Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119849 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
σωστά αλλά άντε να κλείσει κάποιος να μην αγχωνόμαστε άλλο, δεξιά ο Αραμπατζής μένει έτσι?
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
και γιατι πρεπει να αγχωνομαστε????ρε εχουμε χρονο δεν ειναι οτι πρεπει με το ζορι να ειναι συμπληρωμενο το ροστερ στην πρωτη προπονηση...ενταξει χαλαρωστε...εδω οι αλλοι δεν ξερουν ακομα ποιους και σε ποιες θεσεις θελουν και εμεις εχουμε ολοκληρωμενο ροστερ κατα 95% απο τις 20 ιουνη...
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

CLUB LARISA

• Guest
H oμάδα χρειάζεται έναν στη θέση του αριστερού μπακ κ έναν (επιτακτικά) επιτελικό χαφ που θα κάνει τη διαφορά.....
Είμαι σίγουρος οτι ο παίκτης ο μέσος που θα έρθει, θα έρθει αργά , θα ναι μπαμ μπαμ μπουμ κ δεν θα έχει ξανακουστεί, πάω κ στοίχημα για το τελευταίο....
Θέμα Λεονάρντο δεν υπήρξε ποτέ, μην ψάχνετε πλάγια, ψάξτε στον άξονα..... Καλό είναι βέβαια να ιδρώνει το αεκακι που κ που.....

apaoki13

• Guest
Club από τη στιγμή που έμεινε ο γιος του ανέμου (βλέπε Ίβιτς) και ήρθε ο Φωτάκης εγώ πιστεύω ότι δύσκολα θα κινηθούμε για επιτελικό. Μακάρι- το ξαναλέω για να πιάσει- Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά πιστεύω ότι αν τελικά έρθει κι ο Βίτολο το κέντρο έκλεισε και πάμε για ακραίο αμυντικό και ίσως ακόμη έναν στην επίθεση γιατί οι Αναστασάκος, Μουσλι, Φιλομένο δεν αρκούν αριθμητικά.

CLUB LARISA

• Guest
Αδερφέ, ξεχνάς κ τον Παπάζογλου, ο οποίος προορίζεται να πάρει ευκαιρίες κ μάλιστα πολλές. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αλλά εμένα κάτι μου λέει οτι του Βιτόλο θα στραβώσει....
Πάντως συμφωνούμε, οτι δια γυμνού οφθαλμού, εκτός του αριστερού μπακ, η ομάδα χρειάζεται επειγόντως παίκτη που να τη βγάζει μπροστά απο τον άξονα, γιατί γεμίσαμε κόφτες κ ανασταλτικούς...
Κ πάλι διαίσθησή μου εκφράζω, νομίζω οτι του Ισπανού, θα στραβώσει.Δεν θα τον περιμένουν αιώνια, αλλωστε κ ο ίδιος δήλωσε οτι δεν καίγεται να μείνει ελεύθερος, αλλά να πάρει τα φράγκα του...

ΥΓ: "Ο γιός του ανέμου" ρε θηρίο?? ;D ;D 8)

apaoki13

• Guest
Σωστό κι έσπαζα το κεφάλι μου να θυμηθώ ποιον άλλον πήραμε στην επίθεση. Πράγματι αν χαλάσει του Ισπανού το ιδανικό θα ήταν ένας δημιουργικός.

LFPADRAM

• Guest
Πέμπτη ή Παρασκευή φτάνει ο Φιλομένο στη Θεσσαλονίκη

Την ερχόμενη Πέμπτη ή την Παρασκευή το αργότερο θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Λούσιο Φιλομένο, προκειμένου να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Με την απόκτηση του Φιλομένο έκλεισε το θέμα του επιθετικού.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/242714.html

Ελα να μαζευομαστε γασι γασι.....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
και γιατι πρεπει να αγχωνομαστε????ρε εχουμε χρονο δεν ειναι οτι πρεπει με το ζορι να ειναι συμπληρωμενο το ροστερ στην πρωτη προπονηση...ενταξει χαλαρωστε...εδω οι αλλοι δεν ξερουν ακομα ποιους και σε ποιες θεσεις θελουν και εμεις εχουμε ολοκληρωμενο ροστερ κατα 95% απο τις 20 ιουνη...

