Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά ρε fatal ούτε την απορία σου για την αντιπαράθεση, ούτε την κατάταξη των εμπλεκομένων σε κάποιον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας ή IQ.
Αν προσπαθήσουμε να πάρουμε σοβαρά όλες τις συζητήσεις που κάνουμε εδώ μέσα, τότε θα πούμε πως ασχολούμαστε με τρίχες ως επί το πλείστον και θα πρέπει να ψαχτούμε να ασχοληθούμε με σοβαρότερα θέματα. Δεν είναι όμως έτσι γιατί κανείς δεν ψάχνει εδώ μέσα να βρει κανένα νόημα ζωής. Ένα εικονικό καφενείο είναι εδώ, που μιλάμε και μαλώνουμε για τον ΠΑΟΚ όπως κάνουμε στη παρέα μας. Στη καφετέρια δηλαδή με τα φιλαράκια σου δεν θα συζητούσες αυτό το θέμα; Στάνταρ. Ε το ίδιο κάνουμε κι εδώ.
Απλά για να μη νιώθεις μέλος μιας ηλίθιας παρέας να σε κατατοπίσω για το λόγο της "αντιπαράθεσης", που στην ουσία είναι διαδικασία εξέλιξης και μάχη γονιδίων. Κάποιοι έχουν βάλει σκοπό τους να πετάγονται σε κάθε εμφάνιση του κοντού για να υπενθυμίζουν πόσο παιχταράς είναι και να τη πούνε σε όσους δεν τον θέλανε, λες και η ποδοσφαιρική του αξία ήταν το θέμα... Κάποιοι άλλοι σιχαίνονται τον Ζλάταν γιατί παίρνει πολλά, γιατί πίνει, γιατί κλάνει, γιατί γαμάει, γιατί ζει γενικώς και κάθε λίγο και λιγάκι τσουπ πετάγονται να βγάλουν άχτι. Έτσι ανάβει η σπίθα στο μυαλό των υπολοίπων και γίνεται ο τζερτζελές.
Πες με ηλίθιο αλλά εγώ θεωρώ άκρως σοβαρές αυτές τις κουβέντες, γιατί εκτός του ότι παλεύω να επιζήσω ως υβρίδιο οπαδού ενημερώνομαι και για το νέο οργανισμό που θα προκύψει από τη πλειοψηφία, ώστε να μπορέσω να χωθώ κι εγώ κάπως και να συνεχίσω να ζω στο σώμα του νέου ΠΑΟΚ. Π.χ. πόσο γόνιμο είναι το έδαφος για την πώληση του Ζλάταν, μετά από το τόσο επιδέξιο όργωμα των προπαγανδιστών στα εύφορα μυαλά; Απ. Κροτίδες θα ανάψουν στη πόλη αν πουληθεί ο "αλκοολικός χασογκόλης" που παίρνει πολλά. Ο νεο-οπαδός βλέπεις εξετάζει το συμβόλαιο κι όχι αν είναι καλό για τον ΠΑΟΚ να έχει έναν παίχτη σαν κι αυτόν στο ρόστερ. Εγώ που δεν τον καταλαβαίνω δεν πρέπει να αντιπαρατεθώ για να τον πιάσω; Να μπω στη λογική και να επιβιώσω στη νέα εποχή του ΠΑΟΚ;