Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119490 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zan

• Guest

Στα - του οτι την τελευταια αγωνιστικι στο Χαριλαου δεχτηκε την 7η κιτρινη και ξεκιναει με 2 αγωνιστικες τιμωρια την επομενη χρονια!
Μετρανε οι κιτρινες τιν επομενη χρονια? Νομιζω πως μονο οι κοκκινες μετρανε. Εαν κανω λαθος καποιος να με διωρθωσει...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Πόσα θέλει ο Κόλκας να μας τρελάνει τελικά?

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=68

Σφίξαμε οικονομικά, χαμηλά η μπάλα

Η σεζόν τελείωσε και πλέον ετοιμάζεται η επόμενη. Ο Ζήσης Βρύζας και αυτομάτως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ήδη ανακοινώσει τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Οι δύο σημερινοί Κρέσιτς και Παπάζογλου, ο Αμπουμπακάρι και βέβαια, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.
Έρχεται ο Φωτάκης, τυπικό το θέμα, υπέγραψε και ο Σορλέν, περιμένουμε Βιεϊρίνια και Ζοάο Πάουλο και εφόσον μείνει ελεύθερος από την Σαντατέρ, τον Βιτόλο.
Ουσιαστικά, είναι προφανές πως σε σχέση με το προηγούμενο καλοκαίρι, έχουμε αποκτήσει δύο χαφ που παίζουν στον άξονα και περιμένουμε έναν ακόμη.
Αν θεωρήσουμε δεδομένη την αποχώρηση του Στέλιου Ηλιάδη, τα μαθηματικά μας οδηγούν σε έναν αγαπημένο, εξαιρετικό τεχνικά, αλλά με κενά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.
Τα μαθηματικά οδηγούν στην απομάκρυνση του Ρικάρντο Βερόν, παρότι ο ίδιος έχει συμβόλαιο και δύσκολα θα μείνει ελεύθερος.
Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πουλήσει τον Βερόν, ενώ άδειασε σήμερα και τον Μπακαγιόκο επειδή δεν πιστεύει πως στην επόμενη σεζόν θα κάνει ανάλογη με τη φετινή χρονιά.
Όλοι πρέπει να θυμόμαστε με αγάπη τον Μπάκα, που με την τρέλα του αλλά και τον ποδοσφαιρικό του εγωισμό, κατάφερε να προσφέρει πολλά στην ομάδα.
Υπάρχει το οξύμωρο μέσα μου. Τον θεωρώ πολυτιμότερο της σεζόν, αλλά πως δικαίως απομακρύνεται από την ΠΑΕ. Εκτιμώ πως όντως χρειάζεται ο ΠΑΟΚ κάτι πιο φρέσκο για περιφερειακό επιθετικό. Κάτι πιο ταχύ, κάτι με περισσότερες δυνάμεις και τρεξίματα.
Αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα, είναι το άνοιγμα στο οικονομικό. Υπάρχει η μεταγραφή Κουτσιανικούλη που πήγε λίγο πιο πάνω απ ότι περιμέναμε, η μεταγραφή Σορλέν που δώσαμε τελικά χρήματα στη Ρεν ενώ θέλαμε να την κάνουμε χωρίς χρήματα στην ομάδα, συμφωνήσαμε με Ζοάο Πάουλο με περισσότερα χρήματα απ ότι υπολογίζαμε, δεν ξεφορτωθήκαμε μεγάλα συμβόλαια και αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ένας έντονος προβληματισμός.
Ήδη, η μεταγραφή του Νούνο Ασίς φαίνεται να κολλάει στο οικονομικό, ενώ παγώνουν οι υπόλοιπες μέχρι να κινηθούν τα διαρκείας και μέχρι να κλείσουν κάποιες συμφωνίες.
Το άσχημο, είναι πως ο παραπάνω προβληματισμός υπήρχε στο μυαλό μου και τον είχα εκθέσει εδώ στο μπλογκ εδώ και καιρό.
Είναι πολύ κομβική η σεζόν για τον ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους του. Πλέον ο Βρύζας καλείται να βρει φθηνούς και καλούς, στο αριστερό άκρο της άμυνας και στη περιφέρεια της επίθεσης. Έχει δεν έχει 500 χιλιάδες για αυτές τις δύο θέσεις. Αν αναλογιστούμε πως υπάρχει η ανάγκη και για έναν επιτελικό μέσο, χρειαζόμαστε άμεσα ρευστό.
Το κείμενο το γράφω, για να καταλάβετε όλοι πως τα πράγματα είναι σφιχτά. Ακούω πολλές ακρότητες, τύπου Εστογιανόφ, τύπου Γκέκα, τύπου ότι κατεβάσει ο νους του καθενός.

