Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 121915 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nosferatu

• Guest

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ - να μην λέμε συνέχεια τα ίδια

Πεστα ρε φιλε γιατι νιωθω και ασχημα που εκφραζω καλοπροαιρετα και με καλη διαχειρηση λογου (πειτηδες -φαντασου να μιλουσα λιγοτερο προσεκτικα) μια γνωμη
« Last Edit: June 28, 2009, 22:13:58 by Capricorn »

chiltsid

• Guest
οχι φιλε,απλα ραδιοφωνο δε θα γινουμε,εδω μεσα.

κανε τον κοπο και διαβασε μερικα σοβαρα τοπικ,να δεις αν συζηταμε εδω μεσα και πες μας μετα θουπερ 44.
οταν καποιος επιμενει σε ενα θεμα που ειναι απλο και γραφει ξανα κ ξανα,δειχνει κολλημα!!!
παρε στο ραδιοφωνο που ψοφαν για κατι τετοια,εδω θα παρεις απαντηση!!!!

και δεν νομιζω καποιος να σε φίμωσε ή να σου επιτεθηκε φραστικα!

nosferatu

• Guest

τα ίδια κ τα ίδια....

Λαθος τα λες και παλι αδερφε .Απαντηση θα παρεις εσυ που εκφραζεις γραμμη .
Εγω ειμαι απο την αρχη μαζι με Σαντος (που ολοι κραζατε ) και με διοικηση ,λεμε τα ωραια λεμε και τι ισως σε εμας δεν αρεσει (αφηνοντας παντα την διοικηση να κανει αυτο που ξερει καλυτερα απο τον καθενα μας να κανει )
Εσυ μαλλον εχεις συνηθισει να διαβαζεις Σπορ του βορρα και να τα βλεπεις ολα υπεροχα .

Εγω εχω αποψη και μου επιτεθηκες χωρις να πω τιποτα επειδη απλα η αποψη μου λοξοδρομουσε απο της πλειοψηφιας
« Last Edit: June 28, 2009, 22:17:24 by Capricorn »

GeorgT

• Guest
βγαίνουμε οφ τοπικ παιδια ας τελειώσει εδω το θεμα! Το PAOKWORLD παντως μην ξανακούσω ακούσω οτι γίνεται σουπα 3 γιατι καμιά σχεση δεν εχει! Ειχε κ θα εχει πάντα κάποιους κανονες που μας εκανε να το αγαπήσουμε κ να ξεχωρίσει απο καποια αλλα φορουμ κ ραδια π.χ.!

chiltsid

• Guest
1)τι λεω λαθος?
2)ποια ειναι γραμμη?να την ξερω κ γω ρε φιλε?
3)που ξες αμα εκραζα σαντος?απο που το συμπεραίνεις αυτο ή το λες απλα για να το πεις?
 αμα θες να ξερεις αν ασκω κριτικη στον σαντος ή στην διοικηση,διαβασε παλιοτερα ποστ.
4)λες να κραζω το πως ειναι τα ραδιοφωνα της πολης και να συγχρονος να τα στηριζω κιολας?οχι δεν ειμαι τοσο ανισορροπος.
5)που σου επιτεθηκα?θα μου πεις?

αλλο κριτικη φιλε μου και αλλο,κολλημα!!!!

nosferatu

• Guest

ρε νοσφερατού τι θα γίνει επιτέλους....?

Σιγα μην κατσω να διαβασω ρε φιλε τι εγραφες περσι για να δω αν ασκεις κριτικη .Κανε οτι νομιζεις . Εγω ειδα οπως και ο αλλος φιλος πιο πανω οτι μολις ακουστηκε μια καλοπροαιρετη αντιθετη γνωμη η οποια απλα  ελεγε οτι : "ναι ο Σαντος καποιες φορες ειχε 2 μετρα και 2 σταθμα " πεσατε να με φατε .
Δειτε σφαιρικα και αντικειμενικα τις καταστασεις ,η δημοκρατια δεν εκανε ποτε κακο σε κανεναν .Το κλεινω εδω γιατι κουρασαμε
Ισως οντως ο Σαβινι να ειναι και πιο οικονομικος και φυσικα πιο καλος ( 30χρονος Ιταλος με πολυετη εμπειρια στο καμπιονατο) , αυτο κραταω απο την ολη συζητηση και δεν το παω παρακατω . ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΑΡΛΑ  :)
« Last Edit: June 28, 2009, 22:16:50 by Capricorn »

Offline corrupt

• Αλλαγή
.Αλλοι αφησαν την ομαδα με 10 παικτες σε κρισιμα ματς ,κλοτσουσαν μπαλες ,

κλειστε κανενα ραδιοφωνο επιτελους.

