Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 120016 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
ΡΕ αυτός ο Ντάριο δεν έσπρωξε το παιδί μπροστά μας στην 4 και μετα έβρεξε γυαλικό; Μεγάλος αληταρας. 

Δείτε στο 1:00
http://www.youtube.com/watch?v=-xZb5DJb8-w&feature=fvw

Τσογλανακος ειναι και τσαμπουκας...
Στο 0.19-0.28 κυνηγαει και δινει κλωτσιδι σε εναν μαλακα σκωληκα και μαζι και με αλλους νιωνιους τον σαπιζουν στο ξυλο... ;D

Δεν ξερω αν ειναι παπας το ενδιαφερον μας, παντως εγω οσο τον εβλεπα στον νιωνιο τον καραγουσταρα τον παικτη...Ξερει πολλα κιλα μπαλα...

Και οσον αφορα αυτο το για το αν εχουμε γεμισει με χαφ, αυτο δεν θα το κρινουμε εμεις αλλα ο προπονητης και η διοικηση...Και πιστευω θελει αρκετα χαφ ο Σαντος για ροτεισον...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει προβλήματα με την μετακίνηση του στον "δικέφαλο", καθώς η Πόρτο παρότι είχε αποφασίσει αρχικά να δώσει τον παίκτη, τις τελευταίες ημέρες αρνείται την ελευθερία του.

Ο Βιεϊρίνια με δηλώσεις του στην εφημερίδα το "Goal" εκφράζει την πίστη του ότι τελικά θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ: "Ξέρουν πως ο ΠΑΟΚ με θέλει και αυτό τους το έχω πει και ο ίδιος, αλλά και ο κ. Σάντος όταν ήταν στην Πορτογαλία. Ξέρουν πως εγώ θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθώ να τους συναντήσω και δεν μπορώ. Τους τηλεφωνώ και δεν απαντάνε στα τηλεφωνήματα μου. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω.

Έχω πάρει τις αποφάσεις μου και αυτές τις ξέρουν όλοι. Οι μέρες περνάνε όμως θέλω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Θέλω να γίνουν τώρα κάποιες συναντήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μπορέσω να είμαι στην Θεσσαλονίκη μέχρι την Τρίτη για να πάω και εγώ στην Ολλανδία. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους της Πόρτο και δεν έχω κάτι μαζί τους. Το τελευταίο διάστημα έγιναν πωλήσεις παικτών και το βάρος έπεσε εκεί. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά".

http://www.sport24.gr/html/ent/968/ent.301968.asp

τι αλλο να κανει το παληκαρι... >:(
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
Αν έρθει ο Ντάριο θα γίνει κολλητός με τον garcia.. Πάντως είναι καλός παίχτης και τον πολιορκεί ο ρούλης και η λάρισα από γραφουν τα μμε

apostolos

• Guest
Πού χάθηκες εσύ ρε?  :D

Λοιπόν παιδιά από ό,τι έχω ψυλλιαστεί βασιζόμενος τις μηντιακές διαισθήσεις μου, πιστεύω πως γίνεται νταραβέρι σοβαρά για τον Εντίνιο του αεκουλινίου.... Είμαι πλέον σίγουρος πως αν και παίζει να μην ισχύει πια, έστω πάντως πολύ πρόσφατα τους είχαμε κάνει πρόταση. Και για μένα αυτό ακόμα και αν δεν έρθει ο παίκτης είναι εξαιρετικής σημασίας. Είναι η πρώτη φορά από όσο θυμάμαι εγώ τουλάχιστον στα χρονικά που πάμε να πάρουμε με αγορά ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ παίκτη από ομάδα του ΠΟΚ. Θα μου πεις σιγά για ποια αεκ μιλάμε τώρα... ΟΚ. Αλλά έστω κι έτσι αυτό κάτι δείχνει....

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
Μας έφαγε ο στρατός   ;D ;D

Offline lik4

• Αλλαγή
25 Μηνες εινα πολλοι ΜΑΡΙΕ? ;D

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
ΠΑΟΚ είμαι δεν μασάω!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
κλασική περίπτωση αμπρέου, ντεμέκ ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ ανακοινώνεται σήμερα αύριο από το σκουλίκι, ήρωας και παραγοντάρα ο κόντης που τον πήρε από τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή έχουμε διακόσια χαφ, και θέλουμε κι άλλο??? όπως με αμπρέου που είχαμε τρια γαιδούρια σεντερ φορ και ανδιαφερόμασταν για τέταρτο. Αυτό πάντως αρχίζει και γίνεται εκνευριστικό και θα πρέπει να το ξεκαθαρίσει η παε στους μάνατζερ, ότι αν εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ στις δουλειές τους για να ανεβάσουν την τιμή, δεν θα παίρνει κανέναν παίκτη από αυτούς όσο καλός κι αν είναι.

1. συμφωνω.
2. απο ποτε εγινε ο φερναντες ακραιο χαφ κ εχει σχεση με την υποθεση βιερινια? κλασσικο 8 αρι επαιζε στον πανιωνιο. περισσοτερο η υποθεση του(αν υπαρχει) ισωσ σχετιζεται με αυτη του βιτολο(τελειωνει μαλλον θετικα στα μεσα της εβδομαδας).. αλλα κυριακη ειναι ο κοσμος στις παραλιες αγοραζει εφημεριδες να μην πουμε καμια μαλακια να μας αγορασουν?

zagorakis

• Guest
Τζοφ: «Πολύτιμο εργαλείο ο Σαβίνι»

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ και πρώην παίκτη του στη Φιορεντίνα το 2005, Μίρκο Σαβίνι, μίλησε στην «Εξέδρα» ο Ντίνο Τζοφ. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, που ψηφίστηκε ως ο τρίτος καλύτερος τερματοφύλακας του 20ού αιώνα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Και εγώ τώρα έμαθα για τη συγκεκριμένη μεταγραφή του ΠΑΟΚ και εντυπωσιάστηκα. Ο Μίρκο ήταν ποδοσφαιριστής μου στη θητεία μου στον πάγκο της Φιορεντίνα και ήταν πραγματικά ένα πολύτιμο εργαλείο. Αυτό θα είναι πιστεύω και για τον προπονητή του από εδώ και στο εξής.

«Ολοκληρωμένος»

Είναι ένας πολύ δυναμικός παίκτης, που καλύπτει την πλευρά στην οποία αγωνίζεται και την υπερασπίζεται με πάθος. Είναι πολύ γρήγορος και αποτελεί βράχο στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Μπορώ να πω ότι είναι ένας τέλειος και ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής, που βοηθάει πολύ την ομάδα του. Αγωνίζεται με πάθος και ανταποκρίνεται σωστά στα αμυντικά του καθήκοντα. Καμιά φορά, όταν οι περιστάσεις το επιτρέπουν, βγαίνει και στην επίθεση.

«Δουλεύει σκληρά»

Επιπλέον, θα ήθελα να τονίσω πως δεν φοβάται την προπόνηση και δουλεύει σε καθημερινή βάση σκληρά, επιδιώκοντας τη βελτίωση. Θέλει να κερδίζει και τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μια πολύ καλή μεταγραφή. Είναι ένας παίκτης-μαχητής, που θα διευκολύνει τους συμπαίκτες του και θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, αλλά και στον Μίρκο για αυτήν τη μεταγραφή και ελπίζω να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη επιτυχίες».

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=29377&catid=24

Offline petrov

• Αλλαγή
Όταν ένας θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως ο Ντίνο Τζοφ εκφράζεται έτσι για τον Σαβίνι, νομίζω ότι θα πρέπει να αισθανόμαστε πολύ ευτυχείς που ένας τέτοιος παίκτης ανήκει πλέον στην ομάδα μας.

Diego-4

• Guest
Αυτά που είπε ο Τζόφ , τα είχε πει ο Diego πριν ένα χρόνο..

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Πριν από μερικούς μήνες σας είχα γράψει για την επιλογή της διοίκησης να φέρνει στην Τούμπα ποδοσφαιριστές που ήταν αρχηγοί στις προηγούμενες ομάδες τους.
Το να διατελέσει ένας ποδοσφαιριστής αρχηγός σε μιά ομάδα, τις περισσότερες φορές μας οδηγεί σε συμπέρασμα ότι ο ποδοσφαιριστής έχει καλό χαρακτήρα, ομαδικό πνεύμα και ηγετικά προσόντα. Σιγουράντζα, δηλαδή. Αυτό συνεχίστηκε και φέτος με Σορλέν και Σαβίνι.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline tasoylis30

• Αλλαγή

Μπορεί να ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στη Θεσσαλονίκη σήμερα ή το αργότερα τη Δευτέρα, ωστόσο η άφιξη του Μίρκο Σαβίνι θα καθυστερήσει κι άλλο, χωρίς αυτό να ανησυχεί τους ανθρώπους του συλλόγου, αφού ο παίκτης έχει στείλει υπογεγραμμένο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ιταλός αριστερός μπακ ειδοποίησε τους ιθύνοντες του «δικεφάλου του βορρά» πως αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα σχετικά με τη σύζυγό του, ενημερώνοντας ότι θα ενσωματωθεί στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» στο τέλος της εβδομάδας στην Ολλανδία, όπου θα ταξιδέψει η ομάδα την Τετάρτη για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ξανά ατομικό ο Ζλάταν

Μια προπόνηση, που διεξήχθη στην Τούμπα, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας (09:30). Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με οικογενειακό διπλό και τρέξιμο. Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ακολούθησε -για δεύτερη σερί μέρα- ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Η επόμενη προπόνηση θα γίνει το πρωί της Δευτέρας (09:00) στη Σουρωτή.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=100858
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Ας βάλω (ξανά) το πουλέν στο αβατάρ, μπας κι ανηφορίσει προς ΤΟΥΜΠΑ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Ο Λεονάρντο Περέιρα είναι ο ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει την ΑΕΚ από την ελληνική αγορά και ένας από τους δύο βασικούς μεταγραφικούς στόχους της. Ο άλλος στόχος είναι το δεξί μπακ, για το οποίο αναμένεται να αποφασίσει άμεσα ο Μπάγεβιτς.

Σε ό,τι αφορά τον Λεονάρντο, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να προσφέρει περισσότερα από τα 600.000 της πρότασής της, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα ποσοστά συμμετοχών, επίτευξης στόχων αλλά και έμψυχα ανταλλάγματα υπό τη μορφή δανεισμού.

Από την άλλη, ο Γιάννης Κομπότης συνεχίζει στις απαιτήσεις του 1 εκ. ευρώ, ενώ ο παίκτης πιέζει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην ομάδα που τον πρωτοέφερε στην Ελλάδα.

Στο παιχνίδι της απόκτησης του παίκτη πάντως έχει μπει και ο ΠΑΟΚ, ως βασική εναλλακτική του Βιεϊρίνια, του οποίου η παραμονή στην Τούμπα δυσκολεύει. Η πιθανότητα να κινηθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» πάντως για τον Λεονάρντο δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την παραμονή του Πορτογάλου, κάτι που κάνει την περίπτωση του Λεονάρντο ακόμα δυσκολότερη για την ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να φτάσει ακόμα και στο 1 εκατ. για την απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Την ίδια ώρα η ομάδα της Βοιωτίας ασκεί πίεση στον παίκτη που προπονείται προς το παρόν μόνος του, είτε να δεχτεί την ανανέωση του συμβολαίου του, είτε να παραχωρηθεί στον ΠΑΟΚ, εφόσον βέβαια η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποβάλλει επίσημη πρόταση.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ζητήσει την οριστική απάντηση του Λεβαδειακού, έτσι ώστε να προχωρήσει με τον υπόλοιπο σχεδιασμό.

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=1030486&lngDtrID=246

Offline Suicidal

• Βασικός
εγώ πάντος ένα βλέπω.....
Ο λεονάρντο έχει πεί τουλάχιστον 100000000 φορές "στο χανούμι ή πουθενά" !
Εστω κι αν είναι οι μισές φορές που το είπε αλήθεια, γιατί όλοι ξέρουμε τι εστί μμε,
θέλουμε τέτοιο παίχτη ? (άσχετα με την αγωνιστική αξία του που δεν εκφέρω και γνώμη)

υγ: ΩΧ, τώρα το είδα αυτό ! ΤΙ 1 ΕΚΑΤ. ΡΕ ? χαχαχαχα, ένα μύριο.....ποιός !?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Εγω παλι βραζιλιανους και αφρικανους δε γουσταρω στη ομαδα λογω νοοτροπιας. Παρα πολλοι ειναι προβληματικοι χαρακτηρες, χωρις επαγγελματικη συμπεριφορα. Καλος ο λεοναρντος, αλλα μεχρι εκει. Ασε που ενα μυριο, περα του οτι δεν υπαρχει,  για παιχτη της λειβαδιας ειναι εξωφρενικο ποσο.

