Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28405 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

irene

• Guest
paidia apo oti diavazw exete vgei logo ektos thematos......tora den jerei to kaytanzoglio kai apo poy tha mpei kai apo poytha parei eisitiria ktl. einai alo thema....an einai thessalonikios tha jerei....opws gia ta ala gipeda...!!!!!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Μεταφέρθηκαν εδώ τα πόστ που δεν είχαν σχέση με το θέμα απο τον αγώνα γριά - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
re file tsakalaki eilikrina sorry re megale alla den tin paleveis vraduatika.eimaste tosi ora off topic kai suzitame malakies.
apla einai polu asximo na katigoreis kapoion oti den einai ΠΑΟΚτσής kai na tou to paizeis eirwnikos oti kai kala mas douleveis psilo gazi.
esu dld otan eixa vrisei twn larisaiwn tis manes epeidi vrizane ta timimena kai endoksa ADERFIA MAS pou xathikan sta tempi tha tan swsto egw na se katigorousa oti eisai turi;oxi vevaia eprepe na to sviseis epeidi etsi eprepe na kaneis parolo pou me kane entupwsi giati to forum mas einai opadiko kai kana mpineliki se allothriskous einai logiko na peftei.
lathos mou i leksi arxiPAOKtsides apla na katalavoume pws einai asximo na katigoroume kapoion sunexeia oti graftike sto forum mas gia ponirous skopous.

Kai sy Nikolakh, me 3 mhnes sto forum molis, ma8e na sevesai thn doyleia poy kanoyn kapoioi, ka8ws kai thn empeiria toys.Eidika ama den ksereis kai ama den se afora. An kathgorh8ei kapoios adika ws allo8rhskos, mporei na to apodeiksei. Arga h grhgora fainetai ki olas, akoma ki aytoi poy nomizoyn pos krybontai kala kai mas doyleyoyn, planwntai.
« Last Edit: January 15, 2008, 03:03:49 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

MeTaLLiuM-G4

• Guest
An kathgorh8ei kapoios adika ws allo8rhskos, mporei na to apodeiksei. Arga h grhgora fainetai ki olas

Εκεί βασίζεται η σιωπή μου πάνω στο θέμα...

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
kala ti titlos thematos einai autos????xaxaxaxa...exasa tin mpala na poume....mipos na to vgazame "se leo kai me les" ή "na xame na legame"....
min mou pareksigithoun oi mods plaka kano etsi

Offline cure

• Αλλαγή
Είμαι σε αυτό το forum εδώ και 2,5 χρόνια περίπου.
Σε όλο αυτό το διάστημα έχω διαβάσει κάποια παιδιά που με κάνανε να θαυμάσω μυαλό, ωριμότητα, πάθος κι αγάπη για τον ΠΑΟΚ, έχω μάθει πράγματα που δεν ήξερα για πολύ ψιλά πράγματα μέσα και γύρω απ' την ομάδα, έχω δει τα πράγματα από 5 διαφορετικές οπτικές γωνίες, αλλά όλες ΠΑΟΚτσήδικες, κι όχι μέσα από δημοσιοβλάχικες σκέψεις. Γιατί το λέω με καμάρι πάντα "εδώ μέσα είναι γιάφκα ΠΑΟΚτσήδικη".
Εκτός από το τι διαβάζω έχω συμμετάσχει σε αξιολογότατες προσπάθειες που με κάνανε διπλά περήφανο για το ότι είμαι ΠΑΟΚτσής και πάνω απ' όλα μέσα από εδώ είχα τη τύχη να γνωρίσω κάποια πολύ καλά φιλαράκια μου πλέον.

Βέβαια έχω διαβάσει και χιλιάδες μαλακίες, κυρίως παλιότερα με τα διοικητικά μας προβλήματα, έχω μαλώσει άσχημα με κάποιους που με φέρανε προσωπικά στο αμήν, έχω πονοκεφαλιάσει και απελπιστεί, γιατί το paokworld το θεωρούσα καταφύγιο από τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες και όταν διάβαζα κι εδώ τα ίδια με έλουζε κρύος ιδρώτας ότι γεμίσαμε φυτά κτλ κτλ
Όλα όμως ήταν υπό έλεγχο, γιατί για κάθε έναν ψυχομαλάκα υπήρχαν πάντοτε 3-4 που τον βάζαν στη θέση του ΠΑΟΚτσήδικα.
Έτσι δεν άντεχε για πολύ ο κάθε τρόμπας εδώ μέσα γιατί το κράξιμο έπεφτε σύννεφο.

