να ξαναγραφτουν μολις ηρεμισουν. Η ξενερα μου εχει πιασει ταβανι και βαραω κοκκινα.. Δεν γινετε να διαγραφτηκατε ρε γαμνιολες ετσι.. Γαμω τα παντα ολα για να γυρισετε και οι 2 πισω αμεσα. Δεν θα κατσω να παρακαλαω καθε μερα, θελω μονοι σας να κατανοησετε πως το να φυγεις, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ και να επιστεψετε οταν νιωσετε οκ.

Την ασπρομαυρη αγαπη μου στα ΑΔΕΡΦΙΑ που αγαπαω πιο πολυ και περιμενω αμεσα την επιστροφη και των 2 τους..

ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΓΑΜΝΙΟΛΕΣ.

υγ. δεν εχει καθολου πλακα...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline t.b

• Αλλαγή
Το να διαγραφονται ατομα απο το φορουμ σαν τον north και τον club κανουν το φορουμ φτωχοτερο. Μην πω τπτ πιο βαρυ..
Οκ, το φορουμ δεν ειναι πλεον οπως παλια (καλα θα ητανε..), η μοδα ζαγορακη και η φυτοποιηση εχει περασει σε αλλο επιπεδο και γινονται πολλα μπερδεματα, αλλα το world θεωρω πως κραταει ακομα εστω ενα α επιπεδο. Μπορει να μην ειναι κορυφη οπως ηταν καποτε, αλλα σιγουρα δεν εχει γινει και βάλτος για να μπορω να δικαιολογησω τις αποχωρησεις των ΑΔΕΡΦΩΝ μου. Το world φτιαχτηκε απο τις αποψεις μελων σαν και αυτονων των 2 και κραταει πυρινα εδω και χρονια εναντια στην προβατοποιηση των μμε και του καθε γαμημενου που θελει να τρυπησει τον ΠΑΟΚ και το μυαλο του ΠΑΟΚτση. Εχουν δωθει μαχες και μαχες απο εδω μεσα και στα τοπικ του υπαρχουν ποστ διαμαντια που θα υπαρχουν για πολλα χρονια ακομα για να μας θυμηζουν πως θα πρεπει να σκεφτεται ο ΠΑΟΚτσης και τι νοοτροπια πρεπει να κουβαλαει. Δεν πρεπει αυτο εδω το φορουμ να διαλυση. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ. Το να αρχισουμε ολοι να την πουλευουμε σιγα σιγα δεν ειναι λυση. Λυση θα ηταν να γραφουμε ακομα περισσοτερο για να ξαναφερουμε το φορουμ και τις αποψεις του εκει που επιτασει το παρελθον του. Οχι για το world, αλλα για τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟΚτση που ισως στην αρχη να διαφωνει με αυτα που διαβαζει, αλλα μετα την ψαχνει και βλεπει πως υπαρχει και αλλη αποψη.. Πιο σωστη.. Ενας ΠΑΟΚτσης να αλλαξει μυαλα απο δω μεσα, ειναι μια νικη για τον ΠΑΟΚ.
ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ηταν το μοτο αυτου του φορουμ.

Παρακαλω πολυ τα ΑΔΕΡΦΙΑ μου, αν με διαβαζουν, να μπουν και να ξαναγραφτουν μολις ηρεμισουν. Η ξενερα μου εχει πιασει ταβανι και βαραω κοκκινα.. Δεν γινετε να διαγραφτηκατε ρε γαμνιολες ετσι.. Γαμω τα παντα ολα για να γυρισετε και οι 2 πισω αμεσα. Δεν θα κατσω να παρακαλαω καθε μερα, θελω μονοι σας να κατανοησετε πως το να φυγεις, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ και να επιστεψετε οταν νιωσετε οκ.

Την ασπρομαυρη αγαπη μου στα ΑΔΕΡΦΙΑ που αγαπαω πιο πολυ και περιμενω αμεσα την επιστροφη και των 2 τους..

ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΓΑΜΝΙΟΛΕΣ.

υγ. δεν εχει καθολου πλακα...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
μπράβο κινγκ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Στις οικογένειες συμβαίνουν και καυγάδες..
Καλά κάνατε και αποχωρίσατε αν νιώσατε ότι κοντεύατε να σκάσετε και έπρεπε να γίνει για το καλό της ψυχικής σας υγείας..
Σας περιμένω και τους 2 σε 3-4 μέρες ξανά μαζί μας..
Είστε ΑΔΕΡΦΙΑ μου ότι και να αποφασίσετε αλλά μακάρι να επιστρέψετε γιατί χωρίς εσάς το φόρουμ δεν είναι ίδιο..

