Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119920 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
ç ïðóéïí  áãïñáò åéíáé  2.000.000 €  ....  êáé  åäù ãåëáìå!!!...  ïëïé ìáæé...

ÔóÜìðá ðñÜãìá...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline geros

• Αποστολή
  • **
να με συμπαθάτε αλλά ο δανεισμός αυτός είναι η πιο αποτυχημένη κίνηση, τουλάχιστον στον αγωνιστικο τομέα, της διοίκησης Ζαγοράκη. Και ακριβώς επειδή είναι έτσι γινεται και η κριτική από μας, ούτε γαύροι είμαστε, ούτε σκουλήκια για να το κάνουμε γαργάρα

δυστυχώς στη φετινή μεταγραφική περίοδο η διοίκηση που πέρσι τα πηγε περίφημα φετος τα κανε μαντάρα.
1) θέλαμε δεξί μπάκ εδώ και τόσο καιρό, καταλήξαμε τελευταία μέρα των μεταγραφών να παίρνουμε δανεικό έναν αμφιβόλου ποιότητας παίχτη που είναι μάλιστα και δανεικός από τον υποτιθέμενο συνδιεκδικητή του τίτλου (καλό ανέκδοτο κι αυτό). τώρα κατα πόσο θα χρησιμοπιοίσουμε τη ρήτρα αγοράς,αυτό φαίνεται από το ρεπορτάζ των βάζελων (αλλά και από την αντίστοιχη περίπτωση δάρλα, που τώρα είναι το βασικό αριστερό μπακ του βάζελου)

2) διώχνουμε τελευταία μέρα ένα σεντερ φορ, όταν στην αρχή του καλοκαιριού έχεις δώσει δανεικό τον πιο ελπιδοφόρο επιθετικό που διαθέτεις στο ρόστερ σου. αυτή την στιγμή έχουμε τρία καθαρόαιμα φορ στην ομάδα και πραγματικά φαντάζει απίθανο να αγωνιστούμε με σύστημα με δυο φορ στην εντεκάδα

3) πάνω στον πανικό μετά τον αποκλεισμό στην ουσία κάψαμε δυο υπερπολίτιμες μονάδες της ομάδας (Γκαρσία, Κονσεισάο), που σίγουρα μπορεί να μην υπολογίζονταν σα βασικοί, αλλά τι σκατά δεν είμαστε και η Ρεαλ για να καίμε τόσο εύκολα τέτοιους παίχτες

δε μπαίνω σε διαδικασία αμφισβήτησης της διοίκησης, ούτε νιώθω απογοητευμένος που πίστεψα και πιστεύω σε αυτήν αλλά γνώμη μου είναι πως φέτος το καλοκαιρί οι αποφάσεις τις δεν ήταν οι αναμενόμενες.

JamaicaN

• Guest
Πωπω τελικα αυτος ο αποκλεισμος μας γαμησε...

Ελπιζω να ηρεμησουμε ολοι συντομα γιατι αλλιως την πουτσιξαμε (απο το πουτσιζω) κυριολεκτικα....

Peace brothers  :rasta: and say NO το alcohol, παλιοξυδακηδες

υγ. Τι καλα που ειμασταν πριν μια βδομαδα,ε? Εδω εχει μονο μιζερια

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
Κάποιοι να σταματήσουν  τη προσωπολατρία   και να μάθουν  βλέπουν τα πράγματα αντικειμενικά ..το αλάνθαστο  στον  ΠΑΟΚ δεν το έχει Κ Α Ν Ε Ν Α Σ..
ΟΥΤΕ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ

Δεν μπορούν να καταλάβουν  μερικοί ότι   το θέμα  δεν είναι αγωνιστικό ,,είναι μόνο θέμα  ΚΥΡΟΥΣ, δεν μπορείς να παίρνεις  παίκτη δανεικό από έναν άμεσα  ανταγωνιστή σου πολύ απλά γιατί είσαι ΠΑΟΚ και όχι ο εργοτελης
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline bristol

• Αποστολή
  • **
Μια χαζή ερώτηση προς την παε έχω:
ο Μουν τον Νοεμβρη έχει δικαστήριο για το ατύχημα στη Ν.Αφρική, την πιθανότητα να καταδικαστεί και να πάει μέσα απευθείας την έχει σκεφθεί κανένας?

zagorakis

• Guest
Επίσης υπάρχει το δικαστήριο σε δύο μήνες και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Υπήρχε και αυτή η πρόταση από τον ΠΑΟΚ και κρίναμε σκόπιμο να παραχωρηθεί.

http://www.gazzetta.gr/content/view/45172/2/

Ωραίους μαλάκες μας έπιασαν και πάλι. Συνεχίστε έτσι. 

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Πωπω τελικα αυτος ο αποκλεισμος μας γαμησε...

Ελπιζω να ηρεμησουμε ολοι συντομα γιατι αλλιως την πουτσιξαμε (απο το πουτσιζω) κυριολεκτικα....

Peace brothers  :rasta: and say NO το alcohol, παλιοξυδακηδες

υγ. Τι καλα που ειμασταν πριν μια βδομαδα,ε? Εδω εχει μονο μιζερια

Μιζερια δε λες τιποτα.Αν μαζευες και τα ποδια σου θα κοιμομουν πιο ανετα.Ακομα να ξεδιπλωθω. :)
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
2 εκ οψιον αγορας μαλιστα, κ θα δωσετε θελετε να μας πειτε 2εκ για δεξι μπακ ? τι να πω ρε πστ αυτα που γινονται ειναι ανικουστα για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε, τετοιες κινησεις δεν συμβαδιζουν με τα ονειρα του λαου, ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΟΚ οχι καλαμαρια ουτε λαρισα παιχτες να ερχονται να ξεπερναν τα ψυχολογικα τους κ να επιστρεφουν του χρονου στις ομαδες τους, φερθειτε επιτελους σαν ΠΑΟΚ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
γαμω την καταδικη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

τον Μουν?

αντε γεια
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline savage republic

• Βασικός
Πολλά μπράβο στην ΠΑΕ για τον καταπληκτικό και ψύχραιμο προγραμματισμό...

Μήπως βλέπουν πραγματα που δεν βλέπουμε για την ποιότητα του παίκτη; Μήπως τα 2 εκ. ευρώ είναι λίγα για την αξία του; Μήπως τους πιάσαμε κορόιδα; Μην ακούσω κριτική, γιατί θα είστε μίζεροι και νεκροθάφτες της επανάστασης. Η πιθανότητα από τον Δεκέμβρη να έχουμε έναν φυλακισμένο παίκτη είναι ένα γεγονός που απλά εξιτάρει τη φαντασία του ΠΑΟΚτσή. Κι αυτό επειδή οι δικοί μας παράγοντες, η διοίκηση της ΠΑΕ, είναι δικοί μας άνθρωποι. Μετά τον Πια του Βεζυρτζή, στον Μουν του Ζαγοράκη. Γιατί ΠΑΟΚ είσαι!
Θα δανειστώ την υπογραφή του diegito:

Όλος ο κόσμος είναι ένα ψυχιατρείο, αλλά εδώ είναι τα κεντρικά. Πληροφορίες εντός: Μικράς Ασίας 1

marfan

• Guest
Η Μιλaν είχε δώσει δανεικό τον κρέσπο στην Inter ή το αντίθετο και κανεις δεν θεώρησε την μια μικρότερη ομάδα από την άλλη.
Αρχίσατε πάλι τους αφορισμούς,έχετε πέσει στο λούκι τις μαλακίας που δέρνει τον κάθε πικραμένο "αντιπαοκτσι" και μας βγάζει τρύπιους του βάζελου και τέτοια.
Το forum θυμίζει εποχές πώλησης οικοδόμου και μελίσσι.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΕ!

MetroStar

• Guest
Τόσο πολύ αποκλείεται. Αν είναι δύο μύρια η option είναι σα να μην υπάρχει καθόλου option...

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Η ιστορια εγραψε Moon ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ
ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε δεν υπαρχει δικαιολογια να πα να γαμηθουνε ολοι

MetroStar

• Guest
Όπως είπε και ένα παληκάρι σε άλλο τόπικ μεταξύ μεγάλων ισάξιων ομάδων γίνονται δανεισμοί παικτών που δεν χρειάζεται η μία στην άλλη. Και από την Ίντερ στην Μίλαν, και απο την Τσέλσι στην Μίλαν και την Ίντερ, και απο την Μίλαν στην Γιουβέντους. Μην τρελαθούμε κιόλας.

Τέρμα η μιζέρια και η κλάψα ρε!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Επίσης υπάρχει το δικαστήριο σε δύο μήνες και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Υπήρχε και αυτή η πρόταση από τον ΠΑΟΚ και κρίναμε σκόπιμο να παραχωρηθεί.

http://www.gazzetta.gr/content/view/45172/2/

Ωραίους μαλάκες μας έπιασαν και πάλι. Συνεχίστε έτσι. 

Διαφωνω με τη συγκεκριμενη κινηση της ΠΑΕ κυριως για τον παραπανω λογο.Αυτο ειναι ΠΛΗΓΜΑ στο κυρος του Συλλογου.Δε μπορω να το πιστεψω!
Εκτος απο τα παραπανω προσωπικα δεν τον εχω σε εκτιμηση. Ο Πατερας τις προαλλες μιλωντας γι αυτον ελεγε πως ειναι παιχταρας και εγω γελουσα.Επεφυλασσομαι μηπως εχω κανει λαθος αφου ομολογω πως δεν τον εχοω παρακολουθησει στενα.Και για Δαρλα τα ιδια πιστευα αλλα αναθεωρησα πληρως.
Τελος ο τριτος λογος ειναι δανεισμος απο ομαδα της Αθηνας. Προσωπικα ποτε δεν ειχα και μεγαλο κολλημα με δανεισμους απο το ΠΟΚ, δεν το θεωρω σχεση εξαρτησης, ενω πολλοι συνοπαδοι μου ειχαν. Το αποτομο τελειωμα του Δαρλα περυσι σε συνδυασμο με διαφορα σχετικα σχολια, μου εδειξαν εμενα οτι η Διοικηση αλλαξε σταση και γω συνταχθηκα μαζι της. Τωρα κανει πισωγυρισμα και δειχνει οτι δεν εχει σταθερη σταση σε ζητημα δανεικων απο το ποκ. Επιπλεον δειχνει οτι κατι δεν πηγε καλα με τον φετινο προγραμματισμο.

Συμπερασματικα η γνωμη μου: Ακομα κι αν ο Μουν αποκτηθηκε μεχρι να εχουν αποθεραπευτουν τα δεξια μπακ μας, εξακολουθω να πιστευω οτι αυτη η κινηση ζημειωνει το πρεστιζ του Συλλογου και δειχνει σαν μια κινηση πανικου με πολυ αμφιβολα αποτελεσματα και απροβλεπτες συνεπειες.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε δεν υπαρχει δικαιολογια να πα να γαμηθουνε ολοι
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

senag2

• Guest
Μια χαζή ερώτηση προς την παε έχω:
ο Μουν τον Νοεμβρη έχει δικαστήριο για το ατύχημα στη Ν.Αφρική, την πιθανότητα να καταδικαστεί και να πάει μέσα απευθείας την έχει σκεφθεί κανένας?

Έλα ρε τώρα τον Γκαγκάτση τι τον έχεις; Θα τον βγάλει αυτός απο τη φυλακή!

DimNaoussa

• Guest

Offline gagas

• Αλλαγή
Η Μιλaν είχε δώσει δανεικό τον κρέσπο στην Inter ή το αντίθετο και κανεις δεν θεώρησε την μια μικρότερη ομάδα από την άλλη.
Αρχίσατε πάλι τους αφορισμούς,έχετε πέσει στο λούκι τις μαλακίας που δέρνει τον κάθε πικραμένο "αντιπαοκτσι" και μας βγάζει τρύπιους του βάζελου και τέτοια.
Το forum θυμίζει εποχές πώλησης οικοδόμου και μελίσσι.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΕ!

στην ιταλια αυτο που λες εγινε μετα απο 25 χρονια..το 2006.
ως τοτε εχουμε καιρο να τους μοιασουμε..

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Και εγώ να πω με την σειρά μου ότι θεωρώ την κίνηση της ΠΑΕ λανθασμένη γιατί δεν γουστάρω καθόλου παίκτες από το ΠΟΚ. Αλλά ίσως θα πρέπει να δούμε και τον παίκτη στο γήπεδο. Μπορεί να μας κάνει μία χαρά την δουλειά μας. Και για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου λίγο, μήπως η ΠΑΕ έψαχνε τελευταία στιγμή για κάτι το καλό και οικονομικό και έπεσε πάνω σε αυτή την περίπτωση ? Και ίσως να ήξερε επίσης ότι μέχρι το δεκέμβριο-νοέμβριο δν ξέρω και εγώ πότε ο παίκτης έχει δικαστήριο και θα πάρει τον μπούλο οπότε θα ψάξει για κάτι καλύτερο ? Και επιπλέον και τα λεφτά δεν είναι και πολλά. 100 χιλιάρικα είναι .
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...