Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 121104 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Οι φετινες μεταγραφες σιγουρα δεν τελειωσαν, αλλα κατι μου λεει πως κανενας απο αυτους που ακουγονται δε θα ερθουν τελικα. Μαλλον σαν backup τους εχουν, σε περιπτωση που δεν βγει η πρωτη επιλογη. Κατι καλο πρπει να μαγειρευουν εκει στην ΠΑΕ  ;)

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=71&artId=29109&catId=105

Υ.Γ.: Η περίπτωση Βιτόλο έχει αρκετό παρασκήνιο, αφού κάποιοι μυαλό δεν έβαλαν. Ερχονται και άλλες φουρτούνες για αυτούς στο άμεσο μέλλον.

κολκα δε κανεις καμια πιπα να γουσταρεις? αι σιχτιρ βιοχλαπατσα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline corrupt

• Αλλαγή
Για τον Ντάλα Μπόνα που ρώτησε ο φίλος πιο πάνω, δεν είναι κακή περίπτωση. Πρόκειται για ένα πρώην παιδί-θαύμα του Ιταλικού ποδοσφαίρου που πήγε πολύ μικρός στην Chelsea δείχνοντας πολλά υποσχόμενος, έχει κάνει και πέρασμα από τη Milan, ωστόσο τον περισσότερο καιρό τον πέρασε δανεικός και γενικώς δεν έχει παίξει εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια το ποδόσφαιρο που μπορεί. Πέρυσι να σας θυμίσω ότι είχε παίξει πολύ δυνατά η περίπτωσή του για την αεκ αλλά κάτι στράβωσε και δεν ήρθε, αντ'αυτού νομίζω ήρθε κάποιος Πελετιέρι... Τότε παρουσιάστηκε πάντως από τα ΜΜΕ ως βόμβα της αεκ η περίπτωσή του. Κοινώς, μια άλφα ικανότητα την έχει όπως και ένα κάποιο όνομα, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Αν η περίπτωσή του ξεπεράσει το στάδιο της απλής ειδησεοθηρικής φημολογίας, θα το κοιτάξουμε

Βασικα εγώ πιστεύω πως είναι, παλτό με όλη τη σημασία της λέξεως. Απορώ που τον θυμήθηκαν οι δημοσιοβλάχοι και τον ανέστησαν...

Offline blue_eyes

• Βασικός
βιζον οχι παλτο

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Eπίσης ο Dalla Bona αγωνίζεται από το 2006 στη Νάπολι, έχοντας ως σήμερα 34 συμμετοχές και 3 γκολ...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Για τον Ντάλα Μπόνα που ρώτησε ο φίλος πιο πάνω, δεν είναι κακή περίπτωση. Πρόκειται για ένα πρώην παιδί-θαύμα του Ιταλικού ποδοσφαίρου που πήγε πολύ μικρός στην Chelsea δείχνοντας πολλά υποσχόμενος, έχει κάνει και πέρασμα από τη Milan, ωστόσο τον περισσότερο καιρό τον πέρασε δανεικός και γενικώς δεν έχει παίξει εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια το ποδόσφαιρο που μπορεί. Πέρυσι να σας θυμίσω ότι είχε παίξει πολύ δυνατά η περίπτωσή του για την αεκ αλλά κάτι στράβωσε και δεν ήρθε, αντ'αυτού νομίζω ήρθε κάποιος Πελετιέρι... Τότε παρουσιάστηκε πάντως από τα ΜΜΕ ως βόμβα της αεκ η περίπτωσή του. Κοινώς, μια άλφα ικανότητα την έχει όπως και ένα κάποιο όνομα, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Αν η περίπτωσή του ξεπεράσει το στάδιο της απλής ειδησεοθηρικής φημολογίας, θα το κοιτάξουμε

Βασικα εγώ πιστεύω πως είναι, παλτό με όλη τη σημασία της λέξεως. Απορώ που τον θυμήθηκαν οι δημοσιοβλάχοι και τον ανέστησαν...

Απο Βιτολο ο υγιης Dalla Bona ειναι 2 κλασεις πανω... απλα εχει να παιξει καλα σε υψηλο επιπεδο 4 χρονια περιπου απο τοτε που ηταν στην Σαμπντορια... εχει ρισκο η αποκτηση του.. αλλα μηπως δεν ειχε αυτη του Μοτα(ομοιες περιπτωσεις 3 χρονια ειχε και αυτος να παιξει κανονικα) περισυ απο την Τζενοα?? που πηγε φετος ο εν λογω κυριος? στην Ιντερ!

