Bianco αν σε πειραξε η γενίκευση του "θα τα ρίξουμε", τότε πάω πάσο κ ανακαλώ. Επειδή όμως η δικιά σου άποψη μ ενδιαφέρει, θεώρησα σωστό να ζητήσω εξηγήσεις στο τι εννοείς. Κ εξηγούμαι.
Λες οτι φταίει ο κόσμος. Ο κόσμος - ιδίως φέτος κ μέχρι στιγμής,- έκανε το καθήκον του υπερ το δέον. Ο κόσμος φέτος ήτανε συγκλονιστικός στο ματς που παίζαμε μισή χρονιά, ο κόσμος στήριξε σπάζοντας ενα διόλου ευκαταφρόνητο φράγμα στα διαρκείας, ο κόσμος φέτος, συμπεριλαμβανομένων κ πολλών εδώ μέσα (γιατί κ αυτό το φόρουμ μικρογραφία του κόσμου μας είναι) επεσήμανε την ανάγκη μεταγραφής δημιουργικού παίκτη απο τον Ιούνιο (σε παρακαλώ ανάτρεξε στο τοπικ των μεταγραφών κ θα δεις), ο κόσμος φέτος υποτάχθηκε τυφλά στα πιστεύω των ανθρώπων της ομάδας, όταν είπαν μεταγραφές τέλος, χωρίς να χει δει δείγμα τέτοιου παίκτη, ανακυκλώνοντας μία εκούσια ασυνείδητη κ ενσυνείδητη πεποίθηση "οτι κάπως θα καλυφθεί η θέση"(πράγμα που δια γυμνού οφθαλμού δεν έγινε ποτέ), χωρίς ούτε να γκρινιάξει, ούτε να πει κιχ. Γιατί? Γιατί πιστεύαμε ακλόνητα οτι αυτοί που αποφασίζουν ξέρουν καλύτερα.
Πάμε στα του Γκαρσία. Σε προσκαλώ να ανατρέξεις στο τοπικ του κ να δεις οτι απο περσυ εξεφραζα αμφιβολίες (εγω ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΑΛΛΟΙ) αναφορικά με τη συμπεριφορά του κ την στάση του σε θέματα αυτοκυριαρχίας κ εσωτερικής πειθαρχίας. Όχι βέβαια για τις ικανότητές του που είναι αναμφίβολες ανασταλτικά. Τον ονομάζεις ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ Κ ΠΡΟΦΑΝΩΣ υποννοεις οτι έχει τ αλάθητο κ οτι θα απομακρυνόταν ΑΝ δεν υπήρχαν αντιδράσεις. Εγω ρωτάω το εξης : Eφόσον είχανε πρόβλημε με τη συμπεριφορά του, γιατί φόρτωσαν την ομάδα με παίκτες ανάλογων χαρακτηριστικών κινδυνεύοντας να αντιμετωπίσουν εκ νέου μια χρονιά με κόκκινες κ τιμωρίες? Γιατί επέλεξαν στόπερ τον Τσιρίλο που μανουριάζει χωρίς λόγο με το παραμικρό, αλλά κ τον Σαβίνι που δείχνει πανομοιότυπα στοιχεία? Σε παρακαλώ ανάτρεξε στο τοπικ του εκτός ματς με Χερενβεεν να δεις την άποψή μου για τις αντιδράσεις των τελευταίων με το σφύριγμα της λήξης.
Είναι κρίμα κ άδικο να κατηγορούμε τον κόσμο για τη δυσκοιλιότητα της ΠΑΕ να παίρνει αποφάσεις, αλλά κ την προσαρμοστικότητά της να προστατεύει τα περιουσιακά της στοιχεία. Ο Γκαρσία πριν λίγο ανέφερε σε ράδιο οτι δεν τίθεται κανένα θέμα. Προς τι λοπόν Μπιάνκο η καθοδηγούμενη 100% απο την ΠΑΕ σπέκουλα με τ ονομά του εδω κ 3 μέρες?Σε τι ωφελεί το Σωματείο κ την απόδοση του παίκτη στο μέλλον?