Offline savage republic

• Βασικός
Μ' αρέσει που όταν την είχα κάνει μες στα νεύρα μετά τον ημιτελικό με το νούμι στην Τούμπα, ο νορθ με έκραζε. Τα ίδια κάνει και αυτός και ξέρω ότι θα ξαναγυρίσει να τα διαβάσει. Καλή επάνοδο σε όσους την κάναν χθες και σήμερα.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Μακάρι να γυρισουν τα παιδια γιατι το φορουμ γινεται φτωχοτερο χωρις αυτους. Ελπιζω να εφυγαν απλα για να ηρεμησουν. Εγω το βρισκω θετικο το να διαφωνουμε, αν συμφωνουσαμε ολοι σε ολα θα ηταν πολυ πιο ανησυχητικο... Με πολλες αποψεις διαφωνω αλλα γουσταρω να τις διαβαζω γιατι εχουν κατι χρησιμο να πουν.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
γυρισε γυρισε γυρισε......
LBC is calling you north and club
LBC is the future
LBC is life
LBC is death
LBC is you and me
LBC is for the poor
come on lads LBC is waiting for you

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Eγω μεσα απο αυτο το φορουμ εμαθα πραγματα οπαδικα,
Εδω μεσα πηρα πατημα για να αρχησω να γινομε ενεργος οπαδος.
Εδω μεσα γνωρησα ατομα που αφηνουν τα λαριγκια τους στα πεταλα και οχι σε καφετεριες πινοντας φρεντο.
Εδω μεσα υπηρχαν ατομα που με αυτα που εγραφαν μου εδιναν εφοδια να αντιπαρατεθω σε ολους τους γαμιοληδες εδω κατω που μας ζαλιζουν τον ερωτα.
Εδω μεσα γνωρησα ατομα που με καναν να ντρεπομαι αν δε παω σε μια εκδρομη ενω μπορουσα
Εδω μεσα καταλαβα οτι η ενημερωση απο καποια πολλα σαιτ δηθεν οπαδικα,μονο το καλο δε θελουν τελικα αυτου του ΛΑΟΥ και αυτης της ομαδας.
Σκεφτειται οτι αν αρχησουν να πηδανε ολοι ενας ενας απο το καραβι και το διαλυσουμε δηλ,καποιοι που δεν προλαβαν να μαθουν απο αλλους αυτα που εμαθα εγω θα καταληξουν μοιραια να σκανε στη τουμπα με ροζ γυλεκακι και σανδαλι.
Σκεφτειται το λιγο αυτο το τελευταιο ειδικα.

Offline banis

• Αλλαγή
Μόλις τώρα κατάφερα και άνοιξα το φόρουμ μετά τα χτεσινά ...

είναι γεγονός ότι γινόμαστε ολοένα και πιο φτωχοί σε όλα τα επίπεδα ... από το γήπεδο ... τους συνδέσμους ... την κερκίδα ... μέχρι ακόμα ακόμα και τα οπαδικά φόρουμ ...

έχω την χαρά να τους έχω γνωρίσει και τους 2 ... καλύτερα τον North ... και είναι από τα άτομα που εκτιμώ ιδιαιτέρως ...
δεν έχω πληροφορηθεί ακόμα τον ακριβή λόγο που συνέβη κάτι τέτοιο αλλά νομίζω ότι τον υποψιάζομαι ...

είναι και ο catala που δεν γράφει εδώ και καιρό ... το οποίο επίσης με λυπεί ...

3 απώλειες δλδ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ... από άτομα που ήταν θεμέλιοι λίθοι ετούτου του φόρουμ ... είναι too much ...

εύχομαι να είναι γρήγορα ξανά κοντά μας ... γιατί όπως πολύ καλά και οι ίδιοι ξέρουν ... Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...
« Last Edit: February 10, 2014, 21:33:54 by banis »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Μ' αρέσει που όταν την είχα κάνει μες στα νεύρα μετά τον ημιτελικό με το νούμι στην Τούμπα, ο νορθ με έκραζε. Τα ίδια κάνει και αυτός και ξέρω ότι θα ξαναγυρίσει να τα διαβάσει. Καλή επάνοδο σε όσους την κάναν χθες και σήμερα.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr

Ξεφουσκώνω τα λάστιχα εγώ
Ρίχνω ζάχαρη στο ρεζερβουάρ εγώ
Ξεχνάω το τσιγάρο μου αναμένω και πιάνει φωτιά εγώ

Θα μείνουμε όλοι μέχρι νά ρθουν στιγμές τέτοιες:

http://www.youtube.com/watch?v=_Rq_sS4y_qs (Embedding disabled, limit reached)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline ved

• Αλλαγή
για εμας που εχουμε την τυχη και ειναι και φιλοι μας ξερουμε οτι νιωθουν  απο ΠΑΟΚ και χαλιουντε

ελπιζω να γυρισουν εστω για το παρεακι του lbc

οπως και να εχει ειναι αδερφια μας και τους αγαπαμε παντα.

