Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119727 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
απο τότε που παράτησε την θέση του τερματοφύλακα

εγω τον θυμαμαι στην αρχη της καριερας του οταν ηταν παικταρας να παιζει πισω απο το φορ..δεν νομιζω οτι ειναι παικτης τυπου μουσλιμοβιτς..

Offline dave

• Αλλαγή
μην επιμενεις...

Offline gagas

• Αλλαγή
δεν επιμενω αλλα δεν τον θυμαμαι κ παικτη που μπορει να παιξει μονος ως επιθετικος

Offline diegito4

• Αλλαγή
πιο μπροστά δεν πάει γκάγκα ο σέρβος,πιο φορ απ΄όλα τα φορ μαζί είναι.
2 φορές με αιντχόβεν παίξαμε,τον μάθαμε.

Offline gagas

• Αλλαγή

Offline Suicidal

• Βασικός
κλασσική κουβέντα χτές με ΠΑΟΚτσή της "θεωρίας", της αθλητικής κυριακής, του ραδίου, της εφημερίδας
και της μίας εκδρομής τότε στην Πρίμπραμ ελέω Πράγας δηλαδή για πουτάνες κλάμπ κτλ.

καλά ε Μπίλλυ ελπίζω να μην κάνουν κανα χαζό και δώσουν λεφτά για τον
συνταξιούχο τον Γκόμες, τελευταία ένσημα μπλα μπλα
....κλασσικές σαχλαμάρες....

του λέω: μαλάκα, Σέρτζιο γούσταρες στον ΠΑΟΚ ?

σκέφτεται μια στιγμή και λέει κάργα Μπίλλυ, άλλο ο Κονσάο (έτσι ακριβός τον είπε) όμως, εκείνος δεν ήταν επιθετικός.....
ντόινκ, άσχετο βέβαια

ε και? του λέω, και τι μ'αυτό?

ΤΙ και τι μ'αυτό ρε Μπίλλ, το ίδιο είναι?
(...)απορημένο βλέμμα εγώ(...)
Ίδιο τρέξιμο ο μεσοεπιθετικός και ίδιο ο επιθετικός? Ασε που ο Γκόμες είναι 33
(...)γουρλώνω τα ματια πλέον(...)

ρε μεγάλε του λέω ο Σερτζιο ήρθε στα 34 κλεισμένα και μας βούλωσε τα στόματα
πλήν ελάχιστων εξαιρέσεων, γιατί να μην γαμίσει ο παγκόσμιος Γκόμες στην Ελλάδα δηλαδή?

ρε μαλάκα Μπίλλυ ο άλλος γύρισε και όλο τον κόσμο και είχε πολλές εμπειρίες,
ο Γκόμες
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ πηγαινοερχόταν Πορτογαλία-Ιταλία....

Του'δωσα δίκιο για να βρώ την ησυχία μου, και τελείωσε η κουβέντα....
:ambulance:
ήταν ένα απο τα ΠΟΙΟ σπαταλημένα δίλεπτα της ζωής μου....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

zagorakis

• Guest
Εντίνιο: «Είμαι έτοιμος να παίξω!»

Τις βαλίτσες του ετοιμάζει ο Εντίνιο, που αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα από την Ισπανία για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ αρχικά για έξι μήνες.

Ο Πορτογάλος άσος ξόδεψε όλη τη μέρα χθες προκειμένου να διευθετήσει με τους ανθρώπους της Μάλαγα κάποιες οφειλές που υπήρχαν και το «Goal» επικοινώνησε μαζί του λίγα λεπτά αφότου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειδοποίησε πως ο 27χρονος επιθετικός τα βρήκε σε όλα με τον Ισπανικό σύλλογο.

- Εντι, καλησπέρα.

«Καλησπέρα».

- Μπορούμε πλέον να μιλάμε για συμφωνία με τον ΠΑΟΚ;

«Ναι. Πριν από λίγο ειδοποίησα πως τελείωσα με τη Μάλαγα και έρχομαι στη Θεσσαλονίκη».

