Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119801 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Ο αντραντε ειναι σκαρι σαν μαρκαντωνη και πολυ πιο κοντρολαρισμένος.Τέτοιο χρειαζόμαστε.Ο τσιρίλο ήταν παικταρας από όσο θυμάμαι αλλα επιρρεπής στα σκληρά μαρκαρισματα και ξερουμε όλοι τι σημαίνει αυτό.
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Exει να φάει κόκκινη ο τσιρίλο....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bane

• Αλλαγή
να πω κατι που με παραξενευει. λεμε οτι η παε δεν αφηνει να διοχετευτουν ονοματα στον τυπο και αλλα σχετικα. θυμηθηκα οτι τελη δεκεμβρη ειχε κυκλοφορησει η sportday και ειχε γραψει οτι ο ΠΑΟΚ πηρε πακετο για το καλοκαιρι τους αμπουμπακαρι φωτακη και κρεσιτς. απο τελη δεκεμβρη παρακαλω. που το μαθανε. ποιος το εβγαλε προς τα εξω? ποιος σε αυτην την φυλλαδα συγκεκριμενα? κα ιγιατι?
και το λεω καθαρα για απορια που το εχω και οχι με αλλο σκοπο. αρα λογικα δεν θα πρεπει να περιμενω τιποτε αλλο μεταγραφικα ή οτι γραψει η sportday για πιθανες μεταγραφες πρεπει να εχει και βαση τελικα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline blue_eyes

• Βασικός
ο τσιριλο παιζει βασικος στις ομαδες του οπου και αν ειναι ενω τα τελευταια 4 χρονια εχει φαει μονο 1 κοκκινη

σιγουρα ειναι δυναμικος παικτης αλλα ο Ιταλος μαφιοζος ξερει να προσεχει και να φυλαγεται..στα συν του η πολυ καλη κεφαλια που εχει

τα 2 τελευταια χρονια δεν τον εχω δει αλλα πιστευω ο ζησης αν εκτιμησει οτι ειναι κοντα στην κατασταση που ηταν στην ΑΕΚ θα τον φερει

μπανε οι ειδησεις δεν διαρρεουν απο την διοικηση αλλα κυριως απο μανατζερ, περιβαλλον του παικτη κτλ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ναι αλλά τώρα θα παίξει (αν λέμε..) σε μας ...... οπότε οι κόκκινες θα βγαίνουν πιό έυκολα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bane

• Αλλαγή
blue eyes  οκ .συμφων .αλλα τον ιδιο μανατζερ εχουν και οι 3 ? και επισης σε μια φυλλαδα? απο τον δεκεμβρη? ενταξει ειναι πολλα τα ερωτηματα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Ο Τσιρίλο ψηφίστηκε ο χειρότερος αμυντικός στο campionato τη χρονιά που πέρασε

οι 2 τελευταίες ομάδες που έπαιξε (Ισπανία και Ιταλία) πήγαν άπατες στη Β

δεν θέλω να πω κάτι για τον παίκτη γιατί έχω κάτι χρόνια να τον δω.

Όταν λές πάω για Ζοάο Πάουλο (με ότι συνεπάγεται) και καταλήγεις να πάρεις Τσιρίλο (άν πάρεις λέμε) δλδ στροφή μεγάλη στα χαρακτηριστικά του παίκτη που  ζητάς κάτι έχει αλλάξει...ΤΙ?

ας ελπίσουμε ότι ξέρουν οι αρμόδιοι.

Offline Suicidal

• Βασικός
Έτσι κουβέντα να γίνετε ντιούντς, οκ ?

Τσιρίλο, Σέντερ μπάκ, Σεζόν 2008 2009  Reggina Calcio,
62 γκόλ παθητικό, υποβιβασμός !  ;D ;D ;D ;D ;D
καμία κόκκινη, 14 κίτρινες όμως.
32 χρονών, καλό ή άσχημο για σέντερ μπάκ ?

υγ: σατανά ράμπιτ, στην στροφή λέμε....  :P
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline blue_eyes

• Βασικός
μπανε μπορει η φυλλαδα να εχει καλο ρεπορτερ τι να πω..σε τετοιες ερωτησεις εμεις δεν θα μαθουμε ποτε την αληθεια, λιγοι την ξερουν

για του χρονου εγω δεν τις φοβαμαι τις κοκκινες ακομα και με γκαρσια..εγινε τοσος ντορος φετος που και οι δικοι μας θα φυλαγονται παραπανω αλλα και τα κορακια (θελω να πιστευω) δεν θα την βγαζουν πλεον τοσο ευκολα

ραμπιτ και την χρονια που ηρθε στην ΑΕΚ οταν εφυγε απο Ιταλια τα χειροτερα λεγαν για αυτον, για αυτο και τον αφησαν να φυγει..και εγω εχω καιρο να τον δω οποτε δεν εχω ιδεα σε τι κατασταση ειναι

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Όταν λές πάω για Ζοάο Πάουλο (με ότι συνεπάγεται) και καταλήγεις να πάρεις Τσιρίλο (άν πάρεις λέμε) δλδ στροφή μεγάλη στα χαρακτηριστικά του παίκτη που  ζητάς κάτι έχει αλλάξει...ΤΙ?