Τώρα όμως που το Paokworld έχει μεγαλώσει και αυτό φαίνεται από τις νεκρές μέρες που είναι "γεμάτο", έχει μπει στη παρέα κι ένα πλήθος ηλιθίων, οι οποίοι δεν ξέρω αν είναι οι ίδιοι που μαλακίζονται καθημερινά στο τηλέφωνο με τον πουστράκο το ζαγόρα ή τον πιθηκάνθρωπο τον ραπτόπουλο και όλους τους υπόλοιπους δημοσιοβλάχους, ή μπορεί να είναι οι παραπεταμένοι του πρώην βόθρου που ονομαζόταν forum του επίσημου site της ΠΑΕ ή σκουλήκια που κάνουν τη προπαγάνδα της γειτονιάς ή δεν ξέρω τι άλλο.

Η συνέπεια είναι να αλλάξουν οι συσχετισμοί. Για κάθε έναν ψυχομαλάκα υπάρχει ένας που θα τον βάλει στη θέση του και τελευταία μάλιστα, παρατηρώ με ενδιαφέρον ότι 4-5 άτομα τρέχουν να περισώσουν την κατάσταση που δημιουργούν 15-20 ψυχομαλάκες.
Η πλειοψηφία της τρόμπας έφτασε λοιπόν και στο Paokworld.
Μπράβο στους ζαγοροραπτόπουλους που μάλλον κάνουν άριστα τη δουλειά τους.
Αυτά όμως να τα κάνουν στα μπουρδέλα που δουλεύουν.
Εδώ είπαμε είναι γιάφκα ΠΑΟΚτσήδων.
Όχι ντεμέκ οπαδών που κρατάνε το πουλάκι στο ένα χέρι και στο άλλο το τηλέφωνο.
Όχι υποψιασμένων φυτών που αναπαραγάγουν κάθε μαλακία του Χ δημοσιοβλάχου.
Όχι εκτροφείο μελλοντικών αναγνωρίσιμων ΠΑΟΚτσήδων, που θα εξαργυρώσουν κάποια "άρθρα" με θέσεις

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Γιατί τελευταία πάει να γίνει μπουρδέλο αυτό το site κι εγώ προσωπικά για όλους τους λόγους που ανέφερα στην αρχή δεν θα το αφήσω να γίνει αυτό.
Με οποιοδήποτε κόστος. Στο πούτσο μου αν διαγραφώ. Αν το paokworld πάψει να είναι αυτό που ήταν, εγώ δεν θα έχω θέση εδώ μέσα. Αλλά επειδή ακριβώς αγαπάω το site δεν θα πέσω χωρίς να πολεμήσω, για να είναι όπως το ονειρεύομαι και στην τελική, όπως το χρειάζομαι.
Γιατί γέρασα σχεδόν με πολλές λύπες από την ομάδα και από το λαό της και από εδώ και από τη κερκίδα παίρνω κάποια δύναμη. Ας μείνω λοιπόν με την κερκίδα. Αλλά πριν από αυτό θα φύγω βρίζοντας και μαλώνοντας και θα φύγω μόνος μου αν δε με διώξουν, γιατί δε θα μπορώ να σεβαστώ ούτε τους κανόνες αυτού του forum ούτε τα υπόλοιπα μέλη του.

