Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119958 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
νταξ δεν έχει περάσει κ λίγα το παλικάρι..ακόμα ψάχνει τα πατηματα του.δύσκολα πάντως θα ξαναδούμε τον παλιό καλό Αραμπατζή.

Offline maria-mtb

• Βασικός
Σημερα ησυχια στις μετεγγραφες και στα απανταχου σαιτ, εχουν απεργια...ουφφφφφφ! τι ωραια! καντε καθε μερα απεργια ρε μαλακες να ησυχασει το κεφαλι μας.

αλλα, ας πουμε καμια μαλακια να περασει η ωρα, ο μαικλ οουεν, πού θα συνεχισει την καριερα του, αληθεια? κ με ποσα μπορεις να τον παρεις?  :P :P :P
« Last Edit: June 23, 2009, 14:49:44 by maria-mtb »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ομως ο λαγογιαννης ειπε πριν λιγο οτι χαλασε του Βιτολο γιατι υπεγραψε στην Τενεριφη. Δε ξερω αν ειναι αξιοπιστο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

GeorgT

• Guest
Ο λαγογιαννης ειπε οτι ο Ραγκατσης το ειπε!  Αυτος λεει οτι θα ερθει ακομα! (ετσι καταλαβα εγω)

Offline maria-mtb

• Βασικός
προσωπικα στο λαιμο μου καθεται, δεν θα στενοχωρηθω καθολου αν χαλασει του βιτολο, μη σας πω θα χαρω κ απο πανω. τεσπα, γουστα ειναι αυτα.
« Last Edit: June 23, 2009, 15:22:29 by maria-mtb »

Offline scouser4

• Αλλαγή
αφηνουμε βιτόλο κ παίρνουμε Κατσούρ. :P

Offline nf

• Αποστολή
  • **
προσωπικά συμφωνώ με τη Μαρία και όχι μόνο για το χτύπημα στον Βιερίνια, απλά δεν μου αρέσει σαν παίκτης.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline blue_eyes

• Βασικός
νταξ δεν έχει περάσει κ λίγα το παλικάρι..ακόμα ψάχνει τα πατηματα του.δύσκολα πάντως θα ξαναδούμε τον παλιό καλό Αραμπατζή.
τον παλιο καλο Αραμπατζη ποτε τον ειδες βρε;

τωρα για τα ραδιο-αρβυλα περι βιτολο ας κανουμε ολοι υπομονη με κλειστα ραδια

Offline scouser4

• Αλλαγή
ε ντάξ σε σχέση μ αυτό που είναι τώρα ;D

Photis

• Guest
Ομως ο λαγογιαννης ειπε πριν λιγο οτι χαλασε του Βιτολο γιατι υπεγραψε στην Τενεριφη. Δε ξερω αν ειναι αξιοπιστο.

Ειρωνικά το έλεγε αδελφέ.Μη μασάς σε πας θα έρθει... :lalalalala: :lalalalala: :smiliedisco1: :b191: :b191:

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ με τον Photis. Έτσι το λέει για να σταματησουν να μιλάνε γι αυτόν.Για το αν θα έρθει στην ομάδα είναι 100% σίγουρος.Βάζει και στοίχημα.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
αλλα, ας πουμε καμια μαλακια να περασει η ωρα, ο μαικλ οουεν, πού θα συνεχισει την καριερα του, αληθεια? κ με ποσα μπορεις να τον παρεις?  :P :P :P

μαλλον προς hull city τραβαει. τι να το κανεις το σαπακι? αυτος καθε πασχα και χριστουγεννα δεν ειναι τραυματιας. ασε που ειναι και κοντος. που πας με 1.60 επιθετικο...  ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
τον παλιο καλο Αραμπατζη ποτε τον ειδες βρε;
ελα μ ντε!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline savage republic

• Βασικός
Χαχαχα! Καταπληκτικό το φώτοσοπ. Λοιπόν, επειδή είχε βγει η φήμη ότι ενδιαφερόμαστε για τον Antunes της Ρόμα, βρήκα ένα βίντεο με τον παίκτη. Εντάξει, άμα έρθει, θα τρίβουμε όλοι τα μάτια μας:

chiltsid

• Guest
δεκαρι δεν θελατε?
παρτε το λοιπον,οτι πρεπει για ΠΑΟΚ,αγριοφατσα,μπαλαδοφατσα,αλητης,μπουκαδορος τα παντα ολα!!!! ;D ;D ;D ;D

ΥΓ:οκ ρε ego,3 σουτ δειχνει μονο,μην τρελαθουμε κιολα  ;D ;D ;D ;D,τα μυαλα μας πονανε λεμε.μπλεξαμε με τους ξενερωτους και δεν εχουμε με τι να ασχολουμαστε καλοκαιριατικα,ελεος κλεισαν ολες τις μεταγραφες απο τον χειμωνα!!! :P :P :P

giannis80

• Guest
Η μοναδική ομάδα που έχει κάνει μεταγραφές με προγραμματισμό είμαστε εμείς. Οι γαυροβάζελοι κάνουν για να την πουν ο ένας στον άλλον (μέλμπεργκ,μπομπο,λέτο κτλ), η αεκ κινείται σε ρηχά νερά και ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ έχει φάει το τυράκι απο ραδιόφωνα και δημοσιογράφους.Ποιο είναι αυτό?Η βόμβα του αεροδρομίου (μπορεί και να πάρουμε,δεν το ξέρω, εγώ λέω τι με στενοχωρεί), για να αποδείξει τα αυτονόητα.Οτι δηλαδή είναι πιο πολύς σε αριθμό από την γειτονιά. Θέλει να πάει 10.000 στο αεροδρόμιο ο  ΠΑΟΚΤΣΗΣ του ραδιοφώνου για να την πει στον σκώληκα επειδή ο ρούλης πήρε κάποιον αμπρέου και το 10αρι λέει της μπόκα.Ποιο 10αρι της μπόκα ρε?Και ο ρικέλμε τι είναι?Το 20αρι? Προπονητικό κέντρο πως θα φτιάξουμε ρε μάγκες?Τζάμπα? Κλαιγόμασταν όλη τη χρονιά για το συνωστισμό στις θύρες.Βάζει τώρα τουρνικέ,πως πληρώνονται αυτά?Με κοπανιστό αέρα από τον βαρδάρη? Να κάνουμε μεταγραφή βόμβα,αλλά γιατί τον χριεαζόμαστε.Όχι για να πάμε 10.000 αεροδρόμιο και να αποδείξουμε τα αυτονόητα.

Υ.Γ Αφορμή για την έκρηξη μου,στάθηκε η συνομιλία μου με σχετικά μεγάλο σε ηλικία ΠΑΟΚΤΣΗ, από τους ένθερμους υποστηρικτές όλων των κινήσεων Ζαγοράκη-Βρύζα μέχρι τώρα, που μου λέει : όλα τα τσαπάκια πήραμε ρε, δεν βλέπεις ο άρις? 33 χρονών παίκτη πήρε, θα του παίξει 1 χρόνο μπάλα, θα τον αφήσει.
Υ.Γ2  Ροαδιοφωνικός παραγωγός,γνωστός για τους παπάδες του, λεει εδώ και καιρό για 2 βόμβες που θα πάρει ο ΠΑΟΚ.Προφανώς ξέρει οτι αυτό δεν πρόκειται να γίνει,και θα βρει μετά αφορμή για να ''την πει'' στη διοίκηση.Και ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ-φυτό του ράδιου, τρώει το χορταράκι που του πετάνε.

BUDAPEST 4

• Guest
ο παρα της λαρισουλας εχει εξαφανιστει κ ειναι αδικαολογητως απων...
ελπιζω να τον παρουμε...
παικτουρα

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
+1000 για το ποστ του γιαννη
ο στοχος (ο μεγαλος) για φετος ειναι η εισοδος στους ομιλους
και φυσικα το προπονητικο
οι υπολοιποι στοχοι (πρωταθλημα , κυπελλο) ειναι περισοττερο γοητρου, δλδ και να μην τους κατακτησουμε δεν θα εχει γινει ουσιαστικη ζημια.
επειδη κανενας παικταρας δεν εγγυαται οτι θα περασουμε στους ομιλους γιατι η μπαλα ειναι πορνη, λεω και εγω, χαμηλα τη μπαλα.

Offline bane

• Αλλαγή
δεν ειμαστε οπαδοι που θελουμε να ειναι το καραβι ισα βαρκα ισα πανια. οι ομιλοι ειναι για την παε η ανασα της. οι τιτλοι ειναι για τους οπαδους και την ιστορια. ο ΠΑΟΚ ειναι καταδικασμενος να πρωταγινστει και πρεπει να παιρνει τιτλους. μεγαλο λαθος να θεωρησουμε οτι ειναι για γοητρο οι τιτλοι. πλεον μπορεις και πρεπει να τους κατακτησεις. προσωπικα θελω εστω το κυπελλο φετος αλλα και με την οργανωση και το υλικο που εχουμε θεωρω εφικτο και τον τιτλο του πρωταθληματος.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