Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119696 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Παιδιά μία ερώτηση άσχετη αλλά ποια είναι η άποψη σας για τον Τσέζαρεκ (τρίπολη) ?

Ο ορισμός του στράικερ. Άμα ανοίξεις ένα λεξικό στη λέξη στράικερ δίπλα έχουν τη μούρη του Τσέζαρεκ. Δεν λέω ότι είναι καλός ή κακός στράϊκερ, γιατί αυτά είναι τελείως σχετικά, μπορεί να είναι τέλειος για τον Αστέρα, καλός/μέτριος για τον ΠΑΟΚ και λίγος για την Μάντσεστερ, δεν ξέρω, αλλά είναι στράϊκερ. Έτσι παίζεται αυτή η θέση. Όπως την παίζει ο Τσέζαρεκ.

Offline Suicidal

• Βασικός
Στις μεταγραφές του Ιανουαρίου θα τρίβετε ΟΛΟΙ τα μάτια σας.......  ;D

σπίθες-με-το-που-μπήκε-ο-δεκέμβρης-4
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
«ÄåêÜñé» êáé öïñ

ÔåôÜñôç 02/12/09
Åðéáóå ãéá ôá êáëÜ äïõëåéÜ óáí ôå÷íéêüò äéåõèõíôÞò óôïí ÐÁÏÊ ï ÓÝñôæéï ÊïíóåúóÜï. Ï ÐïñôïãÜëïò âñßóêåôáé óå áíáæÞôçóç ðáéêôþí ãéá åíßó÷õóç ôïõ Ýìøõ÷ïõ äõíáìéêïý ôïõ ÄéêåöÜëïõ. «ÄåêÜñé» ìå åðéèåôéêïãåíÞ óõìðåñéöïñÜ êáé åðéèåôéêü ãêïëôæÞ Þ ðåñéöåñåéáêü öïñ ðïõ ìðïñåß íá ðáßæåé êáé óôá Üêñá ïé âáóéêïß óôü÷ïé, åÜí ïé ôéìÝò åßíáé ëïãéêÝò.

ÓõíÜíôçóç ìå Íô’ Ïíüöñéï

Ãéá áñêåôÝò þñåò ï ôå÷íéêüò äéåõèõíôÞò ôïõ ÐÁÏÊ êáé ï Íô’ Ïíüöñéï åß÷áí åðéêïéíùíßá ìå åêðñïóþðïõò ðáéêôþí êáé óõëëüãïõò êáé äçìéïõñãÞèçêå ìéá ëßóôá ðïõ èá áðáó÷ïëÞóåé ôïí ÊïíóåúóÜï. Ç ìåôáãñáöéêÞ åíßó÷õóç ìðáßíåé ðéá óôçí ôåëéêÜ åõèåßá ãéá ôïí ÄéêÝöáëï êáé ïé äéïéêïýíôåò ôçò ïìÜäáò åõåëðéóôïýí ðùò ìÝ÷ñé ôï ôåëåõôáßï äåêáÞìåñï ôïõ ÄåêÝìâñç ôá íÝá áðïêôÞìáôá èá Ý÷ïõí öôÜóåé óôçí Èåóóáëïíßêç.

