Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119745 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ντρέπομαι σαν ΠΑΟΚτσής για αυτά τα 50-60 άτομα που πήγαν στο αεροδρόμιο.
Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλος και οι συγκεκριμένοι δεν το ξέρουν, αφού με την συμπεριφορά τους μικραίνουν πολύ την ομάδα μας.
Ποια υποδοχή και για ποιόν; Μόνο σε κατακτήσεις τροπαίων ή σε επιστροφές της ομάδας από μεγάλες προκρίσεις, πρέπει να πηγαίνουμε σε αεροδρόμια.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline lik4

• Αλλαγή
+1926
αυριο θα δουμε ποσοι ητανε
δεν τους κοβω πανω απο 15-20

Offline gagas

• Αλλαγή
το θεμα ειναι κ οι ρεπορτερ να μην προκαλουν ανταγωνισμο με αλλες ομαδες κ φουσκωνουν τους αριθμους..

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Βιτολο βιτόλο πηδα τα σκουληκια απο τον κωλο....

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Η καλυτερη απαντηση στους μασονους της παπαναστασιου ειναι απλα οτι ο παιχτης ειναι αλλου πλεον.
Απο εκει κ περα συμφωνω με Αλαμανα, δεν πας κ για υποδοχη, υπαρχουν χιλιοι-δυο λογοι

Μόνο σε κατακτήσεις τροπαίων ή σε επιστροφές της ομάδας από μεγάλες προκρίσεις, πρέπει να πηγαίνουμε σε αεροδρόμια... +κατι στραβωμαρες με θρασυβουλους που προσπαθουμε πια να ξεχασουμε

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
Συγνωμη ρε αδερφια ... αλλα  η γνωμη μου ειναι  οτι αυτοι που πηγαν στο αεροδρομιο ειναι μεγαλα ταγαρια....

τιμη του βιτολο ειναι που  θα παιξει στον ΠΑΟΚ και οχι τιμη μας
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline babis36

• Αλλαγή
Παντως παραδεχομαι τον κοντη.Ο λογος του ειναι νομος!!! Αναμενω την επομενη υποσχεση-αισθηση του οτι το ληκι ΔΕΝ θα πεσει β εθνικη ξανα με τιποτα!!!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
Ντρέπομαι σαν ΠΑΟΚτσής για αυτά τα 50-60 άτομα που πήγαν στο αεροδρόμιο.
Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλος και οι συγκεκριμένοι δεν το ξέρουν, αφού με την συμπεριφορά τους μικραίνουν πολύ την ομάδα μας.
Ποια υποδοχή και για ποιόν; Μόνο σε κατακτήσεις τροπαίων ή σε επιστροφές της ομάδας από μεγάλες προκρίσεις, πρέπει να πηγαίνουμε σε αεροδρόμια.

πεστα ρε alamana,
 +1
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ηρθε, γιατι ηρθε;
δεν ηρθε; γιατι δεν ηρθε;
αργησε; γιατι αργησε;
δεν αργησε; γιατι δεν αργησε;
πηγαν στο αεροδρομιο; γιατι πηγαν στο αεροδρομιο;
δεν πηγαν στο αεροδρομιο; γιατι δεν πηγαν στο αεροδρομιο;

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Γενικά διαφωνώ σε ό,τι έχει να κάνει με καταστάσεις υπέρ προσώπων,συνθήματα στο γήπεδο για παίχτες αεροδρόμια και τέτοια.
Όμως ρε σεις είναι ξεκάθαρο οτι αυτοί που πήγαν,ειδικά οι τεσσεράκηδες πήγαν για σπάσιμο στα ερπετά.
Δεν βλέπετε πως του κοζάρουν τα λογότυπα?
Σιγά μην πήγαν να υποδεχτούν το Βιτόλο.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
15-20 πανηγυρτζίδες θα υπάρχουν πάντα.
No Gods,No Masters

Offline savage republic

• Βασικός
Γενικά διαφωνώ σε ό,τι έχει να κάνει με καταστάσεις υπέρ προσώπων,συνθήματα στο γήπεδο για παίχτες αεροδρόμια και τέτοια.
Όμως ρε σεις είναι ξεκάθαρο οτι αυτοί που πήγαν,ειδικά οι τεσσεράκηδες πήγαν για σπάσιμο στα ερπετά.
Δεν βλέπετε πως του κοζάρουν τα λογότυπα?
Σιγά μην πήγαν να υποδεχτούν το Βιτόλο.
Άλλη μια φορά θα συμφωνήσω με τον ΝΕΑΠΟΛΙΤΗ.

CLUB LARISA

• Guest
Εγώ διαφωνώ κάθετα με το σκεπτικό "πάμε να κάνουμε καζούρα στον άρη (στον ποιόν?). Δυστυχώς ο ozric έβαλε τα πράματα στη θέση τους, ΠΑΟΚ + Πανηγύρι για πάντα μαζί. Αυτοί που αμαυρώνουν την οπαδική μας ταυτότητα μπαίνοντας σαν γίδια μέσα στο χόρτο και κυνηγάνε τους παίκτες για μια φανέλα μετά απο ματς με τον Θρασύβουλο, είναι σχεδόν οι ίδιοι που πήγαν χθες στον Βιτόλο λες κ ήρθε ο Έντγαρ Ντάβιντς. Ήμαρτον, τα χουμε πει χίλιες φορές. Αν είστε τόσο μικροί κ καθυστερημένοι κ δεν αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της ομάδας που ως  ποζεράδες υποστηρίζετε εσείς που τρέχετε στ αεροδρόμια, για κάθε ψίλου πήδημα, υπάρχει κ ο Μακεδονικός που σας χρειάζεται κιόλας, ο ΠΑΟΚ δόξα τω Θεώ δεν σας έχει ανάγκη.
Ποιός ρούλης κ ποιός Βιτόλο που έκανε 2 μήνες διακοπές στις θάλασσες κ θα παίξει μετά κανα δίμηνο. Δεν φέραμε τον Xavi, ο Βιτόλο ήρθε. Θεοποιήστε τον και αυτόν προτού καν τον δείτε.......

