Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 29060 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
ενταξει ρε φιλε δεν ειπα εγω οτι θα μπει κανενας με το ζορι
απλα επειδη βλεπω ατομα με ορεξη μπορει να θελουν να κανουν δουλεια..
και στην τελικη στ αρχιδια μου αμα ειναι να με τι λετε, εγω για το φορουμ το λεω και ουτε ζητησα τιποτα προσωπικο
φίλε κακώς μπριζόθηκες.Δεν νομίζω ότι στο είπε με κακία ο Γιώργος πιο πάνω.
Πραγματικά το να βρείς νέα άτομα δεν είναι και πολύ εύκολο.
2 διευκρινίσεις θέλω να κάνω.Αφενός ένα απλό μέλος δεν μπορεί να καταλάβει ποιος κάνει δουλειά και ποιος όχι,αφετέρου ότι ανήκω στα άτομα που εδώ και πολύ καιρό δε προσφέρουν τίποτα.
« Last Edit: July 10, 2010, 01:29:54 by fatal_invasion »

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
να σαι σιγουρος οτι γραφωντας αυτα το μονο που δεν ηθελα ηταν να προσβαλλω ατομα.
απο κει και περα δεν ξανασχολουμαι και κακως ανοιξα το θεμα μαλλον...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
cure, μαμω την υπογραφη σου ρε     :'(

Άκυρος ο συναγερμός

15 Ιουλ 2010 14:08, Από PAOK24

Κίτρινος συναγερμός στην Τούμπα, σχεδόν ένα δεκαήμερο πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ. Οι περσινές κάρτες δύο παικτών, που προορίζονται για την βασική ενδεκάδα, προκάλεσαν μια μίνι αναστάτωση.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θυμήθηκαν ότι στο τελευταίο παιχνίδι με τη Χέρενφεν στην Ολλανδία, ο Βιτόλο και ο Τσιρίλο είχαν δεχτεί κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η δεύτερη (είχαν από μία από τα προηγούμενα παιχνίδια), ωστόσο δεν υπάρχει θέμα τιμωρίας τους για τη νέα σεζόν.

Πριν από δύο εβδομάδες, έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ το πρώτο ποινολόγιο από την ΟΥΕΦΑ και στις σχετικές λίστες δεν υπάρχουν τα ονόματα των δύο παικτών, ούτε κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, θα φτάσει και η λίστα όλων των ποδοσφαιριστών, που κουβαλούν τιμωρίες για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια κι εκεί θα γίνει η διασταύρωση, για να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο ύπαρξης τιμωρημένου παίκτη.

Ο έλεγχος θα γίνει κυρίως για τις μεταγραφές και τους ξένους παίκτες, οι τιμωρίες των οποίων παρουσιάζονται ανάλογα με τις ομοσπονδίες στις οποίες ανήκουν.

Έτσι την είχε «πατήσει» ο ΠΑΟΚ πριν από έξι χρόνια, καθώς δεν είχε γίνει αντιληπτό από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, το όνομα του Λιάσου Λουκά, στους τιμωρημένους της Κυπριακής Ομοσπονδίας.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1057

:'(

CLUB LARISA

• Guest

Offline cure

• Αλλαγή
Την άλλαξα μη γίνει καμιά στραβή και βγω φταίχτης  :P ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

fatal_invasion

• Guest
Σόρρι κι όλας αν προσβληθούν μερικοί,αλλά ποιος είναι ο νοητικός μέσος όρος ηλικίας στο φόρουμ?
Είναι δυνατόν να κάθεστε να ασχολείστε ποιος είναι πιο άμπαλος,ποιος παίρνει τα πιο πολλά και ποιος έχει βάλει τα καλύτερα γκολ;
Μιλάω για τα τόπικ Σαλπιγγίδη και Μουσλιμοβιτς.

Λίγο μπήκα,διάβασα φευγαλαία αρκετά ποστ και απογοητεύτηκα.

Δηλαδή είναι λογικό να αναλωνόμαστε στο παραπάνω θέμα,την στιγμή που και στις 2 περιπτώσεις,αυτός που ζημιώνεται περισσότερο είναι ο ΠΑΟΚ και κανένας άλλος;

Και σαπιομέταλλε κόψτο το θέμα με τα φυτά ρε μαν.Κράτα το για την πάρτη σου.Πέρα από τον κανονισμό,προσβάλλει πολλά άτομα,που δε γνωρίζεις ίσως.

