Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28699 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
βλακα και λασπολογο;...οχι ρε γιατι-απλα μερικες φορες γινεσε λιγο βαζελος

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Θέλω να αγιάσω και δε με αφήνεις παλικάρι μου... Με κάθε λέξη που γράφεις αυξάνεις τις υποψίες μου και με κάθε πρόταση που ολοκληρώνεις η υποψία γίνεται ΒΕΒΑΙΩΤΗΤΑ.... Ακόμα και αν είσαι ΠΑΟΚτσής (σου είπα δεν μπορω να το αμφισβητίσω αυτό), σίγουρα έχεις "περίεργα" κίνητρα....
PAOK is a Social Movement!

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Δε σε δουλευω να σαι σιγουρος.

Για τον Βιολιδη ενοω οτι δε μου κανει. Νταξει καλο παιδι ο Ζαγορακης εβαλε και τα φιλαρακια του στο μαγαζι. Ανθρωποι ασχετοι με το ποδοσφαιρο έχουν περιορισμενες δυνατοτητες. Ειπαμε λεφτα δεν εχουν, ΟΚ. Αστο να παει. Αλλα όχι και να ειναι ο καθε τυχάρπαστος σε ΠΑΕ.

Και για το τελευταίο η απαντηση ειναι ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ. Κυρίως στο ματς με τη Λάρισα όπου στο 30' εκλεισε το στοιχιμα για το διπλο ημιχρονο ασσο τελικο στο sportingbet, to betfair. Aλλα δε μπορω να στ αποδειξω οτι ειναι παικτες μπλεγμενοι και θα με πεις βλακα και λασπολογο.

το μόνο που δεν γουστάρω στον ΠΑΟΚ είναι αυτή η αρρωστημένη νοοτροπία μερικών συνοπαδών μου ( ελπίζω να μην κάνω λάθος γιαυτό ) Ώστε καλό παιδί ο Ζαγοράκης έβαλε και τα φιλαράκια του ε; Άσχετος ο Βιολίδης ε; Το γεγονός ότι είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας γνώστης της αγοράς  δεν σε λέει τίποτα; Μάλλον όχι αφού είχαμε τόσους και τόσους τα τελευταία χρόνια. Ο τζίγκερ μάλλον είναι πιο γνώστης από ζαγόρ πουρλιοτόπυλο ζήση γεωργιάδη ε;
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline arwstos

• Αλλαγή
MetroStar, μπορουσες και μπορεις να γραφεις οτι θες με επιχειρηματα για το Βιολιδη και τον καθε Βιολιδη.
Πως τωρα τα μπουκαλια του Seagull σχετιζονται με τις διοικητικες ικανοτητες
του Βιολιδη και την προσφορα του σε μια ανωνυμη εταιρια σε επιπεδο
χορηγιων, δημοσιων σχεσεων και εστω μικρης οικονομικης βοηθειας δε μπορω να το καταλαβω
με το μικρο μου το μυαλο.
Ακουστηκες παντως και ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.

ΥΓ: Scripta manent. Ο γραπτος λογος εχει αυτο το μεγαλο πλεονεκτημα ή και μειονεκτημα ισως.
Ολες οι αποψεις του καθενα, οι προτιμησεις του και οι ενεργειες του στο παρελθον δυστυχως ή ευτυχως παραμενουν και ακολουθουν το καθε ατομο.
Στο ραδιοφωνο για παραδειγμα μπορεις τη Δευτερα να το παιζεις βαζελος, τη Τριτη γαυρος, την Τεταρτη να λες
οτι η PEPSI COLA αγορασε την ΑΕΚ και την Πεμπτη οτι το Μαντσεστερ-Τσελσι ηταν στημενο.
Και να τα λες και με πειστικο τροπο και να μενουν καγκελο ολοι οι ακροατες.
Στο φορουμ δυστυχως ολες οι θεωριες του καθενα μενουν και κανεις δε μπορει να σε αντιμετωπισει με την ιδια σοβαροτητα...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline tol

• Κερκίδα
  • *
Ti na leme twra, ehei girisei ta miala tou fomum se 1 mera...
Eleos... O polikseros- me to Metro- mpike na mas mathei ligi mpala...
Kai pou 'ste... Den mas douleuei na maste sigouroi... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT

Offline arwstos

• Αλλαγή
"Ο ΠΑΟΚ ΣΕ ΠΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΚΥΛΟΣΠΙΤΟ"

Θα παρακαλουσα τον κυριο @ΜetroStar να μας εξηγησει
τι εννοει με την παραπανω προταση που χρησιμοποιει ως υπογραφη
κατω ακριβως απο το avatar του.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Την ίδια απορία είχα και εγώ arwstos!
PAOK is a Social Movement!

MetroStar

• Guest
E τι δεν καταλαβαίνεις? Σκυλοσπιτο=χαμοσπιτο, ελεεινο , σπιτι για ζώα
                                Παλάτι=οικια βασιλιαδων

Ενοώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι για μεγάλα πραγματα.Εκτός και αν εσείς θέλετε να ενοήσω κάτι άλλο για να ειστε ευχαριστημενοι.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
σπίτι για ζώα η Τούμπα;
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

MetroStar

• Guest
Και απο δω και περα δεν ασχολουμε ουτε με σχολια ουτε με παραπονα ουτε με κριτικες απο μέλι.Δε μπηκα να συζητάω για μενα αλλα για τον ΠΑΟΚ .Αν θελετε να ασχολείστε μαζι μου καντε ενα φορουμ www.metrostarworld.com να βγάζετε γουστα.Δεν εχω ορεξη να απολογούμε για καθε τι που γραφω και δεν ζηταω απο κανεναν να απολογηθει γι αυτα που γραφει.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Κόψε λίγο φίλε από την φόρα.
Δεν απολογείσαι, όταν όμως ένας mod σε ζητάει να εξηγήσεις κάτι έχεις την υποχρέωση να το κάνεις.

