Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28357 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ναι γιατι εγω συνεχεια μπερδευομαι  ;)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
sorry φιλε,δεν ηξερα  ;)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

PAOK_VOLOS

• Guest
Μετα την ταμπέλα,ευγενική χορηγεια του ΗΟΜΟ PAOKUS,αιτουμαι την αλλαγή του νικνειμ μου απο PAOK_VOLOS σε ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ-4...Ετσι,για να ξεχωριζουν οι μετριοι απ τους ακραιους..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μπορεις να το αλλαξεις απο μονος σου αν θες. Αν νοιωθεις θιγμενος δε σου ζητω συγγνωμη γιατι απλα δεν αισθανομαι οτι σε εθιξα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline toy

• Αλλαγή
είμαιποιοβλάκαςαπόσοολοιοιάλοινομίζεται-4-

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
γιατι εδω και μια βδομαδα περιπου δεν μπορω να διαβασω τα πμ μου?
παταω την επιλογη <<τα μηνυματα μου>> και βγαζει λευκη σελιδα. το εχει και αλλος αυτο προβλημα?
ας δει καποιος απο τους mods τι συμβαινει...

Offline ved

• Αλλαγή
ΚΙΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΜΑΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ!!  ;D

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
το πρόβλημα το γνωρίζουμε και θα το φροντίσουμε σύντομα
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline ved

• Αλλαγή

Offline Suicidal

• Βασικός
Δεν φροντίζετε επιτέλους και το θέμα με την Gallery ρε αδερφέ, έβγαλαν καλους τα δάχτυλα μου από τις παραθέσεις

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?topic=1639.new#new
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Όλα θα γίνουν λίγη υπομονή παρακαλώ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Νομίζω ότι λείπει ένα τόπικ για το Λευτέρη Δούκα και την τακτική που ακολουθά στις ανακοινώσεις. Δε γίνεται καθετί να μπαίνει σε άσχετα νήματα πχ του Ζαγοράκη (ναι ο Δούκας είναι επιλογή του, επιλογή του όμως είναι και ο προπονητής πχ). Δεν ήθελα να ανοίξω εγώ το τόπικ, ξέρω ότι τεχνικά είναι γελοίο, απλά το αναφέρω εδώ.

Να διευκρινίσω ότι δεν είναι έμμεση κατηγορία ή κάτι τέτοιο, αν είχα πρόβλημα με κάποιον θα το έλεγα. Προτείνω αυτό το τόπικ καθαρά για λόγους οργάνωσης.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline corrupt

• Αλλαγή
Δε κατάλαβα γιατί σβήστηκε ολόκληρο το σύνθημα για το ξύλο και ξεβράκωμα σε κάθε βουλευτή. Η αναφορά στον Πειραιά για να πνιγούν, δε καταλαβαίνω τι σχέση έχει με την άποψη που έχουμε για το κατεστημένο της Αθήνας + Πειραιά. Ο ΠΑΟΚ υπάρχει παντού. Γαμώ τον Πειραιά και όλη την χαβούζα. Μία λέξη σε ένα σύνθημα σε κοινωνικές συγκεντρώσεις είναι πρόκληση ; Αν ναι, ας έμενε τουλάχιστον το υπόλοιπο σύνθημα.

:smack: :smack: :smack:    

XXXXXXXX

Mods μαζεύτε τον κάποιος γιατί προκαλεί σε ανεπίτρεπτο βαθμό, θα τα ακούσει και μετά θα λέτε ότι σας ταλαιπωρούμε και από πάνω με τα σπυριά. Άιντε με τον κάθε XXXXXXX μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι κάθε φορά...
« Last Edit: June 16, 2011, 08:05:31 by Capricorn »

ive4

• Guest
τι σε ενοχλεί ρε φίλε ; Να καταλάβω δηλαδή.

Jordan-4

• Guest
eρε περσέα  σαν παιδάκι κάννης ώρες ώρες λίγο οπαδισμό ρε φιλε λίγο όχι πολύ αυτό που είπες είναι σύνθημα τον γαbρών εδώ και τέσσερα χρονια από ένα περιστατικό έτσι μας τι len αν δηλαδή έμπαινες καινούργιος και έλεγες αυτό το πράμα κατευθείαν διαγραφή θα σε δίναν σε λέει ο άλλος αυτός είναι γαbρός ρε ένταξη έστω δυο στοιχειώδη οπαδικά να τα παρακολουθείς δε στη λέω που στη λέω αλλα στη λέω για να γίνης καλύτερος ;D ;D

ive4

• Guest
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Δε το ήξερα καν. Άλλωστε γαύρους έχω να δω αιώνες στο γήπεδο και γενικά αποφεύγω να ασχολούμαι με το τι λένε.

100% συγνώμη για την βλακεία, αλλά πήγε το μυαλό μου μόνο στο δικό μας σύνθημα. Σόρρυ @ όσους διαμαρτυρήθηκαν.
(Και ευχαριστώ Jordan-4 που μου εξήγησες).

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Φίλε εσύ δεν είσαι Π.Α.Ο.Κ. . Θα ήταν καλύτερο να γράφεις μόνο στο φόρουμ της χρυσής αυγής .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ελα νταξ το πηρε πισω. .περσεα ο λαος του λαιβ σε ζηταει

ive4

• Guest
Φίλε εσύ δεν είσαι Π.Α.Ο.Κ. . Θα ήταν καλύτερο να γράφεις μόνο στο φόρουμ της χρυσής αυγής .

Δεν είμαι ΠΑΟΚ επειδή δεν ήξερα ένα στιχάκι των γαύρων ; Θα σου στείλω πμ. Για το δεύτερο που λες, είναι πιο πιθανό να γραφτώ σε φόρουμ για την προστασία της αγριόπαπιας.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Γράψε με και εμένα Περσέα (ΔΕΝ κάνω πλάκα)
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...