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Κάπου διάβασα οτι ο Ντάλα Μπόνα τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχει ουτε μια εμφάνιση στην Νάπολι.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Performance data for season 08/09
Competition    Matches    
UEFA-Cup Qualifikation    1    
Total:                   1    

Performance data for season 07/08
Competition    Matches    
Serie A            2           
Coppa Italia    1    
Total:            3    

Performance data for season 05/06
Competition    Matches    
UEFA-Cup            5    
Serie A            29    
Total:             34    

apo transfermarkt   http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/4291/samuele-dalla-bona/profil.html

ps. η ΠΑΕ κάπου διάβασα πάντως ότι έχει διάψευση το ενδιαφέρον

« Last Edit: July 03, 2009, 18:51:15 by spinos_4 »
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Μία ίσον καμία.  :P

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Εγω παλι δε βλεπω κανενα οφελος στο να παρουμε τον βιτολο ή τον νταλα μπονα, γιατι στη θεση αυτη εχουμε ηδη 6 παιχτες. Τζαμπα ειναι βεβαια, αλλα και να μην ερθουν δε χαθηκε και ο κοσμος. Αντιθετα αν χαλασει τελικα του σαβινι και δε βρεθει τουλαχιστον ενας εντεκαδατος ακραιος αμυντικος, προβλρπω μεγαλα προβλημα πισω.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline spinos_4

• Αλλαγή
κι όμως αδερφέ έχουμε μεγάλο όφελος αν έρθει ο "βιτολο" η κάποιος στο ίδιο στυλ
όλοι λέγαμε πέρυσι ότι είχαμε απίστευτα αργό κέντρο ο "βιτολο" έχει γερά pneumonia και είναι και πολύ γρήγορος και παίζει την μπάλα με την μια νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν τέτοιο παίχτη στο κέντρο γιατί από αυτούς που έχουμε δεν έχει κανεις αυτά τα στοιχεια...
τώρα μπορεί να μου πεις ότι μαζεύονται πολλοί στο κέντρο τότε η λογική λέει ότι κάποιος μπορεί να πουληθεί
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline lik4

• Αλλαγή
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι απέκτησε τους: Χαράλαμπο Σιδηρόπουλο (γεν. 1994), Απόστολο Νικολαϊδη (γεν. 1995) και Αγησίλαο Κουτσομήτρο (γεν. 1996) από τον Α.Γ.Σ. Βυζαντινό Αετό Πτολεμαϊδας. Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία τους κυρίους Κώστα Παπαδόπουλο και Κώστα Παναγιτίδη, εκπροσώπους του Βυζαντινού Αετού.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=148TMTBTR

makptol

• Guest
μπραβο εβγαλε και η πτολεμαιδα παικτες για την ομαδα μας ? αντε γεροι να ειναι και με το καλο να παιξουν και στην μεγαλη ομαδα......

BIANCONERO

• Guest
Τον Νικολαιδη γιατι τον εγραψες με κεφαλαια Λικ? Επειδη ερχεται στον  Π.Α.Ο.Κ.?
ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ....  ;D

kostas4

• Guest
ποιος νταλα μπονα ρε παιδια?αυτος μονο απο το ονομα του κοβεται.σαν ονομα απο τραβελι ειναι

απο οτι λενε ο σαβινι θα υπογραψει για 3 χρονια με αποδοχες 1εκατ. καπου ειχα ακουσει οτι ειναι παιχτης που ανεβαινει αρκετα συχνα.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Μήπως είναι κανένα εγγόνι του συγχωρεμένου του ρεμπέτη? :P
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Callahan

• Guest
Πάντως πρέπει να πούμε ότι κάποτε ο Λάμπαρτ ήταν στην σκια του Νταλα Μπόνα, αν και δύο χρόνια μεγαλύτερος. Στα φόρα της Chelsea ακόμα αναρωτιούνται τί συνέβει με αυτό το ταλέντο.

rounos

• Guest
Τωρα αν γραψω οτι Γ....ΤΑΙ η πορτο θα φταιω? Τι ασχολουνται ακομα με αυτη την ομαδα δε μπορω να καταλαβω...

Offline tsag

• Αλλαγή
Γαμιέται και πατόκορφα!  Αφήστε ρε μουνόπανα το τσακαλάκι να έρθει να παίξει ποδόσφαιρο γαμω το σπίτι σας!!!

Αριστερό χαφ σε τέτοια ηλικία και με τέτοιο ταλέντο δεν βρίσκεται εύκολα και μάλλον για αυτό κάνουν νερά οι πορτογάλοι. Ή η άλλη περίπτωση, ίσως και πιθανότερη, είναι ότι θέλουν να βγάλουν και κανά φράγκο
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Από ότι άκουσα έχει δυσκολέψει πολύ η περίπτωση Βιερίνια. Σε αυτό παίζει ρόλο η παραχώρηση του Γκονζάλεζ από την Πόρτο και ο Βιερίνια παίζει στην ίδια θέση.
Η περίπτωση Βιερίνια δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει και να ακουστούν ευθύνες για την διοίκηση. Στις περιπτώσεις που οι δανεικοί (ειδικά όταν πρόκειται για παίκτες που δίνονται για "ψήσιμο") επιστρέφουν στις ομάδες με τις οποίες δένονται με συμβόλαιο, δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν. Ούτε την ομάδα που έχει τα δικαιώματα του, ούτε τον ποδοσφαιριστή, ούτε φυσικά την ομάδα που της είχε παραχωρηθεί δανεικός.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Εντάξει,δε θα τα βάψουμε και μαύρα αν δεν έρθει τελικά.
Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση έχει κάνει τα κουμάντα της και στην περίπτωση που χαλάσει οριστικά.
Χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία του μικρού,στην τελική θα αγοράσουμε παίκτη που ο Βρύζας για παράδειγμα θα έχει δει να παίζει ενώ τον Βιερίνια όχι..απλά λόγω καλών στοιχείων που έχει φανταζόμαστε ότι θα είναι καλός.
Πάλι σε καλό θα μας βγει αγωνιστικά,να το θυμάστε
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