O Ζοαο θα επαιρνε 550.000 Ε τον χρονο και τελευταια στιγμη η Πορτο αξιωνει λεφτα, γιατι βλεπει οτι υπαρχει ενδιαφερον και απο αλλου για τον παικτη.
Ο Μπρουνο θα παρει 400.000 Ε τον χρονο.

1. Ειναι οικονομικοτερος
2. Ειναι πιο ψηλος, οποτε δεν γινεται στροφη στα χαρακτηριστικα..αλλα παιρνεις ακριβως εναν με τα χαρακτηριστικα που ηθελες. Με το Αντραντε θα μεναμε χωρις ψηλο σεντερ μπακ.

Ο Ζοαο για μενα ειναι ενας δευτερος Κοντρερας.. σαφως και ειναι καλυτερος του Μπρουνο, αλλα η διοικηση κατι παραπανω θα ξερει. Μεχρι αυριο το βραδυ θα μαθουμε, αν αποκρυνεται ή οχι η περιπτωση Ζοαο

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Δεν ήταν μόνο μία φυλλάδα bane,ήταν 3-4..ακόμα χειρότερα δηλαδή.Το θυμάμαι χαρακτηριστικά.Την ίδια ή την επόμενη μέρα είχαμε ματς εκτός έδρας και αναρωτιόμουν τι πρωτοσέλλιδα ήταν αυτά..νομίζω στο βούλη παίζαμε
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline bane

• Αλλαγή
ναι νομιζω εχεις δικιο. μετα τον βουλη ητανε

Offline luc

• Αποστολή
  • **
ο ΠAOK εχει κλεισει γκεκα. θα ανακοινωθει σε λιγες μερες...
« Last Edit: June 04, 2009, 20:02:20 by Capricorn »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
να πω κατι που με παραξενευει. λεμε οτι η παε δεν αφηνει να διοχετευτουν ονοματα στον τυπο και αλλα σχετικα. θυμηθηκα οτι τελη δεκεμβρη ειχε κυκλοφορησει η sportday και ειχε γραψει οτι ο ΠΑΟΚ πηρε πακετο για το καλοκαιρι τους αμπουμπακαρι φωτακη και κρεσιτς. απο τελη δεκεμβρη παρακαλω. που το μαθανε. ποιος το εβγαλε προς τα εξω? ποιος σε αυτην την φυλλαδα συγκεκριμενα? κα ιγιατι?
και το λεω καθαρα για απορια που το εχω και οχι με αλλο σκοπο. αρα λογικα δεν θα πρεπει να περιμενω τιποτε αλλο μεταγραφικα ή οτι γραψει η sportday για πιθανες μεταγραφες πρεπει να εχει και βαση τελικα

και τον παπαζογλουαπο τοτε τον ξεραμε. οντως παρα πολυ περιεργο αυτο, δεν το ειχα σκεφτει ετσι.

O Ζοαο θα επαιρνε 550.000 Ε τον χρονο και τελευταια στιγμη η Πορτο αξιωνει λεφτα, γιατι βλεπει οτι υπαρχει ενδιαφερον και απο αλλου για τον παικτη.

Εγω παιρνω 20.000 το χρονο, με θελουν? Το ιδιο ταγαρι με τον μπρουνο ειμαι και στην ιδια ηλικια. Ειμαι και πιο ομορφοπαιδο. Οταν πας για το βημα παραπανω και φευγει ενας παιχτης (Μαρκαντωνης) τον αντικαθηστας με ισο ή καλυτερο. Αν τα φραγκα τελικα δε φτανουν για αμυντικο επιπεδου καλυτερα να παρυμε κανενα δανεικο, και την ξαναψαχνουμε χριστουγεννα.

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline hkp

• Αποστολή
  • **

Εγώ διάβασα 400.000 για 2 χρόνια.
« Last Edit: June 04, 2009, 19:07:25 by hkp »

blackterror4

• Guest
ο ΠΑΟΚ εχει κλεισει γκεκα. θα ανακοινωθει σε λιγες μερες...
τι????? :o :o :o :o :o :o :o :o
« Last Edit: June 04, 2009, 20:02:43 by Capricorn »

Photis

• Guest

Ρε μη λέτε ότι να'ναι....
« Last Edit: June 04, 2009, 20:02:59 by Capricorn »

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Ελπιζω να μην μαλακιζεστε......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline hkp

• Αποστολή
  • **

ΠΑΟΚ ?
« Last Edit: June 04, 2009, 20:03:30 by Capricorn »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
ο ΠΑΟΚ εχει κλεισει χαριστεα. θα ανακοινωθει σε λιγες μερες...
« Last Edit: June 04, 2009, 20:03:48 by Capricorn »
Στον κοσμο αλλος κανενας