Ας προσπαθήσουμε να είμαστε ρεαλιστές, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει μία αναίτια απογοήτευση που δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχουν χρήματα αυτή την στιγμή στα ταμεία της ΠΑΕ και απαιτείται άμεσα ρευστό για να δωθούν προκαταβολές για κάποιες συμφωνίες.
Ακόμα και η συμφωνία με την Ρεν για τον Σορλέν, δεν έχει υπογραφεί (από όσο ξέρω), επειδή πρέπει να δώσουμε το καπάρο.

Αυτός είναι και ο λόγος που βγήκε ανακοίνωση χθες από την ΠΑΕ και έγραφε πως:
"- Αν κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε άλλη θύρα, θα μπορεί να το κάνει από τις 7.Ιουλ.2009. Επισημαίνεται, ότι είναι δυνατή η ακύρωση εισιτηρίου διαρκείας που ανανεώθηκε κατά την πρώτη περίοδο, προκειμένου να γίνει αλλαγή θύρας κατά τη δεύτερη περίοδο, με την προϋπόθεση ότι δεν απαιτείται επιστροφή χρημάτων."

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=146DJRD0Q

Πολλοί είχαν πει πως θα περιμένουν να δουν αν περισσέψει θέση μετά την διάθεση στους παλιούς κατόχους, για να δουν αν μπορούν να βρουν θέση σε άλλη θύρα.
Η ΠΑΕ το γνωρίζει και για αυτό τον λόγο, έβγαλε αυτή την διευκρίνηση στην χθεσινή ανακοίνωση. Ουσιαστικά μας λέει, "ελάτε να πληρώσετε για την θέση που ήδη είχατε και αν περισσέψουν θέσεις εκεί που θέλετε, τότε σας ακυρώνουμε το διαρκείας και σας δίνουμε αυτό που έμεινε αδιάθετο και θέλετε. Χρειαζόμαστε όμως απαραιτήτως ρευστό."
gdaou
"γάβροι=κότες"

makptol

• Guest
στο τελος των μεταγραφων θα δουμε ποσο θα πεσει μεσα ο κολκας αν και πιστευω
οτι θα πεσει πολυ εξω....

Offline toy

• Αλλαγή
Ο κόλκας ουσιαστικά βαδίζει στο δρόμο του δημοσιογράφου, έχοντας αποτάξει πλήρως τον μανδύα του οπάδου (αυτόν δηλ. που τον έκανε αποδεκτό και γνωστό) , βαδίζοντας στα χνάρια του δημοσιογράφου έχει κάνει και βουτιά στο αμέσως επόμενο στάδιο αυτό δηλαδή του μάνατζερ παίζοντας το παιχνιδάκι τους με πρώτο και καλύτερο τις απόψεις του για τον βερόν και όποιον άλλον δεν μας κάθεται...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εεε επειδή είμαι στον 2ο καφέ...
να υποθέσω ότι κάποιος μετακίνησε το Post μου ή ότι το πόσταρα αλλού για αλλού και ο καφές έιναι ληγμένος?
κάποιος?

(το πρώτο δε με πειράζει! το δεύτερο όμως αν ισχύει θέλω να ψάξω...καταλαβαίνετε)

ok είναι ο καφές σου  :D, μετακινήθικε διότι έχει άμεση σχέση με τις μεταγραφές  ;)
(όχι πως είσουνα σε εντελός λάθος τόπικ πρίν, αλλά νομίζω γενικά χωράει ποιό καλά εδώ.)
« Last Edit: June 02, 2009, 10:27:46 by BillYpoglwssioS »

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Εμένα με ανησυχεί όμως το θέμα οτι θα είμαστε πάνω απο το μπάτζετ φέτος.

