Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119486 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Ορισμενες φορες δεν μπορω να μας καταλαβω ....... Πηγαν 50-60 τρελλακια να υποδεχτουν εναν παικτη και καλως εκαναν για μενα και το αναγαγουμε σε μειζον ζητημα....Χαλαρωστε δεν τρεχει και τπτ ουτε πανυγυρι εστησαν τα παιδια ουτε 2 η ωρα πανηγυρτζιδες θα τραβιοταν,ενα ανεπισημο καλωσρισμα σε παικτη εγινε ...thats it.

Offline toy

• Αλλαγή
Το ζήτημα είναι ότι κανείς δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω από κανέναν, ειληκρινά θα θελα να δω αν έχεται τόση έπαρση και όταν μιλάτε με αλλόθρησκους...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ναι ρε μαγκες χαλαρωστε λιγο και προσεχετε τους χαρακτηρισμους σας. Μερα χαρας και την κανουμε κι αυτην μερα γκρινιας!
Ουτε εγω ειμαι με τα πανηγυρια, τα αεροδρομια, την προσωπολατρεια κλπ, αλλα απο την αλλην ΕΙΔΙΚΑ στην περιπτωση Βιτολο ειναι η μυγα που ελεγε ο PAOKCURE. Σε γαργαλουσε, δεν σ΄αφηνε να κοιμηθεις, στην εσπαζε γενικα αλλα τελικα πηρες τη μυγοσκοτωστρα και ΦΑΑΑΑΠΠΠΠ....
Εμαθα πως ειναι τελικα ετοιμο το Προπονητικο, οχι αυτο της Μεσημβριας, για την Παπαναστασιου λεω...
« Last Edit: July 28, 2009, 12:14:53 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Diego-4

• Guest
Το ζήτημα είναι ότι κανείς δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω από κανέναν, ειληκρινά θα θελα να δω αν έχεται τόση έπαρση και όταν μιλάτε με αλλόθρησκους...

Ωραίο αυτο το ποστ του toy...Θα ήταν πολύ καλό να το έβλεπα και στο τοπικ του Γκαγκάτση και του Σάντος , θα ταιριαζε κουτί !

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Εγω παλι γκαυλωσα,οταν ακουγα 2 τα ξημερωματα ολα τα ραδιαφωνα της πολης να παιζουν "Γαμησε τον Αρη απο τον κωλο ρε Βιτολο".

Και γκαυλωσα οχι επειδη εχω μικρυνει τον ΠΑΟΚ, αλλα επειδη τα @@ μου εγιναν ΝΑ τοσες μερες με τον Σκουλικοντη. Αυτη ηταν η απαντηση των οπαδων, ο παικτης θα απαντησει στο γηπεδο. Και αν ημουν Θεσσαλονικη, θα πηγαινα και γω αεροδρομιο, για να ξεσπασω και μονο.

shaman4

• Guest
Ναι ρε μαγκες χαλαρωστε λιγο και προσεχετε τους χαρακτηρισμους σας. Μερα χαρας και την κανουμε κι αυτην μερα γκρινιας!
Ουτε εγω ειμαι με τα πανηγυρια, τα αεροδρομια, την προσωπολατρεια κλπ, αλλα απο την αλλην ΕΙΔΙΚΑ στην περιπτωση Βιτολο ειναι η υγα που ελεγε ο PAOKCURE. Σε γαργαλουσε, δεν σ΄αφηνε να κοιμηθεις, στην εσπαζε γενικα αλλα τελικα πηρες τη μυγοσκοτωστρα και ΦΑΑΑΑΠΠΠΠ....
Εμαθα πως ειναι τελικα ετοιμο το Προπονητικο, οχι αυτο της Μεσημβριας, για την Παπαναστασιου λεω...
:lol: :lol: :lol: :lol: :nianiania: :nianiania: :nianiania:

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αχ αυτο το καλοκαιρι και η ποδοσφαιρικη του νεκρα. Λογικο ειναι οτι με κατι πρεπει να ασχολουμαστε, τι να λαμε ολη μερα? Αντε να παιξουμε με τη ρεγγα να ξελαμπικαρουμε.
Οσο για το Βιτολο, αν ειναι μαγκας ας μας κανει να τον αποθεωσουμε. Προς το παρων ειναι μια φτηνη λυση για να γεμισει το ροστερ, τιποτε παραπανω. Τωρα αυτα τα περι αεροδρομιων και σχολιασμων του τι ειπε ο κοντης (wtf is kontis), καλυτερα να μην μιλησω.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Φθηνη λυση ο Βιτολο?Δε νομιζω! Τα ΜΜΕ λενε 500 εως 600k ανα χρονο για 4 χρονια.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
πανω στην τρελα και τον αυθορμητισμο πολλα ειναι δεκτα.

π.χ. εγω ειχα παει στην υποδοχη των παικτων μετα την προκριση επι σκουλικιου. και ημασταν πολυς κοσμος.

συμφωνα με τον σκληρο πυρηνα των αρχων μας δεν θα επρεπε να παμε. αλλα ηταν ενα ξεσπασμα και ενα πανηγυρι.

το ποδοσφαιρο ειναι ενα αθλημα λαικο απευθυνομενο στην μαζα και τετοια φαινομενα ειναι συχνα.

νοιωθω και κλαμπ και ντιεγο (ισως επειδη αν εισαι καιρο εδω μεσα καταλαβαινεις πιο καλα αυτους που γραφουν συχνα).

Offline nf

• Αποστολή
  • **
αυτό το διάβασα και εγώ αλλά πολλά μου φαίνονται
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
παντως μετα την προκριση επι του ερπετου φετος στο κυπελο δεν ειδα και πολλους να σχολιαζουν το ξεσπασμα καμποσων να πανε 2 η ωρα τα
ξημερωματα στην τουμπα για να πανηγυρισουν προκριση στα προημιτελικα μετα απο διαδικασια πεναλτι...απεναντι στην αιωνια πουτανα σου...

αν μικρυναν οι 50-60 τον ΠΑΟΚ επειδη πηγαν για υποδοχη ενος παικτη τοτε οι εκεινοι 5000 που βρεθηκαν εκεινο το βραδυ στην τουμπα τι τον εκαναν;εγω θα πω οπως ειπα και τοτε...ο ΠΑΟΚτσης ξεσπασε.αφηστε να κανει ο καθενας οτι νιωθει.οκ εγω δεν θα το εκανα.καταλαβαινω
ομως κι αυτους που το κανουν.δικαιωμα τους.δεν μικραινουμε οπαδικα ομως απ'αυτο...

αδερφια ηρεμια...

shaman4

• Guest
+10 000000000 00000000

Παιδια να πω και το αλλο,

Μικραινουμε οταν δεν ζηταμε το κατι παραπανω απο την ομαδα,
Μικραινουμε οταν γινομαστε καναπεδακιες,

ΔΕΝ μικραινουμε οταν εχουμε 21 000 διαρκειας σε 10 μερες με αμπουμπακαρι,
ΔΕΝ μικραινουμε οταν παμε 60 ατομα στο αεροδρομιο για να υποδεχτουμε εναν παικτη που επελεξε να αλλαξει γειτονια, για τα ιδια λεφτα (και αυτο ειναι νικη μας, οπως και να το κανουμε, γιατι δεν αφορα μονο μεγεθος ομαδας, σημαινει και πολλα αλλα...), και που βαλθηκε ενας κομπλεξικος, να επιστρατεψει ολα τα κονε του για να καταστρεψει τον παικτη που ηθελε να ερθει στον ΠΑΟΚ.

Αφηστε τον καθενα να εκφραστει, ο κοντης εκανε αρωστο πραγμα και ανεξηγητο.
Ειναι νικη των οπαδων του ΠΑΟΚ να μπορουν να θεωρουν δεδομενα πια, τον παπαναστασιακο, φυτωριο μας ..

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
γω λέω να μαζευτούνε οι γκουρού των οπαδών και να γράψουν ένα σαβουάρ vive του παοκτσή για να μην εκθέτουμε τους εαυτούς μας..

αλήθεια εσείς που κράζετε πίσω από το "πλικτορολογιο" όταν αύριο μεθαύριο μαζευτούνε καμια 40aria τζαμπατζήδες να μπούνε με ντου.... και αλλοι 40 να πηδήξουν για φανέλες θα κράξετε η εκεί τουμπεκί..?