MetroStar

• Guest
Ε κάτσε ρε φίλε θα απολογούμε και θα δίνω εξηγήσεις κάθε φορά που κάτι που λέω δεν άρεσε ή δεν έκατσε καλα σε εναν μοντ?Αυτό αρνούμε να το κανω και δεν προκειτε να ξαναδώσω εξηγήσεις.Ας ενεργήσει όπως θέλει ο καθε μοντ αν δεν του αρέσει κάτι που γράφω χωρις την απολογία μου.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Για να μην μιλάμε με υπονοούμενα μιας και δεν είμαστε ούτε παράθυρο στο αλτερ ούτε πολιτικοί στη βουλή...
Η υπογραφή σου υπονοεί οχι προσωπολατρεία στον Ζαγοράκη και αφήνει αιχμές οτι θέλουν τον ΠΑΟΚ χαμηλά και φουκαρά κλπ.
Θες να το παραδεχτείς η θα το περνάς στα μουλοχτά ?

MetroStar

• Guest
Αν και ειχα πει οτι δεν θα ξαναπαντησω θα το κανω.

Δεν υπονοοω τιποτα ουτε θα παραδεχτω τιποτα ουτε περναω κατι στα μουλωχτα.Τα νοηματα βρισκονται στις λεξεις. Αλλα επειδη ειμαι καλος σας εξηγησα και τι ενοω αναμεσα στις λεξεις.Αλλα φυσικα ο καθενας μπορει να πιστευει οτι τον κανει ευτυχισμενο και τον ολοκληρωνει σαν ανθρωπο.Τι θες να πιστεύεις αγορίνα μου?Οτι τα χωνω στον Τέο?Όπως θες.  :) Αντε να σαι καλα.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ε κάτσε ρε φίλε θα απολογούμε και θα δίνω εξηγήσεις κάθε φορά που κάτι που λέω δεν άρεσε ή δεν έκατσε καλα σε εναν μοντ?Αυτό αρνούμε να το κανω και δεν προκειτε να ξαναδώσω εξηγήσεις.Ας ενεργήσει όπως θέλει ο καθε μοντ αν δεν του αρέσει κάτι που γράφω χωρις την απολογία μου.

Ρόλος των mod είναι να προστατεύσουν το forum. Εάν κάποιος από αυτούς σε κάνει μια ερώτηση επαναλαμβάνω έχεις την υποχρέωση να απαντήσεις. Είναι λογικό, εδώ είναι μια κοινότητα, δεν κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Μπορείς να απαντήσεις με πμ στον mod εάν δε θες το δημόσιο διάλογο. Αυτό είναι ένα δικαίωμά σου που ο κάθε mod υποχρεούται να σεβαστεί.
Εάν πάλι κάποιος mod σε ζητήσει να κάνεις κάτι και δε συμφωνείς (πχ να αλλάξεις αβατάρ, να αλλάξεις υπογραφή, κτλ.) μπορείς να διαφωνήσεις και να το ποστάρεις στο κατάλληλο τόπικ. Θα το συζητήσουμε οι υπόλοιποι mods και θα αποφασίσουμε.
Εάν ο mod ήθελε να ενεργήσει χωρίς να σε ρωτήσει θα το είχε ήδη κάνει.
Το ότι σε ρωτάει πρέπει να σε ευχαριστεί, όχι να σε δυσαρεστεί!

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Αντε καλά, πες μας τότε τι και ποιον ενοείς ? Εκτός και αν έχει λόγο να μην θέλεις να πείς...
Ποιον σκεφτόσουν ρε παιδί μου όταν έγραψες οχι στην προσωπολατρεία ?
Τον Ζαγοράκη ? Τον Άγγελο ? Τον Κούδα ?

Η είναι φιλοσοφικό ?

MetroStar

• Guest

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Ά μπράβο αφου αυτό ενοείς γίατι δεν το λες ? δεν είμαστε παιδιά να τα λέμε με υπονοούμενα. έτσι νομίζω τουλάχιστον.

MetroStar

• Guest
Το σκυλοσπιτο δεν ειχε σχεση με τον ζαγορακη. Για την προσωπολατρεια αναφερομαι στον ζαγορακη. Και προσεξε πχο στην προσωπολατρεια δε σημαινει οτι ειναι αντιθετος με τον ζαγορακη η οτι δε τον παω.
 Warned by Δικέφαλος: Ειρωνεία προς άλλα μέλη

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
PALIA KAI NEA MELH FTIAKSTE TA PROFILE SAS ME : FYLO,HLIKIA,TOPO,GLWSSA,YPOGRAFH KAI EIKONA/AVATAR

eidika ta nea melh prepei OPWSDHPOTE na sumplhrwsoun ton topo sto profile tous giati einai stous kanones tou forum kai ka8e mhna ginontai diagrafes twn melwn pou den to exoun sumplhrwmeno

πεσ' τα χρυσόστομε ........ έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας
« Last Edit: September 02, 2008, 21:39:48 by Capricorn »
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!