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
Eγω μεσα απο αυτο το φορουμ εμαθα πραγματα οπαδικα,
Εδω μεσα πηρα πατημα για να αρχησω να γινομε ενεργος οπαδος.
Εδω μεσα γνωρησα ατομα που αφηνουν τα λαριγκια τους στα πεταλα και οχι σε καφετεριες πινοντας φρεντο.
Εδω μεσα υπηρχαν ατομα που με αυτα που εγραφαν μου εδιναν εφοδια να αντιπαρατεθω σε ολους τους γαμιοληδες εδω κατω που μας ζαλιζουν τον ερωτα.
Εδω μεσα γνωρησα ατομα που με καναν να ντρεπομαι αν δε παω σε μια εκδρομη ενω μπορουσα
Εδω μεσα καταλαβα οτι η ενημερωση απο καποια πολλα σαιτ δηθεν οπαδικα,μονο το καλο δε θελουν τελικα αυτου του ΛΑΟΥ και αυτης της ομαδας.
Σκεφτειται οτι αν αρχησουν να πηδανε ολοι ενας ενας απο το καραβι και το διαλυσουμε δηλ,καποιοι που δεν προλαβαν να μαθουν απο αλλους αυτα που εμαθα εγω θα καταληξουν μοιραια να σκανε στη τουμπα με ροζ γυλεκακι και σανδαλι.
Σκεφτειται το λιγο αυτο το τελευταιο ειδικα.

Offline bozik

• Αλλαγή
Στις οικογένειες συμβαίνουν και καυγάδες..
Καλά κάνατε και αποχωρίσατε αν νιώσατε ότι κοντεύατε να σκάσετε και έπρεπε να γίνει για το καλό της ψυχικής σας υγείας..
Σας περιμένω και τους 2 σε 3-4 μέρες ξανά μαζί μας..
Είστε ΑΔΕΡΦΙΑ μου ότι και να αποφασίσετε αλλά μακάρι να επιστρέψετε γιατί χωρίς εσάς το φόρουμ δεν είναι ίδιο..

είναι και ο catala που δεν γράφει εδώ και καιρό ... το οποίο επίσης με λυπεί ...

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline lik4

• Αλλαγή

το παραγαμησες  :'(  :'(  :'(

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Η αλήθεια είναι ότι το έχουμε γαμήσει λίγο με τις αγωνιστικές αναλύσεις (και γω μέσα).
Κ άντε να το κατείχαμε κιόλας πάει στο καλό!Τις μπαρούφες μας πετάει ο καθένας και νομίζουμε ότι κάτι λέμε κιόλας.
Αλλά πιστεύω το κάνουμε γιατί μετά από χρόνια ηρεμήσαμε λίγο από αυτά που είχαμε συνηθίσει να μας χαλάν την υγεία τα προηγούμενα πολλά χρόνια!Δλδ τί; Απλήρωτους παίκτες,αποχές,να χρωστάει η παε όποιον μιλάει ελληνικά,μεταβιβάσεις μετοχών,Καλύβες,Κασιμάτηδες,Ορφανούς,εφορίες,αδειοδοτήσεις για συμμετοχή στο πρωτάθλημα και όλα αυτά που μας είχαν κάνει εξπερ στα νομικο-οικονομικά λόγω της τρέλας μας για τον ΠΑΟΚ!
Τώρα που (φαίνεται να) ηρέμησαν κάπως τα πράγματα όσον αφορά τα παραπάνω είπαμε να χαρούμε και λίγο μπάλα επιτέλους και να μιλήσουμε και λίγο για το ίδιο το ποδόσφαιρο που όλοι αγαπάμε.(εκτός απ τον rebelpappou  ;D )
Καταλαβαίνω τα αδέρφια που θέλησαν να διαγραφούν!Ελπίζω και γω όταν νιώσουν ότι πρέπει να γυρίσουν να το κάνουν γιατί σίγουρα θα λείψουν,όπως και ο Catala,ο vedder που δε γράφει τις κειμενάρες που έγραφε κάποτε,o alkaholik και πάρα πολλοί ακόμα!
Έχει βαλτώσει και το world είναι η αλήθεια και έχει χάσει κάπως αυτό το στοιχείο που το κάνε να ξεχωρίζει εδώ και πάνω από δέκα χρόνια!\
Πλέον αυτά που διαβάζεις εδώ είναι κατά πολύ απόψεις που αναπαράγονται σε ράδια,σαιτς δημοσιογράφων κλπ...
Αλλά όπως είπε ο dask τις προάλλες καλά είναι να αρχίσουμε να προτείνουμε τι μας χαλάει,τί μπορεί να αλλάξει κ πώς μπορεί να γίνει (αν μπορεί) το world αυτό που ήταν πριν λίγα χρόνια.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Πισω επειγοντως και οι δυο, ετσι νταιλικι. Αντε μη τα παρω και σταβοστομιασω ναουμε
Στον κοσμο αλλος κανενας