Diego-4

• Guest
Ήμουν και εγώ ένας απο αυτούς τους 60 που πήγαν εχθές στο αεροδρόμιο και απο ότι καταλαβαίνω και απο τα πόστ των προηγούμενων ,μάλλον πρέπει να κάνω μεγάλο κακό στον ΠΑΟΚ ,σίγουρα  πρέπει να αλλάξω ομάδα και πρέπει κάποιος να κάτσει να μου μάθει πόσο μεγάλος είναι αυτός ο ΠΑΟΚ γιατί δεν το έχω νοήσει καλά!
Μάλλον θα πρέπει να ντρέπομαι αυτή τι στιγμή για την αυθόρμητη ενέργεια μου να συναντηθώ με άλλα 60 αδέλφια μου στις 2.00 τα ξημερώματα για να γεμίσουμε την νύχτα μας με ΠΑΟΚ.Είμαι των πανυγηριών και του θεαθήναι ,είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ των ντέρμπι και τρώω μπαλαμούτι εύκολα.
Σας ευχαριστώ πάντως αδέλφια που μου ανοίγετε τα μάτια και μου δείχνετε τον σωστό δρόμο ! Όταν θα γίνω ΠΑΟΚ σαν και εσάς τότε ίσως θα μπορώ να ασχολούμαι με τα κοινά και να γράφω και καλύτερες ανακοινώσεις , ίσως να αρχίσω και να προπονητολογό κιόλας!
Να στε καλά και πάλι !
Τελικά το "Αδιαφορώ για ό,τι και αν λένε , γιατί δεν ξέρουν το πως νιώθουμε για σένα"  δεν τεριάζει μόνο για τους αλλόθρησκους !

reset4

• Guest
αδερφέ και γω μαζί σου είμαι, 50-100 άτομα πήγαν για υποδοχεί, δεν πήγαν 5000 ρε παιδιά?
και τι έγινε με αυτό? μίκραιναν τον ΠΑΟΚ μας?.. αυτοί που τον μικραίνουν είναι οι καναπεδάκιδες που κάθονται πανω απο ένα τηλέφωνο και περιμένουν να βγάλουν γράμμη σε κάποιο ραδιόφωνο, να το παίξουν προπονητές, και να μας πουν εάν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται 10άρι ή όχι..

καλά κάνανε όσοι πήγανε, καλά κάνανε και όσοι δεν πήγανε.
καλά κάνουνε όσοι είναι προσωπολάτρες και φωνάζουν ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, καλά κάνουνε και αυτοί που δεν γουστάρουν τις "μαγκές του"

Offline nf

• Αποστολή
  • **
μπράβο πάλι καταφέραμε να πλακωθούμε μεταξύ μας για τον......βιτόλο. Τέλος πάντων, και εγώ βασικά αντίθετος με τα αεροδρόμια είμαι ειδικά για τον βιτόλο των 500.000 ευρώ ετησίως όπως λέγεται, αλλά και απ την άλλη αν ο diego και οι άλλοι 59 γουστάρουν να πάνε, δικαίωμά τους στην τελική, δεν θα τους κρίνω. Όπως φαντάζομαι και οι παραπάνω δεν κρίνουν ατομικά, η γενικότερη νοοτροπία τους εκνευρίζει.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline babis36

• Αλλαγή
Νομιζω παντα ψαχνουμε εναν λογο να τρωγομαστε με τα ρουχα μας. Εν πασει περιπτωση θα δειξει τι ειναι και ο Βιτολο στο γηπεδο και για τα υπολοιπα ποιοι πηγαν ποσοι πηγαν και γιατι πηγαν ή δεν πηγαν ειναι θεμα επιπεδου Ζαγορα και οχι θεμα για να τρωγομαστε.

Offline babis36

• Αλλαγή
Εγω παντως μετα το θεμα Βιτολο το επαναλαμβανω. Περιμενω την δηλωση κοντη : Ο αρης ΔΕΝ προκειται να ξαναπεσει β' εθνικη ΠΟΤΕ. Να ξερουμε και εμεις που παιζουμε στοιχημα β'εθνικης τι μας περιμενει ρε αδερφε!

shaman4

• Guest
Αποψη μου ειναι οτι καλα κανανε και πηγανε.

Κατρχην ωραιο ειναι για οποιοντηποτε παικτη να εχει μια μικρη υποδοχη 60 ατομων (...και οχι 5000...).
Κατα δευτερον, ο παικτης ηρθε απο τον συμπολιτη με τα γνωστα τεκτενομενα, κοντης και σια, οποτε καλο ειναι και λιγη καζουρα.

Η καζουρα στον συμπολιτη ειναι ωραιο πραγμα και ελεος, δεν μειωνει το κυρος του ΠΑΟΚ