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
δεκτό fatal.δεν διαφωνώ ότι είναι βαριά έκφραση αλλα έτσι νιώθω.τέλος αν είναι η αναφορά αυτή κάθε αυτή που προσβάλει κάποια άτομα δεσμεύομαι ότι δεν θα ξανάκάνω αναφορά σε φυτά,πρόβατα και λοιπά.εκτιμώ τον τρόπο που το έκφρασες.παοκτσηδικους χαιρετισμούς
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

Offline cure

• Αλλαγή
Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά ρε fatal ούτε την απορία σου για την αντιπαράθεση, ούτε την κατάταξη των εμπλεκομένων σε κάποιον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας ή IQ.
Αν προσπαθήσουμε να πάρουμε σοβαρά όλες τις συζητήσεις που κάνουμε εδώ μέσα, τότε θα πούμε πως ασχολούμαστε με τρίχες ως επί το πλείστον και θα πρέπει να ψαχτούμε να ασχοληθούμε με σοβαρότερα θέματα. Δεν είναι όμως έτσι γιατί κανείς δεν ψάχνει εδώ μέσα να βρει κανένα νόημα ζωής. Ένα εικονικό καφενείο είναι εδώ, που μιλάμε και μαλώνουμε για τον ΠΑΟΚ όπως κάνουμε στη παρέα μας. Στη καφετέρια δηλαδή με τα φιλαράκια σου δεν θα συζητούσες αυτό το θέμα; Στάνταρ. Ε το ίδιο κάνουμε κι εδώ.

Απλά για να μη νιώθεις μέλος μιας ηλίθιας παρέας να σε κατατοπίσω για το λόγο της "αντιπαράθεσης", που στην ουσία είναι διαδικασία εξέλιξης και μάχη γονιδίων. Κάποιοι έχουν βάλει σκοπό τους να πετάγονται σε κάθε εμφάνιση του κοντού για να υπενθυμίζουν πόσο παιχταράς είναι και να τη πούνε σε όσους δεν τον θέλανε, λες και η ποδοσφαιρική του αξία ήταν το θέμα... Κάποιοι άλλοι σιχαίνονται τον Ζλάταν γιατί παίρνει πολλά, γιατί πίνει, γιατί κλάνει, γιατί γαμάει, γιατί ζει γενικώς και κάθε λίγο και λιγάκι τσουπ πετάγονται να βγάλουν άχτι. Έτσι ανάβει η σπίθα στο μυαλό των υπολοίπων και γίνεται ο τζερτζελές.

Πες με ηλίθιο αλλά εγώ θεωρώ άκρως σοβαρές αυτές τις κουβέντες, γιατί εκτός του ότι παλεύω να επιζήσω ως υβρίδιο οπαδού ενημερώνομαι και για το νέο οργανισμό που θα προκύψει από τη πλειοψηφία, ώστε να μπορέσω να χωθώ κι εγώ κάπως και να συνεχίσω να ζω στο σώμα του νέου ΠΑΟΚ. Π.χ. πόσο γόνιμο είναι το έδαφος για την πώληση του Ζλάταν, μετά από το τόσο επιδέξιο όργωμα των προπαγανδιστών στα εύφορα μυαλά; Απ. Κροτίδες θα ανάψουν στη πόλη αν πουληθεί ο "αλκοολικός χασογκόλης" που παίρνει πολλά. Ο νεο-οπαδός βλέπεις εξετάζει το συμβόλαιο κι όχι αν είναι καλό για τον ΠΑΟΚ να έχει έναν παίχτη σαν κι αυτόν στο ρόστερ. Εγώ που δεν τον καταλαβαίνω δεν πρέπει να αντιπαρατεθώ για να τον πιάσω; Να μπω στη λογική και να επιβιώσω στη νέα εποχή του ΠΑΟΚ;

fatal_invasion

• Guest
Κιούρ,αυτό ακριβώς δεν θέλω να γίνει το φόρουμ εικονικό καφενείο.Δεν μ'αρέσει ο όρος.Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τον Άγιαξ,και παρ'όλη την πίκρα που φάγαμε αντί να κοιτάξουμε ψηλά (παρεπιπτόντως ένα ευχαριστώ και γω στο γεωλόγο) κατευθείαν ξεκινήσαμε να τρογώμαστε μεταξύ μας για το ποιος είναι καλύτερος.Έχει λογική αυτό το πράγμα;Σόνι και καλά πχ θα φταίει ο κοντός επειδή παίρνει 800?

Και όπως ανέφερες για τον κοντό,υπάρχει και η άλλη πλευρά μέσα στο φόρουμ,η οποία είναι συνήθως η πρώτη που προκαλεί κατά την γνώμη μου με πιο ακραίες εκφράσεις,αν και δικαιολογημένα ίσως με το ''παραξήλωμα'' των ΜΜΕ,ακόμα και τώρα.(σε λάθος τόπικ όμως).
Για μένα όμως θεωρώ ότι πέφτουν στη λούμπα.Δε χρειάζονται πολλά λόγια.
Το ισχύει και για τον μουσλίμοβιτς.

Κιουρ εγώ με τους φίλους μου δε πολυμιλάω για αγωνιστικά και ιδιαίτερα της μπάλας γιατί
 α)θεωρώ ότι δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις σε αυτό το κομμάτι πέρα από τα οφθαλμοφανή  και
 β)τσατίζομαι ο καθένας νομίζει ότι ξέρει μπάλλα επειδή πήγαινε για 2 χρόνια στα 13-14 του.Αυτή είναι και η πλειοψηφία του (ποδοσφαιρόφιλου) κόσμου στην Ελλάδα.

Offline ved

• Αλλαγή
παντως ολα αυτα δεν συμβαδιζουν με την δικη σου συμπεριφορα παλιοτερα στο τοπικ ζλαταν με κατι jameson κλπ μην τα χαρακτηρισω  :D

fatal_invasion

• Guest
με τον Ζλάταν πέρα από ένα σημείο έκανα ψιλοχαβαλέ,και όταν έπαιζε καλά του το αναγνώριζα.

Offline cure

• Αλλαγή
Φίλε fatal για να μην επαναλαμβάνομαι, έτυχε να γίνει μία συζήτηση στο topic για το πώς να γίνει το site και τα επιχειρήματά μου είναι τα ίδια και στις δύο περιπτώσεις. Καταλαβαίνω πως το λες κι εσύ κι ο dave για εκείνα τα θέματα, αλλά σου λέω κι εσένα μη δίνεις πολύ σημασία. Δε αξίζει να το παίρνεις σοβαρά και να σε χαλάει.

Κάποια σου φαίνονται άκυρα και άκαιρα γιατί είσαι σε άλλη φάση. Μπορείς να έχεις και δίκιο δεν επιμένω. Εκεί όμως που δεν έχεις δίκιο είναι να μας τη λες για άκυρα post σε άκυρο χρόνο, γιατί έχεις επιβαρυμένη τη θέση σου με το ιστορικό post για Ταπούτο και Γιετσέφσκι λίγη ώρα μετά το Χ στο Άμστερνταμ!   :nianiania:

CLUB LARISA

• Guest
Lik, aν νιώθεις έστω και λίγο για πάρτη μου, αν με λυπάσαι, σε ικετεύω άλλαξε υπογραφή γτ ο Παπαχρόνης θα ωχριά κάθε φορά που θα τη βλέπω. Ή άλλαξέ την ή κάνε κάτι να γνωρίσουμε τις κυρίες με τα γόνατα και τη γλώσσα στο πάτωμα, ή εν πάσει περιπτώση πλήρωσε μας τις Ρωσσίδες για τη ζημιά που μας προκαλείς...

Κ barefoot και γλώσσες έξω, έχω λυσσάξει, ΑΝΑΚΟΝΤΑ μ εκανες.....

Offline lik4

• Αλλαγή
Οσο νυχτώνει γεννιούνται δολοφόνοι και εμείς θα σε θαυμάζουμε Club Παπαχρόνη

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ρε lik ελεος ρε αδερφε, εχει και ζεστη, θα παθουμε κανενα εγκεφαλικο. Θα βαλω desktop τη φατσα του χασιωτη για να ηρεμησω.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός
Εμένα με κόβω να κοιτάζω κάνα δεκάλεπτο την ενδεκάδα του απόστολου για να ηρεμήσω. Άσε που με έκοψες το ίντερνετ από τη δουλειά...

Offline petrov

• Αλλαγή
Και γω το ίδιο έπαθα ρε άλλο να σε πιάνουνε ζούλα να κοιτάς για Π.Α.Ο.Κ. στο γραφείο και άλλο το τρενάκι με τις Αμαζονες :b348:

ive4

• Guest
@CLUB
Σε κάθε ποστ θα έχουμε υστερόγραφο με ειρωνείες ; Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό.

CLUB LARISA

• Guest
Θα προτιμούσα συνέλληνα να με στείλεις pm να σ απαντήσω, απο το ν απασχολούμε κ οι 2 το φόρουμ. Όσο για την ουσία της ερώτησης σου, νομίζω δεν τιθεται θέμα απάντησης γτ για άλλη μια φορά με προβοκάρεις.
Στο υγ αναφερόμουν σε σένα γτ αμέσως παραπάνω χαρακτήρισες ειρωνικά όσους κράζουν "ψαγμένους". Μάλλον το παράπονο εγω πρέπει να το χα, όπως και το ποστ.

Στο χα πει κ παλιότερα, όσο δεν με προβοκάρεις δε θα σ ενοχλώ, όσο θα το κάνεις, θ απαντάω. Απλά τα πράγματα φίλε, δεν μπαίνω εδώ μέσα για να ξεκατινιάζομαι, τω αυτώ ελπίζω να συμβαίνει κ με σένα. Έξυπνο παλικάρι είσαι αποδεδειγμένα, μην ιντριγκάρεις άλλο...

ive4

• Guest
πότε αρχίζει εκπομπές η κυρία Τατιάνα ;  :P