Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28395 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

koekpg

• Guest
Εγώ (πλέον και οριστικά) απλά γράφω την άποψή μου τεκμηριωμένα, χωρίς να έχω καμία διάθεση υπόδειξης προς τους υπολοίπους! Το γράφω επειδή αντιλαμβάνομαι ότι τα post μου εκλαμβάνονται από μερικούς κατα αυτόν τον τρόπο!

Ο λόγος που συνεχίζω να γράφω είναι ότι απλά θέλω να ασκήσω το δικαίωμά της έκφρασης, που δεν μπορεί να μου στερήσει κανείς, πόσο μάλλον στον πλέον (πραγματικό) δημοκρατικό χώρο, αυτό της κοινωνίας των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ.!
Δεν θα σας κουράσω άλλο με παρόμοια post, όμως θα συνεχίσω να postάρω έως ότου αυτό καταστεί φυσικά αδύνατο ή δεν το επιτρέψει η βούλησή μου!

Αποδέχομαι τον όρο φυτό που έχει θεσπιστεί σε αυτό το site, για κάθε οπαδό που έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης με το κυρίαρχο αυτού.
Ξέρω ότι είμαι ψώνιο, ΔΕΝ είμαι όμως troll! Δέχομαι ότι έχω παρεξηγήσει πολλά πράγματα κατα τη παραμονή μου εδώ, ωστόσο κι εγώ έχω παρεξηγηθεί με δική μου βεβαίως υπαιτιότητα! Θέλω να επανορθώσω γι' αυτό και ζητώ την αποδοχή σας!

Με εκτίμηση digitalfan
« Last Edit: January 29, 2014, 23:12:35 by koekpg »

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ΑΡχίΔια

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Συγκινηθηκα  :'( :'(

koekpg

• Guest
Δεν ξέρω αν το λες ειλικρινά, υποθέτω πως μάλλον όχι, αλλά εγώ ήμουν απόλυτα ειλικρινής! Δεν θα είχα άλλωστε λόγο να κάτσω να γράψω αυτό το post αν δεν ήμουν!

Offline savage republic

• Βασικός
Αν δεν τα έλεγες όλα αυτά με ειλικρίνεια, θα ήσουν φοβερό τρολλ...

koekpg

• Guest
Έχεις δίκιο. Υπάρχει κι άλλος λόγος που παρέλειψα, για τον οποίο θα μπορούσα να γράψω το post, να είμαι φοβερό troll.
Εγώ όμως ισχυρίζομαι πως δεν είμαι troll, αλλά ειλικρινής. Εναπόκειται συνεπώς στη δική σας κριτική ευχέρεια το αν θα με πιστέψετε ή όχι!
« Last Edit: January 30, 2014, 00:16:47 by koekpg »

Offline t.b

• Αλλαγή
Πάλι εδώ ειναι το τρολλ;

koekpg

• Guest

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
γαμω την πουτανα μοθυ σαλτα και γαμησου επο εδω ρε μαλακα τελη κωλοτρολ του κερατα, εδω βρηκες ρε να πουλησεις τρελα; δεν σε θελουμε γαμω το σκατο που γεμιζει το παναθλιο κεφαλι σου και το νομιζεις για μυαλο... επιμενεις μεχρι να σου γινει η χαρη να αλωνιζεις και να πουλας τρελα αβερτα; τοτε θα εχει ικανοποιηθει το καταπιεσμενο εγω σου και θα σταματησεις να μπαινεις εδω μεσα, οταν τελικα σου γινει η χαρη να σε αφησουν εδω μεσα χωρις να σε κραζουν και να σε διαγραφουν; ελπιζω να μην ζω αν ειναι να δω τετοια μερα εδω μεσα... γαμωτο κατι μαλακιστηρια σαν εσενα χαλασαν τον ΠΑΟΚ και φτασαμε εδω που φτασαμε... αν λοιπον παιζει δημοκρατια εδω στο paokworld, η πλειοψηφια δεν σε θελει ρε, οποτε οφειλεις να σεβαστεισ την γνωμη των πολλων κια να πουλαρεις, να αυτοδιαγραφεις και να  μην ξαναμπεις εδω μεσα....

Áðïäéïðïìðáßïò ôñÜãïò

• Guest
γαμωτο κατι μαλακιστηρια σαν εσενα χαλασαν τον ΠΑΟΚ και φτασαμε εδω που φτασαμε...

