Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119898 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Βλέπεις γήπεδο...

makptol

• Guest
τον εντινιο παιρνουμε ρε παιδια ή τον ροναλντινιο; γιατι διαβαζω για παικτουρα, παπαδες, εθνικες, μουντιαλ, σεντερφοραρα και δεν συμμαζευεται

εγω τον παικτη τον θεωρω μετριο και σιγουρα οχι καλυτερο του βιερινια..ψηλος, δυνατος, κινηση εχει καλη αλλα δεν εχει το γκολ ουτε την υψηλη τεχνικη. Επισης δεν βλεπω που θα μπορουσε να παιξει στο συστημα που παιζουμε φετος. Σεντερ φορ και στον παγκο φιλομενο και μουσλι; Στα πλαγια και εξω κουτσια και κριστιανο; Εκτος αν αλλαξει το συστημα και παιξει με 2 σεντερ φορ δεν βλεπω φως

το οτι οι 3 τελευταιες ομαδες του ηθελαν τον διωξουν (αναμεσα τους και η κουλα) και οτι τον πηραμε απο το στομα καποιας μαριτιμο και μονο λεει πολλα...επισης η παε ελεγε οτι θελει γκολτζη και παιρνει τον εντινιο; αστειο..

μακαρι να με βγαλει λαθος αλλα τον θεωρω παικτη που δεν μπορει να κανει την διαφορα στον ΠΑΟΚ

λες οτι ακριβως λεει ο σκουληκομετρουλακης ....που κραζει επειδη εχασε την ειδηση.....λες την μιση αληθεια η μου φαινετε παικτης που παιζει
στην εθνικη πορτογαλιας τον βγαζεις μετριο ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΛΑ.....οσο για την αεκ και οτι δεν επιασε ρωτα τους ρεπορτερ της αεκ γιατι δεν επιασε και γιατι τσακωθηκε με τον μπαγιεβιτς θα σε πουν και αν ειναι καλος παικτης η οχι.....

Offline blue_eyes

• Βασικός
μακ αυτα για σκουληκομετρουλακηδες να τα λες σε ραδιομανης και σε σαλονικιους, εγω ουτε εχω ακουσει στην ζωη μου ποτε

εσυ νομιζεις οτι παιρνεις κανενα κελεπουρι; ολοι οι αλλοι συλλογοι δηλαδη ειναι βλακες που δεν τον παιρνουν ή δεν τον κρατανε και ο ΠΑΟΚ ο εξυπνος;

στην εθνικη πορτογαλιας εχει καλεσει 30-40 παικτες τον τελευταιο καιρο για να τους δοκιμασει, δεν μου λεει κατι ιδιαιτερο..τον παικτη τον ειδαμε στην ελλαδα 1,5 χρονια και εκτος απο κατι γκολ ως αλλαγη δεν εδειξε κατι που να τον κανει να ξεχωριζει ως παικτη για μεγαλη ομαδα

σιγουρα απο τον κουτσια και τον παπαζογλου (δυστυχως) θα προσφερει πολλα περισσοτερα αλλα δεν ειναι παικτης που θα κανει την διαφορα

συγνωμη που σας χαλαω το κεφι και το κλιμα αλλα δεν αρκουμε με μετριους παικτες..τον ΠΑΟΚ αλλιως τον ονειρευομαι

makptol

• Guest
δηλαδη blue τωρα τι περιμενες με βαση τα οικονομικα δεδομενα μας ?
το καλο ειναι ειπαμε οτι ειναι ετοιμοπολεμος  εχει κινητρο και ειναι καλος παικτης θα προσφερει αυτα που μπορει αμεσα ....
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ......

makptol

• Guest
και για την συμεριφορα του blue ισως να μην εχει αδικο ....ο μπαγιεβιτς σημερα εδιωξε και χουαφραν απο το γηπεδο σαν να εχει χαζεψει ο μπαγιεβιτς απο τοτε που πηγε στην αεκ τσακωνετε με ολους και ολα ....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
O άνθρωπος είναι σέντερ φόρ. Τό χουμε πεί 100 φορές.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
δηλαδη blue τωρα τι περιμενες με βαση τα οικονομικα δεδομενα μας ?
το καλο ειναι ειπαμε οτι ειναι ετοιμοπολεμος  εχει κινητρο και ειναι καλος παικτης θα προσφερει αυτα που μπορει αμεσα ....
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ......

τα οικονομικα σιγουρα παιζουν ρολο αλλα δεν ειναι το απολυτο μετρο..δυο παικταραδες και νεους που εχεις, τον βιτολο τον πηρες τζαμπα και τον βιερινια με 250 χιλ

συμφωνω για το γηπεδο που λες εκει θα κριθει τελικα και οχι εδω

και για την συμεριφορα του blue ισως να μην εχει αδικο ....ο μπαγιεβιτς σημερα εδιωξε και χουαφραν απο το γηπεδο σαν να εχει χαζεψει ο μπαγιεβιτς απο τοτε που πηγε στην αεκ τσακωνετε με ολους και ολα ....
εχει αδικο; ο ανθρωπος μαζευει τα τελευταια ενσημα για συνταξη, κανεις ποτε σοβαρη ομαδα με τετοιους;

O άνθρωπος είναι σέντερ φόρ. Τό χουμε πεί 100 φορές.
καπρι ναι δεν το αμφισβητησαμε, τις ικανοτητες του εγω εκρινα

Offline gagas

• Αλλαγή
εσυ νομιζεις οτι παιρνεις κανενα κελεπουρι; ολοι οι αλλοι συλλογοι δηλαδη ειναι βλακες που δεν τον παιρνουν ή δεν τον κρατανε και ο ΠΑΟΚ ο εξυπνος;
με αυτη τη λογικη φιλε δεν θα επρεπε να ερχοταν κανενας καλος παικτης στον ΠΑΟΚ γιατι παντα θα επρεπε να υπηρχε μια πιο καλη ομαδα που θα μας επαιρνε τους παικτες.
σορυ αλλα ο ΠΑΟΚ τετοιες λογικες δεν τις καταλαβαινω..κ δεν καταλαβαινω που βασιζονται

Offline blue_eyes

• Βασικός
φιλε γκαγκα η λογικη ειναι οτι αν ηταν παικτης αξιας θα τον κραταγε η μαλαγα ή θα τον ζηταγε με μεταγραφή καμία ακόμα καλύτερη ομαδα και δεν θα προσπαθουσαν να τον πασαρουν 6 μηνες μετα την αγορα του στην καθε μαριτιμο..εμενα με προβληματιζει το γεγονος οτι τα τελευταια 5 χρονια καθε σεζον αλλαζει ομαδα, ελπιζω να εγιναν κατανοητες οι επιφυλαξεις μου, μην το κουραζουμε αλλο

chiltsid

• Guest
βλεπεις μπαλα λεμε,ευγε!!!

Offline t.b

• Αλλαγή
Ο φουνταριστός κυνηγός, ο κίλερ που θέλαμε μέσα στην περιοχή έγινε πάλι ένας περιφερειακός παίκτης που παίζει σε πολλές θέσεις και φυσικά ως γνωστοί απένταροι, δανεικός. Αύτο για τον δανεικό ήταν γνωστό, ότι παίκτη και να παίρναμε, οκ δεν είναι και σημαντικό από την στιγμή που μας βγήκε και σε άλλες περιπτώσεις..
Όλοι οι ρεπόρτερ λέγανε σήμερα πως δεν είναι ο γκολτζής και μπορεί να βοηθήσει γιατί θα προσθέσει άλλα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας, εγώ να ευχηθώ να προσθέσει το εύκολο γκολ. Μπορεί όμως;
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα παίκτη στην μικρή περιοχή να σπρώχνει την μπαλίτσα στο πλεμάτι.

Εγώ πάντως στην λούμπα, δεν έχουμε λεφτά, ο φορ είναι ακριβώς και δεν μπορούμε να βρούμε και τι να κάνουμε, για να γίνει ο δρόμος του ΠΑΟΚτση(λέμε τώρα) και του τζάμπα (στα όνειρά μας) παίκτη-φορ από τα νότια, πιο εύκολος δεν πέφτω.

Όσο για την τωρινή κατάσταση ας ελπίσω οι υπόλοιποι επιθετικοί να είναι υγιείς και με την προσθήκη του Εντίνιου να βρουν μια χημεία και για το καλό της ομάδας να μπούνε τα γκολάκια.

Offline gagas

• Αλλαγή
φιλε γκαγκα η λογικη ειναι οτι αν ηταν παικτης αξιας θα τον κραταγε η μαλαγα ή θα τον ζηταγε με μεταγραφή καμία ακόμα καλύτερη ομαδα και δεν θα προσπαθουσαν να τον πασαρουν 6 μηνες μετα την αγορα του στην καθε μαριτιμο..
δεν στεκομαι στον παικτη αλλα στο επιχειρημα που χρησιμοποιεις blue eyes.
ο εντινιο δεν ηταν βασικος στην μαλαγα κ λογω μουντιαλ ηθελε να βρει μια ομαδα που θα παιζει περισσοτερο.αυτο ηταν ολο..
αν η μαλαγα ηθελε να τον πασαρει θα τον αφηνε ελευθερο δεν θα του εβαζε ρητρα διπλασια απο αυτη που τον αγορασε..
οσο για το πασαρισμα, με την ιδια λογικη η σαντατερ δεν θα κοιτουσε να πασαρει τον βιτολο,
η πρωην ομαδα του γκαρσια δεν θα τον αφηνε ελευθερο κ παει λεγοντας.
κ επισης συμφωνα με αυτα καμια ομαδα μικροτερου βεληνεκους δεν θα επαιρνε παικτη που θα αξιζε να παιζει κ σε ομαδα μεγαλυτερου βεληνεκους..

Offline memts

• Αποστολή
  • **
Βιερινια αντε πισω στην Πορτογαλια αγορι μου..... που σκουπιζες τον παγκο της Λεϊσοες και θες να παιζεις βασικος στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας....
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Eγω τον βλεπω στην θεση του Κουτσια παντως γιατι ο πιτσιρικος μας ειναι για του χρονου....Θα βοηθησει πολυ την ομαδα στην δυναμη και στο γκολ απο αυτην την θεση μια και ο μικρος υστερει σε πολλα....

http://www.youtube.com/watch?v=7sQth7pM4L4&feature=related (Embedding disabled, limit reached)
« Last Edit: January 13, 2010, 22:48:42 by zouvalos »
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

bagos1

• Guest
Δεν μπορούμε να συγκρινουμε κουτσια και εντινιο δεν παιζουνε στην ιδια θεση και δευτερο θεωρώ την μεταγραφή του χαμένα λευτά όπως χαμένα θα τα θεωρούσα αμα πέρναμε και τον καλύτερο σεντερ φορ.  Με το συστημα που πέζει η ομάδα ενας παίκτης τετοιου στυλ παιχνιδιού είναι άχρηστος αυτοί οι παίκτες θελουνε ενα δεκαρι απο πίσω για πάρε βάλε ή όλη η ομάδα να δουλεύει για αυτούς.  ο φιλομένο που ειναι ενας περιφερειακός παικτης πιστευω θα μας έπαιζε αργά ή γρήγορα.  Βλέπω τον παπαζογλου στα Σέρρας ............

zan

• Guest
Λογικα ο Σαντος ξερει τι παικτης ειναι ο Εντινιο και που μπορει να προσφερει. Τζαμπα γινεται αυτη η συζητηση....

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Eγω τον βλεπω στην θεση του Κουτσια παντως γιατι ο πιτσιρικος μας ειναι για του χρονου....Θα βοηθησει πολυ την ομαδα στην δυναμη και στο γκολ απο αυτην την θεση μια και ο μικρος υστερει σε πολλα....

k o κριστιανο σε ποιανου τη θεση θα παιζει ?

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Εμένα μου άρεσε ο Εντίνιο από ΑΕΚ ακόμα. Ψηλός, γρήγορος σχετικά, με καλή τεχνική και καλό σουτ (πάντα για τα δεδομένα του πρωταθλήματος). Τώρα το που θα παίξει, πως θα παίξει, που θα χωρέσει είναι θέμα του Σάντος.

Με βάση τα χαρακτηριστικά του κάθε παίχτη, έχουμε δυναμώσει πλέον από κέντρο και μπροστά. Το θέμα είναι να βρουν τον κατάλληλο τρόπο να συνδυάζονται. Είμαστε ομάδα με σφιχτό κέντρο και άμυνα (ομάδα Σάντος) και ίσως ήρθε η ώρα να ξεμπουκώσουμε λίγο και μπροστά

Offline corrupt

• Αλλαγή

k o κριστιανο σε ποιανου τη θεση θα παιζει ?

Να ξεκουράζει το Βιερίνια. Έρχεται επιτέλους η εποχή που ο ΠΑΟΚ θα έχει καλούς ποδοσφαιριστές στον πάγκο, που δεν θα τρέμει το φυλλοκάρδι μας αν τραυματιστεί κανείς βασικός για το ποιός θα τον αντικαταστήσει...

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Εφόσον αποκτηθεί ο εντίνιο καταρρέει το επιχείρημα που έλεγε (δεν ξέρω αν ήταν επιχείρημα της ΠΑΕ η των δημοσιογράφων) οτι δεν παίρνουμε τον Κέζμαν π.χ. επειδή δεν έχει πολλές συμμετοχές. Ο κέζμαν απ ότι θυμάμαι είχε 11 συμμετοχές, τις 9 είχε μπεί αλλαγή και είχε βάλει 2 γκόλ. Στην περίπτωση του εντίνιο ο παίκτης είχε 10 εμφανίσεις, 8 ως αλλαγή και έχει βάλει 2 γκολ.