Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28869 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
βουντου μη λες ψεματα ρε'συ αφου κανενας δε σ'εβρισε τη μανα τι ειναι αυτα που γραφεις??
θες να διμιουργησεις εντυπωσεις ισα ισα για να εχεις λες??
μεγαλος ανθρωπος εισαι τι ειναι αυτα που κανεις??
και αν μπηκε καποιος  και εγραψε κατι στο μπλογκ σου γιατι πρεπει να νοιαζει τους αλλους εδω μεσα??
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
φίλε voodoobet επειδή τυγχάνει να είμαι πολλές ώρες στο λαίβ δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος δόλος..

απλά χαβαλές είναι..μην τα μεγαλοποιείς τα πράγματα..  ;)

« Last Edit: March 03, 2010, 21:17:32 by Stanley »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

DimNaoussa

• Guest
Μετα την επεμβαση της αστυνομιας τελειωσαν ολα και εζησαν αυτοι καλα (corrupt,voodoobet,cosmopaok) και μεις καλυτερα...τι ρομαντικη ειναι η ζωη μεχρι και στα φορουμ? ? αχ

voodoobet

• Guest
Δεν νομιζω να σου εβρισε καποιος αυτα που λες,οσες φορες σε ειδα λαιβ γινοταν μια κουβεντα εντονη στα πλαισια του χαβαλε απο οτι καταλαβα.τωρα αν δεν ξερετε τα ορια σας ετερον εκατερον καλυτερα κοψτε τον χαβαλε αν δεν τον σηκωνετε.
καί 'ομως North δεν λέω ψέματα.Ηταν βράδυ και ήμουν στο Inspot στην Καρακάση όταν οι τύποι που λέω άρχισαν να βρίζουν άσχημα χωρίς λόγο.Κοιτάω αριστερά που φαινόταν ποιοί είναι στο λάιβ , και το δικό σου όνομα που ήταν νομίζω με πράσινα γραμμένο πέντε λεπτά πρίν δεν ήταν εκεί, Είχες βγεί.Αμέσως το μυαλό μου πήγε στο ότι τα παιδάκια ξεσαλώνουν γιατί δεν υπάρχει κάποιος moderator . Τα '' σου γαμώ την αδερφή '' δεν τα ξεχνάω εύκολα,γιατί η δική μου πέθανε πέρυσι.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
εισαι τοσο xxx που εβαλες στη μεση και μια πεθαμενη αδερφη.
εισαι 50 χρονων xxx και τωρα πραγματικα σε σιχαθηκαxxx
δες εδω http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8384.100.html που ειναι ολη η τοτε συζητηση και ποσταρε που σου βριζουνε τη μανα και την αδερφη xxx.
σε βρικανε xxxκαι σε κοροιδευανε,αυτη ειναι η μονη αληθεια που μπορει να βγει απο ολο αυτο.
με τσατισες αφαντασταxxx
αντε στο μπλογκ σου τωρα που αποτυχημενα προσπαθεις να διαφημισεις.
« Last Edit: March 04, 2010, 17:02:19 by toy »
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

voodoobet

• Guest
Apo to dialogo pou evales fainetai oti aftos pou evrize tin aderfi mou itan kapoios lik kai oxi o cosmopaok . An den yparxoun alloi dialogoi eimai ypoxreomenos na zitiso signomi gia to sygkekrimeno apo ton kosmo an kai to paidi einai kolopaido outos i allos giati afto pou ekane na paei na vrizei xontro klp enan anthropo pou den ixere katholou etsi gia na tin spasei se mena afto deixnei .Les oti me sixathikes alla de vlepo na edeixes tin idia evaisthisia otan o corrupt apantise oti einai orfano otan tou eipa pos ta pairnei apo ton mpampa tou. Kai den thymamai na prospathisa na diafimiso to blog mou - oute stin katagelia to anefera - oute stin apantisi ston north oute kai tora.

οχι παραθεση το ακριβως παραπανω ποστ,επισης αυτο που λες για τον λικ δεν ευσταθει,δες τον λινκ και θα καταλαβεις ελπιζω.Κουρασε.........
« Last Edit: March 04, 2010, 20:57:48 by northeagle_4 »

Offline lik4

• Αλλαγή
τι λες ρε ζαχαροτευλο που εβρισα εγω την αδερφη σου
εσυ ειπες διορισμενη την αδερφη του corrupt
πρωην πουλεν μου,ειμαι ο μοναδικος που σε στηριξα και μου εριξες πισωπλατη μαχαιρια :b348:

(22:27:09) voodoobet: diorismeni napeis tin aderfi sou
(22:27:37) corrupt: loipon kotopoulo
(22:27:47) corrupt: erxomai se 5 apo konta na doume poios einai ti
(22:27:49) lik4: vooddoo thn aderfh tou ego thn xono
(22:27:56) lik4: prosexe pos milas ok?
(22:27:58) corrupt: meine ekei pou eisai
(22:28:03) lospsi: κι εγω
(22:28:11) lospsi: προσεχε διπλα

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
corrupt τι λένε για την αδερφή σου ρε μαλακά; έτσι θα το αφήσεις;;;  8) έτσι ξηγιούντε οι παντελονάτοι;  ;D
ΑΡχίΔια

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
εσυ δες τι γινετε γιατι κατι αθηναιοι χθες με ειπαν να σε φωναζω τζουλια και ασ'τα αυτα... :P :P :P

μαλιστα ενας με ειπε να σε πω στελιο ελα θα κανουμε σαμπανια.... 8) 8) 8)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
1. voodobet, δεν ξερεις τα ατομα, παρεξηγησες και δεν καταλαβες το χιουμορ και την πλακα τους.
2. Αλλη φορα μην κανεις τσατ μαζι τους, αυτοι δεν εχουν ιερο και οσιο!
3.Ας τελειωσει εδω το θεμα, πληζ, μια παρεξηγηση ηταν.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Τι φάση έχασα ο μαλάκας ρε, πάντα τα καλύτερα χάνω γαμώ τον άξονα της Γης...  :extralaugh:

Voodoobet και στην Καρακάση ήρθαμε και συ πουθενά, και στο ραντεβού που έστησες στην Αγ. Βαρβάρα πάλι δεν πάτησες και σε ψάχναμε γύρω απ'τα γηπεδάκια και στην αυλή του ΙΚΑ, οπότε κόψε τις κλάψες στους διαχειριστές, μόνο για τα φόρουμ και τα live είσαι... Κοτόπουλο με κράνος.  

:b348: :ambulance: :nekrokefalh:

τι λες ρε ζαχαροτευλο που εβρισα εγω την αδερφη σου
εσυ ειπες διορισμενη την αδερφη του corrupt

μαλάκα λικ κλαίω ρε φίλε, αλήθεια...  :extralaugh:

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

ive4

• Guest
θα συνεχιστεί πολύ η ιστορία με τα ΧΧΧ σε ποστ μου ;

Τα άλλα μέλη βλέπουν ένα ΧΧΧ και η φαντασία τους θα οργιάζει για το τι έχω γράψει και ποιος ξέρει τι θα σκέφονται για μένα.
Εδώ δε μιλάμε για απλή έλλειψη ελευθερίας λόγου, εδώ και μία λέξη να γράψεις που κάποιοι την έχουν ταυτίσει με  κάτι κακό, απαγορεύεται.
Να πας στην Μακρόνησο ΧΧΧΧ.
Να πεθάνεις να πα να .... Δε τρέχει τίποτα.

Κοράπτ πολύ επιθετικό το ύφος σου και δεν υπάρχει σοβαρός λόγος γι αυτό.

..............

εντιτ: οχι ειρωνια περσεα.
« Last Edit: March 18, 2010, 23:56:40 by northeagle_4 »

Offline arwstos

• Αλλαγή
θα συνεχιστεί πολύ η ιστορία με τα ΧΧΧ σε ποστ μου ;

Οσο συνεχιζεις να γραφεις πραγματα που προκαλουν και ενοχλουν, ναι θα συνεχιστει.
Ειναι δικαιωμα σου να εισαι περηφανος για τη Μακρονησο.
Ειναι δικαιωμα και υποχρεωση μας να σεβαστουμε τα νευρα των υπολοιπων μελων.-

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ive4

• Guest
Και ποιος σου είπε ότι είμαι περήφανος ;
Όταν δε μπορείς να καταλάβεις μία φράση και βγάζεις αυτό το συμπέρασμα, δεν υπάρχει συνεννόηση.

''Προμετωπίδα του έργου Éléments de la philosophie de Newton (Άμστερνταμ, 1738), όπου εμφανίζεται ο Βολταίρος στο γραφείο του να δέχεται το φως της αλήθειας από το Νεύτωνα διά μέσου ενός καθρέφτη, που κρατά η Madame du Châtelet''

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αιτηση απενεργοποιησης της υπογραφης στο προφιλ για τους lik4 και Batistuta-4, γιατι αποπροσανατολιζουν τους χρηστες του φορουμ.
Στον κοσμο αλλος κανενας

baron

• Guest
Επαυξάνω!

Ο φαρμακοποιός της γειτονιάς μου διαμαρτύρεται. Η κατανάλωση μου σε βιάγκρα τείνει στο 0. Κάντε κάτι γιατί θα το κλείσει το μαγαζί.

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
Εγω παλι για ενα ομορφοτερο φορουμ προτεινω να υποχρεωθει ο μπατι να ποσταρει σε καθε τοπικ μια φορα ανα σελιδα...και επισης να ακολουθησουν κι αλλοι το παραδειγμα του... :-P:-P
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Δεν μου κανει upload to avatar που ειχα με την Σουηδικη σημαια...Προσπαθησα και με το imageshack αλλα παπαρια. Πρεπει να ειναι συγκεκριμενο π.χ. jpeg ή tiff? Κανα hint?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Suicidal

• Βασικός
bro, για δοκίμασε να ανεβάσεις μέσω του Προφίλ σου το avatar 3161 .
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo