Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119929 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Photis

• Guest
Παιδιά το είπα και πριν λίγες μέρες...Τι ΜΠΑΜ και ΜΠΟΥΜ.???Χαμηλά η μπάλα γιατί θα απογοητευτούμε...Πάμε ως εκεί που μπορεί να απλωθεί το πάπλωμα...

Offline Suicidal

• Βασικός
@tasoylis30

κάτσε να σκάσουν οι σμόλαρεκ και γκρατσιάν στο σκουλίκι και θα σε πω εγώ μετά.....
:D που θα κρυφτείς? λέμε τώρα....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Για να βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα γιατί ξεφεύγουμε...
1- Για μεταγραφές μιλάμε.
2- Υπήρξε καθυστέρηση για τον Κονσεϊσάο, οπαδικά σάιτ βγήκαν και είπαν ότι φεύγει, ο κόσμος γενικά ανησύχησε, ενδιαφέρθηκε.
3- Έγινε συζήτηση στο forum για τον τρόπο με τον οποίο η ΠΑΕ χειρίστηκε το θέμα.
4- Βγήκαν μέλη και έκριναν τον τρόπο με τον οποίο ο Κόλκας και ο κάθε Κόλκας κάνει ρεπορτάζ με πρόσφατα παραδείγματα τον Βερόν, τον Ίβιτς, κτλ.
5- Βγήκαν κάποια σενάρια με του BIANCONERO και του Αλαμάνα να λέει ότι οι δημοσιογράφοι μπορεί επίτηδες γράφουν μερικά πράγματα, ότι η ΠΑΕ μπορεί να το κάνει επίτηδες.
6- Έγινε σχολιασμός του σεναρίου.

Τώρα πού είναι το πρόβλημα δεν μπορώ να καταλάβω.

Κανένας άλλωστε δεν είπε ότι το σενάριό του είναι και το σωστό, ΓΝΩΜΕΣ εκφράζουμε.
Συζήτηση κάνουμε, δεν πρέπει κάποιος να έχει δίκιο καθώς δεν ξέρουμε την Αλήθεια.

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (αυτό δεν είναι προσωπικό σχόλιο προς κανέναν αλλά καλό είναι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας) να χαρακτηρίζουμε μίζερο το οποιοδήποτε σχόλιο επειδή (κατα)κρίνει πράξεις ή απραξίες της διοίκησης και πιθανά σενάρια υπεράσπισης ή κατηγορίας της.

Έχουμε κάθε δικαίωμα να λέμε τί μας αρέσει και τί όχι, είτε είναι ο Γούμενος στη διοίκηση είτε ο Ζαγοράκης είτε εγώ. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με κηδείες και γιορτές αλλά με το Αξίωμα ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο οπαδός του.

Η διοίκηση έχει πλάνο και όραμα, την στηρίζουμε στις αποφάσεις της και σχολιάζουμε τους χειρισμούς της γιατί ΚΑΘΕ χειρισμός της γράφει και το όνομά μας πάνω.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
μπιλ αυτοί μακάρι να σκάσουν, την επόμενη που θα σκάσουν θα σκάσουν και κάτι προσφυγές από κάλβο,γιάχιτς και εκεί να δεις γέλια!! γιατί αν ήσουν εσύ κόκε και σε χρωστάν 3 -4 κατοστάρικα και έχεις τον επόμενο χρόνο να πάρεις άλλα 8 κατοστάρικα και σε ανακοινώνουν παίκτες εκατομυρίων δεν θα έκανες προσφυγή??? Πάντως εμείς χρειαζόμασταν 3 γρήγορα χάφ και πήραμε τα δύο, χρειαζόμασταν ταχύτητα στα άκρα και πήραμε τον καλύτερο νεαρό έλληνα ποδοσφαιριστή!!! στην ομάδα υπάρχουν γκαρσία μούσλι κοντρέρας που είναι κορμός, ούτε μπαμ θέλουμε ούτε μπουμ!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

BIANCONERO

• Guest
Ως μιζερο Δικεφαλε δε χαρακτηρισα (και το ανεφερα) κατι συγκεκριμενο που ειπε καποιος!!
Μιζερο χαρακτηρισα το κλιμα που εχει αρχισει να δημιουργειται και που δεν εχει σχεση με το κλιμα του Γηπεδου..καποτε κατακριναμε τη γκρινια του Γηπεδου και λεγαμε μιζερους τους ραδιοφωνακηδες ενω εμεις ευτυχως (λεγαμε) κρατουσαμε γερα!
Αυτο ειναι που βλεπω να αλλαζει..βλεπω να εχουμε παρασυρθει κι εμεις σε μια αντιστοιχη νοοτροπια αυτο αναφερω και αυτο ειναι που δεν μου αρεσει....τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο και καμμια προσωπικη αιχμη για οποιονδηποτε συγκεκριμενα!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Επαναστάτης δεν γίνεσαι με μπλουζάκι ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ. Αν ζούσε ο συγχωρεμένος και έβλεπε πόσο τρέντι είναι, μπορεί να αυτοκτονούσε. Ούτε επαναστάτης γίνεσαι χτυπώντας πλήκτρα ενός pc και γράφοντας ιστορίες.
Ο αγώνας βρίσκεται εκεί έξω. Για ότι σας ενοχλεί, πάτε στα γραφεία της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του ΑΣ και χτυπήστε την γροθιά σας στο τραπέζι. Αλλιώς μην μιλάτε. Δεν προσφέρετε τίποτα με την γκρίνια.

Η αχαριστία είναι μεγάλη αμαρτία.

Όσο για μένα, τώρα τελευταία γράφω συνεχώς παπαριές. Απορώ πως με ανέχεστε ακόμα.

Οπότε, το βουλώνω για να μην τρελαίνομαι και να μην τρελαίνεστε και εσείς.

ΥΓ. Diego-4, βάλε φωτιά, κάψε καλά!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ούτε μπαμ θέλουμε ούτε μπουμ!!
κανα μπιπππππ να κάνουμε όμως!!!

ΤΕΣΠΑ δεν θέλω Μπαμ!
θέλω άλλα 2 τεμάχια σαν τον Σορλάν...ΕΤΣΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ...

CLUB LARISA

• Guest
μπιλ αυτοί μακάρι να σκάσουν, την επόμενη που θα σκάσουν θα σκάσουν και κάτι προσφυγές από κάλβο,γιάχιτς και εκεί να δεις γέλια!! γιατί αν ήσουν εσύ κόκε και σε χρωστάν 3 -4 κατοστάρικα και έχεις τον επόμενο χρόνο να πάρεις άλλα 8 κατοστάρικα και σε ανακοινώνουν παίκτες εκατομυρίων δεν θα έκανες προσφυγή??? Πάντως εμείς χρειαζόμασταν 3 γρήγορα χάφ και πήραμε τα δύο, χρειαζόμασταν ταχύτητα στα άκρα και πήραμε τον καλύτερο νεαρό έλληνα ποδοσφαιριστή!!! στην ομάδα υπάρχουν γκαρσία μούσλι κοντρέρας που είναι κορμός, ούτε μπαμ θέλουμε ούτε μπουμ!!

ΞΕΚΟΛΑΤΕ Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ ΜΕ ΤΑ ΛΙΚΙΑ.....ΗΡΘΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ, ΠΑΝΩ απο το αεκ κ ακόμα μιλάμε για τα λίκια.....Η Θεσσαλονίκη δεν είναι ούτε το κέντρο του συμπαντικού γίγνεσθαι, ούτε θα γίνει Καταλωνία.Δεν βλέπουμε απο κάτω μας, δεν μας αφήνουν τα αρχίδια μας, ξεκολάτε με τους απίθανους....

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
κάτι σχετικό με όσους έχουν υπογράψει μέχρι τώρα η συμφωνία λέει για 4 χρόνια.ειναι κλειστό τετραετές ή σπαστό 2+2 ας πούμε γιατί μου φαίνεται ότι είναι πολλά τα χρόνια ένα 3ετές πιστεύβ θα ήταν καλύτερα

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Επαναστάτης δεν γίνεσαι με μπλουζάκι ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ. Αν ζούσε ο συγχωρεμένος και έβλεπε πόσο τρέντι είναι, μπορεί να αυτοκτονούσε. Ούτε επαναστάτης γίνεσαι χτυπώντας πλήκτρα ενός pc και γράφοντας ιστορίες.
Κάνει κανείς επανάσταση;

Ο αγώνας βρίσκεται εκεί έξω. Για ότι σας ενοχλεί, πάτε στα γραφεία της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του ΑΣ και χτυπήστε την γροθιά σας στο τραπέζι. Αλλιώς μην μιλάτε. Δεν προσφέρετε τίποτα με την γκρίνια.
Φόρουμ είναι, ο καθένας λέει τη γνώμη του. Κανένας δεν επιβάλει καμιά γνώμη.  Κανένας όμως δε θα φιμώσει και κανέναν για "το καλό του ΠΑΟΚ". Συζήτηση κάνουμε για πράγματα που αφορούν την ομάδα μας...

Η αχαριστία είναι μεγάλη αμαρτία.
Αυτό είναι αλήθεια αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πού κολλάει. Ποιος είναι αχάριστος;  

Όσο για μένα, τώρα τελευταία γράφω συνεχώς παπαριές. Απορώ πως με ανέχεστε ακόμα.
Δεν ξέρω εάν γράφεις παπαριές αλλά αυτά που γράφεις τουλάχιστον εμένα με προβληματίζουν, με κάνουν και σκέφτομαι και τελικά με αναγκάζουν είτε να συμφωνήσω είτε να διαφωνήσω μαζί σου. Αυτός δεν είναι ο αρχικός λόγος για τον οποίο γράφεις άλλωστε; Για να μας προβληματίσεις με τη γνώμη σου και να μας κάνεις να συμφωνήσουμε/διαφωνήσουμε;

Η επιλογή αυτή με ξαφνιάζει, θα έλεγα ότι κακό κάνει σε όλη την κοινότητα καθώς αυτά που γράφεις είναι πηγή προβληματισμού. Ελπίζω να το έγραψες πάνω στα νεύρα σου να συνεχίσεις να μας τρελαίνεις και να αντέχεις να τρελαίνεσαι.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
κάτι σχετικό με όσους έχουν υπογράψει μέχρι τώρα η συμφωνία λέει για 4 χρόνια.ειναι κλειστό τετραετές ή σπαστό 2+2 ας πούμε γιατί μου φαίνεται ότι είναι πολλά τα χρόνια ένα 3ετές πιστεύβ θα ήταν καλύτερα

δεν υπαρχουν πλεον τα σπαστα συμβολαια. ολα ειναι κλειστα.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

Εγω προσωπικα χαιρομαι να σε διαβαζω, γιατι συνηθως εχουμε 100% ταυτιση αποψεων.

Μεγαλο λαθος!

ΥΓ. Diego-4, βάλε φωτιά, κάψε καλά!
:jimmykick:

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **

καταργήθηκαν?τι εννοεις δεν υπαρχούν?

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Δικέφαλε, νόμιζα ότι είμαι ανάμεσα σε φίλους και μπορούμε να καταλάβουμε το πνεύμα με το οποίο μιλάει ο καθένας μας.
Αντίθετα βλέπω ότι μέχρι και επιστολή "έστειλε" ο Απόστολος, για να με μαζέψουν. Σαν να με έχουν βάλει κάποιοι. Φταίω βέβαια και εγώ γιατί γράφω με έναν τρόπο που δείχνει ότι διοικώ εγώ τον ΠΑΟΚ. Να το ξεκαθαρίσω. Δεν συμβαίνει αυτό. Άλλοι διοικούν, απλά προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω τα όσα βλέπω.
Ζητούσε προχθες αλήθειες ο corrupt και ποιος είναι ο λόγος που δεν προχωράει του Μπάνε στην ΚΑΕ, έγραψα αυτά που ξέρω, κατευθείαν είμαι βαλτός και πολέμιος του Μπάνε. Ποιού; Αυτού που τον έχω σημαία και σταμάτησα να βλέπω μπάσκετ του ΠΑΟΚ όταν έφυγε.

Να ξεκαθαρίσω άλλη μια φορά λοιπόν.
Με λένε Γιώργο και δεν είμαι στέλεχος της διοίκησης, αλλά ένας από εσάς. Αποφεύγω να πηγαίνω στα γραφεία, επειδή γνωρίζω ότι πολλοί θα είναι αυτοί που θα με κατηγορήσουν για πράγματα που δεν κάνω και αντίθετα κράζω. Απλά, προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται και μοιράζομαι τις σκέψεις μου μαζί σας.
Χρησιμοποιώ πολλές φορές πρώτο ενικό, επειδή μιλάω για την ομάδα μου και βάζω την θέση μου στην θέση αυτών που διοικούν. Λάθος μου, αλλά το κάνω.
Τέλος!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

ειναι αντιθετα με τους κανονες της ΦΙΦΑ. Καταργηθηκαν..και οταν γινετε χρηση τους, μπορει οποιοσδηποτε παικτης να προσφυγει στην ΦΙΦΑ και να λυσει το συμβολαιο του. Τρανταχτο παραδειγμα στο ελληνικο ποδοσφαιρο, αν δεν με απαταει η μνημη μου ηταν ο Κυργιακος, οταν αναγκασε τον βαζελο να τον αφησει ελευθερο, παρολο που ειχε + καποια χρονια στο συμβολαιο του.

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **

ειναι αντιθετα με τους κανονες της ΦΙΦΑ. Καταργηθηκαν..και οταν γινετε χρηση τους, μπορει οποιοσδηποτε παικτης να προσφυγει στην ΦΙΦΑ και να λυσει το συμβολαιο του. Τρανταχτο παραδειγμα στο ελληνικο ποδοσφαιρο, αν δεν με απαταει η μνημη μου ηταν ο Κυργιακος, οταν αναγκασε τον βαζελο να τον αφησει ελευθερο, παρολο που ειχε + καποια χρονια στο συμβολαιο του.

Αυτό που λες με τον κυριάκο έχει κάπια χρόνια νομίζω κάθε χρόνο ακούμε για σπαστά 1+1 με οψιόν ανανέωσης.Η ουσία πάντως είναι να μην επαναπαεύεται ο παίκτης όταν έχει μεγάλη διάρκεια συμβολαίου.Παραδείγματα τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ πολλά...

CLUB LARISA

• Guest
Δεν το έχω ψάξει αν υπάρχουν ακόμα "σπαστά συμβόλαια". Με σιγουρια γράφω όμως οτι δεν υπάρχουν πλέον 1+1 συμβόλαια. Το χαμηλότερο είναι μονοετούς ή διετούς διάρκειας. Το 1+1 έχει πάνω απο 3 ετία που καταργήθηκε

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
1+1 δεν υπαρχουν πλεον στανταρ αυτο

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

Αυτό που λες με τον κυριάκο έχει κάπια χρόνια νομίζω κάθε χρόνο ακούμε για σπαστά 1+1 με οψιόν ανανέωσης.Η ουσία πάντως είναι να μην επαναπαεύεται ο παίκτης όταν έχει μεγάλη διάρκεια συμβολαίου.Παραδείγματα τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ πολλά...
Οι μονοι πλεον τροποι διασφαλισης των ΠΑΕ ειναι να οριζουν ρητρα σε περιπτωση που θελησουν να σπασουν το συμβολαιο. Τα 1+1 ειναι παρανομα και μπορουν να προσβληθουν ανα πασα στιγμη απο την πλευρα του παικτη. Υπαρχουν παικτες, που δεν κανουν χρηση αυτου του δικαιωματος και αλλοι που κανουν. Μια ΠΑΕ δεν εχει την πολυτελεια να ρισκαρει. Εχει να κανει με τα εργασιακα δικαιωματα των ποδοσφαιριστων, στα οποια η ΦΙΦΑ, η ΟΥΕΦΑ και η Ευρωπαικη Ενωση δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Η λεγόμενη "οψιόν ανανέωσης" έπειτα από διμερή συμφωνία δεν πρέπει να έχει καταργηθεί γιατί είναι απόλυτα λογική και δε θίγει με κάποιο τρόπο τα επαγγελματικά δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Πριν κάποια χρόνια πάντως είχε γίνει θέμα το ότι καταργήθηκαν οι λεγόμενες "μονομερείς" ανανεώσεις συμβολαίων τις οποίες ένας παίκτης, εφόσον υποστεί και καταγγείλει τέτοια περίπτωση, μπορεί να προσβάλλει και να μείνει ελεύθερος.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.