Θα μου πεις τι προτείνεις δηλαδή να πέφτει ban σε κάποιον που πετάει μια μαλακία; Να συμφωνούν όλοι με τη γνώμη σου και να γίνουμε σαουριδοπωλείο; Άλλοι να γράφουν και άλλοι να διαβάζουν; Τι ακριβώς;

Το πιο απλό. Μιλάω σε κάθε κουρασμένο να απαντά στον κάθε μαλάκα, στον κάθε έναν που έχει κόψει το παλιό συνήθειο να διαβάζει από σεβασμό όλα τα πρηγούμενα πριν απαντήσει, στον κάθε έναν που δεν μπαίνει εδώ μέσα για να γράψει, αλλά για να διαβάσει πρώτ' απ' όλα.
Γιατί πολλοί λέτε για μένα ότι γράφω την ιστορία της ζωής μου κάθε φορά και αυτό είναι κουραστικό, αλλά να ξέρετε όλοι πως όταν ποστάρω κάπου το κάνω μόνο αφού έχω διαβάσει ΟΛΑ τα προηγούμενα post.
Γιατί σας σέβομαι.

Σε όλους αυτούς λοιπόν απευθύνω έκκληση να με βοηθήσουν. Μην αφήνετε κάποια αποβλακωμένα να χαλάσουν τη παρέα μας. ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Δε θέλω να διώξουμε κανέναν, ούτε να δημιουργούμε ελίτ μελών, ούτε να απαγορευτεί το ο,τιδήποτε σε κανέναν. Αυτά είναι φασιστικές συμπεριφορές.
Απλά κάνω έκκληση σε όσους με καταλαβαίνουν. ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Οι καιροί είναι περίεργοι. Ο ελεύθερος ΠΑΟΚ δεν σημαίνει τραλαλα τριλαρό, αλλά επαγρύπνιση σε κάθε τρύπημα, απάντηση στον κάθε πούστη που αναπολεί τα παλιά.
Και αν το θέλετε και χρέος όλων να δώσουμε την άλλη οπτική στο παραπλανημένο ΠΑΟΚτσάκι, που έφαγε τον παπά. Και τελευταία έχει μπόλικο παπά να φάει από παντού.
ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΠΑ-ΝΤΟΥ! Η Πόλη έπεσε από μέσα κι ο ΠΑΟΚ είναι γνήσιο τέκνο της. Μόνο από μέσα μπορεί να πέσει

Διδάσκουμε ΠΑΟΚ παντού λέμε κι όχι αναπαράγουμε δημοσιοβλάχους παντού.

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

manos4

• Guest
συμφωνω απολυτα PAOKCURE.........
 :thumbok:

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Πες τα ρε Cure την τρέλα μου μέσα... Άντε γιατί έχουν δει τα μάτια μας πολλά πράγματα...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Scorpion4

• Guest
PAOKCURE de tha po tipota gia tin party sou pou tha fanei san koplimento giati ksero oti de to theleis kai oute to exeis anagki...Ena mono tha po.Ta keimena sou aderfe kathe fora pou ta diavazo einai san na ksekopsan apo tin psixi mou...einai san na thelo na po kati kai na mi vrikso ton tropo na to ekfraso me sosto tropo kai auto to kaneis me ta keimena sou kai ta post sou se tromero vathmo...simfono apolita me tis skepseis sou.Ksanavazo to keimeno gia na to vlepoune (an kai nomizo oti kapoioi mono apo ti vlakeia pou kouvalane den mpainoune kan ston kopo na to "meletisoune"...)

Είμαι σε αυτό το forum εδώ και 2,5 χρόνια περίπου.
Σε όλο αυτό το διάστημα έχω διαβάσει κάποια παιδιά που με κάνανε να θαυμάσω μυαλό, ωριμότητα, πάθος κι αγάπη για τον ΠΑΟΚ, έχω μάθει πράγματα που δεν ήξερα για πολύ ψιλά πράγματα μέσα και γύρω απ' την ομάδα, έχω δει τα πράγματα από 5 διαφορετικές οπτικές γωνίες, αλλά όλες ΠΑΟΚτσήδικες, κι όχι μέσα από δημοσιοβλάχικες σκέψεις. Γιατί το λέω με καμάρι πάντα "εδώ μέσα είναι γιάφκα ΠΑΟΚτσήδικη".
Εκτός από το τι διαβάζω έχω συμμετάσχει σε αξιολογότατες προσπάθειες που με κάνανε διπλά περήφανο για το ότι είμαι ΠΑΟΚτσής και πάνω απ' όλα μέσα από εδώ είχα τη τύχη να γνωρίσω κάποια πολύ καλά φιλαράκια μου πλέον.

Βέβαια έχω διαβάσει και χιλιάδες μαλακίες, κυρίως παλιότερα με τα διοικητικά μας προβλήματα, έχω μαλώσει άσχημα με κάποιους που με φέρανε προσωπικά στο αμήν, έχω πονοκεφαλιάσει και απελπιστεί, γιατί το paokworld το θεωρούσα καταφύγιο από τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες και όταν διάβαζα κι εδώ τα ίδια με έλουζε κρύος ιδρώτας ότι γεμίσαμε φυτά κτλ κτλ
Όλα όμως ήταν υπό έλεγχο, γιατί για κάθε έναν ψυχομαλάκα υπήρχαν πάντοτε 3-4 που τον βάζαν στη θέση του ΠΑΟΚτσήδικα.
Έτσι δεν άντεχε για πολύ ο κάθε τρόμπας εδώ μέσα γιατί το κράξιμο έπεφτε σύννεφο.

Τώρα όμως που το Paokworld έχει μεγαλώσει και αυτό φαίνεται από τις νεκρές μέρες που είναι "γεμάτο", έχει μπει στη παρέα κι ένα πλήθος ηλιθίων, οι οποίοι δεν ξέρω αν είναι οι ίδιοι που μαλακίζονται καθημερινά στο τηλέφωνο με τον πουστράκο το ζαγόρα ή τον πιθηκάνθρωπο τον ραπτόπουλο και όλους τους υπόλοιπους δημοσιοβλάχους, ή μπορεί να είναι οι παραπεταμένοι του πρώην βόθρου που ονομαζόταν forum του επίσημου site της ΠΑΕ ή σκουλήκια που κάνουν τη προπαγάνδα της γειτονιάς ή δεν ξέρω τι άλλο.

Η συνέπεια είναι να αλλάξουν οι συσχετισμοί. Για κάθε έναν ψυχομαλάκα υπάρχει ένας που θα τον βάλει στη θέση του και τελευταία μάλιστα, παρατηρώ με ενδιαφέρον ότι 4-5 άτομα τρέχουν να περισώσουν την κατάσταση που δημιουργούν 15-20 ψυχομαλάκες.
Η πλειοψηφία της τρόμπας έφτασε λοιπόν και στο Paokworld.
Μπράβο στους ζαγοροραπτόπουλους που μάλλον κάνουν άριστα τη δουλειά τους.
Αυτά όμως να τα κάνουν στα μπουρδέλα που δουλεύουν.
Εδώ είπαμε είναι γιάφκα ΠΑΟΚτσήδων.
Όχι ντεμέκ οπαδών που κρατάνε το πουλάκι στο ένα χέρι και στο άλλο το τηλέφωνο.
Όχι υποψιασμένων φυτών που αναπαραγάγουν κάθε μαλακία του Χ δημοσιοβλάχου.
Όχι εκτροφείο μελλοντικών αναγνωρίσιμων ΠΑΟΚτσήδων, που θα εξαργυρώσουν κάποια "άρθρα" με θέσεις

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Γιατί τελευταία πάει να γίνει μπουρδέλο αυτό το site κι εγώ προσωπικά για όλους τους λόγους που ανέφερα στην αρχή δεν θα το αφήσω να γίνει αυτό.
Με οποιοδήποτε κόστος. Στο πούτσο μου αν διαγραφώ. Αν το paokworld πάψει να είναι αυτό που ήταν, εγώ δεν θα έχω θέση εδώ μέσα. Αλλά επειδή ακριβώς αγαπάω το site δεν θα πέσω χωρίς να πολεμήσω, για να είναι όπως το ονειρεύομαι και στην τελική, όπως το χρειάζομαι.
Γιατί γέρασα σχεδόν με πολλές λύπες από την ομάδα και από το λαό της και από εδώ και από τη κερκίδα παίρνω κάποια δύναμη. Ας μείνω λοιπόν με την κερκίδα. Αλλά πριν από αυτό θα φύγω βρίζοντας και μαλώνοντας και θα φύγω μόνος μου αν δε με διώξουν, γιατί δε θα μπορώ να σεβαστώ ούτε τους κανόνες αυτού του forum ούτε τα υπόλοιπα μέλη του.