- Θα βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή;

«Πιστεύω πως ναι. Πριν από λίγο ο ατζέντης μου άρχισε να τηλεφωνεί σε εταιρείες προκειμένου μα βρούμε πτήση με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να βρούμε κάτι και να είμαι αύριο (σ.σ.: σήμερα) εκεί».

- Πώς αισθάνεσαι που θα βρεθείς και πάλι στην Ελλάδα, αλλά σε άλλο σύλλογο;

«Χαίρομαι που έγινε αυτή η μετακίνηση. Εφυγα το καλοκαίρι από την Ελλάδα και την ΑΕΚ για τη Μάλαγα, διότι πίστευα πως αυτό θα ήταν καλό για μένα. Ομως εδώ έπαιξα περίπου 400 λεπτά και πέτυχα τρία γκολ. Θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Εμένα με ενδιαφέρει να παίζω. Οταν για πρώτη φορά μίλησα με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και με τον Φερνάντο Σάντος κατάλαβα πως θα είναι καλό για μένα να παίξω για τον ΠΑΟΚ».

- Δεν πηγαίνεις σε μια ομάδα άγνωστη για σένα...

«Ναι και αυτό είναι σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ είναι ψηλά στη βαθμολογία, έπαιξε στο Γιουρόπα Λιγκ και διεκδικεί φέτος το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

- Οταν συμφώνησες με τον ΠΑΟΚ, ο Φερνάντο Σάντος σου υποσχέθηκε χρόνο συμμετοχής;

«Οχι και δεν θα ήταν λογικό να γίνει κάτι τέτοιο. Εγώ σας είπα ότι θέλω να παίζω, αλλά αυτό ένας ποδοσφαιριστής το κερδίζει με τη δουλειά στις προπονήσεις. Ο Φερνάντο Σάντος μού είπε ότι με θέλει στον ΠΑΟΚ και εγώ πρέπει να του δείξω ότι δικαιούμαι να παίζω. Ελπίζω να τα καταφέρω».

- Είσαι έτοιμος να παίξεις άμεσα;

«Βέβαια. Από άποψη φυσικής κατάστασης είμαι πανέτοιμος, καθώς μέχρι τώρα συμμετείχα σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας μου. Πότε θα μπορέσω να αγωνιστώ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Αρχικά με ενδιαφέρει να βρεθώ στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσω προπονήσεις».

- Ο ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, ένα σπουδαίο ντέρμπι. Θες να παίξεις σε αυτό το ντέρμπι;

«Μου βάζεις δύσκολα... Οχι ότι δεν θα είμαι έτοιμος, το ξαναλέω. Αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσει πότε θα παίξω. Είναι καθαρά θέμα του προπονητή. Δεν φτάνει να πεις ότι "είμαι 100% έτοιμος" από την άποψη της φυσικής κατάστασης, αλλά πρέπει να μάθω και την ομάδα. Αγωνιστικά, πάντως, είμαι έτοιμος να παίξω».

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=6916087

jmjyiannis

• Guest
Edinho jugará cedido en el PAOK FC griego

Málaga Club de Fútbol, PAOK FC y el jugador Arnaldo Edi Lopes da Silva 'Edinho' han alcanzado un acuerdo para que el delantero portugués de la entidad de Martiricos se incorpore al club heleno hasta el término de la presente temporada en calidad de cedido. El PAOK FC se reserva una opción de compra por el ariete luso al cierre de la actual campaña.

http://www.malagacf.com/noticias/edinho-jugara-cedido-en-el-paok-fc-griego-2177.html

για όποιον δεν κατάλαβε τι γράφει, όπως εγώ) ....http://www.sport-fm.gr/article/213290

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ç ÌÜëáãá… ðñüëáâå ôç äéïßêçóç ôïõ ÐÁÏÊ êáé áíáêïßíùóå ôçí ðáñá÷þñçóç ôïõ Åíôßíéï ìå ôç ìïñöÞ äáíåéóìïý óôï «ÄéêÝöáëï ôïõ ÂïññÜ» ãéá Ýîé ìÞíåò ìå ïøéüí áãïñÜò. Ï ÐïñôïãÜëïò åðéèåôéêüò èá åéóðñÜîåé 230.000 åõñþ ùò ôï ôÝëïò ôçò óåæüí åíþ èá õðÜñ÷åé êáé ïøéüí áãïñÜò ðïõ èá öôÜíåé óôï 1,2 åêáô. åõñþ.