Ôé æÞôçóå ï ÊïíóåúóÜï

Ï ÐÁÏÊ øÜ÷íåé ãéá üôé ðéï ðïéïôéêü ìðïñåß íá âñåèåß ìå ôá ëåöôÜ ðïõ äéáèÝôåé. Êõñßùò åíäéáöÝñåôáé ãéá ðáßêôåò äáíåéêïýò ìå ïøéüí áãïñÜò ôï åñ÷üìåíï êáëïêáßñé. Ïé Èåóóáëïíéêåßò èÝëïõí Ýíáí öïñ ðïõ èá «ìõñßæåôáé» ôï ãêïë Þ Ýíáò ðåñéöåñåéáêü åðéèåôéêü ðïõ èá ìðïñåß íá ðáßîåé óôá Üêñá óôï 4-3-3. ÐáñÜëëçëá õðÜñ÷åé ðñüèåóç íá áðïêôçèåß «äåêÜñé» ìå åðéèåôéêÝò áñåôÝò. Áí êáôáöÝñåé ï ÊïíóåúóÜï íá áíáêáëýøåé åíäéáöÝñïõóåò ðåñéðôþóåéò ìå ôá ðáñáðÜíù ÷áñáêôçñéóôéêÜ óå ëïãéêÞ ôéìÞ, èá áðïêôçèïýí äõï ðáßêôåò. Áëëéþò ï ÄéêÝöáëïò èá ðÜåé ãéá Ýíáí êáé êáëü ðïõ èá ðñïóäþóåé ðïéüôçôá óôï ñüóôåñ.

ÏéêïíïìéêÞ óôåíüôçôá

Ôï ìüíï óßãïõñï åßíáé ðùò ôá ëåöôÜ äåí ðåñéóóåýïõí óôïí ÐÁÏÊ êáèþò óôá ôáìåßá õðÜñ÷åé Üíïéãìá ýøïõò 2 åêáô. åõñþ. Ï Âñýæáò øÜ÷íåé ôñüðï íá ìåéùèïýí ôá Ýîïäá ôçò ïìÜäáò êáé áõôü ìðïñåß íá åðéôåõ÷èåß ìå ôçí ëýóç êÜðïéùí óõìâïëáßùí. Ðñþôïò óôçí ëßóôá ï ÑéêÜñíôï Âåñüí ðïõ äåß÷íåé íá ôï Ý÷åé ðÜñåé áðüöáóç üôé áñãÜ Þ ãñÞãïñá èá äåé ôçí ðüñôá ôçò åîüäïõ. Äåí áðïêëåßåôáé ðÜíôùò íá áðï÷ùñÞóåé Ýíáò áêüìç ðáßêôçò ðïõ èá áãùíßæåôáé óôïí ÷þñï ôçò Üìõíáò, åêåß äçëáäÞ ðïõ õðÜñ÷åé õðåñïðëßá.

Ôé ðéóôåýïõí ãéá ôá íôÝñìðé

Óôïí ÐÁÏÊ èåùñïýí ðùò ìå ôçí áðüêôçóç ðïéïôéêþí ðáéêôþí èá êáôáöÝñïõí íá «ìåôáìïñöùèïýí» óôá ìåãÜëá ðáé÷íßäéá ìå ôïõò ôñåéò ôçò ÁèÞíáò. Ç ïìÜäá áíôáðïêñßíåôáé óùóôÜ êüíôñá óôïõò ðéï áäýíáìïõò áíôéðÜëïõò , ùóôüóï áðáéôåßôáé åíßó÷õóç ìåóïåðéèåôéêÜ ðñïêåéìÝíïõ íá êáôáöÝñåé ôï êÜôé ðáñáðÜíù. ÐáñÜëëçëá óôï ìõáëü ôùí áíèñþðùí ôçò ïìÜäáò åßíáé íá áðïêôçèïýí êáëïß Åëëçíåò ðáßêôåò. ÄéáêáÞò ðüèïò ï ÄçìÞôñçò Óáëðéããßäçò ï ïðïßïò ìÝíåé åëåýèåñïò áí äåí áíáíåþóåé ìå ôïõò ÐñÜóéíïõò. ÂÝâáéá óå áõôÞí ôçí ðåñßðôùóç èá ðñÝðåé íá ãßíåé ç ïéêïíïìéêÞ õðÝñâáóç. Ðïéïôéêïß ðáßêôåò áðü ôçí åã÷þñéá áãïñÜ äåí õðÜñ÷ïõí ðïëëïß, ùóôüóï ïé Èåóóáëïíéêåßò èá åîáíôëÞóïõí üðïéåò ðéèáíüôçôåò õðÜñ÷ïõí ôï åñ÷üìåíï êáëïêáßñé. Óôü÷ïò íá ðáñïõóéáóôåß áðü ôçí íÝá ÷ñïíéÜ ìéá áêïìðëåîÜñéóôç ïìÜäá óôï ËåêáíïðÝäéï.
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=46490
Å ï÷é ê äéáêáçò ðïèïò ï áêáôáíïìáóôïò
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Προφανως για την διοικηση το γραφει και οχι για εσενα, εμενα...κλπ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Στις μεταγραφές του Ιανουαρίου θα τρίβετε ΟΛΟΙ τα μάτια σας.......  ;D

σπίθες-με-το-που-μπήκε-ο-δεκέμβρης-4

Στου Ιουνίου να δεις.... ;)

Offline cure

• Αλλαγή
Θέλω να με συγχωρήσετε ένα off topic για να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα στη κουβέντα με τον imbedil4a.
Δεν εκφράστηκα σωστά φίλε και σωστά μου τη λες. Δεν είναι φυτό ο οπαδός όπως τον περιγράφω ακριβώς. Ήθελα να περιγράψω έναν που δεν νοιάζεται για τίποτα άλλο πέρα από τα χαρτάκια και το έκανα μαλακία σκέτη. Εννοώ φυτό όποιον τέλος πάντων δεν έχει το νου του να προφυλάξει την ομάδα κι εμπιστεύεται τυφλά.

On topic
Είναι τραγικό και προσωπικά με ρουφάει κάθε γαμημένη ελπίδα για το μέλλον όταν διαβάζω μαλακίες σαν τη παρακάτω. Τι να πρωτοσχολιάσεις; Ότι για να κερδίσουμε τον Πανθρακικό βγάλαμε αίμα και μιλάνε για σωστή ανταπόκριση με τους μικρούς; Άστο να πάει στο διάολο. Δε πα να κάνουν ότι θέλουν. Σιχάθηκα πλέον
Τι πιστεύουν για τα ντέρμπι
Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως με την απόκτηση ποιοτικών παικτών θα καταφέρουν να «μεταμορφωθούν» στα μεγάλα παιχνίδια με τους τρεις της Αθήνας. Η ομάδα ανταποκρίνεται σωστά κόντρα στους πιο αδύναμους αντιπάλους , ωστόσο απαιτείται ενίσχυση μεσοεπιθετικά προκειμένου να καταφέρει το κάτι παραπάνω.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
 ¸íá áêüìá üíïìá ðñïóôßèåôáé óôçí ìåôáãñáöéêÞ ëßóôá ôùí Âñýæá êáé ÊïíóåéóÜï. Ï ÐÁÏÊ óýìöùíá ìå ðëçñïöïñßåò åíäéáöÝñåôáé ãéá ôïí ÃêïõóôÜâï ÂåñïíÝæé ôçò ÊÝñêõñáò. Ôï óõìâüëáéï ôïõ ïëïêëçñþíåôáé ôï Êáëïêáßñé ôïõ 2010.

ÄåêÜäåò åßíáé ïé ðñïôÜóåéò ðïõ öôÜíïõí óôá ãñáöåßá ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ áðü åêðñïóþðïõò ðïäïóöáéñéóôþí. Ìéá ëïéðüí áðü áõôÝò åßíáé êáé ôïõ ÃêïõóôÜâï ÍáêáñÜôï ÂåñïíÝæé üðùò åßíáé ôï ðëÞñåò üíïìá ôïõ. Ï ÂñáæéëéÜíïò ðïõ åßíáé êÜôï÷ïò êïéíïôéêïý äéáâáôçñßïõ áãùíßæåôáé óôçí ÊÝñêõñá óôçí èÝóç ôïõ äåîéïý ìðáê. Äéáíýåé ìéá åíôõðùóéáêÞ ÷ñïíéÜ ìå ôïõò íçóéþôåò óõììåôÝ÷ïíôáò êáé óôïõò 11 áãþíåò ôïõ ÐñùôáèëÞìáôïò ôçò Â’ ÅèíéêÞò êáôçãïñßáò, åíþ Ý÷åé ðåôý÷åé êáé äýï ãêïë.

Óôïí ÄéêÝöáëï ôïõ ÂïññÜ åîåôÜæïõí ìå ðïëý ìåãÜëï åíäéáöÝñïí ôçí óõãêåêñéìÝíç ðåñßðôùóç, êáèþò ôï óõìâüëáéï ôïõ 27÷ñïíïõ ðïäïóöáéñéóôÞ ïëïêëçñþíåôáé ôï Êáëïêáßñé ôïõ 2010. Ï ðñüåäñïò ôçò ÊÝñêõñáò Óðýñïò ÊáëïãéÜííçò Ý÷åé áíôéëçöèåß ðùò ï ÃêïõóôÜâï èá öýãåé áðü ôçí ïìÜäá ôïõ áñãÜ Þ ãñÞãïñá êáé äåí èá Ýëåãå, üðùò ëÝíå óôï íçóß, íá ðïõëÞóåé ôþñá ôïí ÂñáæéëéÜíï äåîéïðüäáñï áìõíôéêü.

Ï ÃêïõóôÜâï ÂåñïíÝæé îåêßíçóå ôá ðñþôá ôïõ ðïäïóöáéñéêÜ âÞìáôá óôçí Ìðïôáöüãêï (1999-2002). Óôçí óõíÝ÷åéá áãùíßóôçêå óôçí ÃêÜìá (2002-2003) êáé áêïëïýèùò óôçí ÃéïõâÝíôïõò ÓÜï ÐÜïëï ( 2003-2004). Ôï 2004 áöÞíåé ôçí ðáôñßäá ôïõ êáé Ýñ÷åôáé óôçí ÅëëÜäá ãéá ëïãáñéáóìü ôïõ ÁêñÜôçôïõ. Óôçí ïìÜäá ôùí Áèçíþí áãùíßóèçêå äýï ðåñéüäïõò (2004-06). Óôçí óõíÝ÷åéá âñÝèçêå óôïí Á.Ï. ÊÝñêõñáò ìÝ÷ñé êáé óÞìåñá.

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/58843-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
πάνε οι καιροι ποκακι που μας τσιμπούσες τους παίκτες νταηλίκι.... με 0 ρήτρα.....

Offline agraf

• Αλλαγή
Προπονητές δεν είμαστε, όμως ξέρουμε λίγο ποδόσφαιρο.

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχουμε μέτριους παίκτες, κυρίως μεσοεπιθετικά αλλά και αμυντικά (δεν πιστεύω ότι Σαβίνι, Τσιρίλο, Σνάουτσερ, Λίνο είναι για τον ΠΑΟΚ).

Χρειαζόμαστε για την 11αδα ένα 10αρι, ένα δεξί μέσο και έναν 2ο επιθετικό.
Αν εξαιρέσουμε τον Βιερίνϊα κα ιτον Μουσλίμοβιτς, μπροστά είμαστε ανύπαρκτοι.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ναι ναι να εξαιρεσουμε τον Μουσλι...
Διαφωνω και τους 3 τελευταιους παικτες που ειπες  στην αμυνα, ενω τον Σαβινι καλα καλα δεν τον εχουμε δει.
Οι αλλοι ναι δνε ειναι οτι καλυτερο, αλλα εχουμε να διορθωσουμε πολλα πραγματα μπροστα για να δουμε κ την αμυνα
επιθετικα οι πιο ποιοτικοι παικτες μας ειναι Βιερινια, Κουτσιανικουλης (του χρονου αλλιως κλαφτα τα λεφτα χαραλαμπε), Ιβιτς για αλλαγη του νεου 10αριου, Σορλεν ειναι απλα οκ και ... Παπαζογλου, Φιλομενο. Προτιμω να παρω 1-2 επιθετικους και να εχω αυτους τους 2 σαν μπακ απ παρα τον Μουσλι.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ive4

• Guest
ουσιαστικά ο Σάντος μιλάει για αποτυχία των μεταγραφών του το καλοκαίρι.
Του χει Μουσλίμοβιτς που πέρσι παρακαλάγαν να τον πάρουν οι πόκεμον, Φιλομένο που έχει αποδείξει τι παίκτης είναι, Παπάζογλου που ήταν προσωπική του επιλογή. Με προσωπική του επιλογή έστειλε τον Αθανασιάδη για αγροτικό. Έχει πίσω τους Ιβιτς που βρίσκει δίχτυα, έχει Φωτάκη που κάθε χρόνο πετυχαίνει αρκετά γκολ, Κουτσιανικούλη που πέρσι έβαζε γκολ.
Και έρχεται τον Δεκέμβριο και λέει χρειαζόμαστε 2 επιθετικούς. Και μόνο αυτά μου δείχνουν πόσο αξιόπιστος είναι και μου αποδεικνύουν ότι παίκτες έχουμε μια χαρά. Προπονητής να παίξει ποδόσφαιρο μας λείπει.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ιβιτς για αλλαγη του νεου 10αριου
υπαρχει ανθρωπος που σκεφτεται να κρατησουμε τον ιβιτς μετα το καλοκαιρι ετσω και για αλλαγη; δεν το περιμενα απο σενα νταρκ

περσεα για αποτυχια των μεταγραφων αρχικα θα κατηγορησεις την διοικηση και μετα τον σαντος που τις δεχτηκε, να ειμαστε δικαιοι

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
θες να πας εσυ μηπως στην παε να κανεις τις μεταγραφες?
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline blue_eyes

• Βασικός
η αληθεια ειναι οτι πολυ θα το ηθελα, πες μου εσυ ομως οτι ειμαι ο μονος..βεβαια ξερω εκ των προτερων οτι θα τα σκατωνα αλλα ειναι ονειρο ζωης των μισων ΠΑΟΚτζηδων τι να λεμε  τωρα

εμεις φιλε εχουμε το πλεονεκτημα οτι εκ των υστερων μπορουμε να κρινουμε τις μεταγραφες ενω η διοικηση παιρνει τις κρισιμες αποφασεις και εκτιθεται αλλα ετσι ειναι η θεση της τι να κανουμε..ολοι τους διοικηση, παικτυες προπονητης κρινονται στο τελος εκ του αποτελεσματος

και δεν πιστευω οτι εσυ εκ των αποτελεσματων κρινεις τις μεταγραφες μας και την πορεια μας επιτυχημενη  ετσι;

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ιβιτς για αλλαγη του νεου 10αριου
υπαρχει ανθρωπος που σκεφτεται να κρατησουμε τον ιβιτς μετα το καλοκαιρι ετσω και για αλλαγη; δεν το περιμενα απο σενα νταρκ

περσεα για αποτυχια των μεταγραφων αρχικα θα κατηγορησεις την διοικηση και μετα τον σαντος που τις δεχτηκε, να ειμαστε δικαιοι

ειλικρινα και εγω δεν το περιμενα απο μενα φιλε μου...αλλα η αληθεια ειναι οτι φετος μας εχει ξελασπωσει παρα πολλες φορες, οχι μονο με τα γκολ του, αλλα και με το γεγονος οτι οταν λειπει φαινεται πολυ η απουσια του. Και το "χειροτερο"; κατι μου λεει οτι κατα την διαρκεια της χρονιας θα φανει ακομα περισσοτερο ποσο πολυτιμος ειναι σε αυτον τον ΠΑΟΚ.

Offline blue_eyes

• Βασικός
ενταξει ας διαφωνησουμε και σε κατι γιατι τελευταια ολο συμφωνουμε και ειναι βαρετο

με 300 χιλ βρισκεις πολυ καλυτερο του ιβιτς η αποψη μου

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
η αληθεια ειναι οτι πολυ θα το ηθελα, πες μου εσυ ομως οτι ειμαι ο μονος..βεβαια ξερω εκ των προτερων οτι θα τα σκατωνα αλλα ειναι ονειρο ζωης των μισων ΠΑΟΚτζηδων τι να λεμε  τωρα

εμεις φιλε εχουμε το πλεονεκτημα οτι εκ των υστερων μπορουμε να κρινουμε τις μεταγραφες ενω η διοικηση παιρνει τις κρισιμες αποφασεις και εκτιθεται αλλα ετσι ειναι η θεση της τι να κανουμε..ολοι τους διοικηση, παικτυες προπονητης κρινονται στο τελος εκ του αποτελεσματος

και δεν πιστευω οτι εσυ εκ των αποτελεσματων κρινεις τις μεταγραφες μας και την πορεια μας επιτυχημενη  ετσι;

τι ειναι δλδ η πορεια μας φετος αποτυχημενη? πατε καλα ρε? ακομα δεν τελειωσε ο πρωτος γυρος και κρινεται την ομαδα? αυτη ειναι η δουλειας σας?  για σοβαρευτειτε....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ενταξει ας διαφωνησουμε και σε κατι γιατι τελευταια ολο συμφωνουμε και ειναι βαρετο

με 300 χιλ βρισκεις πολυ καλυτερο του ιβιτς η αποψη μου

;)
Πιστευω οτι ειναι απαραιτητο στην επομενη μετα Σαντος ομαδα να μεινουν καποια βασικα συστατικα της ομαδας που εχει μεταλλο εναντιον των ομαδων πλην ΠΟΚ. Δεν πρεπει να αλλοτριωθει η τεραστια αυτη προσφορα του Σαντος (που κατα την γνωμη μου ειναι και η μονη) Ο Ιβιτς για εμενα ειναι απο τους παικτες που εχουν αυτο το μεταλλο και οταν μπαινει στο γηπεδο εναντιον αυτων των αντιπαλων ξερει απο πριν οτι θα κερδισουμε.
Και κατι ακομα...λεγαμε το καλοκαιρι να παρουμε τον παικταρα τον Λεοναρντο στην θεση του Ιβιτς. Τι κανει ο Ιβιτς φετος και τι κανει ο Λεοναρντο;

Offline blue_eyes

• Βασικός
τι να το κανω το μεταλλο με τον ηρακλη ρε νταρκ; με τον ζελο και σια τους θελω να δειχνουν μεταλλο οχι με τον ρουλη και τα λοιπα λιμα που τα παιρνει και ο αραμπατζης

για λεοναρντο δεν θελω να ευλογησω τα γενια μου αλλα εγω τα ελεγα οτι δεν κανει ο παικτης για σοβαρες ομαδες

αδερφια_ζειτε εκ των μεχρι στιγμης αποτελεσματων μιλαω και ειναι σιγουρα αποτυχημενη με βαση τον σχεδιασμο της

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Προσωπικα κραταω μικρο καλαθι, πολυ μικρο καλαθι για μεταγραφες τον Ιανουαριο. Απο το καλοκαιρι ειχε αναφερθει οτι με τον αποκλεισμο στο ΟΥΕΦΑ ειμαστε -2Μ. Κατα την προσωπικη μου εκτιμηση λοιπον δεν θα παρει κανεναν ακριβο παιχτη.Αυτο το λεω γιατι διαβαζω δεξια και αριστερα ευσεβεις ποθους για αποκτηση καλου δεκαριου κλπ, και φοβαμαι οτι θα μεινουν με την ορεξη.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