δηλαδή άμα ο άλλος δεν έχει φράγκο να πάει διακοπές...ψήνεται από την ζεστη και την ανεργία και του την βάρεσε 2 το βραδυ να ξεχάσει τα προβλήματα του και να τραβηχτεί να φωνάξει ΠΑΟΚ στις 2 το βραδυ....πρέπει να δώσει λογαριασμό σε σένα και σε μένα? μειώνει τον δικό σου ΠΑΟΚ? θεωρείτε ίδιος με αυτόν που πηδάει μέσα στο γήπεδο και χρεώνει την ομάδα εσένα και μένα?

My Own WoRST ENeMy.....

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ο προσωπικός τρόπος έκφρασης λατρείας προς τον ΠΑΟΚ πρέπει να γίνεται σεβαστός από όλους.
Καμιά έκφραση λατρείας δεν είναι ανώτερη, καλύτερη, πληρέστερη από κάποια άλλη.
Η ποικιλία στους τρόπους λατρείας είναι αυτή που μπορεί να εγγυηθεί την αιωνιότητα.
Πιστεύουμε όλοι στον ίδιο θεό, απλά ο καθένας μας είναι ακόλουθος και μιας θρησκείας.
Στόχος μας δεν είναι όλοι μας να λατρεύουμε με τον ίδιο τρόπο.
Στόχος μας πρέπει να είναι όλοι οι τρόποι να λατρεύουν τον ίδιο θεό.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline babis36

• Αλλαγή
http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=86

Ðïõí’ ï Âéôüëï;

Ï Âßêôïñ Âéôüëï åßíáé ðïäïóöáéñéóôÞò ôïõ ÐÁÏÊ ãéá ôá åðüìåíá ôÝóóåñá ÷ñüíéá. Äåí åßíáé ìßá áõèáßñåôç ôïðïèÝôçóç, áëëÜ ç áëÞèåéá, áöïý öÝñåôáé íá Ý÷åé õðïãñÜøåé åäþ êáé áñêåôü êáéñü.