http://www.sport-fm.gr/article/213290
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline dave

• Αλλαγή
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=50836

Δίαυλο επικοινωνίας έχουν ανοίξει οι Κρητικοί με τον ΠΑΟΚ και μετά τον δανεισμό του Μπαλάφα, ο Εργοτέλης ετοιμάζεται να αποκτήσει και τον Τζόε Μπιζέρα που δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό για να τον αποκτήσει ως δανεικό για τους επόμενους έξι μήνες. Οι Κρητικοί θα πληρώσουν το μισό συμβόλαιο του Μπιζέρα, δηλαδή ένα ποσό που αγγίζει τις 270.000 ευρώ.

Στο μεταξύ ο Σωτήρης Μπαλάφας έκανε την Πέμπτη (14/01) την πρώτη του προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα και πιθανότατα θα είναι στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

αμην

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
αν θελουν τους στελνουμε και δωρο τον βερον....

Offline gagas

• Αλλαγή
εαν το μισο συμβολαιο του μπιζερα ειναι 270.000 ευρω τοτε εγω ειμαι πιγκουινος..

Offline blue_eyes

• Βασικός
το ολοκληρο ειναι 270, μπερδευτηκαν..δηλαδη εμεις γλυτωνουμε 135 περιπου και το πριμ κατακτησης κυπελλου που θα του διναμε  :P

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Γεια σου ρε Καραγεωργιου αλανι
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline spinos_4

• Αλλαγή
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/65208-έρχομαι-να-πετύχω-πολλά-γκολ

«Έρχομαι να πετύχω πολλά γκολ»
Από Απόστολος Παγώνης | Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010 14:23

Τα μεσάνυχτα αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Εντίνιο. Ο Πορτογάλος επιθετικός αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και όπως δήλωσε ο διεθνής επιθετικός «Έρχομαι να πετύχω πολλά γκολ».

Ο Εντίνιο έρχεται σήμερα (15/1) στην Θεσσαλονίκη για τις τελευταίες λεπτομέρειες των συμβολαίων με τον ΠΑΟΚ, θα αγωνιστεί στην ομάδα ως δανεικός για τους επόμενους 6 μήνες ενώ ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει και για την όψιον αγοράς του, στην περίπτωση που θελήσει να τον αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» λίγο πριν αναχωρήσει από την πατρίδα του για την Θεσσαλονίκη δηλώνοντας τα εξής: «Είμαι πολύ καλά, όλα είναι ΟΚ και έρχομαι σήμερα στην Θες/νίκη, παίρνω την πτήση των 14.00 από Πορτογαλία και θα φτάσω λίγο αργότερα».
Ερωτηθείς για τους στόχους που έχει ερχόμενος στον ΠΑΟΚ, τόνισε :
«Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του, να παίξω σε πολλά παιχνίδια και να σκοράρω πολλά γκολ, να αποδείξω σε όλους ότι ο Εντίνιο είναι μια πολύ καλή μεταγραφή».

Για την αντίδραση του όταν έμαθε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ :
«Η πρώτη μου εντύπωση όταν έμαθα την πιθανότητα να έρθω στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλή, ήμουν χαρούμενος και ένοιωσα ευτυχισμένος. Ξέρω την ομάδα, έχει μεγάλη ποιότητα και νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω πετυχαίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Επίσης το να παίζει κανείς στην Τούμπα, μπροστά σε ένα τόσο ενθουσιώδες κοινό θα είναι πολύ όμορφο για μένα».

Για τους λόγους που αποχώρησε από την Μάλαγα :
«Στην Μάλαγα αρχικά έπαιζα πολύ και σκόραρα αρκετά αλλά στην συνέχεια δεν ήμουν πρώτη επιλογή του κόουτς και καθώς θέλω να αγωνίζομαι στην εθνική Πορτογαλίας, ήθελα να πάω κάπου όπου θα παίζω πολύ, τότε ήρθε και η πρόταση του ΠΑΟΚ. Έρχομαι λοιπόν με στόχο να κερδίσω θέση βασικού στην ομάδα και να την βοηθήσω να κάνει μια πολύ καλή πορεία. Ξέρω καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής, νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για μένα».

