Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28336 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline antifa

• Αποστολή
  • **
τιποτα cosmo χαρα μου  ;)

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ποδολαγνε king περασε το καλοκαιρι, και η αριστερη ειναι και χοντρη. Περιμενουμε αναλογη συνεχεια σε χειμωνιατικο φοντο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Μπαινει ο χειμωνας, γραφτηκαν πολλα νεα μελη, αλλα μελη τωρα γνωριζονται ουσιαστικα με καποια cult μελη, ο ενας γνωριζεται με τον αλλον και ΟΟΟΛΟΙ παιρνουν μια καυτη world.

Ευχομαι τωρα που παιρνει το σαιτ λιιιιγο τα πανω του να νιωσουν ολοι λιγο παλιο world να πιασουν μια δοση νεου world να τα ανακατεψουν (παντα με την ..ανοχη των mod σε λογικα πλαισια ) και να βγει κατι φρεσκο και γαματο.

(Για το live δε μιλαω. το μουνι δε μιλαει, δεν εχει να πει τιποτα, το μουνι δινει μονο μουνι. οποιος μπαινει στο λαιβ απλα  λεει το pass #1 ωχ δεν ηξερα οτι υπαρχει , pass # 2 ρε τι γινεται εδω =>και μετα απλα κουρνιαζει στη γλυκια ζεστη του)

Offline scouser4

• Αλλαγή
Ρε αλανια..ενταξει το σαιτ ΚΑΚΩΣ που λειτουργει σημερα.

Τουλαχιστον σεβαστειτε εσεις την ημερα κ μην ποσταρετε σε κανενα αλλο θεμα πλην των αδερφων μας που 'εφυγαν' σαν σημερα.

αντε μερα που ναι....

Offline petran4

• Αλλαγή
 ::) :thumbok:ΕΤΣΙ
Λαθος και δικο μου ποσταρα σε αλλο θεμα.ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
TI EXETE NA ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟ  ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ, ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ, ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣ ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ... ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕ ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΤΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΣΑΣ Η ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΑΛΛΟΥ ΜΗ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Γνωμη μου παντα και ας παρεξηγηθω...Καλυτερα σημερα να μην λειτουργουσε το σαιτ σαν φορο τιμης...Οσο ειναι ανοικτο και λειτουργει ολο και καποιος θα ποσταρει σε διαφορα τοπικ κ ολο και περισσοτεροι θα στραβωνουν...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
1. Ποσταρω μεσα στο ποστ της KATISI και οχι ξεχωριστα για να μην ανεβει ψηλα στα ποστ.
2 Στα 10 χρονια που λειτουργει αυτο το σαιτ παντα εκλεινε τετοια μερα απο οσο θυμαμαι.
3. Το κλεισιμο παντα το κανει ο Δικεφαλος, κανεις αλλος δεν μπορει. Δε ξερω γιατι δεν εγινε αυτη τη φορα. Προσπαθησα να επικοινωνησω μαζι του με sms σε δυο κινητα του αλλα κανενα απο τα δυο μυνηματα δεν το παρελαβε. Λυπαμαι που συμβαινει αυτο το πραγμα σημερα, δε μπορω να κανω κατι εγω. Θα σας ενημερωσω για την αιτια οταν τη μαθω. Πιθανολογω ο Δικεφαλος να βρισκεται σε μερος χωρις κινητο και χωρις προσβαση σε νετ.
HOMO PAOKUS

« Last Edit: October 04, 2011, 15:30:39 by HOMO PAOKUS »

Offline KATISI4

• Αλλαγή
ερωτηση...

Γιατι δεν βγαινει πλεον η εικονα που ειχα βαλει κατω απο το κατισι4?

northeagle_4

• Guest
Aνεβασε πάλι το αβαταρ σου απο τις ρυθμίσεις προφιλ εδω http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?action=profile;u=1415;sa=forumProfile

Οταν βρεις την φωτο καντην resize sto imageshack σε 100 Χ 75 (avatar) και βαλτο λινκ εκει στο πλαίσιο "εχω δική μου φώτο". Λογικα θα εισαι Οκ.

Offline blue_eyes

• Βασικός
κάντε ενα upgrade στο φορουμ, there is a hole

Offline Suicidal

• Βασικός
γυρνα και πλευρο τωρα....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline blue_eyes

• Βασικός
εγω να γυρισω πλευρο, εσυ παρε κανενα φαρμακο online απο εδω μπας και συνελθεις
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,13696.new.html#new

εκτος και αν εχετε τοσο πολυ ελευθερο χρονο για να σβηνετε τα spam topic που θα ξεφυτρωνουν απο εδω και περα

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Όντως. Δε θυμάμαι τη διαδικασία εγγραφής αλλά έχει captcha κι ερώτηση τύπου "πόσα κεφάλια έχει ο δικέφαλος αετός; Απαντήστε με γράμματα και τόνο, το Δ κεφαλαίο." ; Τζάμπα κόπος για τους συντονιστές να πρέπει να σβήνουν μαλακοδιαφημίσεις.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Suicidal

• Βασικός
γαλανομάτη, ξεστραβώσου και πιάσε το νόημα του post μου!
άσε τα φάρμακα και τις μαλακιες και κατάλαβε ότι δεν έχω πλέον καμια σχέση εδώ και 2 χρονια με τα μοντερατοριλικια και τους αντμινς.

ειπες να γινει upgrade στο φορουμ και σε ΞΑΝΑΛΕΩ: γυρνα και πλευρό τωρα. ελπιζω να το καταλαβες αυτη την φορά.

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Κ Ο ΠΑΟΚ

Offline Suicidal

• Βασικός
οχι βρε μαλακα σκου, τι να κλεισει ρε.... ;  :D
το θεμα της αρχικης ειναι αυτο που καιει, και UPGRADE στο λάιβ ρε πουστη μου, να μπορεις να μπαινεις σε privat rooms.
να θελεις να ανταλασσεις 2 κουβεντες και να μην προλαβαινεις να διαβαζεις επειδη σπαμαρει ο μπιβουλας με το πουλεν τα σημεια της ημερας χαχαχααχ

αιπυσοις παρακαλουνται υ μονταιρατορς ωπος μεταφαιρουν τα πωστ στειν σοστει αινοτειτα

Offline blue_eyes

• Βασικός
γαλανομάτη, ξεστραβώσου και πιάσε το νόημα του post μου!
άσε τα φάρμακα και τις μαλακιες και κατάλαβε ότι δεν έχω πλέον καμια σχέση εδώ και 2 χρονια με τα μοντερατοριλικια και τους αντμινς.

ειπες να γινει upgrade στο φορουμ και σε ΞΑΝΑΛΕΩ: γυρνα και πλευρό τωρα. ελπιζω να το καταλαβες αυτη την φορά.
δεκτο και γυρναω... κριμα ομως

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
αιπυσοις παρακαλουνται υ μονταιρατορς ωπος μεταφαιρουν τα πωστ στειν σοστει αινοτειτα
Πρέπει να είμαι μεγάλος χάκερ..
Αποκωδικοποίησα την εσωτερική διάλεκτο των Μοντερέιτορς..
Sui να προσέχεις από δω και πέρα τι γράφεις..
Τα καταλαβαίνω όλα.. ;D :'(

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
πλουσιο υλικο στο φορουμ αλλα λιγο δυσχρηστο...ενα κουμπακι με ενεργες ενοτητες (πιπ προσφατα θεματ) ισως ηταν καλο να μπει...
επισης, ενα τοπικ αρχειο που να ριχνεις ολες τις σεζον τις παλιες ή τους παλιους παικτες μεσα....

παντως το λαιβ εχει ψωμι, κοσμο ορεξη, αν ειχε και υπο ρουμς ρουμια, θα ηταν καλυτερα...αλλα και ετσι καλο ειναι, απλα εχει μαξιμουμ

μπραβο παντως σε μοντς για τις συμβουλες ;)
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
παράθεση μηνύματος του ANTENAPOUME-4 από το τόπικ αυτού που χρέωσε τον ΠΑΟΚ με εκατομμύρια.

μην πατε μακρια μαγκες.εδω μεσα στο φορουμ τουλαχιστον οι μισοι και παραπανω οταν καποιος εκραζε το ζαγορακη μιλουσαν για μιζεριες κομπλεξ κραξιμο για το κραξιμο .μακαρι να καταλαβαν εστω αυτοι την υστατη στιγμη αν ειναι αντρες οτι αφ ενος εκαναν λαθος και αφ εταιρου οτι στο λαο του ΠΑΟΚ δε χρειαζονται μα μου σου του.αυτοι που αγαπανε πιο πολλοι επειδη βαζουν την οναδα πανω απ ολα στα εργα και οχι στα λογια ειναι η πυξιδα για το πως θα κινηθει η ομαδα.φυσικα και υπαρχει ΠΑΟΚομετρο (εφεερεση δημοσιογραφων και φυτων) και σ αυτους που το ΠΑΟΚομετρο χτυπαει τερμα βασει εργων χρειαζεται τυφλη πιστη.ο εγωισμος η επατση και η ματαιοδοξια ορισμενων ειχε ως αποτελεσμα να γινουν συνεργοι στα εγκληματα του χειροτερου προεδρου που οσοι ειμαστε κατω των 35 γνωρισαμε.ο λαος του ΠΑΟΚ δεν εχει αναγκη ουτε απο συγνωμες ουτε απο οτιδηποτε.μακαρι να μη δικαιωνομασταν ποτε στο ποσο θα μας κατεστρεφε η γαγγραινα του λιλη.οσοι ομως ενω σας τα λεγαμε γελουσατε και ειρωνευοσασταν κοιταχτοιτε στον καθρεφτη ζητηστε μια γυγνωμη απ τον εαυτο σας που ξεφτυλιστηκατε ως ΠΑΟΚτσηδες και αν ακομα και τωρα δεν καταλαβατε <<ποσο μαλακες εισαστε>> για να το πουμε στη γλωσσα σας παρτε το μπουλο απ τον ΠΑΟΚ σκουληκια ρουφιανοι.μπορει να αγαπας τον ΠΑΟΚ αναμνηση των παιδικων σου χρονων αλλα η ελλειψη ενημερωσης η το οτι μενεις μακρια απο εκει που διαδραματιζονται τα εγκληματα και δενε χεις πληροφορηση  να σε αφηνουν εκτος πραγματικοτητας,εμπιστεψου το λαο του ΠΑΟΚ και μη κανεις σαν βλαχακι που ειδε στο τιμονι της ομαδας τον αρχηγο της μικτης γιουνανισταν και ενιωσε περηφανος.συμμορφωθειτε γιατι η ωρα που θ αρχισουν να πεφτουν φαπες σε συνοπαδους πρεπει να ερθει αμεσα

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