paokcure ,
alla tha ithela na po pos einai adiko oloi osoi irthane sto Forum auto apo to Forum tis PAE na theorountai bothroi kai parapetamenoi... giati tous bazeis olous se ena saki ? kai oxi mono esi alla to eida kai se alla post , ego prosopika eimai kainourgio melos sto forum auto kai eimai sigouros pos an ixera noritera tin iparxi tou tha eixa ginei melos poli noritera
Καλέ μου φίλε είμαι ο τελευταίος που θα τσουβαλιάσω κάποιους και θα πω, όσοι είναι συνδεσμίτες είναι έτσι, όσοι είναι μέλη του Χρυσού Δικέφαλου είναι αλλιώς κι όσοι έγραφαν στο forum της ΠΑΕ είναι φυτά.
Κι εγώ έγραφα στο forum της ΠΑΕ.
Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει/γράφει.
Εγώ έχω άλλο πρόβλημα κι όχι με το να γεμίζει το Paokworld μέλη. Αυτό είναι χαρά μου. Ακόμη και με φυτά να γεμίζει χαρά μου είναι, γιατί κάποιος μπορεί να αλλάξει οπτική γωνία και να πάψει να ασχολείται με ό,τι μαλακία ακουει στο ραδιόφωνο.
Και μπορεί ο φίλος μου ο northeagle_4 να διαφωνεί με το να αποκαλώ κάποιον φυτό, αλλά ο κύριος λόγος που έγραψα ό,τι έγραψα είναι για να πω τον πόνο μου, πως δεν αντέχω άλλο να μη βρίσω, με κάθε συνέπεια.
Θέλω να πω κάτι για να με καταλάβετε. Η ραγδαία αύξηση των μελών είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει ανάγκη για περισσότερους mods. Ευτυχώς για τη λειτουργία του site, αλλά δυστυχώς για το περιεχόμενο γίνανε Mods κάποιοι από τα καλύτερα παιδιά.

Λείπουν όμως πολύ οι απόψεις τους και οι "άλλες παρεμβάσεις τους". Οι τεκμηριωμένες απαντήσεις στο κάθε τσουτσέκι.
Δυστυχώς δεν έχουν χρόνο να απαντήσουν με απόψεις, αλλά κάνουν πιο πολύ τους μπάτσους, με αποτέλεσμα να αλωνίζουν οι οπαδοί της Αννούλας και του φαλακρού πούστη. Που ψάχνονται από δω κι από κει να βρούνε χώρο να ξαναρχίσουν τις παπαριές τους. Κάπου να τρυπήσουν τα ποντίκια. Αυτό προειδοποιώ.
Υπάρχουν κι άλλες αλλαγές σημαντικές. Εγώ δεν είμαι κατά των αλλαγών και δεν θέλω ένα στάσιμο site με λίγους γνωστούς γιατί θα καταντούσε βαρετό για όλους.
Θέλω όμως το paokworld να περνάει άποψη.Ο κάθε παλιότερος καταλαβαίνει τη διαφορά. Ο Georgie-4- είπε κάποια σημαντικά πράγματα, μέσα απ' το μυαλό μου.
Ελπίζω ότι θα τη βρούμε την άκρη, έστω και δύσκολα. Ο λόγος που έκραξα από τώρα είναι για να προβληματίσω θετικά αυτούς που θέλω εγώ να προβληματίσω. Αυτούς που είμαι σίγουρος πως θα προβληματιστούν. Και λόγω των σημαντικών ημερών που έρχονται για την ομάδα, να κάνουν τα κουμάντα τους.
Εκτός το
απαντάτε σε όλα που παρακαλώ τους παλιότερους θέλω να παρακαλέσω κάτι τα νεότερα μέλη.
Διαβάστε τα όλα πρώτα και μετά γράψτε. Μπείτε για να μάθετε πρώτα και μετά να "διδάξετε". Και αυτό ισχύει για όλους βέβαια. Παλιούς και καινούριους.
Αυτό που λατρέψαμε στο paokworld είναι αυτά που μαθαίνουμε.