Εδω δεν ειμαστε 'αλλοι' κυριε μου. Εδω ειμαστε σοβαρη ομαδα με προγραμμα, οχι κωλοχανειο της χαβουζας   ;D

σωστά αλλά άντε να κλείσει κάποιος να μην αγχωνόμαστε άλλο, δεξιά ο Αραμπατζής μένει έτσι?

Μενει, αλλα ελπιζω για παγκο. Με βασικο τον Αραμπατζη δε πας πουθενα. Αντε να παρουμε παιχτη αριστερα, να παιζει δεξια ο Σναουτσνερ για να δεσουμε. Αντε γιατι θα με φαει το αγχος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline cure

• Αλλαγή
Το ίδιο ακριβώς πράγμα σκεφτόμουν με τον CLUB LARISA. Θεωρώ πως ξεχνάμε Βιτόλο και πάμε για χαφ δημιουργικό.
Σε αυτό έπαιξε πιστεύω καταλυτικό ρόλο η γκαύλα του Πάμπλο να ξεκινήσει προετοιμασία από αυτή την εβδομάδα και η διαφενόμενη (φτου φτου φτου να μη το ματιάξω) παραμονή του Βερόν, οπότε θα είπαν οι δικοί μας να αφήσουν τον Βιτόλο και να πάνε για κανέναν "αεράτο" που θα γαμεί και θα δέρνει.

Οι γελοίοι οι βάζελοι αφού γύρισαν όλη την οικουμένη και φάγανε ΄σκατά γιατί τους πήρανε χαμπάρι, στράφηκαν πάλι στον Μουσλίμοβιτς. Και μάλιστα με δανεισμό Κλέιτον και παπαριές. Στον ύπνο σας καρναβάλια και μόνο. Αν θέλετε να σκάσετε τη ρήτρα και τον Κλέιτον δικό μας.
Αυτές οι παπαριές του γούμενου περάσανε ανεπιστρεπτί. Ουστ ρεζίλια
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Diego-4

• Guest
Zlantan Muslimovic Not for sale at any price..... Ούτε Κλέιτον , ούτε ρήτρες απο ομάδες που είναι ανταγωνιστηκές του ΠΑΟΚ και έχουν ίδιους στόχους.

LFPADRAM

• Guest
Προσφυγή ετοιμάζει ο Βιτόλο
Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα (22/9) η υπόθεση Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός αμυντικός  μετά την καθυστέρηση και την όποια κωλυσιεργία παρουσιάστηκε, αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλίες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα. Ο εκπρόσωπός του θα συναντηθεί με τους παράγοντες της Σαντατέρ για να ξεδιαλύνει το τοπίο.

Το μέλλον του Βιτόλο κρίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την αποψινή συνάντηση. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη αποφάσισε να μην περιμένει άλλο τις ορέξεις των συμπατριωτών του και να κινηθεί πιο δυναμικά. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από την στάση που θα κρατήσουν οι ισπανοί. Αν η ομάδα της Ρασίνγκ αποφασίσει να μείνει στην ομάδα τότε ο Βιτόλο είναι υποχρεωμένος να πειθαρχήσει.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής, έχει και αυτός τα δυνατά χαρτιά του που είναι οι οφειλές. Ο ισπανικός σύλλογος οφείλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στον παίκτη και πιέζει να το λάβει. Η πλευρά του Βιτόλο πάντως είναι αποφασισμένη να μη φύγει σήμερα από τα γραφεία της Σαντατέρ χωρίς να έχει δοθεί μια σαφέστατη απάντηση για το παρόν και μέλλον του. Αν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημά του τότε σκέφτεται πολύ σοβαρά να προσφύγει στα δικαστήρια προκειμένου να κατοχυρώσει τις οφειλές και ταυτόχρονα να ζητήσει την ελευθέρας του.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ, τηρεί στάση αναμονής. Το θέμα σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται και από την ίδια τη Σανταντέρ και όχι από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στον Δικέφαλο ελπίζουν ότι αυτές τις ημέρες θα τελειώσει η υπόθεση και μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία θα γνωρίζουν στην Τούμπα, αν θα μπορούν να υπολογίζουν τον Βιτόλο.
http://www.gazzetta.gr/content/view/37968/2/

Offline scouser4

• Αλλαγή
άντε να τελειώνουμε γιατί πολύ κούρασε το θέμα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Καταρχην να καλησπερισω ολα τα μελη του Φορουμ.

Εγραφα πολλα χρονια, οι περισσοτεροι θελω να πιστευω θα με θυμουνται και αποφασισα να επανελθω μετα απο διαφορες αλλαγες που γινανε στην ζωη μου. Χαιρομαι λοιπον που σας ξαναβρισκω ολους εδω!

Μπαινω κατευθειαν στο θεμα για το πως βλεπω τον ΠΑΟΚ ως τωρα. Μου αρεσαν οι μεταγραφες, ειναι ουσιας πανω απο ολα και πλουραλισμου. Με ανησυχει οτι δεν πηραμε τον "παικτη-που-θα-κανει-την-διαφορα-στα-ντερμπυ" που τοσο λεγαμε οτι μας λειπει περισυ.

Οταν ηρθε η αεκ στα πλαυ οφς και μας κερδισε στην τουμπα λεγαμε ολοι οτι πρεπει να καταλαβουμε οτι ειναι καλυτερη ομαδα, και μας κερδισε δικαια και τετοια.
επισης λεγαμε Σκοσκο-Τζιμπουρ-Μπλανκο-Εντινιο δεν συγκρινονται με Μουσλιμοβιτς-Αναστασακο-Μπακαγιοκο-Χουτο.

Πιστευετε οτι αν δεν κανουμε αλλη μεταγραφη μπροστα θα ειμαστε σε θεση να θεωρουμε οτι εχουμε καλυτερο ροστερ επιθετικα;

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν θεωρησουμε οτι οι Μουσλιμοβιτς-Αναστασακο-Μπακαγιοκο-Χουτο μετατρεπονται (και λογω του συστηματατος Σαντος) σε Μουσλιμοβιτς-Φιλομενο-Αναστασακος-Βιερινια-Κουτσιανικουλης-(κονσεισαο) τοτε μπορουμε να πουμε οτι μειωσαμε το χασμα. Αλλα μεχρι εκει. Μειωσαμε το χασμα. Αυτα τα λεω απο τωρα για να προλαβω τυχον σχολια τυπου
"ναι ηταν καλυτεροι και κερδισανε δικαια" και του χρονου.

Πιστευω οτι η ομαδα πρεπει να προχωρησει και σε αλλη μεταγραφη μπροστα ειτε αυτην την λενε Μποφο ειτε Λεοναρντο ειτε οτι κρυβεται στο μυαλο του Βρυζα και ειναι κριμα να μην γινει τον Ιουλιο που πολυ ελευθεροι παικτες μπορουν να κανουν την διαφορα. Ελπιζω να εχει προνοηθει ενα μπατζετ 500.000 για ευκαιρια Ιουλιου.

Αυτα, χαιρομαι που σας ξανα βρισκω, θα τα λεμε συχνα πλεον!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
καλως γυρισες φιλε νταρκ..αυτα τα ειπαμε πιο πανω αλλα ειναι ευχαριστο να εχουμε μια ακομη καλη ποδοσφαιρικη γνωμη στο φορουμ

ωραιο μπλογκ μπαι δε γουει..

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν θεωρησουμε οτι οι Μουσλιμοβιτς-Αναστασακο-Μπακαγιοκο-Χουτο μετατρεπονται (και λογω του συστηματατος Σαντος) σε Μουσλιμοβιτς-Φιλομενο-Αναστασακος-Βιερινια-Κουτσιανικουλης-(κονσεισαο) τοτε μπορουμε να πουμε οτι μειωσαμε το χασμα.

Αδερφε ξεχασες τον Παπαζογλου...Πιστευω οτι ο παικτης αυτος με λιγη δουλιτσα θα βγαλει ματια..

Επισης για το χανουμι που ανεφερες βγαλε σιγουρα τον Εντινιο εξω που φευγει, και απο τους αλλους τρεις (Σκοκο-Τζιμπουρ-Μπλανκο) θα δουμε τελικα ποιοι θα μεινουν γιατι εκει οι Θανοπουλοι δεν εχουν μαντηλι να κλαψουν...Στη τελικη συγκριση πριν την εναρξη του πρωταθληματος θα ειμαστε ανωτεροι...

Παντως πιστευω οτι θα γινουν ακομα 3 κινησεις εκτος απο Βιτολο αν τελικα αφεθει ελευθερος...1)αριστερο μπακ, 2)επιτελικος μεσος, 3)επιθετικος (πιστευω εναν ακομα θα τον παρουμε αν και δεν επειγει αυτη τη στιγμη)
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
νομιζω οτι η θεση του φορ εχει καπαρωθει απο μουσλιμοβιτς και αναστασακο-παπαζογλου,αρα ο φιλομενο θα αγωνιζεται πισω απο το φορ οπως και στην τριπολη και λογικα θα παρει την θεση του ιβιτς.με ιβιτς και φωτακη απο πισω ως εναλλακτικες

με ενα αριστερο μπακ και την παραμονη αραμπατζη ειμαστε καλλυμενοι πισω

στα χαφ και χωρις βιτολο ειμαστε πληρεις.η ελευση του δειχνει οτι ο σορλεν θα υπολογιζεται και για τα ακρα :( >:( :o :o :-\ :-\ :'(

σιγουρα υπαρχουν σκεψεις και προεργασια για μπαμ,αλλα λογικα θα περιμενουμε πρωτα την κληρωση η τα αποτελεσματα του γιουροπα λιγκ

Offline dave

• Αλλαγή
ε αφου μας επιασε κ μας εδω η προπονητικη θα τη πω κ γω τη μαλακια μου ετσι για να γινω ρομπα οπως και περυσι με χαλκια και μπακα.

το αδυνατο σημειο της ομαδας ειναι πλεον το δεξι μπακ, προσωπικα θα χαιρομουν πολυ να βρεθει ομαδα για τον αραμπατζη και να αποκτηθει καλο δεξι μπακ. για μενα κ οι δυο που υπαρχουν ειναι λιγοι.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
νομιζω οτι η θεση του φορ εχει καπαρωθει απο μουσλιμοβιτς και αναστασακο-παπαζογλου,αρα ο φιλομενο θα αγωνιζεται πισω απο το φορ οπως και στην τριπολη και λογικα θα παρει την θεση του ιβιτς.με ιβιτς και φωτακη απο πισω ως εναλλακτικες

για Αναστασάκο ας κρατήσουμε μια αμφιβολία...
δε ξερουμε αν θα συνεχίσει και φέτος στην ομάδα μας.
δε θελω να πω κάτι γιατί μπορεί να αποδειχτεί και μια απλή φήμη.

nosferatu

• Guest
Για τον Μιρο ειστε αδικοι ... Το παληκαρι ειναι υποδειγμα επαγγελματια και αψογος στα ανασταλτικα του καθηκοντα ...Συμφωνω οτι βεβαια για το βημα παραπανω θελεις εναν πιο επιθετικογενη που να γυρναει και πισω ομως ...
Αυτα τα μπακ ομως κοστιζουν και τωρα ειναι πολυτελεια οταν δεν εχουν καλυφθει βασικά κενά !
Τετοιο παικτη ουτε καν ο Ολυμπιακος και ο ΠΑΟ δεν εχουν ... Παρα μονο η Ρεαλ Μαδριτης , η Μπαγερν και η Μπαρτσελονα με την Μαν.Γ
Αλλα πρααγματα προέχουν

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Η αληθεια ειναι οτι δεξια δεν νιωθω οτι εχω προβλημα οπως αριστερα. κατι με κανει μεσα μου να πιστευω σε αυτον τον Αραμπατζη αλλα συνεχως με απογοητευε περισυ  :-\
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...