Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119509 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ξεκολληστε ολοι ρε και πειτε στο παιδι οτι μπερδευτηκε..
απο το ηρακλειο ειναι..που θελετε να ξερει και τον παγκοσμιως γνωστο ζαγορα..
φιλε kainsta ο ζαγορας ειναι ενας μαλακας που κανει εκπομπη σε ραδιοφωνο της θεσσαλονικης και τρωει ψωμι απο ταγαρια ΠΑΟΚτσηδες...

+1926

Offline ved

• Αλλαγή
φιλε kainsta ο ζαγορας ειναι ενας μαλακας που κανει εκπομπη σε ραδιοφωνο της θεσσαλονικης και τρωει ψωμι απο ταγαρια ΠΑΟΚτσηδες...

kainsta αν παρεξηγηθηκες σου ζητω συγνωμη ,,το ειδα και μου βγηκε αυθορμητα γελιο. ;)

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **

kainsta αν παρεξηγηθηκες σου ζητω συγνωμη ,,το ειδα και μου βγηκε αυθορμητα γελιο. ;)

οχι να παρεξηγησω κιολας ρε παιδες!
οτι τον ξερω ουτε θελω να τον μαθω!!!
δεν τρεχει μια,καλο ειναι και μονο το οτι γραφτηκε,μπας και το διαβασουν μερικοι κολλημενοι!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

giannis80

• Guest
Σήμερα μια εφημερίδα έγραφε για Σεβαντόν δανεικό από Σεβίλλη.Οτι να ναι γράφουν.Η πιο εύκολη δουλειά του κόσμου. Αθλητικογράφος από μάιο μέχρι σεπτέμβριο.Γράφεις οτι σου καυλώσει χωρίς κανένα προσωπικό κόστος.

Offline savage republic

• Βασικός
Πραγματικά απορώ με όσους κάθονται και ακούνε, προσφέρουν δηλαδή ακροαματικότητα σε αυτούς τους απατεώνες. Αντί να τους δέρνουμε, ασχολούμαστε από πάνω και με τα παπατζηλίκια τους. Έλα... στον τόπο σου. :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

Offline Geo

• Αλλαγή
Άντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε!
Η συνταγή γνωστή. Σπέρνουν παπάδες και περιμένουν.....
Αν τσιμπήσουν πολλοί έχουν πετύχει τον σκοπό τους....., αν όχι αλλάζουν τον παπά.

Υ.Γ. Φάουλ των σπορ με τη είδηση του Σαββατιάτικου φύλλου περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για αμπρέου.

kostas4

• Guest
καλα αυτο με τον αμπρεου ηταν απιστευτο!σιγουρα το εβγαλαν σκουληκια για να δειξουν οτι ειχαμε κοινο στοχο αλλα τελικα ο παιχτης προτιμησε αυτους...σκουληκιστικη κλασσικη μεθοδος.

κατα τα αλλα υπαρχει και αυτο το gazzetta.gr που οτι ειδηση βγαινει και μπορει να τραβηξει hits ανεβαινει αμεσως!ακου εκει "κοιταει αιμαρ ο ΠΑΟΚ"!

εγω ξερω οτι οι χαμουτζηδες δεν μπορουν να κλεισουν παιχτη εδω και ενα μηνα και εμεις ηδη εχουμε ενισχυθει σημαντικα.ας μην πεφτουμε στην παγιδα τους. η μεγαλυτερη μεταγραφη μας φετος ειναι το προπονητικο κεντρο της ομαδας. περυσι 27 ιουνιου ειχαμε περιπου 10.000 διαρκειας. παμε να σπασουμε καθε ρεκορ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αδερφε στο θεμα του Αμπρεου εμεις το βγαλαμε κανενα σκουλικι... μια στην εξεδρα ο Κολκας και μια στα Σπορ του Βορρα.... εκει επαιξε...

Κατα τα αλλα συνεχιστε να ονειρευεστε παιχτες... το καλοκαιρι ανηκει σε ολους... :D

Ζηση θελω τον Ντε Αλεσαντρο ρε συ... μπορεις? :P

Offline babis36

• Αλλαγή
¸íá óåíÜñéï, ðïõ ìïéÜæåé åîùðñáãìáôéêü, áëëÜ êõêëïöüñçóå ôéò ôåëåõôáßåò þñåò óôçí Ðïñôïãáëßá, Ý÷åé ó÷Ýóç ìå ôïí ÐÁÏÊ. Óýìöùíá ëïéðüí ìå óåíÜñéá áðü ôçí ðáôñßäá ôïõ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò, ìåôÜ ôç óõíåñãáóßá ôïõ ÄéêåöÜëïõ ìå ôçí Ðüñôï, ïé åðéôåëåßò ôçò åëëçíéêÞò ïìÜäåò öáßñïíôáé íá Ý÷ïõí îåêéíÞóåé åðáöÝò êáé ìå ôçí Ìðåíößêá, Ý÷ïíôáò ùò ìåãÜëï óôü÷ï ôïí ÐÜìðëï ÁúìÜñ! Âåâáßùò, ðñüêåéôáé ãéá Ýíá ðïëý ìåãÜëï üíïìá ôïõ ðáãêüóìéïõ ðïäïóöáßñïõ êáé ç ðéèáíüôçôá íá áðïêôçèåß áðü ôïí ÐÁÏÊ ìðïñåß íá ìïéÜæåé ïõôïðéêÞ, áëëÜ ïé óõæçôÞóåéò öáßíåôáé üôé ãßíïíôáé ãéá äáíåéóìü ôïõ. Ùóôüóï, åÜí ðïôÝ ãßíåé ìéá ôÝôïéá ìåôáãñáöÞ êáé ï äéåèíÞò Áñãåíôéíüò åðéôåëéêüò öïñÝóåé ôá áóðñüìáõñá, èá… ãêñåìéóôåß ôï áåñïäñüìéï «ÌÁÊÅÄÏÍÉÁ» êáé èá… ðÝóïõí ôá ôóéìÝíôá ôçò Ôïýìðáò! Ïé óõóôÜóåéò ãéá ôïí ÁúìÜñ åßíáé ðåñéôôÝò âåâáßùò, áëëÜ áò èõìçèïýìå ôé Ý÷åé êÜíåé óôç ìåãÜëç êáñéÝñá ôïõ. ÃåííÞèçêå óôéò 3 Íïåìâñßïõ 1979, óôï Ñßï ÊïõÜñôï ôçò Êüñôíïìðá óôçí ÁñãåíôéíÞ, êáé îåêßíçóå ôçí êáñéÝñá ôïõ óôçí ïìÜäá íÝùí ôçò Ñßâåñ ÐëÝéô. Áðü ôï 1997 Ýùò ôï 2000 áãùíßóôçêå óôç ìåãÜëç ïìÜäá, ðñéí ðÜñåé ìåôáãñáöÞ Ýíáíôé 24 åê. åõñþ óôç ÂáëÝíèéá, üðïõ áãùíßóôçêå ãéá 6 ÷ñüíéá, Ý÷ïíôáò 162 óõììåôï÷Ýò êáé 27 ãêïë. Óôç óõíÝ÷åéá ðÝñáóå ãéá äýï ÷ñüíéá áðü ôç Óáñáãüóá êáé áðü ðÝñóé áãùíßæåôáé óôçí Ìðåíößêá, ìå ôçí ïðïßá óå 22 ìáôò åß÷å Ýíá ãêïë. ÖõóéêÜ åßíáé êáé 51 öïñÝò äéåèíÞò ìå ôçí ÁñãåíôéíÞ, óêïñÜñïíôáò 8 ãêïë. ¸÷åé êáôáêôÞóåé 4 ðñùôáèëÞìáôá ÁñãåíôéíÞò êáé 2 Éóðáíßáò, Ýíá Ëéìðåñôáäüñåò, Ýíá Êýðåëëï ÏÕÅÖÁ, Ýíá Óïýðåñ Êáð Åõñþðçò êé Ýíá Íïôßïõ ÁìåñéêÞò, êé Ýíá Ëéãê Êáð Ðïñôïãáëßáò.

(www.metrosport.gr)

Ìåôá ôçí óéãïõñç ìåôáãñáöÞ Áéìáñ óôïí ÐÁÏÊ (êáé ãéá íá ìçí ôá ìáèáéíåôå ïëá áðï ôçí éäéá áîéïðéóôç ðçãç) å÷ù íá óáò áíáêïéíùóù ïôé ï ÐÁÏÊ ðñïóåããéóå êé åìåíá. Ç áëçèåéá åéíáé ïôé ôï ôå÷íéêï åðéôåëåéï ìå êåñäéóå áðï ôçí ðñùôç óôéãìç ìéá êáé ìïõ ðåñéåãñáøå ìå êáèå ëåðôïìåñåéá ôá ó÷åäéá ôïõ óõëëïãïõ ãéá ôçí åðïìåíç óåæïí áëëá ðïëõ ìåãáëï ñïëï óôçí åðéêåéìåíç ìåôáãñáöç ìïõ ðáéæåé êáé ôï ãåãïíïò ïôé ï ÐÁÏÊ å÷åé åíáí ðñïåäñï ï ïðïéïò å÷åé ðáéîåé ðïäïóöáéñï áîéùóåùí ïðùò êáé åíá ðñïðïíçôç ìå äéåèíç åìðåéñéá êáé êáôáëáâáéíåé ðùò óêåöôåôáé åíáò ðáéêôçò ôçò êëáóåùò ìïõ !! Åóåéò âåâáéá ìå îåñåôå ùò babis36 áëëá ôéò åðïìåíåò ìåñåò èá áðïêáëõöèåé áðï ôéò åöçìåñéäåò ôï ðñáãìáôéêü ìïõ ïíïìá ôï ïðïéï êáé èá êáíåé ÐÁÔÁÃÏ.Ïé ðçãåò áðï ôéò ïðïéåò ìðïñåéôå íá åíçìåñùèåéôå ÁÎÉÏÐÉÓÔÁ ãéá ôçí éóôïñéêç ìåôáãñáöç ìïõ åéíáé ïé áêïëïõèåò:
www.metrosport.gr (åíçìåñùíåóôå áðü ïëïõò ôïõ äçìïóéïãñáöïõò ôïõ óõãêåêñéìåíïõ site ìéá êáé äåí ìðïñù íá îå÷ùñéóù êáíåíá) , www.contra.gr (óõíåñãáæïìáé ìïíï ìå ôïí ñåðïñôåñ åñåõíçôÞ Óáêç Ãêéíá), www.libero.fm/index.asp (ìéëáù ìïíï ìå Æáãïñá) ,  www.sportfm.gr (Ðáíïõôóïò ÄÁÃÊÙÔÏ!!).
Ãéá ôï âéïãñáöéêï ìïõ êáèùò êáé óå ðïéá èåóç èá ðáéæù ìðïñåéôå íá åíçìåñùèåéôå êáé áðï ôï site www.waitallday.com
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Σε κατάλαβα ρε, ο ξάδελφος του Φουτσίνι είσαι.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline cure

• Αλλαγή
Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται μεταγραφή κράχτη! Είναι ήδη 2 επίπεδα πάνω από πέρυσι στο υλικό.

Οι δημοσιοβλάχοι πάνε να δημιουργήσουν προσδοκίες για να χαλαστούμε στο τέλος. Ενώ θα έπρεπε να είμαστε σταυροπόδι και χαρούμενοι που ο Ζήσης έχει ανεβάσει την ομάδα σε χρόνο dt και με τέλειο προγραμματισμό.

Το μπαμ φέτος θα είναι το προπονητικό κέντρο. Και γαμώ τα μπαμ!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

euboia4

• Guest

να δούμε εμείς πόσες φορές θα το πούμε ... όχι παραθεση του αμέσως προηγούμενου πόστ...

πες τα βρε cure
ο ΠΑΟΚ δυναμωσε σε ολες τις γραμμες και αντι να ειμαστε αισοδοξοι,εχουμε τσιμπισει το δολωμα των δημοσιογραφων.
Εδω δεν ξεκινησε ακομη η προετοιμασια και ειναι κατα 95% ετοιμο το ροστερ μας και ακουω ακομα γκρινια.
« Last Edit: June 15, 2009, 18:08:04 by Capricorn »

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
Εγώ παντως αλάνια δεν θέλω Αιμαρ και Σεβαντον και δε συμαζευεται. Τρεις που παίζανε σούπερ λιγκ πέρσι θέλω (Βιτόλο για χαφ , Ριέρα για μπροστα , Λεοναρντο για μπαλαντέρ ) και ενα αριστερό μπακ...Αλλα και κανέναν να μην πάρει :

Ζ Α Γ Ο Ρ Α Κ Η Σ   Γ Ι Α    Ι Σ Ο Β Ι Ο Σ    Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ    ! ! ! ! !

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Κλείνει επιθετικό "βόμβα"
Το όνομά του διαφυλάσσεται σαν κόρη οφθαλμού. Οι πληροφορίες που διαρρέουν, αναφέρουν ότι η δημοσιοποίηση της συμφωνίας θα προκαλέσει αίσθηση στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό αλλά... μέχρι εκεί. Ο ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός διάσημου ποδοσφαιριστή, αλλά δεν είναι ο Πάμπλο Αϊμάρ. Μπορεί τις τελευταίες ώρες να κυκλοφόρησε το όνομα του χαρισματικού αργεντίνου επιτελικού μέσου, αλλά δεν είναι ο παίκτης που προσπαθεί να προσεγγίσει ο Ζήσης Βρύζας.

* ΠΑΟΚ index

Ενδεχομένως να κυκλοφόρησε έντονα το όνομα του 30χρονου ποδοσφαιριστή, λόγω δύο δεδομένων. Πρώτον: Επί αρκετές ημέρες υπάρχει η έντονη φημολογία περί συζητήσεων του ΠΑΟΚ με διάσημο ποδοσφαιριστή, ενώ ο Φερνάντο Σάντος αναζήτησε περιπτώσεις επιτελικών μέσων. Δεύτερον: Ο Αϊμάρ έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι το καλοκαίρι του 2011 με αποδοχές που συνολικά ξεπερνούν τα επτά εκατομμύρια ευρώ. Λόγω των διαδοχικών τραυματισμών του, έχασε ένα σημαντικό μέρος της αγωνιστικής περιόδου και ο πορτογαλικός σύλλογος φέρεται να δείχνει διατεθειμένος να τον παραχωρήσει δανεικό, αρκεί να μοιραστεί και το ετήσιο κόστος του. Μάλιστα κάποιοι προχώρησαν... παραπάνω, αφού υποστήριξαν ότι ο Φερνάντο Σάντος βρίσκεται στη Πορτογαλία και χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση, έχοντας πολύ καλές σχέσεις με τους επιτελείς της Μπενφίκα.

Επί της ουσίας όμως, από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ διαψεύδεται κατηγορηματικά κάθε πληροφορία σχετική με τον Πάμπλο Αϊμάρ, όχι όμως και η αντίστοιχη που τους θέλει να βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=40809

"Να ξεφύγουμε από τη μιζέρια"
........
Ποδοσφαιρο και μπασκετ απο το sport.gr

giannis80

• Guest
Διάβασα ένα άρθρο σε ένα σάιτ, εντελώς άσχετο εν τω μεταξύ με ΠΑΟΚ μεταγραφές κτλ,αφορούσε έναν παίκτη ξένο.Πως μου έχει κολλήσει απο κείνη την στιγμή οτι γι'αυτόν παλεύει ο Βρύζας.Μιλάμε οτι ταιριάζει απόλυτα η τωρινή του κατάσταση με αυτό που ίσως να μπορούμε να πάρουμε, μάλλον για δανεικό.30-32αρης επιθετικός, από μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης.Εντάξει,απλά μου κόλλησε,έτσι?Δεν δημιουργώ τίποτα προσδοκίες αφήνοντας υπονοούμενα οτι κάτι ξέρω.Δεν ξέρω τίποτα.Απλά,μου κόλλησε.

Offline savage republic

• Βασικός
Ωχ! Πάλι θα περάσουμε τη νύχτα ψάχνοντας. Ε ρε, δεν μας αφήνετε σε ησυχία ούτε μία βδομάδα.

giannis80

• Guest
Θες να σε στείλω σε pm το άρθρο να το δεις? Πάντως όνομα εγώ δεν λέω και μαλακίες,γιατί δεν θα λουστώ αυτά που κοροϊδεύουμε.

reset4

• Guest
στείλε το άρθρο και σε μένα για να μαθω ποιον ΔΕΝ θα πάρουμε.. :D
πλάκα κανω ..

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Διάβασα ένα άρθρο σε ένα σάιτ, εντελώς άσχετο εν τω μεταξύ με ΠΑΟΚ μεταγραφές κτλ,αφορούσε έναν παίκτη ξένο.Πως μου έχει κολλήσει απο κείνη την στιγμή οτι γι'αυτόν παλεύει ο Βρύζας.Μιλάμε οτι ταιριάζει απόλυτα η τωρινή του κατάσταση με αυτό που ίσως να μπορούμε να πάρουμε, μάλλον για δανεικό.30-32αρης επιθετικός, από μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης.Εντάξει,απλά μου κόλλησε,έτσι?Δεν δημιουργώ τίποτα προσδοκίες αφήνοντας υπονοούμενα οτι κάτι ξέρω.Δεν ξέρω τίποτα.Απλά,μου κόλλησε.

ρε φιλε στειλτο μου και σε μενα......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......