Åßíáé íá åßóáé Ýîõðíïò óôï ðïäüóöáéñï êáé óùóôüò åðáããåëìáôßáò. Ï Üíèñùðïò êáôÜëáâå ôé áêñéâþò óõìâáßíåé óôçí ÅëëÜäá êáé äåí Üñãçóå íá ðÜñåé ìßá áðüöáóç – êëåéäß ãéá ôï ìÝëëïí ôïõ.
Ãíþñéæå ðùò óôïí ÐÁÏÊ õðÜñ÷åé Ýíáò ðñïðïíçôÞò ðïõ ôïí èÝëåé óá ÷áæüò êáé ãíùñßæåé ðþò íá ôïí ÷ñçóéìïðïéÞóåé.
Ãíþñéæå ðùò õðÜñ÷åé ìßá äéïßêçóç ðïõ èÝëåé áðü áõôüí üëá üóá ðñÝðåé íá êÜíåé Ýíáò åðáããåëìáôßáò ðïäïóöáéñéóôÞò êáé ôßðïôá ðåñéóóüôåñï.
Ãíþñéæå ðùò èá ðÜåé óå ìßá ïìÜäá ðïõ Ý÷åé õðïóôÞñéîç üðïõ êáé íá áãùíßæåôáé.
Èá Þôáí ÷áæüò Þ ìåãÜëç êüôá, áí åß÷å áñíçèåß ôçí óõãêåêñéìÝíç ðñïïðôéêÞ ãéá ôçí êáñéÝñá ôïõ.
Ç áðüöáóç ôïõ Âéôüëï, åíéó÷ýèçêå üôáí äéáðßóôùóå ðùò ðßóù áðü ôá êáøüíéá ðïõ ôïõ Ýêáíå ç ÓáíôáôÝñ, Þôáí áõôïß ðïõ ëßãåò åâäïìÜäåò ðñéí Ýâáæáí ôá «ìðáìðßíé» íá ôïõ äßíïõí ìðëïýæåò.
¢ñ÷éóå íá ìçí Ý÷åé êáìßá áíáóôïëÞ ãéá ôçí áðüöáóç ðïõ ðÞñå.
¸öôáóå óôï áåñïäñüìéï êáôÜ ôéò 2 ðáñÜ ôï âñÜäõ êáé Þìïõí åêåß ðåñéóóüôåñï ãéá ôïí ÷áâáëÝ ðáñÜ ãéá ôç äïõëåéÜ.
Ôïí åßäá ìå ôï êáðåëÜêé ôçò «ôÝóóåñá» êáé ôï êáóêüë ìå ôï äéêÝöáëï êáé Ýóêáóá Ýíá ÷áìüãåëï, ãéáôß êáôÜëáâá ðùò ðëÝïí, Ý÷ïõìå ðïëëÝò ðéèáíüôçôåò íá ðáßñíïõìå áõôü ðïõ èÝëïõìå.
Ìå ôá ëßãá ëåöôÜ ìáò êáé ìå ìßá åðé÷åéñçìáôïëïãßá ðïõ ðåßèåé ðáéäéÜ ðïõ Ý÷ïõí êáñéÝñá ìðñïóôÜ ôïõò.
Ï Âéôüëï, ðñïïñßæåôáé ãéá âáóéêüò áìõíôéêüò ìÝóïò ôïõ ÐÁÏÊ, ãéá üóïõò äåí ôï Ý÷ïõí êáôáëÜâåé.
Ìüëéò åßíáé Ýôïéìïò, äçëáäÞ êÜðïõ óôá ðáé÷íßäéá ôùí ðëÝé ïö ôïõ Ãéïõñüðá Ëéãê.
Áí êáé üôáí ðáßîåé ï ÐÁÏÊ ìå äýï êüöôåò, èá Ý÷åé ðáñôåíÝñ ôïí Ãêáñóßá, áëëÜ üôáí õðÜñ÷åé ìüíï Ýíáò, áõôüò èá åßíáé ï Éóðáíüò.
Ãéá üóïõò åðßóçò äåí Ý÷ïõí êáôáëÜâåé, ç ðáñïõóßá åíüò ãñÞãïñïõ áìõíôéêïý ìÝóïõ, èá áðåëåõèåñþóåé óå êÜðïéï âáèìü ôçò ïìÜäá åðéèåôéêÜ.
Èá áñêåß íá ìÝíåé Ýíáò ÷áö ùò êÜëõøç ìáæß ìå ôïõò áìõíôéêïýò, ãéá íá ìðïñïýí íá âãáßíïõí ðÝíôå ðáßêôåò óôçí åðßèåóç.
Áõôü óçìáßíåé, ðùò ï ÐÁÏÊ èá ðÜñåé ìÝôñá ðñïò ôçí Üìõíá ôïõ áíôéðÜëïõ êáé áõôü èá áëëÜîåé óå ìåãÜëï âáèìü ôçí åéêüíá ôïõ.
Ãéá áõôüí ôïí ëüãï, ç ìåôáãñáöÞ Âéôüëï Þôáí ìßá áðü ôéò ðëÝïí êïìâéêÝò.
Ï ëüãïò ðïõ ï ÐÁÏÊ ðåñßìåíå, Þôáí ôï üôé õðÞñ÷å ìßá çèéêÞ äÝóìåõóç ìáæß ôïõ, áðü ôçí çìÝñá ðïõ óõìöþíçóáí.
×ßëéåò öïñÝò ðïõ ðÞãå Ýôóé ôï ðñÜãìá êáé äåí ÷ñåéÜóôçêå íá áèåôÞóåé êáíÝíáò ôïí ëüãï ôïõ.
Åãþ Þìïõí áðü ôïõò áðáéóéüäïîïõò ôçò üëçò õðüèåóçò, ãéáôß ðßóôåõá üôé ç ÓáíôáôÝñ èá ôïí áöÞóåé óôéò 31 Áõãïýóôïõ.
ÔåëéêÜ, ï ðáßêôçò Þñèå, öüñåóå ôï êáðåëÜêé ôïõ ÷áìçëïôÜâáíïõ êáé ç æùÞ óõíå÷ßæåôáé.
Õà ¢íôå áðü óÞìåñá íá äïýìå êáé ëßãï ¼óëï
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline nf

• Αποστολή
  • **
το έχω ξαναγράψει αλλά επειδή δεν υπάρχει τόπικ το ρωτάω εδώ. Σας αρέσουν τόσοι πολλοί ξένοι στην ομάδα?? (καμία σχέση με τη μεταγραφή βιτόλο, εμένα με χαλάνε τόσοι ξένοι και θα ήθελα την άποψη σας ή ας το μεταθέσει ο admin σε νέο τόπικ, ξέρω γω?)
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline petrov

• Αλλαγή
To θέμα δεν είναι αν είναι έλληνες οι ξένοι, αλλά το τι μπάλα παίζουν.
Και δεν νομίζω ας πούμε ο Πάμπλο Γκαρσία να είναι άτομο που δεν ταιριάζει στην ψυχολογία του παοκτσή. Ούτε ο Μουσλίμοβιτς.
Βέβαια, ο Π.Α.Ο.Κ. εκτός από Ανώνυμη Εταιρία οφείλει να ενδιαφέρεται και για την καλλιέργεια του ποδοσφαίρου ως αθλήματος στην Μακεδονία και στην Ελλάδα ολόκληρη, αλλά και την αξιοποίηση των ταλέντων του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στα πλαίσια αυτά, φαντάζομαι, έγινε και η μετακίνηση Κουτσιανικούλη.
Όμως στο σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο ποδόσφαιρο, είναι πολύ δύσκολο να έχεις μία ομάδα που να κάνει πρωταθλητισμό και να έχεις αποκλειστικά γηγενείς παίκτες. Η ποδοσφαιρική και μεταγραφική "πιάτσα" είναι αχανής, και μπορείς να βρεις πάρα πολύ καλούς παίκτες από προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, με λογικά λεφτά.
Από την άποψή αυτή, δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό κατ'εμέ...

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Αυτή τη στιγμή δυστηχώς θεωρώ οτι δε γίνετε διαφορετικά. Και εξηγούμαι: Ξαφνικά το ελληνικό πρωτάθλημα έχει γίνει super-duper-gouaou σε δυναμική, και κάτι παιχτάκια όπως ο Μάκος π.χ. στοιχίζει 800 και 900 χιλιάρικα. Φυσικά, αν π.χ. ο Χ Μάκος ήταν αυτός που είναι, αλλά τον έπερνες μεταγραφή από την Ιταλία για παράδειγμα και λεγόταν Μακιονι, δε θα στοίχιζε πάνω απο 200 χιλ. Κλασσικό παράδειγμα ο Βερόν και ο Σορλέν. Είναι 2 παίχτες που με το που ξεκίνησαν να παίζουν όλοι τρίβαμε τα μάτια μας. Και οι 2 μας βγήκαν μόνο για την μεταγραφή τους 500-600 χιλ. Φαντάσου δηλαδή ο Musli για παράδειγμα, αν ήταν έλληνας και τον έλεγαν Μουσλιμοβίδης και έπεζε στον αστέρα πόσα λεφτά θα έπρεπε να δώσεις για να τον εποκτήσεις? Οπότε στην όλη φάση το μόνο που μπορείς να κάνεις σαν ομάδα είναι να βγάζεις εσύ παιχτάκια, κάτι που φυσικά είναι χρονοβόρο, και θέλει υπομονή.
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Προσωπικα ποτε δεν με απασχολησε η εθνικοτητα των παικτων. Το μονο που μ'ενδιαφερει ειναι να σεβονται τη φανελα που φορανε και να ταιριαξουν στη νοοτροπια της ομαδας.
Οταν κανεις πρωταθλητισμο, καλως η κακως δεν ασχολησε με την καλλιεργια ταλεντων. Αυτα τα κανουν οι ακαδημιες και οι θυγατρικες σου ομαδες. Οι ομαδες με μεγαλους στοχους παιρνουν παικτες ετοιμους να παιξουν και να προσφερουν. Πλην της Μπαρτσελονα, καμμια μεγαλη ομαδα δεν εκανε ομαδα με παικτες που εβγαλε απο τις υποδομες της. Η αγορα ειναι τεραστια, οι επιλογες και οι απαιτησεις επισης τεραστιες. Ειναι παρα πολυ δυσκολο για ενα πιτσιρικα να μπει στην πρωτη ομαδα και να προσφερει χωρις πιστωση χρονου. Οι μικροι της Λιβερπουλ π.χ. εχουν σαρωσει τους τιτλους της κατηγοριας τους, αλλα στη μεγαλη ομαδα δεν χωραει κανεις.
Στον κοσμο αλλος κανενας