Η μοναδική ομάδα που έχει κάνει μεταγραφές με προγραμματισμό είμαστε εμείς. Οι γαυροβάζελοι κάνουν για να την πουν ο ένας στον άλλον (μέλμπεργκ,μπομπο,λέτο κτλ), η αεκ κινείται σε ρηχά νερά και ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ έχει φάει το τυράκι απο ραδιόφωνα και δημοσιογράφους.Ποιο είναι αυτό?Η βόμβα του αεροδρομίου (μπορεί και να πάρουμε,δεν το ξέρω, εγώ λέω τι με στενοχωρεί), για να αποδείξει τα αυτονόητα.Οτι δηλαδή είναι πιο πολύς σε αριθμό από την γειτονιά. Θέλει να πάει 10.000 στο αεροδρόμιο ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ του ραδιοφώνου για να την πει στον σκώληκα επειδή ο ρούλης πήρε κάποιον αμπρέου και το 10αρι λέει της μπόκα.Ποιο 10αρι της μπόκα ρε?Και ο ρικέλμε τι είναι?Το 20αρι? Προπονητικό κέντρο πως θα φτιάξουμε ρε μάγκες?Τζάμπα? Κλαιγόμασταν όλη τη χρονιά για το συνωστισμό στις θύρες.Βάζει τώρα τουρνικέ,πως πληρώνονται αυτά?Με κοπανιστό αέρα από τον βαρδάρη? Να κάνουμε μεταγραφή βόμβα,αλλά γιατί τον χριεαζόμαστε.Όχι για να πάμε 10.000 αεροδρόμιο και να αποδείξουμε τα αυτονόητα.
Υ.Γ Αφορμή για την έκρηξη μου,στάθηκε η συνομιλία μου με σχετικά μεγάλο σε ηλικία ΠΑΟΚΤΣΗ, από τους ένθερμους υποστηρικτές όλων των κινήσεων Ζαγοράκη-Βρύζα μέχρι τώρα, που μου λέει : όλα τα τσαπάκια πήραμε ρε, δεν βλέπεις ο άρις? 33 χρονών παίκτη πήρε, θα του παίξει 1 χρόνο μπάλα, θα τον αφήσει.
Υ.Γ2 Ροαδιοφωνικός παραγωγός,γνωστός για τους παπάδες του, λεει εδώ και καιρό για 2 βόμβες που θα πάρει ο ΠΑΟΚ.Προφανώς ξέρει οτι αυτό δεν πρόκειται να γίνει,και θα βρει μετά αφορμή για να ''την πει'' στη διοίκηση.Και ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ-φυτό του ράδιου, τρώει το χορταράκι που του πετάνε.