Αν σου ζητήσω να μου εξηγήσεις αυτή τη πρόταση είμαι βέβαιος ότι θα μπερδέψεις τα λόγια σου.
Πάντως εκτιμώ το τρόπο που με προσεγγίζεις (αν εξαιρέσεις τα βρισίδια) και θεωρώ άδικο για εσένα να εξακολουθείς να έχεις τέτοια άποψη για εμένα!
« Last Edit: February 03, 2014, 11:12:38 by Áðïäéïðïìðáßïò ôñÜãïò »

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Ελενη πιστευω η κινηση ηταν λαθος αν και ο σκοπος σου ηταν σωστος.Τετοια ατομα τρεφοντε απο απο την προσοχη τον αλλων οπως εγινε τωρα
Οσο αφορα τους mods πιστευω η τακτικη που ακολουθειτε να τον διαγραφετε ειναι λαθος αφοσον αποδεδιγμενα εχει δειξει οτι δεν ειναι διατεθημενος να σεβαστει το φορουμ,τους διαχειριστες και ολα τα μελη του και να μας αφησει ησυχους.Η βλακεια ειναι ανικητη.
Θα προτεινα και θα ηθελα απο τους mods να παρεμβαινουν στα ποστ του και ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ειτε απο κατω να γραφουν ενα μηνυμα''προσοχη το παρον μηνυμα προερχεται απο αλλοθρησκο,ουδεμια σημασια μη δινετε''
Αυτα τα δυο,το πρωτο για την ηρεμια μας και το δευτερο γιατι αμα μπει κανεις εδω μεσα θα μας περασει και για καθυστεριμενους.
ΥΓ : εγω προσωπικα θα αγνοω αυτο το ατομο,οσο κ αν θελω να πω πραγματα εναντιον του δεν προκειτε να εμπλακω σε κουβεντα μαζι του.
« Last Edit: February 03, 2014, 15:52:19 by anissoropos4 »

Áðïäéïðïìðáßïò ôñÜãïò

• Guest
Ελενη πιστευω η κινηση ηταν λαθος αν και ο σκοπος σου ηταν σωστος.Τετοια ατομα τρεφοντε απο απο την προσοχη τον αλλων οπως εγινε τωρα
Οσο αφορα τους mods πιστευω η τακτικη που ακολουθειτε να τον διαγραφετε ειναι λαθος αφοσον αποδεδιγμενα εχει δειξει οτι δεν ειναι διατεθημενος να σεβαστει το φορουμ,τους διαχειριστες και ολα τα μελη του και να μας αφησει ησυχους.Δυστυχος η βλακεια ειναι ανικητη.
Θα προτειναι και θα ηθελα απο τους mods να παρεμβαινουν στα ποστ του και ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ειτε απο κατω να γραφουν ενα μηνυμα''προσοχη το παρον μηνυμα προερχεται απο αλλοθρησκο,ουδεμια σημασια μη δινετε''
Αυτα τα δυο,το πρωτο για την ηρεμια μας και το δευτερο γιατι αμα μπει κανεις εδω μεσα θα μας περασει και για καθυστεριμενους.

127 λέξεις έγραψες σε ένα post. Ακόμη και όπως τα λες να 'ταν, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα να έβλεπα κάτι τέτοιο!
Φυσικά και δεν ανταποκρίνονται όμως στη πραγματικότητα αυτά που λες. Ούτε  αλλόθρησκος είμαι ούτε με ενδιαφέρει πόσο και πόσοι θα ασχοληθούνε μαζί μου. Μόνος σου το κάνεις σε αυτη τη περίπτωση χωρίς να σου δώσω κανένα απολύτως ερέθισμα, πέραν της παρουσίας μου!

Για παρ' το από την αρχή και δες πώς έχουν τα πράγματα...

ΥΓ: Τη διαγραφή τη κάνουν οι mods, χωρίς να σημαίνει ότι με αυτό συμφωνούν όλα τα μέλη ή έστω τα περισσότερα. Αν δεν κάνω λάθος το paokworld αριθμεί εκατοντάδες μέλη που δεν είναι τόσο ενεργά όσο εγώ. Αυτούς γιατί δεν τους διαγράφουν εφόσον δεν τους νοιάζει η άποψή τους; Εγώ πιστεύω ότι η κρίση των mods και της παρέας του live είναι υποκειμενική και γι' αυτό το λόγο κανω ξανα και ξανα νέους λογαρισμους.
« Last Edit: February 03, 2014, 15:54:49 by Áðïäéïðïìðáßïò ôñÜãïò »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τι προσπαθεις να αποδειξεις και να κανεις ρε βλαμμενε πουστογαυρε?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

BnW

• Guest
Ορίστε πάλι διαγραφή... Γιατί;

Τι προσπαθεις να αποδειξεις και να κανεις ρε βλαμμενε πουστογαυρε?

Όταν δεν μας συμφέρει και δεν έχουμε επιχειρήματα το ρίχνουμε στους χαρακτηρισμούς...; Δεν τη γουστάρω αυτή την ύπουλη τακτική!
Όχι ρε φίλε δεν θα σου περάσει, δεν είμαι γαύρος και μάλιστα είμαι παραπάνω Π.Α.Ο.Κ. από 'σενα και περισσότερο ντόμπρος σαν άνθρωπος!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Πως αισθανεσαι που καμια 100αρια ατομα θελουν να σε πετυχουν και να σε ριμαξουν στις φαπες?
Γουσταρεις ασχημα πουστριγκο? πουτσα και ξυλο να χεις και τπτ αλλο δεν θες μωρη κλαμμενη.
Εννοια σου και θα παρουν φωτια τα κωλομαγουλα σου αν σε πιασει κανενος το ματι.

Συνεχισε να τρομπαρεις. Ειπαμε ο κοσμος ειναι μικρος μικρε γαμιολακο.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Οσο αφορα τους mods πιστευω η τακτικη που ακολουθειτε να τον διαγραφετε ειναι λαθος αφοσον αποδεδιγμενα εχει δειξει οτι δεν ειναι διατεθημενος να σεβαστει το φορουμ,τους διαχειριστες και ολα τα μελη του και να μας αφησει ησυχους.Η βλακεια ειναι ανικητη.
Θα προτεινα και θα ηθελα απο τους mods να παρεμβαινουν στα ποστ του και ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ειτε απο κατω να γραφουν ενα μηνυμα''προσοχη το παρον μηνυμα προερχεται απο αλλοθρησκο,ουδεμια σημασια μη δινετε''
ΥΓ : εγω προσωπικα θα αγνοω αυτο το ατομο,οσο κ αν θελω να πω πραγματα εναντιον του δεν προκειτε να εμπλακω σε κουβεντα μαζι του.

ανισορροπε, ηταν μια κινηση λαθος και τωρα το αντιλαμβανομαι, αν και τα ξημερωματα λογω ελλειψης καθαρου μυαλου δεν ημουν ειες θεσιν να αντιληφθω τις συνεπειες. ζητω λοιπον συγνωμη απο ολα τα μελη εδω μεσα.
ομωσ, διαφωνω οτι αν δεν του δινουμε σημασια θα σταματησει να γραφει... αν υποψιαζομαι σωστα, το εν λογω τρολ γραφει παντου σε ΠΑΟΚτσηδικεσ ιστοσελιδες, κυριως σε πολλες  online εφηεμριδες, με το ψευδωνυμο "δημητρησ σολων" ενδεχομενως κι εκει να εχει πολλα ψευδωνυμα, οπως εδω....  εκει, ειτε του δινουν σημασια ειτε οχι, απλα γραφει συνεχως σχολια, ειναι ασταματητος...
προφανως, αυτο που τον ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να ενταχθει καπου γιατι το ψευδωνυμο αποδιοπομπαιος τραγος, ισως ειναι ενδεικτικο και της αποψης που εχει για τον εαυτο του. προφανως αισθανεται ετσι και καπου θελει να ενταχθει, γιατι νοιωθει πως δεν κολλαει πουθενα αλλου...
με αλλαμ λογια, ο ΠΑΟΚ ειναι για αυτον μια διεξοδος να αισθανεται μερος ενος συνολου και οχι μονος του, ειτε το αντιλαμβανεται συνειδητα και ο ιδιος, ειτε οχι....
οποτε, δεν νομιζω οτι με το να μην του δινουμε σημασια, θα σταματησει να γραφει. ισωσ η μονη λυση ειναι ειτε να τον διαγραφουμε συνεχεια, ειτε να τον αφηνουμε να γραφει και να διαγραφονται τα οποια ποστ του.

και παλι συγνωμη απο τα υπολοιπα μελη του φορουμ, εκ μερους μου.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
ρε γαμημένε γαμώ το θεό σου σάλτα και γαμήσου μαλάκα.

κανείς δε σε γουστάρει μαλάκα. μας έχεις ζαλίσει τον πούτσο πόσο καιρό τώρα. α γαμίδια μαλακα. πιο πολύ γουστάρω το δικό σου το κεφάλι παρά κανά ερπετό

και επειδή θα απαντήσεις σου απαντώ ήδη.

ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΜΑΚΑ ΣΟΥ. και επιτέλους μοντς σβήστε τα γαμωποστ του μαλακα
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
το εχω ξαναποσταρει κ το ξαναποσταρω
Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, mailing list, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες[2]. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του.
 Ετυμολογία
Η σύγχρονη χρήση του όρου φαίνεται ότι εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο στα τέλη της δεκαετίας του 1980[3], αλλά η πιο γνωστή καταγεγραμμένη αναφορά προέρχεται από συζήτηση του 1991[4].
Σύμφωνα με αυτή την έννοια, Troll είναι αυτός που κάνει trolling, αγγλική λέξη που αναφέρεται σε σύρσιμο του δολώματος μέσα στο νερό κατά την τεχνική της αλιείας θύννου (τόννου) και ξιφία, παρόμοια με την συρτή.
Η λέξη παραπέμπει επίσης και στα τρολλ (trolls), δαιμόνια πλάσματα που παρουσιάζονται στη σκανδιναβική λαογραφία
 Ορισμός
Τρολάρισμα ή trolling είναι η προσπάθεια (επιτυχημένη συνήθως) εκνευρισμού ή ενόχλησης ενός ή περισσοτέρων ατόμων ώστε να δημιουργήσουν αντιδράσεις με τελικό σκοπό τη διασκέδαση του τρολ.
 Τρολ και τρολάρισμα
Τρολ είναι αυτός που έχει σκοπό να κάνει κακό σε μια διαδικτυακή κοινότητα, προκαλώντας αναταραχή.
Το τρολάρισμα είναι αποτέλεσμα συμπεριφοράς, όχι απαραίτητα με κακό σκοπό από τους φανερά εμπλεκόμενους, μια κατάσταση στην οποία μπορεί να έρθει η αλληλεπίδραση των χρηστών. Το τρολάρισμα κάνει την εμφάνισή του υπό διάφορες συνθήκες, όπως:
Λόγω ενός πονηρού τρολ, στα καμώματα του οποίου ανταποκρίνονται, ανυποψίαστα, αδαείς χρήστες.
Λόγω κάποιου αδαούς που παρασύρεται, ακούσια, σε συμπεριφορά αγανάκτησης.
 Αντιμετώπιση του τρολ
Ένα ιδιαίτερα επίμονο και ενοχλητικό τρολ μπορεί να αποτρέψει άλλους χρήστες από το να συμμετάσχουν σ' έναν κοινό διάλογο, ενώ μπορεί να προκαλέσει ακόμα και τη διάλυση μιας διαδικτυακής κοινότητας. Αν ένα τρολ αγνοηθεί από την υπόλοιπη κοινότητα (πρόκειται συνήθως για το πιο αποτελεσματικό μέτρο), συνήθως αρχίζει να παράγει όλο και πιο ενοχλητικά και προσβλητικά μηνύματα με μόνο στόχο να προκαλέσει αντίδραση. Αν αυτή δεν έρθει, τότε το τρολ συνήθως εγκαταλείπει την κοινότητα.
Η συμμετοχή ή απάντηση σε συζήτηση που συμμετέχει το τρολ, σατιρικά περιγράφεται ως "τάισμα" του τρολ, γι' αυτό και υπάρχει η συνήθης παραίνεση «μην ταΐζετε τα τρολ» (Αγγλ. "Don't feed the trolls") ώστε να μην προκληθούν αντιδράσεις που θα ικανοποιήσουν το τρολ, ή περαιτέρω δυσάρεστες τροπές.
Εκτός από την αδιαφορία, σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν χρήσιμα τεχνικά μέσα για την καταπολέμηση ενός χρήστη - τρολ, όπως η άμεση αφαίρεση των μηνυμάτων του, η τεχνική με κατάλληλα φίλτρα προστασίας ώστε αυτά να καθίστανται αυτομάτως αόρατα, ή η φραγή του αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ώστε να μην έχει τη δυνατότητα να γράψει απολύτως τίποτα. Σε chat rooms οι διαχειριστές ("operators" ή "moderators") έχουν τη δυνατότητα να απομακρύνουν το τρολ από ένα "δωμάτιο" συζήτησης (kick) ή και να του απαγορεύσουν την επανείσοδο (ban). Δραστικότερη είναι η μέθοδος κατά την οποία το τρολ τίθεται αμέσως εκτός chat room με την απλή είσοδό του σε αυτό με συγκεκριμένο ψευδώνυμο ή από συγκεκριμένη IP (akick). Τέλος, αν η περίπτωση του τρολ είναι πολύ «βαριά», δεν του επιτρέπεται καν η σύνδεση με το διακομιστή (K-lined).

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
οποιος εχει καποια ιδεα για το σαιτ ας μου στειλει πμ να το μεταβιβασω

Offline savage republic

• Βασικός
όχι στη διαμεσολάβηση του δασκ. Κάτω ο πολιτικαντισμός! :'(