Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 120091 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
aderfe xalarose,palio melos eimai apla ekana kairo na mpo sto site logo pc kai diagrafika kai ksanaekana eggrafi.fun itan afto pou eixa xronia.to link to postara giati parolo pou kai mena prosopika de me xalaei toso san kinisi afou afto ekrine i dioikisi,mou ti dinei apistefta to oti gia mia akomi fora dinoume dikaioma na apaksiwnoun tin omada mas me fraseis tou stil "doston ston paok na doume an tha dinelthei gia na einai etoimos ksana gia emas".afto nomizo kanenas mas den to anexetai o,ti gnomi ki an exei gia ton Moun san paixti.

4.7 Τα μέλη καλούνται να γράφουν με Ελληνικούς χαρακτήρες και να αποφεύγουν τα greeklish. Δημοσιεύσεις σε greeklish θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση. Εξαίρεση αποτελούν οι δημοσιεύσεις των μελών που το σύνολο των δημοσιεύσεών τους δεν ξεπερνά τις πέντε (5) στο σύνολο του forum. Οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις θα τροποποιούνται από τους διαχειριστές και συντονιστές, θα σβήνονται με γραμμή και θα γίνεται σύσταση στο μέλος. Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μετατρέπουμε τα greeklish σε ελληνικά υπάρχουν εδώ
« Last Edit: September 01, 2009, 00:30:49 by Capricorn »
Ζήσε για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...

Offline gagas

• Αλλαγή
σε οσους νιωθουν ασχημα μετα την ειδηση του ερχομου του μουν προτεινω να βγουνε εξω για ενα ποτακι να ηρεμησουν..
αυτο που γινεται εδω κ τρεις τεσσερις σελιδες σε αυτο το τοπικ ειναι αδικο για τον παικτη κ δεν οφελει τον ΠΑΟΚ.
ηρεμια παιδια..

Offline simon

• Αποστολή
  • **
Ρε μαγκες βαρεθηκα.εχουμε χρημα και δεν πηραμε τον Σειταριδη ας πουμε?Μονο γκρινια ,ασκοπη κριτικη και γνωμη για το καθε τι σε σημειο να θεωρειστε ολοι αυθεντιες σε ολα,απο μεταγραφες ,μπουτικ,γηπεδο ,προπονητικο και εγω δε ξερω τι αλλο.
 Εχουμε ξεχασει τον ρολο μας(σαν οπαδοι).Αυτος ειναι η παρουσια μας στην κερκιδα.Απ τη στιγμη που εμπστευομαστε τον Ζαγορακη ,εμπιστευομαστε και ολες τις επιλογες του.Βεβαια θα μου πεις δεν φευγουν ευκολα τα χουγια του ΠΑΟΚΤΣΗ.Εμαθε μια ζωη να κυνηγαει και να διωχνει προεδρους.Ειναι στο αιμα του να συνδιοικει.Δεν ξερει φυσικα απο διοικηση ,προπονησεις ,μπαλα αλλα δεν γ@μεις.ΠΑΟΚ εισαι.
Προχθες Απατη travel,γκαγκατσης αναστασακος μπακαγιοκο κλπ.Σημερα μουν,αυριο και γω
δεν ξερω τι αλλο.
Κριτικη και διαφωνεια με οτιδηποτε συμβαινει τον τελευταιο μηνα στον ΠΑΟΚ.Ειμαστε η χαρα του καθε αλλοθρησκου,του καθε μ@λ@κ@ δημοσιογραφου.Εχουμε τασεις αυτοκαταστροφης.Και αν μου πειτε πως ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν τρωει κουτοχορτο και παντα θα λεει την αληθεια με οποιον και αν εχει για προεδρο θα σας πω πως ειμαστε σε φαυλο κυκλο αφου παντοτε ολοι κανουν λαθη οποτε ολοι θα πρεπει να δινουν συνεχως λογο αρα και να κριτικαρονται με οποιο τροπο νομιζει ο καθενας.Ξερετε ολοι που θα καταληξουμε.Θα τον διωξουμε και αυτον και θα κυνηγυσουμε τον επομενο και θα μας βρωμαει ο μεθεπομενος.Αυτον τον ΠΑΟΚ θελουμε?της μιζεριας?της αιωνιας ανυπαρξιας γιατι παντα θα εχουμε τα ενδοοικογενειακα μας?
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Εσεις που ειστε μαγκες ,αλανια , που δεν γλυφετε εκει που φτυνατε,που εχετε μεγαλωσει με τον ΠΑΟΚ και τη μαγκια αυτου του λαου αλλα ξεχνατε πως ποτε ολα αυτα δεν μας οδηγησαν πουθενα παρα μονο σε προσκαιρες χαρες.Εσεις που μαθατε μονο στην αλλογιστη κριτικη για το καθε τι κρυμμενοι πισω απο πληκτρολογια και ανωνυμα τηλεφωνα στα ραδιοφωνα.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ

ΥΓ:Οποιος δεν συμφωνει με το κειμενο ας μην κανει τον κοπο να απαντησει.Προσωπικες σκεψεις ειναι που τις εξωτερικευσα μετα και τη χθεσινη γκρινια στο γηπεδο.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.Να χαιρεστε το Παοκτσηδηλικι που που πουλατε.Δεν αντεχω να βριζουν παικτες που φορανε τον τιμημενο Δικεφαλο Αετο στο στηθος.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ.

καλά τα λες αλλά ξέχασες το πιο βασικό!! ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ  ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!! τόση μεγάλη ανάγκη είχαμε για δεξί μπακ???

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
λάθη ... λάθη ... λάθη
Είναι ντροπή αυτός ο δανεισμός.

να διωξουμε τον Ζηση να παρουμε εσενα  .....
Warned by Δικέφαλος: Όχι προσωπικούς χαρακτηρισμούς

Μίλα καλύτερα κ μην ειρωνεύεσαι ........Αν θες να είσαι Παναργειακός μαγκιά σου, αλλα δε θα μας το επιβάλλεις κιόλας

ειρωνευομαι εγω και δεν ειρωνευεται ο φιλος wild shark  κατηγορωντας τη διοικηση της Παε  για λαθη και για ντροπη   ?????
πολυ χαμηλα τον εχετε τον ΠΑΟΚ...........
αν διαφωνει  καποιος ας δηλωσει    ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ και οχι να ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ την Παε  και τις επιλογες με τη λεξη ντροπη.......xωρις επιχειρηματα

club larisa η επιθεση εναντιον μου δεν ειναι για το θεμα που συζηταμε   αλλα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ   λογω παλιοτερης διαφωνιας μας στο θεμα του Β. Γκαγκατση και για αυτο δε θα τη σχολιασω  ( με εχεις στη μπουκα φαινεται)

τη γονιμη αντιαπαραθεση τη δεχομαι ...... ............φιλε wild shark οταν  δικαιολογησεις  που βρισκεις το λαθος της παε και που σε κανει    να ντρεπεσαι  με επιχειρηματα θα σου απαντησω αναλογα ..............

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ εδώ μέσα που να πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να πάρει δανεικό με 200 χιλιάρικα μισθό ΚΑΝΕΝΑ άλλο δεξί μπακ που να είναι το ίδιο καλός με τον Μουν;
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

CLUB LARISA

• Guest
λάθη ... λάθη ... λάθη
Είναι ντροπή αυτός ο δανεισμός.

να διωξουμε τον Ζηση να παρουμε εσενα  .....
Warned by Δικέφαλος: Όχι προσωπικούς χαρακτηρισμούς

Μίλα καλύτερα κ μην ειρωνεύεσαι ........Αν θες να είσαι Παναργειακός μαγκιά σου, αλλα δε θα μας το επιβάλλεις κιόλας

ειρωνευομαι εγω και δεν ειρωνευεται ο φιλος wild shark  κατηγορωντας τη διοικηση της Παε  για λαθη και για ντροπη   ?????
πολυ χαμηλα τον εχετε τον ΠΑΟΚ...........
αν διαφωνει  καποιος ας δηλωσει    ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ και οχι να ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ την Παε  και τις επιλογες με τη λεξη ντροπη.......xωρις επιχειρηματα

club larisa η επιθεση εναντιον μου δεν ειναι για το θεμα που συζηταμε   αλλα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ   λογω παλιοτερης διαφωνιας μας στο θεμα του Β. Γκαγκατση και για αυτο δε θα τη σχολιασω  ( με εχεις στη μπουκα φαινεται)

τη γονιμη αντιαπαραθεση τη δεχομαι ...... ............φιλε wild shark οταν  δικαιολογησεις  που βρισκεις το λαθος της παε και που σε κανει    να ντρεπεσαι  με επιχειρηματα θα σου απαντησω αναλογα ..............

Φίλε είσαι σε τρικυμία με φαίνεται.....Πιστεύεις οτι θυμάμαι αν είχαμε διαφωνία για τον Γκαγκάτση κ στο κρατάω? Τι σ εχω γκόμενα κ περιμένω να στην βγω? ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ, υποδειξεις κανε στον εαυτό σου. Ποιά είναι γόνιμη αντιπαράθεση? Να συζητήσουμε για τον τπτ που ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ?

northeagle_4

• Guest
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9041.0.html

Εgoist αδερφέ, χωρίς παρεξήγηση δες τι έγραφες για δάρλα.Τυχαία σε επέλεξα, έτσι?Απλά άνοιξα το τοπικ του δάρλα και ήσουν από τους πρώτους που έγραψες,υποθέτω κι άλλοι τότε στο ίδιο ύφος με σένα που τώρα κράζουν.Απλά χωρίς παρεξήγηση.

North, κατα λέξη για Δάρλα : Bαλτε τον στο κεντρο του γηπεδου και πλυντε τον με το λαστιχο να φυγει η βαζελαουα απο πανω του !!!
το πως θα τον αντιμετωπισει ο κοσμος εξαρταται απο αυτον
.

Γιατί εξαρτάται από τον κόσμο για τον δάρλα και τον μουν τώρα γιούχα κατευθείαν?

Προφανως δεν καταλαβαινεις την διαφορα γιατι εισαι μειωμενης αντιληψης.....

Αυτό είναι το λάθος της συγκεκριμένης κίνησης από την ΠΑΕ. Αν απαντούσα εγώ εδώ,μέσα σε ένα φόρουμ, φανταστείτε τι μπορεί να γίνει σε καφενεία, στο γήπεδο κτλ.Θα πλακωνόμαστε μεταξύ μας για έναν δανεικό παίκτη από τον βάζελο.North, αξιοπρέπεια φίλε, δεν σε έβρισα, δεν σε κοροϊδεψα. Δείξε αξιοπρέπεια, απάντησε με καλύτερο τρόπο.Δείξε ανωτερότητα αφού εσύ είσαι πιο έξυπνος απο μένα κι εγώ δεν αντιλαμβάνομαι.Με το ύφος σου δείχνεις οτι η αντίληψη σου είναι πιο μειωμένη από την δική μου....

εχεις δικιο.σου ζητω συγνωμη στα ισια.τα μυαλα πονεσαν......
 Απλα δεν συμφωνω με το σκεπτικο σου.

MetroStar

• Guest
Υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ εδώ μέσα που να πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να πάρει δανεικό με 200 χιλιάρικα μισθό ΚΑΝΕΝΑ άλλο δεξί μπακ που να είναι το ίδιο καλός με τον Μουν;

Eγώ πιστεύω ότι 31/08 9 η ώρα το βράδυ δεν μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο. Και το ίδιο πιστεύει και ο Ζήσης Βρύζας για να τον έκλεισε.

Offline gagas

• Αλλαγή

εχεις δικιο.σου ζητω συγνωμη στα ισια.τα μυαλα πονεσαν......
 Απλα δεν συμφωνω με το σκεπτικο σου.

αν κ στους δυο τριτους δεν χωρει...σε παραδεχομαι..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να παραχωρήσει δανεικό για έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ τον Μπράις Μουν με το σκεπτικό ότι ο παίκτης δεν μπορεί να επανέλθει ψυχολογικά με το ατύχημα που είχε στη χώρα του. Οι πράσινοι λοιπόν του δίνουν το χρόνο να συνέλθει και να πείσει ότι μπορεί να αγωνιστεί στο τριφύλλι.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/248627.html

με τι ρε να ηρεμησουμε;που σε εχουν παρει στο ψιλο οι κατω;που σου λενε καταμουτρα τον στελνουμε για ψησιμο;

και η διοικηση σου τους δινει πατημα;ρε εμενα αυριο αν ο κολητος μου ο γαυρος με πει οφη του βορα εγω τι να του πω;εχεις αδικο αδερφε θα του πω γιατι κατσε περιμενε να το δεις στο γηπεδο...εχει λογικη η κινηση...μπλα μπλα μπλα

και επειδη εγω τους κολητους μου τους εχω ψυλλιασμενους τους την λεω συνεχεια ετσι αλλιως αναποδα...αμα του τα πω αυτα θα γυρισει να μου πει...και γιατι ρε μαλακα τον στειλατε τον δαρλα;εσεις δεν λεγατε οτι ετσι γιουβετσι;τωρα μας τα γυρνατε;

υ.γ νιωσε τι σημαινει ΠΑΟΚ και παρατα τους γαμιοληδες που χεις μαζεψει διπλα σου...νιωσε πριν γινεις παρελθον και χαμενη ευκαιρια...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
αντε και του χρονου πακετο σαριεγκι-βυντρα!!
ο μουν ειναι αυτος ο αμπαλος που γελαγε ολη η ατλετικο μαζι του????και ειναι πλεον παιχτης του ΠΑΟΚ μας???
ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ!!!!!!ΚΑΝΑΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΗΣ!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

ive4

• Guest
πωπω ντροπή πήραμε δανεικό από τον βάζελο!
Μήπως να κρύψω τα κασκόλ μου;
Να πουλήσω το διαρκείας μου;
Να ξεφωνήσω τη διοίκηση ;
Να βγώ στο ράδιο και να ζητήσω τράμπα Βρύζα  - Αντωνίου ;
Να ψάξω στο τράνσφερμάρκτ μήπως ήταν ελεύθερος ο Πουγιόλ και δε τον πήραμε ;
Να μεταμορφώσω τον Παπάζογλου σε Πάμπλο Αιμάρ για να μου φύγει η κάψα του καλοκαιριού ;
Μήπως ετοιμάζεται του χρόνου ανταλλαγή Μουν - Σαλπιγγίδη ;

Καλή είναι η ψυχασθένεια σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Αν την κάνουμε επάγγελμα θα πάρουμε στον λαιμό μας και τον ΠΑΟΚ.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **

Καλά θα με τρελάνεις ρε αδερφέ; Ποιος ειρωνεύτηκε;
Ναι, είπα ότι είναι ΛΑΘΟΣ. Και τι μ'αυτό;

Τέλος πάντων, όλα καλά. Δεν έχω καμιά διάθεση για ''μαλωματα''. Καθένας με την άποψη του
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

MetroStar

• Guest
Μ΄αρέσει που άλλοι κολλάτε στο ότι είναι παίκτης του βάζελου και άλλοι στο ότι δεν είναι καλός παίκτης. Δηλαδή αν παίρναμε δανεικό τον Κατσουράνη π.χ. θα λέγατε όλα ΟΚ όσοι σκέφτεστε έτσι?

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Ρε μαγκες βαρεθηκα.εχουμε χρημα και δεν πηραμε τον Σειταριδη ας πουμε?Μονο γκρινια ,ασκοπη κριτικη και γνωμη για το καθε τι σε σημειο να θεωρειστε ολοι αυθεντιες σε ολα,απο μεταγραφες ,μπουτικ,γηπεδο ,προπονητικο και εγω δε ξερω τι αλλο.
 Εχουμε ξεχασει τον ρολο μας(σαν οπαδοι).Αυτος ειναι η παρουσια μας στην κερκιδα.Απ τη στιγμη που εμπστευομαστε τον Ζαγορακη ,εμπιστευομαστε και ολες τις επιλογες του.Βεβαια θα μου πεις δεν φευγουν ευκολα τα χουγια του ΠΑΟΚΤΣΗ.Εμαθε μια ζωη να κυνηγαει και να διωχνει προεδρους.Ειναι στο αιμα του να συνδιοικει.Δεν ξερει φυσικα απο διοικηση ,προπονησεις ,μπαλα αλλα δεν γ@μεις.ΠΑΟΚ εισαι.
Προχθες Απατη travel,γκαγκατσης αναστασακος μπακαγιοκο κλπ.Σημερα μουν,αυριο και γω
δεν ξερω τι αλλο.
Κριτικη και διαφωνεια με οτιδηποτε συμβαινει τον τελευταιο μηνα στον ΠΑΟΚ.Ειμαστε η χαρα του καθε αλλοθρησκου,του καθε μ@λ@κ@ δημοσιογραφου.Εχουμε τασεις αυτοκαταστροφης.Και αν μου πειτε πως ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν τρωει κουτοχορτο και παντα θα λεει την αληθεια με οποιον και αν εχει για προεδρο θα σας πω πως ειμαστε σε φαυλο κυκλο αφου παντοτε ολοι κανουν λαθη οποτε ολοι θα πρεπει να δινουν συνεχως λογο αρα και να κριτικαρονται με οποιο τροπο νομιζει ο καθενας.Ξερετε ολοι που θα καταληξουμε.Θα τον διωξουμε και αυτον και θα κυνηγυσουμε τον επομενο και θα μας βρωμαει ο μεθεπομενος.Αυτον τον ΠΑΟΚ θελουμε?της μιζεριας?της αιωνιας ανυπαρξιας γιατι παντα θα εχουμε τα ενδοοικογενειακα μας?
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Εσεις που ειστε μαγκες ,αλανια , που δεν γλυφετε εκει που φτυνατε,που εχετε μεγαλωσει με τον ΠΑΟΚ και τη μαγκια αυτου του λαου αλλα ξεχνατε πως ποτε ολα αυτα δεν μας οδηγησαν πουθενα παρα μονο σε προσκαιρες χαρες.Εσεις που μαθατε μονο στην αλλογιστη κριτικη για το καθε τι κρυμμενοι πισω απο πληκτρολογια και ανωνυμα τηλεφωνα στα ραδιοφωνα.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ

ΥΓ:Οποιος δεν συμφωνει με το κειμενο ας μην κανει τον κοπο να απαντησει.Προσωπικες σκεψεις ειναι που τις εξωτερικευσα μετα και τη χθεσινη γκρινια στο γηπεδο.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.Να χαιρεστε το Παοκτσηδηλικι που που πουλατε.Δεν αντεχω να βριζουν παικτες που φορανε τον τιμημενο Δικεφαλο Αετο στο στηθος.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ.

καλά τα λες αλλά ξέχασες το πιο βασικό!! ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ  ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!! τόση μεγάλη ανάγκη είχαμε για δεξί μπακ???

Ειπα οτι δεν θα απαντησω σε κανενα αλλα εθιξες ενα σημειο που ξεχασα να αναφερω.Δηλαδη επειδη ειμαστε χρηματοδοτες εχουμε και λογο?κατ αρχας ποιος μας   εκπροσωπει ,εσυ ή εγω?Αν θυμαμαι καλα και σε αλλες εποχες που ειχαμε μεγαλοιδιοκτητες παλι λογο ειχαμε ,ή οχι? Ευτυχως ή δυστυχως ενα ΔΣ πρεπει να περνει τις αποφασεις.και μιην ξεχνατε κατι.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΣΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Ωραια καιρο ειχαμε να πλακωθουμε μεταξυ μας στο γηπεδο ευχαριστουμε την διοικηση που μας δινει αυτην την ευκαιρια παιρνοντας δανεικο το υπερπαλτο Μουν απο μια ομαδα που τα τελευταια χρονια εχει τσαλακωσει την υπεερηφανεια του ΠΑΟΚτση(κοντοπουτανος οικοδομος μελισης σβουρας τοργκελε χαραλαμπιδης δαρλας τσιγκας).Αυτη η γαμημενη η Β ομαδα γιαυτο το λογο δεν υπαρχει οποτε η ομαδα εχει προβληματα τραυματισμων να παρει εναν πιτσιρικα να βγαλει 2-3 αγωνες??

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Στο blog του ο Κόλκας αναφέρει πως η ρήτρα είναι 2 μύρια ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
δε μας πειραξε στην περηφανια τοσα χρονια που μας εκαναν πελατες οι κατω ραχουλες της ευρωπης μας πειραζουν οι δανεικοι του ποκ...

ο καθε αλλοθρησκος θα εχει παντα να πει για τον ΠΑΟΚ.. εμεις κοιταμε τα δικα μας...

περσι στην εκραζα για δαρλα αλλα προσωπικα νομιζω προσφερε στην ομαδα... μεχρι που ηρθε ο λινο..

αν δεν τον δω στο χορταρι δεν προκειτε να κραξω... εκει με ενδοιαφερει τι θα δω απο τον μουν και τον καθε μουν....

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Μέτροσταρ όταν καταλάβεις ότι είναι ντροπή να δανείζεσαι από τον άμεσο ανταγωνιστή σου τότε θα καταλάβεις ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ θεωρεί το βάζελο μεγαλύτερη ομάδα.
Να πάρουμε δανεικό και τον Κόκε μιας και έχουμε πρόβλημα στην επίθεση. Το σκουλήκι ψάχνει να τον δώσει.

Αλήθεια, όσοι το βλέπετε... λογικό το ότι παίρνουμε παίκτη δανεικό από το βάζελο, πώς θα σας φαίνονταν να δανειζόμασταν παίκτη από τον ρούλη;

Ψάξτε...

Έλα, ακόμα λίγο...

Είδατε, τη βρήκατε την απάντηση... Θεωρείτε τον ρούλη μικρότερη ομάδα... Ε λοιπόν, εγώ θεωρώ ΚΑΙ τον βάζελο μικρότερη...

ΝΤΡΟΠΗ αυτή η κίνηση, κι ας βγει στο χορτάρι παικταράς. Φέτος δεν έπρεπε να δώσουν ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα.

Περιμένω αγωνιωδώς φήμες του στυλ "αχ δε μπορώ άλλο να αμφισβητούν τις επιλογές μου, αν δεν πάψουν την κάνω"

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline simon

• Αποστολή
  • **
δεν ξερω τι αλλο.

Ειπα οτι δεν θα απαντησω σε κανενα αλλα εθιξες ενα σημειο που ξεχασα να αναφερω.Δηλαδη επειδη ειμαστε χρηματοδοτες εχουμε και λογο?κατ αρχας ποιος μας   εκπροσωπει ,εσυ ή εγω?Αν θυμαμαι καλα και σε αλλες εποχες που ειχαμε μεγαλοιδιοκτητες παλι λογο ειχαμε ,ή οχι? Ευτυχως ή δυστυχως ενα ΔΣ πρεπει να περνει τις αποφασεις.και μιην ξεχνατε κατι.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΣΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.

όταν λες να μην έχουμε λόγο εννοείς να είμαστε φυτά και να μην ασκούμε κριτική?? δηλαδή σου έστειλαν έναν παικτη να ψηθεί γιατι σε θεωρούν μικρότερη ομάδα και εγώ πρέπει να το επικροτήσω??? αν γουστάρεις τον ΠΑΟΚ μικρό πρόβλημα σου!!αν όμως ξανακάνει καμιά επέλαση ο τσέλικας καραγκούνης και ανοίξει η άμυνα σαν μουνί μην αναρωτηθείς γιατί εγινε....