Θα μου πεις τι προτείνεις δηλαδή να πέφτει ban σε κάποιον που πετάει μια μαλακία; Να συμφωνούν όλοι με τη γνώμη σου και να γίνουμε σαουριδοπωλείο; Άλλοι να γράφουν και άλλοι να διαβάζουν; Τι ακριβώς;

Το πιο απλό. Μιλάω σε κάθε κουρασμένο να απαντά στον κάθε μαλάκα, στον κάθε έναν που έχει κόψει το παλιό συνήθειο να διαβάζει από σεβασμό όλα τα πρηγούμενα πριν απαντήσει, στον κάθε έναν που δεν μπαίνει εδώ μέσα για να γράψει, αλλά για να διαβάσει πρώτ' απ' όλα.
Γιατί πολλοί λέτε για μένα ότι γράφω την ιστορία της ζωής μου κάθε φορά και αυτό είναι κουραστικό, αλλά να ξέρετε όλοι πως όταν ποστάρω κάπου το κάνω μόνο αφού έχω διαβάσει ΟΛΑ τα προηγούμενα post.
Γιατί σας σέβομαι.

Σε όλους αυτούς λοιπόν απευθύνω έκκληση να με βοηθήσουν. Μην αφήνετε κάποια αποβλακωμένα να χαλάσουν τη παρέα μας. ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Δε θέλω να διώξουμε κανέναν, ούτε να δημιουργούμε ελίτ μελών, ούτε να απαγορευτεί το ο,τιδήποτε σε κανέναν. Αυτά είναι φασιστικές συμπεριφορές.
Απλά κάνω έκκληση σε όσους με καταλαβαίνουν. ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Οι καιροί είναι περίεργοι. Ο ελεύθερος ΠΑΟΚ δεν σημαίνει τραλαλα τριλαρό, αλλά επαγρύπνιση σε κάθε τρύπημα, απάντηση στον κάθε πούστη που αναπολεί τα παλιά.
Και αν το θέλετε και χρέος όλων να δώσουμε την άλλη οπτική στο παραπλανημένο ΠΑΟΚτσάκι, που έφαγε τον παπά. Και τελευταία έχει μπόλικο παπά να φάει από παντού.
ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΠΑ-ΝΤΟΥ! Η Πόλη έπεσε από μέσα κι ο ΠΑΟΚ είναι γνήσιο τέκνο της. Μόνο από μέσα μπορεί να πέσει

Διδάσκουμε ΠΑΟΚ παντού λέμε κι όχι αναπαράγουμε δημοσιοβλάχους παντού.

jimpapa83

• Guest

paokcure ,

Ola se ola auta pou les exeis dikio , alla tha ithela na po pos einai adiko oloi osoi irthane sto Forum auto apo to Forum tis PAE na theorountai bothroi kai parapetamenoi... giati tous bazeis olous se ena saki ? kai oxi mono esi alla to eida kai se alla post , ego prosopika eimai kainourgio melos sto forum auto kai eimai sigouros pos an ixera noritera tin iparxi tou tha eixa ginei melos poli noritera , to proto post pou ekana edo mesa itan gia to poso kali entiposi mou ekane to forum , kai sebomai tous kanonismous kai den tin exo pei se kanenan , nai , ego prosopika imoun melos sto forum tis pae kai auta pou ginontousan ekei den perigrafontai , kathe mera malloname asxima me tipakia pou ta xonane ston santos kai to zagoraki , gia auto exallou eklise to forum , giati eixe ginei mpaxalo , otinanai, edo mesa brika auto pou epsaxna , den einai dikaio na apokaleis atoma pou irthane apo to allo forum , futa ktl. etsi ? thelo na po oti exei dimiourgithei ena klima oti oloi osoi irthane apo ekeino to forum einai Fyta , otianai , ktl. kai kathe neo melos theoreite upopto ...elpizo na katalabate ti ennoo kai na min parexigithika ..auta 

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Πρωτον φιλε μου λεει οτι στο site εχει μπει ενα πληθος ηλιθιων, δεν λεει οτι ολοι οι νεοι ειναι ηλιθιοι

Δευτερον στο χερι του καθενος ειναι να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ με τη σταση του αν ειναι οντως μωρος η οχι

και Τριτον δεν θεωρω οτι μας εχεις για χαζους. Οταν τα τελευταια χρονια πριν τα ντερμπι μπαινουνε και βαζουν φυτιλια απο το πρωτο ποστ και κανουνε σε μια μερα ρδελομπου ενα ολοκληρο site μεχρι να επεμβουν οι mods με τη γομα και το χαρακα ε τοτε ασε τους εμπειρους να ξερουν περισσοτερο.

Φιλικα παντα ;)

(συμμεριζομαι την αποψη του PAOCURE οπως καταλαβατε. Απλα συμπληρωνω οτι ειναι στο χερι του καθενος ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ευχαριστω)

manos4

• Guest
επειδη εχω μπει αρκετες φορες στο φορουμ της ΠΑΕ με το nickname του θειου μου που και αυτος
τσατιζονταν με αυτα που εβλεπε στο φορουμ της ΠΑΕ ...... jimpapa83 για σενα αλλα και καποιους
λιγους ..δυστυχως.. απο εκει ..........ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΜΗ.......και καλωσορισες εστω λιγο καθυστερημενα
στο καλλιτερο site που αφορα τον ΠΑΟΚ...........ολοι θα κριθουν αδερφε εδω απο αυτα που γραφουν .....οποτε
μην ανυσηχεις γιατι για σενα ειδικα πραγματικα δεν υπαρχει λογος ......... :)

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Symfwnw apolyta me ton PAOKCURE, ena paromoio post ithela na grapsw kai egw. To mono mou provlima itane kai einai oti den exw kamia lysi.  Eimai melos edw kai 4,5 xronia, as poume palioseira tou forum kai avto pou vlepw ton televtaio kairo me nevriazei. Den thewrw ton eavto mou, opws kai kathe palioseira kati to idiaitero, alla otan diavazw orismena post orismenwn neofermenwn(oxi olwn) vgainw apo ta rouxa mou kai mou erxetai na spasw tin othoni. Giati oxi mono mas mprizwnoun me tis malakies tous alla diavazoun kai evaisthites plirofories, oi opoies itane to alati kai to piperi tou forum kai tis syzitisame oloi mazi san mia megali parea, kai twra "fovomaste" na grapsoume.

Otan diavazw prwto post " Tosa esoda exei i PAE, poios ta trwei ta lefta?" einai dynaton na min antidrasw kai malista asxima ??

To gamimeno to internet kai ta ousiastika anwnyma post dystyxws den elegxontai...Einai PAOKtsides i oxi den tha to mathoume pote...einai dimosiografiskoi den tha to mathoume pote..Omws oloi avtoi xalane tin mageia tou forum. Tou forum pou akoma kai otan malwname (px. Kanarakis, syndesmites i mi syndesmites, aggelikoi i bajevitsiakoi) "kserame" se poion milousame..Kserame oti mporei na pistevoume alla, alla PANW APO OLA O PAOK, twra avto exei xathei. Dystyxws omws avto den exei giatreia..den mporoume na apokleisoume tis nees eggrafes, oute na diwksoume meli pou den mas aresoun...dystyxws giname oi idioi "thymata" tou oikodomimatos PAOKWORLD, to ksekinisame apo paragka kai to kaname ouranoksysti. Egw tha evxaristw ton Dikefalo giati, to PAOKWORLD einai to mono forum pou symmetasxw kai den prokeitai pote na fygw..Oso yparxei tha eimai edw. Oson afora tou neofermenous skwlikes kai dilitiriasmenous apo ta MME to mono pou me kanei na aisiodoksw einai oti meta apo 5-6 mines tha xathoune..Enw oi swstoi, oi kaloi tha meinoune..