γηπεδο με 10.000 θεσεις

Πέστα, και στην Τούμπα προσθέτω εγώ.

kostas4

• Guest
απο την μια λεει οτι ο σαντος διαχειριστηκε σωστα το υλικο και απο την αλλη βριζει αυτους που τον εβγαλαν δευτερο.
ετσι ξεκιναει η γκρινια και η μιζερια και ετσι πεφτουμε στην παγιδα των μμε.

nosferatu

• Guest
XXXXXXXXX

Αδερφέ την επόμενη φορά που θα κάνεις παράθεση του προηγούμενου ποστ θα πάρεις προειδοποίηση

ποιος εβρισε φιλε ?
« Last Edit: June 29, 2009, 05:21:13 by GENTLESOS »

GeorgT

• Guest
κουλαρετε λέμε, τετάρτη αμπαλαεα τωρα!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ρε συ νοσφερατου λες κραζατε κι εννοεις οσους εχουν αντιθετη γνωμη απο σενα...αυτο ειναι καλοπροεραιτο;

λες για 2 μετρα και 2 σταθμα απο τον προπονητη σου οταν στον πιο απροβλεπτο παικτη συμπεριφερθηκε αψογα και τον κρατησε εντος ομαδας.
με αποτελεσμα να σου καθαρισει ματς ο παικτης και να τρεχει στον προπονητη να τον αγκαλιασει...οταν εσυ πετας
το πολυ χοντρο κατα την γνωμη μου 2 μετρα 2 σταθμα λογικο ειναι να φας και ιντερνετικο πεσιμο γιατι η φραση ειναι κακοπροεραιτη...

για τον δαρλα καποιος εδω μεσα ειχε γραψει το γιατι δεν χρησιμοποιειται.απο οτι συμπερανα δεν ειχε να κανει με αγωνιστικους λογους
αλλα με εξωαγωνιστικους.δεν εχει σημασια ομως και να το ψαξουμε περισσοτερο.καποιοι τρεχουν για την ομαδα και κρινουν τι πρεπει να
κανουν.για ολα αυτα αυτοι θα κριθουν οχι εμεις.

LFPADRAM

• Guest
Υποδέχθηκαν τον Φιλομένο...

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής ο Λούσιο Φιλομένο. Τον Αργεντινό επιθετικό υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" εκατοντάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αποθέωσαν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της αγαπημένης τους ομάδας. Ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης που είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες, αλλά προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στο "δικέφαλο", θα περάσει τη Δευτέρα το πρωί από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης.
http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=181562

kostas4

• Guest
δεν εβρισες αλλα εκραξες..και στο γηπεδο η μουρμουρα ειναι οτι χειροτερο.μας περασαν τα μμε το μηνυμα οτι ο γκαρσια ειναι αλητης,ο κονσεισαο τα ιδια,εμεις ειμαστε ζουλου και κομπλεξικοι κτλ..και εμεις πεφτουμε στην παγιδα τους.αλλα πολυ θα γουσταραν να ειχαν τετοιους παιχτες και τετοιο κοσμο

Offline scouser4

• Αλλαγή

Τον Αργεντινό επιθετικό υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" εκατοντάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αποθέωσαν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της αγαπημένης τους ομάδας.
http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=181562

σιγά μην ήταν κ χιλιάδες... :D

makptol

• Guest
.Αλλοι αφησαν την ομαδα με 10 παικτες σε κρισιμα ματς ,κλοτσουσαν μπαλες ,

κλειστε κανενα ραδιοφωνο επιτελους.

γηπεδο με 10.000 θεσεις

οταν ακουμε πολυ ζαγορα αυτα παθαινουμε ....ΡΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ................ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ  ΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
.............

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Αλλοι αφησαν την ομαδα με 10 παικτες σε κρισιμα ματς ,κλοτσουσαν μπαλες ,αλλοι περπατουσαν για συνεχομενες κυριακες ...

Πες συγκεκριμένα ποιους εννοείς

euboia4

• Guest
Μετα λυπης μου βλεπω οτι και εδω μεσα καποιος δεν μπορει να μιλησει και να πει απλα μια γνωμη καλοπροαιρετη .Πεφτουν 30 να τον φανε . Super 3 παμε να γινουμε
σιγα
εμενα, επιδη θεωρω οτι με τις μεχρι τωρα μεταγραφες δεν μπορουμε να χτυπησουμε γαυροβαζελο, μου ειπαν σε κοσμια ελληνικα να μην ξαναπατησω ΤΟΥΜΠΑ  :lol: :lol: :lol:

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Αν είναι να γκρινιάζεις καλά σε είπαν...,

τι γελάς;

euboia4

• Guest
αλλο γκρινια αλλο κριτικη
η περσινη βασικη εντεκαδα με την μεχρι τωρα βασικη εντεκαδα που διαφερει;
Τσιριλο αντι Μαρκος Αντονιο και ;
Κουτσιανικουλης αντι Κονσεισαο;
αυτα;
Εγω θεωρω οτι μεγαλυτερη σημασια εχει η εξυγιανση και οι υποδομες αλλα χωρις πρωτοκλασσατο  μεσοεπιθετικο θα εισαι πανω κατω τα ιδια με περσι
Εμενα δεν με χαλαει
Εσενα;

Offline gagas

• Αλλαγή
ποτε ακριβως εβγαλες το συμπερασμα οτι ο μουσλιμοβιτς δεν ειναι πρωτοκλασσατος φιλε?την ιδια γνωμη ειχες για αυτον τον δεκεμβριο? τους υπολοιπους μαλλον δεν περιμενεις να τους κρινεις στο χορταρι αλλα προτρεχεις..