Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119942 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BIANCONERO

• Guest
Μην ξεχναμε και τη διαφορα δυναμικοτητας αναμεσα στα 2 πρωταθληματα..ετσι? μετριος για Ιταλια μπορει να σημαινει πολυ καλος για Ελλαδα!
Συν τοις αλλοις το να ψαχνεις σε φορουμ Ιταλικα και να διαλεγεις 1-2 αποψεις οσων γραφουν και πανω σε αυτο να βασιζεις τη γνωμη σου για τον παιχτη δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο! Γελασα οταν ειδα στο μετροπολις την αγωνια και το ενδιαφερον καποιων συμπολιτων να μας μεταφρασουν 1-2 γνωμες ιταλων φιλαθλων για τον Σαβινι και μεχρι εκει!
Αλλωστε και εδω μεσα αν μπειτε σε καθε τοπικ παιχτη μας σιγουρα υπαρχουν πολυ περισσοτερες απο μια αρνητικες γνωμες για ΟΛΟΥΣ! Απο τον Μουσλι μεχρι το Βιερινια και απο τον Γκαρσια μεχρι το Χαλκια! Οποτε......συμπερασματα στο γηπεδο! και οσο και αν ακουγεται τετριμμενο, "Ο ΖΗΣΗΣ ΞΕΡΕΙ.."

Οσο για τη μεταγραφη του επιτελικου χαφ που λες Κλαμπ, δεν νομιζω να ειναι (προς το παρων) στα σχεδια!
Πιστευω οτι θα προχωρησουμε με Ιβιτς - Φωτακη σ' αυτη τη θεση και με βοηθειες απο Σορλεν που τον βλεπω πασπαρτου για φετος (μπορει να παιξει αμυντικο χαφ - 10αρι και εξτρεμ).
Με οσα ακουω και σε ΜΜΕ νομιζω οι μεταγραφες μας θα σταματησουν εφοσον κλεισει ο αμυντικος ο Βιτολο και ο Βιερινια.
ΑΝ ομως τελη Αυγουστου η ομαδα καταφερει να προκριθει (ΑΜΗΝ) στους ομιλους του Γιουροπα Καπ, πραγμα που θα σημαινει μερικα εκατομυρια εξτρα εσοδα στα ταμεια της, τοτε ισως τις τελευταιες μερες των μεταγραφων να δουμε οντως καποιο ονομα (απο οσα ακουστηκαν αναμεσα στους ακριβους στοχους μας απο Αργεντινη??) να ερχεται στην Τουμπα!
Αυτη την αισθηση μου δινουν ολα..

CLUB LARISA

• Guest
Επιμένω στην άποψή μου, ελπίζοντας οτι μέσω voodoo θα εισακουστώ στον Ζήσαρο. Η ομάδα θέλει οπωσδήποτε (εκτός απο lb που ναι σίγουρο οτι θα παρθεί) κ έναν γρήγορο μέσο στον άξονα που θα φτιάχνει παιχνίδι κ θα χει την πάσα για πλάκα. Δεν με χαλάει να περιμένω κ μετά την πρώτη προπόνηση, αρκεί να τον δω φέτος στο Ναό.
Και πού ξέρεις εάν δεν υπάρχει ήδη παίκτης στην ομάδα που παίζει σε εκείνη τη θέση , ή μαλλον παίζει και σε εκείνη τη θέση.
Έχεις δεί Βιερίνια πίσω απο Μουσλίμοβιτς ?
Τον είχε βάλει ο Σάντος στο φιλικό που έγινε στις 31.12.2008 με τον Θερμαικό και τρίβανε όλοι τα μάτια τους!
Και απο την άλλη , λές να μήν ξερει ο Βρύζας τι παίκτη χρειαζόμαστε και πού ?
Το θέμα δεν είναι το τί θελουμε εμείς να δούμε μέσα στις γραμμές , αλλα το τί θέλει ο προπονητής και το τεχνικό τίμ..Συνεχίζω να πιστεύω πως ξέρουν καλύτερα απο τον οποιοδήποτε απο εμάς.

Diego αδερφέ, την άποψή μου διατύπωσα, δεν κάνω υποδείξεις, ούτε γκρινιάζω κουβέντα να γίνεται. Αλλίμονο αν ήξερα εγώ καλύτερα απο τον Ζήση, η αποψή μου είναι πάντως πως παίκτη με τετοια χαρακτηριστικά στη θέση αυτή δεν έχουμε ή δεν έχω δει τουλάχιστον εγώ.
@@Δεν νομίζω να μπορεί ο Σορλέν που λέει ο Bianconero να έχει τέτοιον ρόλο.

Diego-4

• Guest
Α ρε Bianco , μέσα στο μυαλό μου είσαι!

fatal_invasion

• Guest
Η ομάδα έχει RB?

Diego-4

• Guest

Το έχει πώς το εννοείς , αν έχει πραγματικά , ή εαν έχει αυτόν που θέλεις εσύ?
Αν εννοείς την πρώτη περίπτωση έχει Σνάουτσερ , Αραμπατζή .

Offline nf

• Αποστολή
  • **
μη λέτε RB και LB ρε σεις και μπερδευόμαστε, DR και  DL λέγονται, όσο για τον Σαβίνι είναι παικτούρα, μην ανησυχείτε. Bill δεν θέλουμε εναλλακτική για αμυντικό μέσο, εναλλακτική για 10άρι θέλουμε έτσι δεν είναι?
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

fatal_invasion

• Guest
Εγώ θεωρώ ότι η ομάδα πέρα του Σνάουτσερ δεν έχει κανέναν άλλον D L/R .
Θα φάει κάνα φλας ο Σάντος και θα βάλει κάποιον από τους 8-9 μέσους στα δεξιά πίσω.
Και όλος παραδόξως πιστεύω πώς θα πιάσει!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
χμ γιατί κρίνετε τον Savini από σχόλια (άσχετο αν μπορεί ή όχι να είναι αλήθεια) στο youtube και όχι τον Cirilo πχ που ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ και έχει καταγραφεί ο χειρότερος αμυντικός πέρισυ στο πρωτάθλημα? με τον Cirilo όμως ΟΛΟι είμαστε οκ?

στα @@ μας τι άποψη έχουν ή δεν έχουν στο νετ για ΠΙΘΑΝΟΥΣ παίκτες του ΠΑΟΚ...το χορτάρι θα δείξει! μέχρι να αποδείξει ο ΚΑΘΕΝΑΣ την αξία του για εμένα ΟΛΟΙ είναι καλοί...
ΤΕΛΟΣ

ΥΓ...το καλό και γρήγορο παικτόνι να έρθει να κάνει τι μετά τον Άυγουστο? να παίξει απλά στους ομίλους στους οποίους ΑΛΛΟΙ θα έχουν κατακτήσει την πρόκριση? Αν αυτοί που έχω μου δώσουν την πρόκριση ΓΙΑΤΙ να πάρω και να πληρώσω και άλλο παίκτη να κάνει πια διαφορά? να κερδίσει έξω πχ τη Ρόμα?
Αδιάφορο μάγκες...ΑΝ έρθει παίκτης καλό θα ήταν να έρθει να κάνει τη διαφορά ΤΩΡΑ...να βοηθήσει να μπω ομίλους...μετά είναι αδιάφορος! προτιμώ να αποθεώσω αυτούς που θα μου δώσουν την πρόκριση και όχι τον ΗΡΘΑ ΜΕΤΑ και τα βρήκα ΕΤΟΙΜΑ...ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ...όχι η πρωτιά σε αυτόν (καλοδεχούμενη προφανώς αλλά άτοπο να το συζητάμε!)
« Last Edit: June 24, 2009, 14:14:37 by rabbitweed »

Offline scouser4

• Αλλαγή
απλά τον Τσιρίλο τον ξέρουμε απο τη θητεία του στο χανούμι, δεν είναι άγνωστος.
βέβαια όπως είπες κ συ ..το χορτάρι θα δείξει

με το ΥΓ συμφωνώ απόλυτα.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
scouser πες εκεί στο λίβερπουλ να μας στείλουν τον owen ρε σύ, ελεύθερος είναι, τι hull city και μαλακίες, εδώ να΄ρθει

Offline scouser4

• Αλλαγή
θα κάνω ότι μπορώ :D

Offline maria-mtb

• Βασικός
εγω πιστευω πως ο σαβινι, αν αποκτηθει, θα μας βγει μεγαλο λαχειο.

Photis

• Guest
Παίκτης που ήταν αρχηγός της Νάπολι πρι 2 χρόνια που έκανε την πολύ καλή πορεία στο Καμπιονάτο αποκλίεται να είναι κακός... :b191: :b191: :spray:

Offline nf

• Αποστολή
  • **
συμφωνώ με τη maria όπως προείπα, και περιμένω τις ενέργειες του scouser για τον owen.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
αν υποθέσουμε ότι κάνει σήμερα προσφύγει ο "βιτολο" σε poses μέρες θα καταφέρει να πάρει την ελευθέρας του αν καταφέρει να την πάρει??
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline scouser4

• Αλλαγή
καλό ερώτημα  ???

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
αν υποθέσουμε ότι κάνει σήμερα προσφύγει ο "βιτολο" σε poses μέρες θα καταφέρει να πάρει την ελευθέρας του αν καταφέρει να την πάρει??

20

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gagas

• Αλλαγή
αρχες σεπτεμβριου νομιζω..στην ισπανια ειναι διαφορετικα τα πραγματα.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω το ακουσα στο ραδιο, οτι ειδικα τωρα το καλοκαιρι εκδικαζονται απο ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ γρηγορα οι προσφυγες

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Suicidal

• Βασικός
Εμένα απλά ΔΕΝ το χωράει ο νους μου ,
ότι Ζήσης και λοιποί δεν έχουν προνοήσει
σε περίπτωση που κολλήσει του Vitolo ! απλά ΔΕΝ το χωράει !
(ποια βρωμoκάμπια έχει βάλει το χεράκι της)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo