Εδώ προχθές έκανε κουδούνια την καλύτερή μας γραμμή ένας ποδοσφαιριστής που η ΑΕΚ αγόρασε 1,5 εκατομμύρια ευρώ και κάθετε 10 ματς για να παίξει 1. Τέτοιον σχεδιασμό θέλετε. Εγώ και να τα είχαμε τα φράγκα δεν θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο.
Επίσης ξεχνάτε και κάτι άλλο το 2012 ξεκινάει η εφαρμογή του 5+6. Μετρήστε πόσα ελληνάκια έχουν οι ομάδες που ζηλεύετε και πόσους εμείς.
Επειδή μάλλον σκοπίμως παρερμηνεύονται τα όσα λέμε εδώ μέσα (δεν μιλάω για τον apaoki13), επειδή βλέπω σε άσχετα thread ποστς του τύπου "
μας βγαζουν άχρηστο τον Κουτσιανικούλη" (απορώ για άλλη μια φορά ποιοί είναι
αυτοί κ ποιοί
εμείς), είδατε κανένα ποστ ρε τσακάλια να βγάζει άχρηστο τον Κουτσιανικούλη? Προβληματισμό μεταφέρω για το αν μια τόσο μεγάλη επένδυση άξιζε να γίνει τόσο νωρίς τη στιγμή που κάποτε δηλώθηκε οτι η φετινή χρονιά είναι χρονιά πρωταθλητισμού.
Αδερφέ apaoki13, όντως ο Σκόκο διαλέγει παιχνίδια. Προτιμώ όμως φίλε να δώσω ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ 1,5 χαρτί στον Σκόκο να μη μου παίζει τα ματς που κερδίζω χωρις καμια ιδιαίτερη προσπάθεια κ να χω το εξτραδάκι μου σε ματς μεγάλης βαρύτητας που συνήθως τα κερδίζουν παίκτες μεγάλης προσωπικότητας (βλέπε Σέρχιο πέρσυ με gay), όπως αυτό που πήρε με μας, όπως τον τελικό που παρολίγο να πάρει μόνος του εναντίον του δαφνοστεφανωμένου πουσταριού πέρσυ που τον έπαιζε μόνος του. Κ δεν τίθεται θέμα ζηλοφθονίας ή ζήλιας φίλε. Δεν σου χει τύχει να βλέπεις παίκτες κ να τους φαντάζεσαι με το δικέφαλο στο στήθος? Ξεχείλωσε η συζήτηση πολύ. Κανείς δεν υποστηρίζει οτι πήραμε το σαπάκη του Εργοτέλη. Απλά εκφράζονται ανησυχίες σχψετικά με την κατα Σάντος "χρονιά πρωταθλητισμού" που παρήλθε προ καιρού.
ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ Η ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ ΒΙΕΡΙΝΙΑ. Εκεί πρέπει να πέσουμε με τα μούτρα, γιατί είμαι σίγουρος οτι τα καμπανάκια δεν θ αργήσουν να πέφτουν. Κ δεν πρέπει να ξεχνάμε το 35% των Πορτογάλων ως το 2012....