Δεν είμαι τακτικός στο Paokworld.Μπήκα 5-10 φορές,αρχικά για να δώ αν μπορώ να βάλω λινκ για ένα σάιτ που είχα, κατόπιν για να δω διαφορα άρθρα , και τέλος μπήκα στο λάιβ. Εκεί όπου κατ'έπανάληψη κανα δυό εξυπνάκηδες για να μην πω τίποτα χειρότερο, συγκεκριμένα κάποιος corrupt και ένας άλλος cosmopaok η κάτι τέτοιο με έκαναν να ντραπώ που λένε ότι υποστηρίζουν την ίδια ομάδα με μένα .Δεν θα πώ πολλά. Κατά τη γνώμη μου όποιος βρίζει για του ψύλλου το πήδημα τη μάνα και την αδερφή κάποιου άλλου είναι ένας κοινός αλήτης ,από όποια ομάδα και άν προέρχεται.
Στην αρχή νόμισα ότι κάναν χαβαλέ,και το πήρα στο αστείο ,αλλά όταν είδα τον κοσμοπαοκ να μπαίνει στο blog μου και να βρίζει στα σχόλια κάποιον Παοκτσή για τον οποίο είχα κάνει μια ανάρτηση ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ, κατάλαβα με τι είχα να κάνω.Λίγη ευγένεια είναι αυτό που κάνει τους άνθρωπους να ξεχωρίζουν από τα λυσσαγμένα σκυλιά , και σε αυτούς τους τύπους δεν διέκρινα καμία.
Οχι, δεν πρόκειται να μπω ξανά στο λάιβ,βλέποντας μάλιστα ότι τέτοιες συμπεριφορές θεωρούνται νορμάλ εκεί μέσα ,αφού το να σε βρίζουν μάνα και αδερφή χωρίς σοβαρό λόγο δεν κάνει το αυτί κανενός moderator να ιδρώσει.
Από ότι κατάλαβα για τα λουλούδια αυτά, μια αναμενόμενη αντίδραση τους θα ήταν ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕκλπ κλπ .
Να βρεθείτε μόνοι σας καλόπαιδα και να βρίζετε ο ένας το άλλον μέχρι το ξημέρωμα.Εγώ με κάφρους σαν εσάς δεν έχω καμιά δουλειά.
Αντώνης=Voodoobet