Αντε να ανακοινωθει επισημα ο Σαβινι να μου φυγει το αγχος που εχω απο περσυ για την αμυνα. Μετα ενα τελευταιο ντου για Βιειρινια και κατα 99% το ροστερ εκλεισε. Παντως αν μας κανει κι αλλο χουνερι η πορτο, νομιζω αυτο πρεπει να ειναι και το επισημο τελος των οποιων ανεπισημων σχεσεων εχουμε με αυτη την ομαδα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

BIANCONERO

• Guest
Τι θα πει επισημες και ανεπισημες σχεσεις..συμφερον υπαρχει και εφοσον κερδιζουν και οι 2 ολα καλα. Απο την αλλη δεν μπορουμε και να απαιτουμε να τους πιανουμε παντα "κοροιδα" και να μας δινουν καλους παιχτες δωρεαν.
Για το Λεοναρντο, ειναι γνωστη η τακτικη (και) της ΑΕΚ τοσα χρονια. Προσεγγιζει ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον παιχτη μιας που δεν εχει ερθει ακομα το εξαμηνο απο τη ληξη του συμβολαιου, συμφωνει μαζι του και τον βαζει να πιεσει για μεταγραφη μετα! Τα ιδια με Μακο, τα ιδια με Λεο. Κανονικα αν υπηρχε στοιχειωδες ελληνικο ποδοσφαιρο θα επρεπε να κινηθει η κοπρολιγκ κατα της ΑΕΚ και να ψαχτει το θεμα. Αντιθετα αυτοι τους κανουν και προεδρους..ελληνικο ποδοσφαιρο, τι να πεις!
Ο παιχτης λογικο ειναι να τα λεει Μπιλ αυτα μιας που (προς το παρων) δεν εχει δειξει ενδιαφερον αλλη ομαδα! Αποο την αλλη εγω εχω ακουσει και συνεντευξη του σχετικα προσφατα που οταν ρωτηθηκε τι θα εκανε ΑΝ ενδιαφεροταν ο Π.Α.Ο.Κ ειχε πει "γιατι οχι και στον Π.Α.Ο.Κ"!

Το θεμα ειναι κατα ποσο ο Π.Α.Ο.Κ εχει οντως δειξει ενδιαφερον για τον παιχτη η αν περιμενουμε ακομα την Πορτο.
Παντως ο Κομποτης θα τριβει τα χερια του διαβαζοντας τα τελευταια..γιατι κ η ΑΕΚ ξερει πλεον οτι πιεζεται και θα αναγκαστει αμεσα να κανει αυξημενη προταση για τον παιχτη τωρα που πιθανον προκυπτει κι αλλος μνηστηρας για αυτον προτου τον χασει μεσα απο τα χερια της χωρις να το καταλαβει.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Απίστευτο και όμως αληθινό. Ποδοσφαιριστής στην Κολομβία σκότωσε οπαδό. Ο Χαβιέ Φλόρες πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 27χρονο ηλεκτρολόγο στα περίχωρα της πόλης Μπαρανκίγια της Κολομβίας, 100 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Μπογκοτά.

Ο ποδοσφαιριστής κατευθυνόταν οδικώς στο σπίτι του και όπως αναφέρεται στα τοπικά ΜΜΕ, κάποιοι οπαδοί τον αναγνώρισαν και άρχισαν να τον κοροϊδεύουν για την ήττα της ομάδας του, της Ατλέτικο Τζούνιορ από την Όνσε Κάλδας, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια του τίτλου και του «εισιτηρίου» για το Κόπα Λιμπερταδόρες της επόμενης σεζόν.

Πως αντέδρασε ο Φλόρες; Βγήκε από το αυτοκίνητο του και πυροβολήσε κατά της συγκεκριμένης μερίδας ατόμων και σκότωσε τον 27χρονο. Ο ποδοσφαιριστής άφησε το όχημα του στην άκρη του δρόμου, αλλά στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

http://www.sport-fm.gr/article/184101

Ένας τέτοιος παίκτης - φονιάς λείπει από τον ΠΑΟΚ... Άσε που είναι και μέσος και θα έκανε τρομερό δίδυμο με τον Πάμπλο Γκαρσία.. Βέβαια αν φέρουμε και τον Πια πίσω θα μιλάμε στην κυριολεξία για φονικό δίδυμο  :D
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/77063/javier-florez/profil.html
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline cure

• Αλλαγή
ΑΝ δεν έρθει ο Βιερίνια δεν θα πάρουμε τον Λεονάρντο με 1 εκ., αλλά θα πάρουμε έναν δανεικό από το εξωτερικό. Θα βάλει μπροστά τα κονέ του ο Ζήσης και θα έρθει κανένας απίστευτος από καμιά Ίντερ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω