Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119640 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
λάθη ... λάθη ... λάθη
Είναι ντροπή αυτός ο δανεισμός.

να διωξουμε τον Ζηση να παρουμε εσενα  .....
 Warned by Δικέφαλος: Όχι προσωπικούς χαρακτηρισμούς
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline savage republic

• Βασικός
Ντροπή. Απλά. Μουν τα κάνατε στην ΠΑΕ.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
επιτελους πηραμε ενα φουλ μπακστα δεξια.η ομαδα ανεβαινει επιπεδο..
ολα τα αλλα που λετε δεν με ενδιαφερουν..

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..

Για μένα κατεβήκαμε ένα σκαλί σαν κύρος . ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ . Χίλια δύο μέσα στο κεφάλι μία εβδομάδα τώρα ίσως είμαι τόσο ξενερωμένος που όλα τα βλέπω σκατά πήγανε 9 πούλμαν Ολλανδία η ομάδα τραγική δεν πέρασε ούτε το χωριό . Στο τέλος οι παίχτες έρχονται και μας πετάνε τις φανέλες λες και προκριθήκανε ή λες και τα έδωσαν όλα . Η τριάρα στους ανύπαρκτους δεν μου λέει τίποτα και τώρα αυτό . Ότι ναναι μπορεί να γράφω σε άσχετο θέμα αλλά όλα συνδέονται .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

giannis80

• Guest
Τα ίδια λέγαμε πέρσι για τον Δάρλα?

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
λάθη ... λάθη ... λάθη

να διωξουμε τον Ζηση να παρουμε εσενα  .....

Δε θέλω να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου, κάτι που γίνεται κατά κόρον σε αυτό το φόρουμ... Κόψε την ειρωνία, απλά.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

kostas4

• Guest
στην παε δεν υποτιθεται οτι σκεφτονται σαν εμας?

CLUB LARISA

• Guest
λάθη ... λάθη ... λάθη

να διωξουμε τον Ζηση να παρουμε εσενα  .....
Warned by Δικέφαλος: Όχι προσωπικούς χαρακτηρισμούς

Μίλα καλύτερα κ μην ειρωνεύεσαι ........Αν θες να είσαι Παναργειακός μαγκιά σου, αλλα δε θα μας το επιβάλλεις κιόλας

northeagle_4

• Guest
Δεν στεκομαι στον ποδοσφαιριστη και την αξια του που μπορει να ειναι μεγαλη και να παιξει μπαλλαρα,δεν στεκομαι στο ονομα του.
  Αυτο το παραμυθοι με τους δανεικους απο ελληνικες ομαδες πρεπει να τελειωνει και αφου δεν παιρνουν απο λογια στην ΠΑΕ ας την πληρωσει και ο παικτης για να μην ξεναγινει κατι τετοιο.Παρετ τον Μουν και να τον πληρωνεται για να καθεται στον παγκο γιατι ΕΓΩ οσο ανηκει στον βαζελο θα τον γιουχαρω.
 ειχαν δεν ειχαν μας αρρωστησαν,τελευταιες μερες δεν ξερω ποιος διοικει τον ΠΑΟΚ μμε,μανατζερ,ραδια,λιβανιστες ? δεν ξερω αλλα φαινετε οτι τους εχει πιασει πανικος και κανουν την μαλακια μετα την αλλη.

CLUB LARISA

• Guest
Π.Α.Ο.Κ. ΤΣΙΚΟ - ΚΑΛΑΘΟΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ 2009

Offline blue_eyes

• Βασικός
γιατι ρε κωστα εμεις σκεφτομαστε ολοι το ιδιο;;

τον μουν αν τον συγκρινω με αραμπατζη ειναι καλυτερος και αμυντικα και επιθετικα ενω ειναι χειροτερος του σναουτσερ στην αμυνα αλλα υπερτερει στην επιθεση

και εμενα δεν μου αρεσε που πηραμε δανεικο απο βαζελο αλλα η οψιον αλλαζει τα πραγματα..αν μας κανει τον κραταμε

στο γηπεδο θα κριθει και αυτος ΗΡΕΜΗΣΤΕ

giannis80

• Guest
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9041.0.html

Εgoist αδερφέ, χωρίς παρεξήγηση δες τι έγραφες για δάρλα.Τυχαία σε επέλεξα, έτσι?Απλά άνοιξα το τοπικ του δάρλα και ήσουν από τους πρώτους που έγραψες,υποθέτω κι άλλοι τότε στο ίδιο ύφος με σένα που τώρα κράζουν.Απλά χωρίς παρεξήγηση.

North, κατα λέξη για Δάρλα : Bαλτε τον στο κεντρο του γηπεδου και πλυντε τον με το λαστιχο να φυγει η βαζελαουα απο πανω του !!!
το πως θα τον αντιμετωπισει ο κοσμος εξαρταται απο αυτον
.

Γιατί εξαρτάται από τον κόσμο για τον δάρλα και τον μουν τώρα γιούχα κατευθείαν?

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
οσο για τα υπολοιπα,αποψη μου ειναι οτι η διοικηση κανει κινησεις πανικου...και δεν μου το βγαζει κανεις απο το μυαλο μου....
και απλα ελπιζω να μας βγουν σε καλο....ή να μην συνεχιστουν.....γιατι απο το πρωι κατι δεν μου καθεται καλα....

ποσο σκατα αισθανομαι ρε πουστη μου που βγηκα αληθινος...ΓΙΑΤΙ?
ας μου πει καποιος οτι μας κανουν πλακα...

makptol

• Guest
ντρεπομαι να μπω σε φορουμ των βαζελων να δω τι λενε...
αντα αυτου μπαινω σε φορουμ του πανσερραικου να δω τι λενε για τον αθανασιαδη...

οταν λενε για μας λενε για γκαγκατση και οτι ειμαστε παραρτημα του γαβρου..... :)

Offline gagas

• Αλλαγή
δυστυχως δεν μαθαινουμε απο τα λαθη μας..

CLUB LARISA

• Guest
γιατι ρε κωστα εμεις σκεφτομαστε ολοι το ιδιο;;

τον μουν αν τον συγκρινω με αραμπατζη ειναι καλυτερος και αμυντικα και επιθετικα ενω ειναι χειροτερος του σναουτσερ στην αμυνα αλλα υπερτερει στην επιθεση

και εμενα δεν μου αρεσε που πηραμε δανεικο απο βαζελο αλλα η οψιον αλλαζει τα πραγματα..αν μας κανει τον κραταμε

στο γηπεδο θα κριθει και αυτος ΗΡΕΜΗΣΤΕ

ΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΕ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Κ ΓΕΛΟΥΣΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΥΤΕ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.......

kostas4

• Guest
1.ποιος εδωσε τα 80.000 που υποτιθεται πηραμε απο το ατρομητο για τον αναστασακο?
2.ποιος πληρωνει το συμβολαιο του μουν?
3.ποια θα ειναι η οψιον αγορας?

περιμενω απαντησεις σε αυτα τα 3 ερωτηματα και μετα θα εχουμε μια πιο ξεκαθαρη αποψη

ive4

• Guest
έχω τρελλαθεί! Όχι φυσικά για την μεταγραφή αλλά για το ότι η μιζέρια εκτός από τα ράδια χτυπάει και το φόρουμ!
Πόσοι έχετε προσωπική γνώμη για τον Μουν ;
Οι Μπιδοτοργκελέδες ήταν άλλες εποχές. Ο Δάρλας σε τι μας χάλασε ; Κάλυψε την θέση όσο μπορούσε όταν δεν είχαμε και πολλές επιλογές και όταν δε μας έκανε τον στείλαμε πίσω. Γιατί να μας χαλάει αυτό ; Μακάρι να προσφέρει ότι ο Δάρλας, άλλωστε προφανώς τα πολύ καλά μπακ σπανίζουν στην αγορά!
Η τα πάρε δώσε με τον βάζελο δημιουργούν υπόνοιες ;
Εγώ βλέπω πως τον βάζελο τον χρησιμοποιούμε μια χαρά και λεφτά τρελλά για τις μεταγραφές πήραμε και χρησιμοποιούμε τους δανεικούς για τις δικές μας ανάγκες.

Δεν τον έχω δει τον μουν, από όσα ακούω από βάζελους, δεν είναι ο παιχταράς, είναι απλά ένα εργαλείο.
Και το γεγονός ότι δε τον θέλει ο Τεν Κάτε, για μένα είναι πλεονέκτημα στο βιογραφικό του.

ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΛΑ.