Για τον αν ο ΠΑΟΚ τον βοηθήσει να διατηρήσει την θέση του στην εθνική Πορτογαλίας :
«Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και έχει τον σεβασμό όλων, μίλησα και με τον προπονητή της εθνικής Πορτογαλίας, τον κ. Κεϊρόζ και συμφωνήσαμε πως θα είναι καλύτερα για μένα να βρίσκομαι σε μια ομάδα που θα αγωνίζομαι πολύ ώστε να μπορέσω να διατηρήσω την θέση μου στην εθνική».

Για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται :
«Αυτό που μου αρέσει είναι να παίζω στην κορυφή, ως στράικερ, είμαι καθαρόαιμο εννιάρι, έτσι προτιμώ να παίζω μπροστά. Αν όμως η ομάδα θελήσει μπορώ να αγωνιστώ και στα πλάγια όπως έκανα στο παρελθόν αλλά σίγουρα προτιμώ να αγωνίζομαι στην κορυφή της επιθέσης ώστε να έχω την ευκαιρία να σκοράρω περισσότερο».

Τέλος, για το αν θέλει να μείνει περισσότερο από 6 μήνες στον ΠΑΟΚ :
«Σίγουρα θα ήθελα να μείνω περισσότερο από 6 μήνες στον ΠΑΟΚ, αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά για να κερδίσω μια θέση στην ενδεκάδα και να δικαιώσω όλους όσους με έφεραν στον ΠΑΟΚ. Να έχουμε μια καλή σεζόν με την ομάδα ώστε να κάνω τον ΠΑΟΚ να πληρώσει την οψιόν και να με κρατήσει κι άλλα χρόνια στην ομάδα. Όμως είναι ακόμη λίγο νωρίς και φυσικά δεν εξαρτώνται όλα από εμένα».
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
δεν ακουμε κανενα νεο οσο αναφορα καποια μεταγραφη!!!2 πραγματα μπορει να συμβουν!\
1.δεν θα παρουμε κανενα παιχτη και συνεχιζουμε ετσι,
2.θα γινει κανενα μπαμ και θα τρεχουμε αεροδρομιο!!!!

θα δουμε!!

δεν εχετε καταλαβει γιατι δεν θα παρουμε επιθετικο αυτη τη περιοδο?τοσο δυσκολο ειναι?.......
λοιπον δεν ξερω αλλα εχω μια ανησυχια οτι κατι ακομα θα γινει!!!

θα δουμε!!

ΥΓ=>Νικο εσυ αν θελεις για το γουρι κραξε με παλι!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline savage republic

• Βασικός
Δίνω και τα σώβρακά μου για τον Νούνο. Φέρτε τον να γυρίζω με βαρέλι σαν τους χαρτοπαίκτες στον Λούκι Λουκ.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ðáéäéá ìéá ðïõ åéíáé êëåéäùìåíï ôï ôïðéê ôïõ Åíôéíéï áêïìá êáíù åíá ðïëõ êáëï áñèñï paste

ÐÁÏÊ – ÐÝíôå ëüãïé ãéá ôïõò ïðïßïõò ï ÐÁÏÊ èá áëëÜîåé ìå Åíôßíéï
14/01/2010 23:20
   Ìéêñüôåñá ãñÜììáôáÌåãáëýôåñá ãñÜììáôá

Ï Ïêôþâñéïò Þôáí ï ìÞíáò ôçò áíáãÝííçóçò ãéá ôïí ÐÁÏÊ. Ç ïìÜäá ôïõ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò âñÞêå ôç óôáèåñüôçôá ðïõ Ýøá÷íå êáé êáôÜöåñå íá áíáôñÝøåé ôï åéò âÜñïò ôçò êëßìá. ¸ôóé, ðëÝïí ôïí ÉáíïõÜñéï, ü÷é ìüíï áðïëáìâÜíåé ôç ìïíáîéÜ ôçò ôñßôçò èÝóçò óôç âáèìïëïãßá, áëëÜ Ý÷åé ìåéþóåé êáé ôç äéáöïñÜ áðü ôçí êïñõöÞ. Ôþñá, üìùò, ï äéêÝöáëïò áíáìÝíåôáé íá ãßíåé áêüìá ðéï éó÷õñüò ìå ôçí Ýëåõóç ôùí ÊñéóôéÜíï êáé Åíôßíéï.

Áõôüò ðïõ âëÝðåé... åöéÜëôåò áõôü ôï ìÞíá åßíáé óßãïõñá ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò! Ï ÐïñôïãÜëïò ôå÷íéêüò èá ðñÝðåé íá êáôáöÝñåé íá ÷ùñÝóåé óôçí ßäéá åíäåêÜäá ôïõò Åíôßíéï, ÊñéóôéÜíï, Âéåúñßíéá, Ìïõóëßìïâéôò. Êé áí ëÝíå ðùò... üëïé ïé êáëïß ÷ùñÜíå, óôï 4-3-3 Þ 4-2-3-1 ôïõ ÓÜíôïò, ïé ôÝóóåñéò ðñïáíáöåñèÝíôåò ðïäïóöáéñéóôÝò èá ðñÝðåé íá “ìïíïìá÷ïýí” êÜèå åâäïìÜäá ãéá ôñåéò èÝóåéò, áöïý óôç äåýôåñç ðåñßðôùóç, õðÜñ÷åé êáé ï... ÂëÜíôáí ºâéôò.

Ðéï... åõÝëéêôïò!

Ôé áëëÜæåé üìùò ìå ôçí ðñïóèÞêç ôïõ ÐïñôïãÜëïõ êáé ôïõ ÂñáæéëéÜíïõ; Êáôáñ÷Üò, ï Âéåúñßíéá âñßóêåé åðéôÝëïõò óôïí ÐÁÏÊ ôï alter ego ôïõ. Êé ü÷é Ýíá áëëÜ äýï! Êé áí êÜðïéïò èÝëåé íá ôï ðñï÷ùñÞóåé Ýíá âÞìá ðáñáðÝñá, ï êáëýôåñïò ðáßêôçò ôïõ äéêåöÜëïõ óôï öåôéíü ðñùôÜèëçìá (ìáæß ìå ôïí ºâéôò êáé ôïí Ãêáñóßá) èá “ôñÝìåé” áðü äù êáé ðÝñá, ìÞðùò óôá Üêñá ôïõ ÐÁÏÊ âñåèïýí ïé Åíôßíéï-ÊñéóôéÜíï êé áõôüò êÜíåé ðáñÝá óôïí Êïõôóéáíéêïýëç óôïí ðÜãêï...

ÁõôÜ, ùóôüóï, ïýôå Ýíá... ìÝíôéïõì äåí ìðïñåß íá ôï ðñïâëÝøåé. Áõôü, üìùò, ðïõ äéáöáßíåôáé åßíáé ðùò ï ÐÁÏÊ èá ìðïñåß íá "÷ôõðÜ" ôïí áíôßðáëï êáé áðü ôéò äýï ðôÝñõãåò. ¼÷é, ìüíï áðü áõôÞ ðïõ åðéôßèåôáé ï Âéåúñßíéá. ¸ôóé, ç ïìÜäá ðïõ èá áìýíåôáé äåí èá ñß÷íåé üëï ôï âÜñïò óôïí ÐïñôïãÜëï áöïý èá õðÜñ÷åé ï êßíäõíïò íá... áëëÜîåé ôï ðáé÷íßäé. Ìßá ðñþôç ãåýóç ãéá áõôü èá ôçí ðÜñïõí ïé ößëïé ôïõ ÐÁÏÊ óôï ðáé÷íßäé ìå ôïí ÁóôÝñá Ôñßðïëçò, üðïõ ï ÊñéóôéÜíï èá îåêéíÞóåé óôï âáóéêü ó÷Þìá êáé ï Öéëüìåíï (áêüìá êáé íá ðñïëÜâåé ï ÐáðÜæïãëïõ) óôçí êïñõöÞ, äçëáäÞ ï ÓÜíôïò èá Ý÷åé óôç äéÜèåóç ôïõ, ìßá åõÝëéêôç åðéèåôéêÞ ãñáììÞ ìå ôñåéò ðáßêôåò ðïõ èá ìðïñïýí êÜëëéóôá íá áëëÜæïõí êáé èÝóåéò ìÝóá óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï.

Ïé 5 ëüãïé ðïõ óõíçãïñïýí ðùò ï ÐÁÏÊ áëëÜæåé!

Ôï who-is-who ôïõ Åíôßíéï

Ïíïìáôåðþíõìï: ÁñíÜëíôï ¸íôé Ëüðåò Íôá Óßëâá
Çìåñ. ÃÝííçóçò: 7 Éïõëßïõ 1982
Ôüðïò ÃÝííçóçò: ÁâÝéñï (Ðïñôïãáëßá)
ÈÝóç: Åðéèåôéêüò, Äåîß ÷áö
¾øïò: 1,82ì
Ðñïçãïýìåíåò ïìÜäåò: ÁëìÜäá, ÌðáñåéñÝíóå, ÌðñÜãêá, ÐÜêïò ÖåñÝéñá, Æéë ÂéèÝíôå, Âéôüñéá ÓåôïõìðÜë, ÁÅÊ, ÌÜëáãá
Áò ðåñÜóïõìå, üìùò, ôþñá óôéò áëëáãÝò ðïõ èá åðéöÝñåé ç ðñïóèÞêç ôïõ Åíôßíéï. ¸íáí ðáßêôç ðïõ ãíùñßæåé ðåñéóóüôåñï áðü ôïí ÊñéóôéÜíï ôçí åëëçíéêÞ ðñáãìáôéêüôçôá êáé óßãïõñá èá ôïí ðñïëÜâåé óôçí... êïýñóá ãéá ìßá èÝóç óôçí åíäåêÜäá. ËïãéêÜ, ï ÓÜíôïò óêÝöôåôáé ôïí ÐÁÏÊ ìå ôïí Âéåúñßíéá óôá áñéóôåñÜ ôçò åðßèåóçò, ôïí Ìïõóëßìïâéôò óôçí êïñõöÞ êáé ôïí Åíôßíéï óôá äåîéÜ.

ÄçëáäÞ... ôé Ýëåéðå ùò ôþñá!

Ãéá íá êáôáëÜâïõìå ôé èá áëëÜîåé, áñêåß íá ìðïýìå óôï ìõáëü ôïõ ÓÜíôïò êáé óõãêåêñéìÝíá, íá áéóèáíèïýìå ôé áêñéâþò ðåñéìÝíåé ï ÐïñôïãÜëïò ôå÷íéêüò êáé äåí ôï âëÝðåé óôá ðáé÷íßäéá ôïõ ÐÁÏÊ ùò ôþñá. Ôé æçôÜåé, äçëáäÞ, áðü ôïí äåîéü ìåóïåðéèåôéêü êáé ïé ÓïñëÝí, Öéëüìåíï ìÝ÷ñé óôéãìÞò äåí ôïõ ôï Ý÷ïõí ðñïóöÝñåé êáé ãéá áõôü ï äéêÝöáëïò öáßíåôáé íá Ý÷åé ðñüâëçìá óôï óêïñÜñéóìá êáé äåí “êáèáñßæåé” ìå ðåñéóóüôåñá ãêïë ôá ðáé÷íßäéá ðïõ ìïéÜæïõí “åýêïëá”. Áò äïýìå, ëïéðüí, ðÝíôå ðñÜãìáôá ðïõ èá ðñïóöÝñåé ï Åíôßíéï (ãíùñßæïíôáò ôïí áðü ôï ðÝñáóìá ôïõ óôçí ÁÅÊ) êáé óôçí áíôßèåôç ðëåõñÜ áðü áõôÞ ðïõ èá êéíåßôáé (èåùñçôéêÜ) ï Âéåúñßíéá:

1) Êßíçóç óôïí êåíü ÷þñï – áíôåðéèÝóåéò

Ï Åíôßíéï ðáñÜ ôï ãåãïíüò ðùò äåß÷íåé íá åßíáé ðåñéóóüôåñï ðáßêôçò ðïõ ðáßæåé êïíôÜ óôçí ðåñéï÷Þ, áðÝäåéîå óôçí ÁÅÊ ðùò ìðïñåß íá ôá ðÜåé ðåñßöçìá êáé óôá äåîéÜ ôçò ìåóáßáò ãñáììÞò. ÄéáèÝôåé óôïé÷åßá ðïõ ôïí êáèéóôïýí éäáíéêü ãéá ðáé÷íßäé áíôåðéèÝóåùí, üðùò ç éêáíïðïéçôéêÞ ôá÷ýôçôá ôïõ êáé ç êüíôñá óôï “Ýíáò åíáíôßïí åíüò”. Åíþ êáé ôá ôåëåéþìáôá ôïõ åßíáé åîáéñåôéêÜ. Èõìçèåßôå ôçí êßíçóç ôïõ óôï äåýôåñï ãêïë ôçò ÁÅÊ áðÝíáíôé óôïí Ïëõìðéáêü óôï äåýôåñï ãêïë óôï 4-0.

2) ÓÝíôñåò “äéáâÞôç”

ÅíôÜîåé, äåí åßíáé êáé ôï ðéï äõíáôü ôïõ óôïé÷åßï, áëëÜ ç óÝíôñá ôïõ åßíáé ðÝñá ãéá ðÝñá éêáíïðïéçôéêÞ. Ôïõ áñÝóåé êõñßùò íá äéåìâïëßæåé ôéò áíôßðáëåò Üìõíåò áëëÜ áí ÷ñåéáóôåß ìðïñåß íá âñåé óõìðáßêôç ôïõ ìÝóá óôçí ðåñéï÷Þ. ¼ðùò åß÷å êÜíåé ìå ôïí ÌðëÜíêï, üôáí ç ÁÅÊ åß÷å áíïßîåé ôï óêïñ óôï ßäéï ðáé÷íßäé:

3) ÐáôÜåé ðåñéï÷Þ êáé óêïñÜñåé ìå ôï êåöÜëé

¼ðùò ðñïåßðáìå ïé êéíÞóåéò ôïõ ìïéÜæïõí ìå ðáßêôç ðïõ êõñßùò áãùíßæåôáé ãýñù êáé ìÝóá óôçí ðåñéï÷Þ. Áõôü äåí åßíáé êáèüëïõ Üó÷çìï ãéá ôïí ÐÁÏÊ êáé ôïí ßäéï ôïí ðáßêôç áöïý üôáí ç ïìÜäá ôïõ åðéôßèåôáé áðü ôçí áíôßèåôç áðü áõôüí ðëåõñÜ, ï Åíôßíéï “ðáôÜåé” ðåñéï÷Þ êáé ìåôáôñÝðåôáé óå äåýôåñï åðéèåôéêü. ÌÜëéóôá, åßíáé ðïëý êáëüò êáé óôéò åíáÝñéåò ìïíïìá÷ßåò. Êüíôñá óôïí ¢ñç åß÷å ðåôý÷åé Ýíá êáôáðëçêôéêü ãêïë ìå áõôüí ôïí ôñüðï.

4) Óïõô åíôüò êáé åêôüò ðåñéï÷Þò

Ï Åíôßíéï öçìßæåôáé êáé ãéá ôï êáëü ôïõ ðüäé. Ôá óïõô ðïõ óõíÞèùò åðé÷åéñåß äåí åßíáé “îåñÜ” áëëÜ ôå÷íéêÜ. Ôïõ áñÝóåé íá “æõãßæåé” ôï ðüäé ôïõ êáé ìüëéò âñåé êåíü ÷þñï íá äïêéìÜóåé íá ðåôý÷åé Ýíá åíôõðùóéáêü ãêïë. ¼ðùò ôï åß÷å êÜíåé êüíôñá óôïí Ðáíáèçíáúêü óôçí ðñåìéÝñá ôïõ ðñïçãïýìåíïõ ðñùôáèëÞìáôïò.

5) Åêôåëåß êáé ôéò óôçìÝíåò öÜóåéò

Ï Ëßíï âñÞêå ôïí... áíôáãùíéóôÞ ôïõ! Ï Åíôßíéï åêôåëåß åîßóïõ êáëÜ ìå ôïí ÂñáæéëéÜíï ôéò óôçìÝíåò öÜóåéò êáé óßãïõñá ï ÐÁÏÊ áðïêôÜ êáé äåýôåñï ðáßêôç ðïõ íá äïêéìÜæåé áðåõèåßáò íá áðåéëÞóåé ôçí áíôßðáëç åóôßá. Äåßôå ôï ãêïë ðïõ åß÷å ðåôý÷åé ï Åíôßíéï êüíôñá óôïí ÅñãïôÝëç:

Ãéþñãïò ÐáððÜò, Óðýñïò ÌéãáäÜêçò

http://www.sportnet.gr/report.php?id=211221

Ìðåßôå óôï ëéíê, å÷åé âéíôåï êáé ìéá ðïëõ êáëô öùôïóïðéá óôçí áñ÷ç ôïõ áñèñïõ  :lol: :lol: :lol:
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Γελαει ο κοσμος παλι με τους δημοσιογραφους που μιλανε για μια μεταγραφη λες και ηρθε ο ετο..
Καταρχην για οποιον εχει δει λιγο εντινιο τα 2 και 5 ειναι αστειοτητες..
Σεντρα ΔΕΝ εχει ,στημενα ΔΕΝ εχει..Αν ετυχε να κανει και 2 στημενα της προκοπης και μια σεντρα,δεν σημαινει τιποτα..Το 90% των στημενων που εχω δει ηταν 20μετρα πανω απο την εστια,ενω οι σεντρες στον θεο..
Ο Εντινιο διακρινεται για την απιστευτη αλτικοτητα που εχει για κεφαλια,και το οτι ειναι γρηγορος και μεσα στις φασεις..Παιζει καθαρος φορ και ΟΧΙ περιφερειακος.Ο χαρακτηρας του ειναι ενα θεμα βεβαια,περιμενω να δω πως θα τα παει με σαντος..

Αυτα για να μην γινονται παρεξηγησεις και να μην τρωει κανεις τον παπα τον δημοσιοπαπαρογραφων που δεν εχουν ιδεα..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
ΠΑΟΚ: Σενάριο για Γουέλντον

Την απόκτηση του Γουέλντον από την Μπενφίκα επιθυμεί ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία. Όπως αναφέρεται, ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός αποτελεί εισήγηση του Φερνάντο Σάντος προσθέτοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσφέρει δύο εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Πάντως το σενάριο αυτό δύσκολα μπορεί να έχει βάση, αφενός γιατί είναι αδύνατο να διαθέσει τόσα χρήματα η διοίκηση του ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση και αφετέρου γιατί η επίθεση της ομάδας ενισχύθηκε με την απόκτηση του Εντίνιο.

Ο Γουέλντον αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Μπενφίκα έναντι μόλις 300.000 ευρώ (από τη Σπορτ Ρεσίφε), αλλά παρουσία των Σαβιόλα, Καρντόσο και Νούνο Γκόμες ήταν αδύνατο να καθιερωθεί. Φέτος έχει 7 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα, 3 εμφανίσεις με 1 τέρμα στο Europa League και 2 παρουσίες στο Κύπελλο.

http://www.sport-fm.gr/article/215042

Παπάς ;;
Τα στοιχεία του παίκτη εδώ http://www.transfermarkt.de/de/spieler/37775/weldon/profil.html

ΥΓ Ο μεγάλος τεράστιος κτλ ΠΡΩΗΝ ποδοσφαιριστής Ντενίλσον μάλλον υπογράφει στην Καβάλα μετά από μια επιτυχημένη σαιζόν στο Βιετνάμ!!! Τι γλυτώσαμε πέρυσι...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