Giavto tha pw kai egw me tin seira mou ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

jimpapa83

• Guest

paidia simfono apolita me afta pou lete , kai prepei na filtrarontai orismena pragmata , apla exefrasa mia anisixeia oste na min tous parei olous i mpala , giati mporei poli eukola na dimiourgithei klima kai opoios as poume itan sto forum tis pae na einai kai fyto , katalabate ti ennoo ?
Ego prosopika tis liges meres pou eimai edo mpaino kathe mera ! pragma pou den ekana se kanena forum , me auto thelo na po pos ginete poli kali douleia kai to forum einai apsoga doulemeno se sxesi me auto tis pae pou mas ebgaine i psixi , kai katalabaino ti ennoei o paokcure kai fisika fenete oti mpainoun atoma me diaforetika opadika sinaisthima apla tha itan adiko na parei olous i mpala , auta fisika na apantame se olous opos prepei den eipa kati antitheto ...

file manos4 euxaristo gia ta kala logia an thes pes mou se pm me poio nick empaines ekei ?

northeagle_4

• Guest
PAOKCURE +1000
 Εγω θελω να προσθεσω με ειλικρινεια κατι περα απο αυτα περι ΠΑΟΚσιδικης νοοτροπιας στα οποια συμφωνω με το παραπανω και για τα οποια το σιτε και τα μελη πρεπει να αισθανονται περιφανοι.Πιθανοτατα αν δεν ημουν στην χαβουζα να εμπαινα πολυ πιο λιγο αλλα επειδη η σελιδα λειτουργει σαν συνδετικος κρικος του απανταχου ΠΑΟΚσιδικου Λαου (με διαφορετικες αποψεις,πορειες αλλα παντα με το ΠΑΟΚ πανω απο ολα) οφειλω να ομολογησω οτι εδω μεσα εκανα φιλους,οχι να χαμε να λεγαμε.Φιλους που καναμε παρεα εκδρομες,τα ηπιαμε,τα ειπαμε ,τσαντιστηκαμε κτλ κτλ και αυτο εγινε και για τον λογο οτι σε θεματα ΠΑΟΚ αλλα και κοινωνιας στα βασικα συμφωνουσαμε και δεν ειμαστε της μπουρδολογιας και μιζεριας.Οι πιο πολλοι γνωριζομαστε πλεον και απο κοντα και για τα ατομα που ως τωρα εχω γνωρισει πιστευω οτι ειναι προτυπα ΠΑΟΚσιδων.
   Πρεπει το επιπεδο να παραμεινει σε υψηλο ΠΑΟκσιδικο στανταρ ,να αμφισβητει με επιχειρηματα οχι με ραδιοαρβυλες.Αν ανατρεξουμε ολοι πως ξεκινησαμε και πως ωριμασαμε μεσα απο την κουβεντα πιστευω οτι ειναι η λυση για τα τελευταια φαινομενα,απλα πρεπει να απανταμε εκει που πρεπει δεν ειναι σωστο ομως να ριχνουμε το αναθεμα σε καποιον πιτσιρικα με λεξεις φυτα κτλ υπομονη ολοι καναμε λαθη.

Offline cure

• Αλλαγή
paokcure ,
alla tha ithela na po pos einai adiko oloi osoi irthane sto Forum auto apo to Forum tis PAE na theorountai bothroi kai parapetamenoi... giati tous bazeis olous se ena saki ? kai oxi mono esi alla to eida kai se alla post , ego prosopika eimai kainourgio melos sto forum auto kai eimai sigouros pos an ixera noritera tin iparxi tou tha eixa ginei melos poli noritera
Καλέ μου φίλε είμαι ο τελευταίος που θα τσουβαλιάσω κάποιους και θα πω, όσοι είναι συνδεσμίτες είναι έτσι, όσοι είναι μέλη του Χρυσού Δικέφαλου είναι αλλιώς κι όσοι έγραφαν στο forum της ΠΑΕ είναι φυτά.
Κι εγώ έγραφα στο forum της ΠΑΕ.
Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει/γράφει.

Εγώ έχω άλλο πρόβλημα κι όχι με το να γεμίζει το Paokworld μέλη. Αυτό είναι χαρά μου. Ακόμη και με φυτά να γεμίζει χαρά μου είναι, γιατί κάποιος μπορεί να αλλάξει οπτική γωνία και να πάψει να ασχολείται με ό,τι μαλακία ακουει στο ραδιόφωνο.
Και μπορεί ο φίλος μου ο northeagle_4 να διαφωνεί με το να αποκαλώ κάποιον φυτό, αλλά ο κύριος λόγος που έγραψα ό,τι έγραψα είναι για να πω τον πόνο μου, πως δεν αντέχω άλλο να μη βρίσω, με κάθε συνέπεια.