Offline savage republic

• Βασικός
Απλά giannis80, δες και πως εξελίχθηκε η φάση με το Δάρλα και γιατί δεν ανανεώσαμε μαζί του. Δεν θυμάσαι τι έβγαζε η ΠΑΕ με τα παπαγαλάκια της προς τα έξω μετά το ματς με τον βάζελο στο ΟΑΚΑ (το 3-0 λέω) ; Ότι είχε ύποπτη εμφάνιση και τα ρέστα; Προφανώς και ξεκινάς με τις καλύτερες των προθέσεων απέναντι στις κινήσεις της ΠΑΕ, αλλά όταν αποδεικνύεται αυτή λάθος και ο παίκτης που έχεις δανειστεί σε τρυπάει, τότε το να κάνεις την ίδια κίνηση αποδεικνύεται ή τρύπημα ή βλακεία λόγω τεράστιου ρίσκου να επαναληφθεί η ίδια ιστορία. Δεν έχω πρόβλημα που επέλεξες εμένα και χαίρομαι μάλιστα γι' αυτό, γιατί μου έδωσες την ευκαιρία να σου πω ότι άλλες οι συνθήκες οι τότε και άλλες τώρα. Ειδικά με όλα αυτά τα προηγούμενα. Βρε μπας και ετοιμάζεται ηρωική έξοδος από κάποιους και μας κρατάνε σε αντιπαράθεση μεταξύ μας; Για να δούμε...

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9041.0.html

Εgoist αδερφέ, χωρίς παρεξήγηση δες τι έγραφες για δάρλα.Τυχαία σε επέλεξα, έτσι?Απλά άνοιξα το τοπικ του δάρλα και ήσουν από τους πρώτους που έγραψες,υποθέτω κι άλλοι τότε στο ίδιο ύφος με σένα που τώρα κράζουν.Απλά χωρίς παρεξήγηση.

North, κατα λέξη για Δάρλα : Bαλτε τον στο κεντρο του γηπεδου και πλυντε τον με το λαστιχο να φυγει η βαζελαουα απο πανω του !!!
το πως θα τον αντιμετωπισει ο κοσμος εξαρταται απο αυτον
.

Γιατί εξαρτάται από τον κόσμο για τον δάρλα και τον μουν τώρα γιούχα κατευθείαν?

Για μένα το κακό δεν είναι η αξία του παίχτη αλλά ότι είναι δανεικός . Εκεί τελειώνουν όλα για μένα . Θα δεχόσασταν ποτέ αδέρφια έναν παίχτη δανεικό από το σκουλίκι ; Η απάντηση είναι μάλλον όχι . Κάτι τέτοια δείχνουν ποιον θεωρείς αντίπαλο και δεν μπορώ να παραδεχτώ ότι ο Παναθηναικός δεν είναι αντίπαλος μου απλά δεν μου βγαίνει από το μυαλό . Ήταν είναι και θα είναι για μένα όπως και ο γάβρος και το χανούμι . ΠΑΟΚ είμαστε όμως συνεχίζουμε στήριξη μέχρι εσχάτων αλλά όχι και να μην λέμε πράγματα που μας πειράζουν

επίσης κάτι που ξέχασα δεν θα νιώθω άνετα στον ΠΑΟΚ βάζελος όταν ξέρω ότι ένας παίχτης μου πληρώνεται 60 τα εκατό από τον αντίπαλο .

Δες και τις άλλες απόψεις γιάννη που γράφτηκαν για Δάρλα . Και όχι μόνο από μενα αλλά από την πλειοψηφία του κόσμου και μέσα στο φόρουμ και έξω από αυτό . Επίσης κάτι σαν να θυμάμαι ότι ο Δάρλας έφυγε επειδή όπως είχε γράψει ο Κόλκας ( πρώτη άκρη στην διοίκηση ) κάτι δεν είχε αρέσει στους διοικούντες στο ματς με το βάζελο εκεί μέσα και από τότε έφαγε ψυγείο . Όταν δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας δεν πάμε μπροστά ως ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
οσο για τα υπολοιπα,αποψη μου ειναι οτι η διοικηση κανει κινησεις πανικου...και δεν μου το βγαζει κανεις απο το μυαλο μου....
και απλα ελπιζω να μας βγουν σε καλο....ή να μην συνεχιστουν.....γιατι απο το πρωι κατι δεν μου καθεται καλα....

ποσο σκατα αισθανομαι ρε πουστη μου που βγηκα αληθινος...ΓΙΑΤΙ?
ας μου πει καποιος οτι μας κανουν πλακα...

αν ξεραμε χτες τι μας περιμενει οταν πιναμε τη μπυριτσα και τη ρετσινα θα επινα αλλες 10 να μη καταλαβαινα τιποτα σημερα..
ας ελπισουμε να ναι παπας...τιποτα αλλο