Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28394 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Οποιος δειχνει σεβασμο εδω μεσα εισπραττει αγαπη.

Οποιος ειναι οφσαιντ βγαινει στη σεντρα , εκει που δενει τα κορδονια του ο λεντης το σεντερμπακ

Offline t.b

• Αλλαγή
Μια συγνώμη δικαιούται το κορίτσι που δεν το αφήσαμε να βρίσει όλων τις μάνες.
Απορώ τι χαλιεστε ρε μάγκες και ασχολείστε, λες και δεν ξέρετε ότι αυτού του είδος τα θηλυκά ειναι δυστυχώς η πλειοψηφία στην ομάδα τα μας αλλά και στην κοινωνία μας. Για κάτι τέτοια όντα ζούμε ότι σκατα ζούμε...

Offline bozik

• Αλλαγή
olorin,βγες απο το live η μιλα, σταματησε την αντιγραφη γιατι δεν θα τα παμε καλα  :'( αντε αγορι μου
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
XXXXXX  την τουμπα θα κανεις καιρο να την δεις
« Last Edit: July 27, 2012, 01:44:25 by Capricorn »

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Olorin έμαθα με ψάχνεις σε άλλα sites ε..
Έχεις λένε οι πηγές μου και φωτογραφίες μου και σου άρεσα και θέλεις να τα φτιάξουμε..
Θα σε στεναχωρήσω όμως ρε τσάκαλε..
Δεν ενδιαφέρομαι, να'σαι καλά..
Καλή τύχη με τον επόμενο..
Είμαι σίγουρος πως δεν θα αργήσεις να βρεις τον πρίγκηπα σου..

Offline banis

• Αλλαγή
 :o

Σαν να ανακάλυψα την Αμερική νιώθω. Παράλληλο σύμπαν το paokworld με το paokmania me 100% διαφορά φιλοσοφίας.

Αρχίζει να μ' αρέσει πολύ αυτή η φάση!!  ;D

εδώ μιλάμε για μεταγραφή βόμβα ... ένας εκ των κορυφαίων αρχι-mod του mania ... στο world ...

ποια παράλληλα σύμπαντα ... μποζόνια του Higgs... και ημιακέραια σπιν ...

σε αυτόν τον κόσμο ένα είναι το μόνο σίγουρο ... δεν θα γλυτώσεις ΠΟΤΕ απο την παρουσία του gika ...

είναι το μοναδικό σωματίδιο που θα στοιχειώνει με την παρουσία του τη ζωή σου ... όπου και αν βρεθείς ...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Αν δεν δω djtimo στο paokworld δεν μου λεει τπτ κανεις αλλος. Παρολαυτα καλως ηρθες gika εχω περιεργεια ποσο θα μεινεις
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Català

• Αλλαγή
Μια συγνώμη δικαιούται το κορίτσι που δεν το αφήσαμε να βρίσει όλων τις μάνες.
Απορώ τι χαλιεστε ρε μάγκες και ασχολείστε, λες και δεν ξέρετε ότι αυτού του είδος τα θηλυκά ειναι δυστυχώς η πλειοψηφία στην ομάδα τα μας αλλά και στην κοινωνία μας. Για κάτι τέτοια όντα ζούμε ότι σκατα ζούμε...

Τα είπες όλα.
Olorin σου ξαναλέω ότι είσαι μοναδικό παράδειγμα σκατοσυμπεριφοράς στα χρονικά του φόρουμ, κανείς δεν έχει μπει τόσο φορτσάτος να βρίζει τους πάντες και το χειρότερο είναι ότι πας να βγεις και από πάνω. Και σε διαβεβαιώνω ότι έχουν περάσει από δω πολυάριθμοι μαλάκες με σκατοσυμπεριφορά, εσύ τους ξεπέρασες όλους.
Όσο για τις απειλές της πούτσας "καταγράφηκαν όσα ειπώθηκαν εδώ μέσα", αφού σου πω ότι είσαι όχι πολύ λίγος, αλλά εντελώς πουθενάς για να κρίνεις τους περισσότερους από δω, σου συστήνω να βάλεις τις εν λόγω απειλές εκεί που ξέρεις και που είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει με τρέλα.

Κατά τα άλλα, έχει αρχίσει να με κουράζει η φάση των πρώην μάνια που έχουν έρθει και τσακώνονται και κατινιάζουν και βγάζουν τα σώψυχά τους εδώ μέσα. Και δε φτάνει που τσακώνονταν, τώρα άλλοι αλληλοκαλωσορίζονται κιόλας και κάνουν και παραγγελιές-προσκλήσεις και για άλλους, σε λίγο θα αρχίζουν να μας διηγούνται με νοσταλγία ιστορίες από τα αξέχαστα χρόνια τους εκεί. Ήμαρτον, πείτε τα με pm τουλάχιστον, αρκετά με το πουτσο-site, ξεπεράστε το, γιατί και μόνο που διαβάζω το όνομά του μου τη δίνει, τώρα είστε εδώ και τέλος.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
 έτσι μιλάνε οι Κριτικοί.. σταράτα και σωστά..
« Last Edit: July 27, 2012, 17:13:53 by Capricorn »
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline pks

• Αποστολή
  • **
φλορολιν, έχεις μπερδέψει την πούτσα με τη βούρτσα κι αντί  να χτενιστείς, γαμήθηκες...

μη μπερδεύεσαι...

το σήμα της ομάδας που υποστηρίζεις (sic) είναι ο δικέφαλος αετός και όχι η οχιά διμούτσουνη...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

έτσι μιλάνε οι Κριτικοί..

Κινηματογραφου?  :'(

Offline spinos_4

• Αλλαγή
η μαλακια που τα κάνει ελληνικά γαμιέται
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Suicidal

• Βασικός
σε λέξεις που παιζουν διαφορες εκτελεσεις , (πχ. κριτική κρητική κριτικοί κτλ.)
αν κανεις διπλο κλικ στην λέξη σε βγαζει ολες τις πιθανες εκτελέσεις  ;)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Σε σουβλατζη στην Κρήτη: -πιασε και Μια coca cola zero -Ναι τι ζυρο; Έχουμε ζυρο σοιρινο, ζυρο κοτόπουλο, ζυρο ντονερ, τι απ'ολα σες;

Offline banis

• Αλλαγή
η μαλακια που τα κάνει ελληνικά γαμιέται

υπάρχει πληκτρολόγιο που να γυρνάει απο κρητικά σε ελληνικά ;;;  :'(

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
OFF TOPIC...
Ρε Bani  χλωμό πρόσωπο τι φωτογραφιάρα έχεις βάλει????
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Suicidal

• Βασικός
ΜΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΤΥΦΟΥ ....  :smiley4:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline banis

• Αλλαγή
τρελή αδυναμία ο Λοχαγός Μαρκ ... απο τα παιδικά ακόμα χρόνια trelamene ...

και ας με περιμένει ακόμα η μις Μπέτυ  ;) ... ω μα τους λύκους του Οντάριο ...  ;D

gika

• Guest
Αν δεν δω djtimo στο paokworld δεν μου λεει τπτ κανεις αλλος. Παρολαυτα καλως ηρθες gika εχω περιεργεια ποσο θα μεινεις

Φίλε, στο δίπλα φέρθηκαν τόσο πούστικα κάτι τυπάκια που το παίζουν άντρακλες και γαυγίζουν, που δεν αξίζει ούτε γεια να τους ξαναπώ. Γι' αυτό ήρθα από δω και δεν έχω σκοπό να γυρίσω πίσω στο paokmania. Είχε γίνει, που είχε γίνει σκατά η κατάσταση, τώρα και τα λίγα άτομα που σεβόμουν απέδειξαν τον πραγματικό τους χαρακτήρα. 2-3 άτομα αξίζουν ακόμα εκεί μέσα και είναι καιρός να σηκωθούν να φύγουν και αυτοί.

Όσο για τον djtimo που τώρα γράφει στο paokmania ως Dimg4 (παρακαλούσε να του αλλάξουμε το nickname στον λογαριασμό γιατί φοβόταν τις απειλές κάποιων) και είναι ξαδερφάκι (κυριολεκτικά) του Σαλπιγγίδη, ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Απλά το ρητό "το αίμα νερό δεν γίνεται" παίρνει σάρκα και οστά. Ο ξαδερφούλης πάνω απ' όλα. Για τον ΠΑΟΚ στα παπάρια μας.
« Last Edit: July 27, 2012, 19:10:26 by gika »

Offline che4a

• Αποστολή
  • **

οντως πολυ ΠΑΟΚ ο ξαδερφος
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