Θέλω να πω κάτι για να με καταλάβετε. Η ραγδαία αύξηση των μελών είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει ανάγκη για περισσότερους mods. Ευτυχώς για τη λειτουργία του site, αλλά δυστυχώς για το περιεχόμενο γίνανε Mods κάποιοι από τα καλύτερα παιδιά.  ;) Λείπουν όμως πολύ οι απόψεις τους και οι "άλλες παρεμβάσεις τους". Οι τεκμηριωμένες απαντήσεις στο κάθε τσουτσέκι.
Δυστυχώς δεν έχουν χρόνο να απαντήσουν με απόψεις, αλλά κάνουν πιο πολύ τους μπάτσους, με αποτέλεσμα να αλωνίζουν οι οπαδοί της Αννούλας και του φαλακρού πούστη. Που ψάχνονται από δω κι από κει να βρούνε χώρο να ξαναρχίσουν τις παπαριές τους. Κάπου να τρυπήσουν τα ποντίκια. Αυτό προειδοποιώ.

Υπάρχουν κι άλλες αλλαγές σημαντικές. Εγώ δεν είμαι κατά των αλλαγών και δεν θέλω ένα στάσιμο site με λίγους γνωστούς γιατί θα καταντούσε βαρετό για όλους. Θέλω όμως το paokworld να περνάει άποψη.
Ο κάθε παλιότερος καταλαβαίνει τη διαφορά. Ο Georgie-4- είπε κάποια σημαντικά πράγματα, μέσα απ' το μυαλό μου.
Ελπίζω ότι θα τη βρούμε την άκρη, έστω και δύσκολα. Ο λόγος που έκραξα από τώρα είναι για να προβληματίσω θετικά αυτούς που θέλω εγώ να προβληματίσω. Αυτούς που είμαι σίγουρος πως θα προβληματιστούν. Και λόγω των σημαντικών ημερών που έρχονται για την ομάδα, να κάνουν τα κουμάντα τους.

Εκτός το απαντάτε σε όλα που παρακαλώ τους παλιότερους θέλω να παρακαλέσω κάτι τα νεότερα μέλη. Διαβάστε τα όλα πρώτα και μετά γράψτε. Μπείτε για να μάθετε πρώτα και μετά να "διδάξετε". Και αυτό ισχύει για όλους βέβαια. Παλιούς και καινούριους.
Αυτό που λατρέψαμε στο paokworld είναι αυτά που μαθαίνουμε.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

jimpapa83

• Guest

file eisai poli sostos mpravo , oi apopseis sou einai poli tekmiriomenes kai orthes kai pisteuo pos i lisi tha brethei kai euxomai ta atoma pou tha mpainoun na mpainoun gia na mathainoun sosta prgmata kai oxi na pernane propaganda opoias proeleusis kai an einai auti .

pantos auto pou eipes gia ta post , einai diskolo na to kanoun oloi , ego to ekana eidika se kapoia threads pou me endiaferane kai efaga oli tin nixta mia kai exoun kapoia perissotera apo 300 post ! ;D entaxei kati tetoio den mporei na to kanei kapoios pou mpainei gia ligo kai etsi pisteuo oti bariountai na ta diabasoun alla tha itan kalo na ta diabazane , 2 bdomades pou eimai edo ematha polla pragmata pou oute kan ta ixera ! :D

Offline maria-mtb

• Βασικός
deite oloi to signature tou king!  :a1006: :a1006: :a1006: :prosk:

oscar 2008 ypografhs...ston king! an k ka8e xrono to exei kaparwmeno nomizw!xexexe! re mpas k kaneis parea me evraious(kanonikous oxi skolikes) k exeis kaparwmeno to oscar?  :P
« Last Edit: February 07, 2008, 14:02:16 by maria-mtb »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Αυτό θα πει.... σκυλίσια ζωή... :lol:
PAOK is a Social Movement!