Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 120152 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
μακρια απο εμας τα παιχτακια με σουπερ ντουπερ κομπλεξικο χαρακτηρα
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
οτι πηραμε απ αυτες τις σιχαμερες λαι χρυσοπληρωθηκε και απατη ητανε (μαλαδενης. λακης) . τον ιβιτς δεν τον κατατασω στις απατες αλλα σε σχετικα χαμηλο βαλιου φορ μανι

Ο συγκεκριμενος παιχτης στο ελαχιστο που τον εχω δει ειναι παιχτης σε στυλ λακη -> τρεχω τρεχω αντεπιθεση.
Προσωπικα δε μ αρεσει για τον ΠΑΟΚ ουτε ποδοσφαιρικα ουτε σα μπακραουνντ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

BUDAPEST 4

• Guest
hi
σε οποιους δεν αρεσει ενας παικτης οπως ο εντινιο...
μαλλον βλεπουνε λαθος αθλημα...

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
εγω παλι οσες φορες τον εχω δει να παιζει νομιζω οτι χαραμιζεται στο ποδοσφαιρο...

BUDAPEST 4

• Guest
giannis4a...
ισως εχεις δικιο...
απο αυριο θα σε προτεινω για προπονητη στηνεθνικη πορτογαλιας...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
εγω παλι οσες φορες τον εχω δει να παιζει νομιζω οτι χαραμιζεται στο ποδοσφαιρο...

+1000

Offline blue_eyes

• Βασικός
τωρα ναι..τωρα μοιαζει το τοπικ με το παλιο καλο γνωστο μας τοπικ των μεταγραφων  ;D

αντε να αρχισουν σιγα σιγα και αυτα που λειπουν τελευταια, τα ποστ με εισαγωγη:
ενας γνωστος μου ειπε, ο θειος μου εμαθε, απο εγκυρη πηγη σας μεταφερω οτι, το μεντιουμ που πηγαινω ειπε, χθες το βραδυ στο ονειρο μου, ο Μητσος ο παγωτατζης κρυφακουσε κτλ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εγώ διαφωνώ! (άσχετα με το θέμα μεταγραφή ή όχι στον ΠΑΟΚ), ο εντίνιο είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής με τρομερό σουτ και τρεξίματα ο οποίος είναι ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ όσο δεν παίρνει άλλο!

μια χαρά είναι ο τύπος για ποδόσφαιρο...

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
ναι καλος ειναι...για καποεϊρα :P

ΒUDAPEST φιλε τη γνωμη μου ειπα οπως κι εσυ τη δικη σου...
εδω πηρες Euro με Χαριστεα που να ξερουν οι Πορτογαλοι...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Eμένα πάλι ο εντίνιο μου κάνει (κάνει κ ρίμα.. ;D)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
και εμένα ο Αntunes της Ρομα που είναι και σε θέση για την οποία αρχίζω και αγχώνομαι, πάντως μου φαίνεται σε Κανακούδη θα καταλήξουμε
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ηρεμα Μπαμπη... μην τα λες παραεξω αυτα... για την Μινερβα καλα ειναι... οχι και παιχταρας ο ανυπαρκτος.. αστο καλυτερα...

μινερβα? εκτος απο μαρκα εσωρουχων... κατι στον βολο θαναι που συχναζει ο μπιβ...θεατρο? εστιατοριο? εκμαθηση μπαλετου? ντισκοτεκ? κινεζικο? τρεντυ καφε για δικηγορους?

Τεραστια καλτ καφετερια με πολλα χρονια ιστορια... και αυτη η περιοδος απο οτι βλεπεις ειναι οτι πρεπει για μεταγραφολαγνους και πειραγμενα μυαλα... αντε να δω και τον ζαγορ τωρα να χωνει κανα παρομοιο ποστ...

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
Φαίνεται λογικό σαν σενάριο μιάς και είναι Πορτογάλος και αυτό σίγουρα μετράει ελέω Σάντος.

Και μην ξεχνάμε και την κόντρα του με τον Μπάγεβιτς με τις γνωστές δηλώσεις του πατέρα του παίκτη.
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Λοιπόν από το Ρώτα τον Αντώνη Καρπετ

''Εχουν πλακα ρε συ Αντωνη αυτοι οι αεκτζηδες.Τους δινει ο Παοκ 800.000 κ τον Αραμπατζη για Εντινιο κ δε δεχονται που κλαινε κ δε βγαινει δακρυ. Πως περιμενουν να δεχτει ο Τσακιρης μια προταση για τον Μακο που αυτοι αρνουνται μια παρομοια? 800.000 και 25% απο πιθανη πωληση.Δεν ειναι αστειο κ καταντια? Και να φανταστεις πως αν θελει ο Τσακ τους σφραγιζει τις επιταγες κ δε μπορουν να παρουν ουτε κορδονι απο παιχτη.
Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες όμως. Οταν πρεπει να πουλήσουν ονειρευονται τα δισεκαττομύρια της Αλ Νιχατ κι ότνα πρεπει να αγοράσουν νομίζουν ότι θα ψωνίσουν απο τον Κωτσόβολο.''

Ρε λέτε???????

O Πάοκ; βρε ουστ με την πουτάνα τον Καρπετόπουλο...

edit: για τον αόματο το ράμπιτ...  :P
« Last Edit: June 18, 2009, 16:35:42 by corrupt »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
άσχετο corrupt αλλά για την κούλα λέει...

edit το bold διάβαζα corrupt... αλλά και πάλι νομίζω ότι το έγραψε ο άλλος όχι ο λουκουμάς...
« Last Edit: June 18, 2009, 16:39:42 by rabbitweed »

Photis

• Guest
και εμένα ο Αntunes της Ρομα που είναι και σε θέση για την οποία αρχίζω και αγχώνομαι, πάντως μου φαίνεται σε Κανακούδη θα καταλήξουμε

Αυτός είναι πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής.Μακάρι αν έρθει....

tilemachos

• Guest
λοιπον ο edinio ειναι για τα μπαζα. ειναι αμπαλος και δημιουργει προβληματα στα αποδυτηρια. αν ηταν παιχταρας ο σερβοελληνας θα τον υπολογιζε και δε θα του ειχανε βγαλει πωλητηριο. απλα τα πραγματα. να μην παρασυρεστε απο ονοματολογιες.

στο κατω κατω και καλος παικτης να ειναι καποιος, πρωτα απο ολα θα πρεπει να κολλαει με τη φιλοσοφια και το χαρακτηρα της ομαδας. παραδειγματα ομαδων με παικταραδες που δεν κανανε τιποτα, εκτος απο μια τρυπα στο νερο, υπαρχουνε παρα πολλα και ποιο να πρωτοθυμηθουμε?

παντως αν καποιος εδινε 800 χιλιαρικα και παικτη για μια κλασομπανιερα οπως ο edinio, θα μπορουσε να χαρακτηριστει προδοτης, ενεργεισας με δολο σε βαρος του λαου του ΠΑΟΚ (που ειναι και μετοχος στην ΠΑΕ) και υπερ της κουλας για πιθανο προσωπικο οφελος. γιατι τα 800 χιλιαρικα ειναι απο το υστερημα μου, σου και του κυριε ΠΑΟΚτση και δε θα γουσταρα να γινουν ανταλλαγματα υποπτων συναλλαγων και προμηθειων.

μεχρι εκει θα εφτανε το ευρος της εξηγησης μιας τετοιας κινησης. αυτα τα ολιγα...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
μπορει να ανανεωσει καποιος τη λιστα που ειχαμε?εχουμε πολλα νεα ονοματα, μη πανε χαμενα..
αιμαρ, αντουνες, μπαουτιστα λεγκιζαμον λαριβει ριος, αντραντε κανακουδης γκαρσια παπαδοπουλος κτλ κτλ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
ο βιτολο τι εγινε?        χαθικε?

BIANCONERO

• Guest

παντως αν καποιος εδινε 800 χιλιαρικα και παικτη για μια κλασομπανιερα οπως ο edinio, θα μπορουσε να χαρακτηριστει προδοτης, ενεργεισας με δολο σε βαρος του λαου του ΠΑΟΚ (που ειναι και μετοχος στην ΠΑΕ) και υπερ της κουλας για πιθανο προσωπικο οφελος. γιατι τα 800 χιλιαρικα ειναι απο το υστερημα μου, σου και του κυριε ΠΑΟΚτση και δε θα γουσταρα να γινουν ανταλλαγματα υποπτων συναλλαγων και προμηθειων[/color].

μεχρι εκει θα εφτανε το ευρος της εξηγησης μιας τετοιας κινησης. αυτα τα ολιγα...

ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ!!!! ΤΗ ΧΕΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

1000 ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ........1000 ΦΟΡΕΣ ΧΟΥΝΤΑ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ 3 ΟΠΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ!!!!

"ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!!! ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΤΙΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΤΙΑ!!!!"

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΚΟΛΙΚΟΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΩΘΩ ΤΟ IQ ΜΟΥ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ) ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.................ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!

(Συνεχιζω να αμφιβαλω οτι πολλοι εδω μεσα ειναι ΠΑΟΚτσηδες!! Ποσο δυσκολο ειναι για τον οποιονδηποτε να κανει ενα προφιλ και μετα απο ενα διαστημα "προσαρμογης" να πεταει τα καρφια του εκ του ασφαλους? Αν το μονο του μελημα στη ζωη του ειναι το κακο του Π.Α.Ο.Κ , το μονο ευκολο!)
« Last Edit: June 18, 2009, 23:38:43 by BIANCONERO »