Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28426 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
corr, εν γένει  ;)
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Αδερφέ εγώ δεν σπουδάζω σε κολλέγιο στο Massachusetts, ένα απολυτήριο λυκείου και αυτό με 12... ;)

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

chiltsid

• Guest
μοντς,καντε κατι ρε ο λικ κολλησε το λιφε!!! ;D ;D ;D ;D :'( :'( :'( :'( :'(

Offline lik4

• Αλλαγή
ñïõöéáíå èá óå óêéóù (̿_̿̿'̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=å/̵͇̿̿/'̿'​​​̿̿̿_̿_̿ 

Offline corrupt

• Αλλαγή
XXXXXXXXXXXXX

Το εννοεί...
« Last Edit: February 06, 2010, 05:54:52 by Capricorn »

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Μου φαίνεται οτί πρέπει να φας σπυρί γιατί έκανες κιουτ σε ακριβως απο πάνω ποστ  :)
Μου φαίνεται δεν ξέρω
ΑΡχίΔια

Offline diegito4

• Αλλαγή
δείτε το προφίλ και τα πόστ του συγκεκριμένου μέλους.
αν αρχίσουμε τα καντήλια τώρα εμείς θα φταίμε;
στην πλάτη του ΠΑΟΚ τρώτε τόσα χρόνια ρε κουφάλες..εδώ μέσα κομμένα όμως.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?action=profile;u=11308;sa=showPosts

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
kapetano είσαι αλήτης είσαι ρουφιάνος είσαι δημοσιογράφος  :o
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
θελω να ρωτησω κατι προς τους Moderators..
απο εχτες βλεπουμε μια ψιλοαλλαγη στο φορουμ..
επιδη εψαξα αλλα δεν βρηκα καποιον να εχει γραψει για τις αλλαγες κτλ...
θελω να ρωτησω.. αυτο τηα ειναι μονιμο..?? υπαρχει καποιο προβλημα..??
αν ειναι μονιμο χρειαζεστε να γραψουμε τυχων παρατηρησεις..?? πχ το θεμα του μπασκετ να παει λιγο πιο πανω κτλ..

τα γραφω αυτα φιλικα και ελπιζω να μην νομιζει καποιος οτι κανω υποδηξεις..

ps. ο μετατροπεας εχει χαθει...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
1 και σημερα zagoraki.... εφτασε η μερα!

Απο βδομαδα φραπες και πρωι και απογευμα :D

Αντε να σ δωσω και μια συμβουλη για να ειμαι on topic... κοιτα τωρα να καεις στο live.. το burning team σε περιμενει με ανοιχτες αγγαλες ;)

Βεβαια πρεπει να γινει συνελευση να δουμε αν σε δεχομαστε :extralaugh: :extralaugh:

zagorakis

• Guest
Αδελφέ δεν χρειάζεται να πρέπει να με δεχτείς. Θα παραβρίσκομαι μόνος μου γιατί είμαι ΠΑΟΚ. Αύριο τελευταία μέρα λέμε. Μπαίνω και γω στο club  ;D

Offline ved

• Αλλαγή
ναι μονο υπο ορους και μετα απο αυστηρες εξετασεις δεχομαστε νεα μελη.

στρωσου στο διαβασμα λοιπον και δωσε βαρυτητα στα θεματα

λολ , προφ, χοντρος, μαιμουδι, γκαντεμης, ζλατανομαχια, γερος, 3αδα, λος, μπιβουκας,  ντεπω γαμω το ερπετο, καψιμο, καμμενα ανεκδοτα, σουπια κ.α.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
κοιταξτε ειναι απο ποια σκοπια το βλεπει κανεις.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
η αληθεια ειναι οτι οι ενοτητες γινανε λιγο αχταρμας  :-\
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline corrupt

• Αλλαγή
κοιταξτε ειναι απο ποια σκοπια το βλεπει κανεις.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Γιαννιώτη, όπως το βλέπει κανείς...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
αντε ρε @zagoraki ΑΠΟΛΕΛΕ...και μην κανεις καμια μαλακια και βρεις συντομα δουλεια...σε καμια πενταετια παλι...ξερεις εσυ!!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Kαλό θα ήταν να προσέχουμε όλοι μας τι λέμε και σε ποιον μέσω pm εδώ πέρα... Αν δεν είναι σίγουρος κανείς για το ποιος βρίσκεται πίσω από κάποιο ψευδώνυμο σε μια οθόνη καλύτερα να μην ξανοίγεται, ειδικά όσον αφορά σε ενδεχόμενες "οπαδικές συμπεριφορές" ή άλλου είδους λεπτομέρειες...

Ζούμε σε περίεργους καιρούς. Προσοχή λοιπόν.

voodoobet

• Guest
Δεν είμαι τακτικός στο Paokworld.Μπήκα 5-10 φορές,αρχικά για να δώ αν μπορώ να βάλω λινκ για ένα σάιτ που είχα, κατόπιν για να δω διαφορα άρθρα , και τέλος μπήκα στο λάιβ. Εκεί όπου κατ'έπανάληψη κανα δυό εξυπνάκηδες για να μην πω τίποτα χειρότερο, συγκεκριμένα κάποιος corrupt και ένας άλλος cosmopaok η κάτι τέτοιο με έκαναν να ντραπώ που λένε ότι υποστηρίζουν την ίδια ομάδα με μένα .Δεν θα πώ πολλά. Κατά τη γνώμη μου όποιος βρίζει για του ψύλλου το πήδημα τη μάνα και την αδερφή κάποιου άλλου είναι ένας κοινός αλήτης ,από όποια ομάδα και άν προέρχεται.
Στην αρχή νόμισα ότι κάναν χαβαλέ,και το πήρα στο αστείο ,αλλά όταν είδα τον κοσμοπαοκ να μπαίνει στο blog μου και να βρίζει στα σχόλια κάποιον Παοκτσή για τον οποίο είχα κάνει μια ανάρτηση ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ, κατάλαβα με τι είχα να κάνω.Λίγη ευγένεια είναι αυτό που κάνει τους άνθρωπους να ξεχωρίζουν από τα λυσσαγμένα σκυλιά , και σε αυτούς τους τύπους δεν διέκρινα καμία.
Οχι, δεν πρόκειται να μπω ξανά στο λάιβ,βλέποντας μάλιστα ότι τέτοιες συμπεριφορές θεωρούνται νορμάλ εκεί μέσα ,αφού το να σε βρίζουν μάνα και αδερφή χωρίς σοβαρό λόγο δεν κάνει το αυτί κανενός moderator να ιδρώσει.
Από ότι κατάλαβα για τα λουλούδια αυτά, μια αναμενόμενη αντίδραση τους θα ήταν ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕκλπ κλπ .
Να βρεθείτε μόνοι σας καλόπαιδα και να βρίζετε ο ένας το άλλον μέχρι το ξημέρωμα.Εγώ με κάφρους σαν εσάς δεν έχω καμιά δουλειά.
Αντώνης=Voodoobet

northeagle_4

• Guest
Δεν νομιζω να σου εβρισε καποιος αυτα που λες,οσες φορες σε ειδα λαιβ γινοταν μια κουβεντα εντονη στα πλαισια του χαβαλε απο οτι καταλαβα.τωρα αν δεν ξερετε τα ορια σας ετερον εκατερον καλυτερα κοψτε τον χαβαλε αν δεν τον σηκωνετε.