Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 120050 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

Δεν έχω παρά να συμφωνίσω!!!! ::) ::) ::) ::) :)
« Last Edit: June 28, 2009, 17:24:53 by Capricorn »
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Από τη στιγμή που (για μένα τουλάχιστον) ο Πρόεδρος, ο Τεχνικός Διευθυντής και ο Προπονητής ξεκάθαρα πλέον δεν είναι λαμόγια και προσπαθούν για το καλύτερο με τις υπάρχουσες δυνατότητες ,ώριμα και χωρίς υπερβολές, δεν μπορώ να τους κατηγορήσω. Μπορεί να κάνουν και λάθη,άλλοι παίκτες να τους βγουν και άλλοι όχι. Αισθάνομαι ασφαλής οπότε κάποια στιγμή πιστεύω ότι θά γίνω και Πρωταθλητής...εγώ το θεωρώ σίγουρο   

Μπράβο ρε φίλε μπράβο. Ακριβώς.

nosferatu

• Guest
εγω το μονο που δεν καταλαβα ,ειναι γιατι έφυγε ο Δαρλας ... Μια χαρα ηταν ανασταλτικα μαλλον κατι αλλο θα παιχτηκε γιατι το παληκαρι ηταν πολυ σταθερος σε αποδοση

GeorgT

• Guest
κ θα τους δίναμε 200χιλ που ήθελε ο βαζελος για +1 χρονο??? χλωμό

nosferatu

• Guest
Γιατι ο ιταλος λιγοτερα θα παρει ? Κοιτα σιγουρα κατι παραπανω ξερουν , ωστοσο τον ηθελα τον Δαρλα ,πολυ καλος πισω ,σταθερος και μαχητής

DimNaoussa

• Guest
εγω το μονο που δεν καταλαβα ,ειναι γιατι έφυγε ο Δαρλας ... Μια χαρα ηταν ανασταλτικα μαλλον κατι αλλο θα παιχτηκε γιατι το παληκαρι ηταν πολυ σταθερος σε αποδοση

Τα δυο γκολ που φαγαμε απο τον Βαζελο εκει μεσα ηταν απο παικτη που μαρκαρε ο δαρλας..επισης το γκολ που φαγαμε μεσα στην κουλα ηταν παλι απο λαθος του δαρλα καθως αποχωρησε απο το γηπεδο ντεμεκ τραυματιας κατι που δεν του ειχε επιτρεψει ο Σαντος..αυτεσ οι 2 πραξεις πιστυεω πως ηταν αρκετες να τον ψαλιδωσει ο Σαντος..η διοικηση των ψαλιδωσε για τον λογο που αναφερει ο GeorgT..

kostas4

• Guest
για αυτο κατεληξε στον καβαλα

δεν υπηρχε περιπτωση να δωσουμε χρηματα στον βαζελο για να τον αγορασουμε και σιγουρα δεν θα τον ειχαμε δυο χρονια βασικο για να παει μετα στον βαζελο
με δανεικους δεν κανεις ομαδα

nosferatu

• Guest
Ισως εχετε δικιο ,αλλα δεν ηταν ο μονος που εκανε λαθη μεσα στην χρονια .Αλλοι αφησαν την ομαδα με 10 παικτες σε κρισιμα ματς ,κλοτσουσαν μπαλες ,αλλοι περπατουσαν για συνεχομενες κυριακες ... τελος παντων ,καποιες φορες υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα μεσα στην ομαδα και αυτο δεν ειναι και οτι καλυτερο .Οχι βεβαια οτι χασαμε τον μπακ της Δεκαετιας αλλα θα εδινε και παλι λυσεις . Ας ελπισουμε ο ιταλος να ειναι αρκετα καλυτερος του

SALPARADISE

• Guest
Ο βάζελος ήθελε 200.000 για φέτος και αν τον θέλαμε και του χρόνου έπρεπε να δώσουμε άλλα 700.000

Φυσικά τόσα λεφτά δεν υπήρχε περίπτωση να δώσουμε για αριστ. μπακ και πόσο ακόμα στο βάζελο.

οποτε και φέτος να εμενε θα επαιζε με προθεσμία, οποτε.... καλη τύχη στην καρίερα του

GeorgT

• Guest
Στον ΠΑΟΚ δεν υπαρχουν 2 μετρα κ 2 σταθμα!!! Αλλα μαγκα τον βαζελο σιγουρα δεν θα καναμε! Π.χ με τοσα λεφτα πηραμε τον Σορλεν κ σιγα μην τα δωσουμε για τον Δαρλα! Ηρθε επαιξε οσο τον ειχαμε αναγκη κ bye bye στη καβαλα!

nosferatu

• Guest
Θα μπορουσε να γινει το επομενο αριστερο μπακ της εθνικης .Τελος παντων ας ψαχνουμε καθε 2 χρονια για αρ .μπακ .Θα μπορουσε να αγοραστει ειναι μια θεση που δεν κανει την διαφορα ουτως η αλλως .Θα του εκανες και του χρονου ενα συμβολαιο και δεν θα ειχες για χρονια πονοκεφαλο αριστερα πισω + το οτι αν ηθελε ο Σαντος θα μπορουσε να τον βελτιωσει αρκετα

nosferatu

• Guest
Στον ΠΑΟΚ δεν υπαρχουν 2 μετρα κ 2 σταθμα!!! Αλλα μαγκα τον βαζελο σιγουρα δεν θα καναμε! Π.χ με τοσα λεφτα πηραμε τον Σορλεν κ σιγα μην τα δωσουμε για τον Δαρλα! Ηρθε επαιξε οσο τον ειχαμε αναγκη κ bye bye στη καβαλα!
Στον ΠΑΟΚ δεν υπαρχουν συμφωνω .Αλλα καμια φορα στο αγωνιστικο τμημα ο Σαντος διχνει να εχει παιδια και αποπαιδια

GeorgT

• Guest
Νο οφφενσε για σενα αλλα τέτοιες Ραπτοπουλεικες απόψεις εγω δεν της εχω κ δεν βλέπω ο Σαντος να κάνει τέτοιο πράγμα! (προσωπική άποψη πάντα)

Πέρσι μου διαχειριστικέ το έμψυχο υλικό οσο καλύτερα γινόταν!

nosferatu

• Guest
Νο οφφενσε για σενα αλλα τέτοιες Ραπτοπουλεικες απόψεις εγω δεν της εχω κ δεν βλέπω ο Σαντος να κάνει τέτοιο πράγμα! (προσωπική άποψη πάντα)

Πέρσι μου διαχειριστικέ το έμψυχο υλικό οσο καλύτερα γινόταν!
Φυσικα και μια χαρα διαχειρηστικε το υλικο κανεις δεν διαφωνει .Εξαλου 2ους μας εβγαλε . Τωρα βεβαια το να κολλας ταμπελες χωρις να ξερεις καποιον ειναι λιγο ανουσιο για μενα .Εκτος αν νιωθεις οτι ετσι αποστομωνεις καποιον . 
Ο Σαντος αντικειμενικα εχει κανει απιστευτη δουλεια .Αυτο δεν σημαινει οτι συμπεριφερθηκε σε ολους το ιδιο ..Και αυτο ειναι ενα γεγονος .Δεν ειναι κακο να βλεπουμε την αληθεια και ουτε θα γινουμε Φασιστικο καθεστως με το να μην λεμε τα στραβα
Παραδειγματα οσα θελεις ,το πιο τρανταχτο η συμπεριφορα σε Μπακαγιοκο και η αντιθεση στην συμπεριφορα προς Γκαρσια και κονσε
Επαναλαμβανω ειμαι καλοπροαιρετος και απλα παραθετω γεγονοτα .Εξαλου αν θελεις να βαλω και γω ταμπελες ,απο τους λιγους ημουν προπερσι που οταν ολοι πισω απο τα επισημα τον κραζατε εγω ημουν απο αυτους που επεμεναν να μεινει

GeorgT

• Guest
σου ειπα νο οφενσε αρχικά (δεν ξέρω αν το διάβασες) + οτι ειναι προσωπική άποψη πάντα! τωρα αν εσυ βλέπεις ταμπέλες κλπ πάω πάσο!

kostas4

• Guest
.Αλλοι αφησαν την ομαδα με 10 παικτες σε κρισιμα ματς ,κλοτσουσαν μπαλες ,

κλειστε κανενα ραδιοφωνο επιτελους.

γηπεδο με 10.000 θεσεις

chiltsid

• Guest
ο σαντος ειναι παραπανω απο δικαιος με τους παικτες,δες υποθεση μπακα.
δεν ξεγραφει κανεναν παικτη εκτος αν εχει πολυ σοβαρο λόγω,αρα για τον δαρλα θα ειχε.
για να μην τον ξανα χρησιμοποιησε δεν θα ειδε να αλλαζει κατι,οπως στον θεμα μπακα.

οσο για τα θεματα γκαρσια κ σεργκιο,ειναι καθαρα θεμα του προπονητη κ της διοικησης,πως θα τιμωρήσει καποιον και αν τον τιμωρήσει.
δεν σ αρεσει?προβλημα σου,αμα δεν ξερουν αυτοι που παιζαν χρονια μπαλα κ ξες εσυ,τι να πω!!
τα αποτελσματα κ το κλημα στην ομαδα,δειχνουν πως πηραν σωστες αποφασεις!!!
η διοικηση αποφασιζει κ λιγο τους νοιαζει τι λες εσυ και γω.ΤΕΛΟΣ
ουτε χουντικο ειναι αυτο,ουτε τπτ,σεβασμος στις αποφασεις των διοικούντων ειναι.

το θα μπορουσε να γινει το επομενο αριστερο μπακ,της εθνικης,δεν το ξερεις,με την ιδια λογικη ο ηλιαδης θα μπορουσε να ηταν ο επομενος χαφ της εθνικης.

η δοικηση αποφασιζει ποιον θα παρει,πως θα τον παρει,με ποιον τροπο θα τον παρει.
αμα θελει καθε χρονο δανεικο αρ.μπακ,ειναι δικο της θεμα.

κ οσο για τα φραγκα,200+700+το συμβόλαιό του,σιγουρα ειναι πιο πολλα φραγκα,απο τον σαβινι που θα σου ρθει ελευθερος.
και μην ξεχναμε επαιζε ιταλια τοσα χρονια,ποσο χειροτερος του δαρλα να ειναι?λεμε τωρα!!!!!

ξεκολληστε απο τα προσωπικα σας γουστα,φιλε νοσφερατου εγραψες μια,δυο φορες την αποψη σου,καλα εκανες,ακουστηκες.
το να επιμενεις τωρα δειχνει απλα εγωισμο,σε ενα θεμα που εχεις αντιθετη αποψη.
αμα η διοικηση κ ο προπονητης αποφασισει να πουλήσει τον κοντρερας,μουσλιμοβιτς,γκαρσια,βιερινια κ οποιος αλλος ειναι αγαπητος σε μενα ή σε καποιον αλλον,ειναι δικια της αποφαση.σιγουρα θα στεναχωρηθω αλλα μεχρι εκει.
παικτες ερχονται κ φευγουν,σημασια εχει να τιμαν την φανελα κ να σεβονται την ομαδα!

nosferatu

• Guest
σου ειπα νο οφενσε αρχικά (δεν ξέρω αν το διάβασες)
H αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβα τι εννοουσες με το νο οφενσε (ok no offense) οποτε κατανοητο οτι δεν ηταν προσωπικο

nosferatu

• Guest
Μετα λυπης μου βλεπω οτι και εδω μεσα καποιος δεν μπορει να μιλησει και να πει απλα μια γνωμη καλοπροαιρετη .Πεφτουν 30 να τον φανε . Super 3 παμε να γινουμε

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
πολυ χουντα για καποιον που εχει μια γνωμη διαφορετικη απο την επικρατουσα τωρα τελευταια ρε παιδια.αν θελει καποιος να διαφοροποιηθει και να εκφρασει μια διαφορετικη αποψη χωρις να προκαλει η να επιβαλεται δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να δεχεται επιθεση

μερικοι μαθετε να κανετε διαλογο