Και ποια τα μεγάλα συμβόλαια που λέει ο Κόλκας που ήτανε να φύγουν? Κονσεισάο?

BIANCONERO

• Guest
@ TOY, οσο εχει να κανει για τον Κολκα σε συνδιασμο με τις μεταγραφες παντα για να ειμαστε ιν-τοπικ, ειπε κατι ο Αλαμανα χθες σε ενα ποστ τοιυ για τις κινησεις της ΠΑΕ σε συνεργασια με συγκεκριμενα ΜΜΕ και τους φιλαθλους, ηθελημενα η αθελα οι τελευταιοι!
Δεν ξερω αν το διαβασες....ειναι κατι που ειχα πανω κατω στο μυαλο μου αρκετο καιρο, ειδικα οταν ακουγα/διαβαζα μερικες αποψεις Κολκα που σε πρωτη φαση μου εκαναν εντυπωση αλλα μετα απο καιρο τις επανεφερα στο μυαλο μου οταν συνεβαινε κατι!

Για ριξτο μια ματια η φερτο στο μυαλο σου αυτο που γραψε ο αδερφος....

Μπορει καποιος να ειναι δημοσιογραφος, ταυτοχρονα και οπαδος και να βοηθαει την ομαδα του με διαφορετικο τροπο απο αυτον παραδειγμα με τον οποιο εβγαινε στα ραδια ο (οχι δημοσιογραφος βεβαια) συγχωρεμενος ο Θοδωρας..

Αν ακομα δεν καταλαβες τι θελω να πω..δε σημαινει οτι ο Κολκας παιζει παιχνιδια μανατζαραιων..μπορει να παιζει και το παιχνιδι του Βρυζα!  ;)

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Βασικά (χωρίς ίχνος εξυπνάδας) νομίζω ότι η παύση του Σέρτζιο βόλευε λίγο την ΠΑΕ
τώρα πρέπει να αναθεωρήσει λίγο τον προγραμματισμό!

όπως και να έχει το κείμενο του Κόλκα μου τη σπάει λίγο...έως πάρα πολύ!

το ταβάνι του ΠΑΟΚ λοιπόν μεταγραφικά είναι φέτος:
Αμπουμπακαρί, Φωτάκης, Κρέσιτς, Κουτσα,(;;) Βιτόλο και ίσως ένας ακόμα...
"και να είμαστε και ευχαριστημένοι". Αυτό με χαλάει!
Ακόμα και έτσι να είναι ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ με χαλάει που δε δίνει λίγο credit στον κόσμο που ματώνει ρε πστ...
δλδ οκ ρε παιδιά ΤΑ ΣΚΑΜΕ γιατί γουστάρουμε αλλά μη μας πικάρεις και έτσι!!!

δε με νοιάζει ΟΠΟΙΕΣ και να είναι οι μεταγραφές...το στυλ μου τη σπάει

και αναφορικά με το θέμα Βερόν...το έχει ξεφτιλίσει! Οκ ο Ιβιτς είναι πιο απαραίτητος από τον Βερόν τέλος! είναι κουραστικό..(το έκανε και για το Γκαρσία...λες και κάθε του κείμενο είναι σφυγμομέτρηση)

Εκτός αν είναι κάτι συντονισμένο και σου λέει...Ο Βερόν είναι "υπό παραχώρηση" γιατί για αυτόν ΚΑΠΟΙΟΣ θα πληρώσει (για τον Ιβιτς δεν πληρώνει κανείς, όχι λόγω αξίας αλλά είναι μεγαλυτερος ηλικιακά) οπότε ας πετάξουμε κάτι και όποιος τσιμπήσει...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ο @BIANCONERO έπιασε το νόημα όσων έγραψα.

Ας πούμε για τον Σέρτζιο μιας και η υπόθεση του τελείωσε.

Πολλοί κατηγορούσαν τον Σάντος για έλλειψη πειθαρχείας στον Κονσεϊσάο. Δηλαδή ότι δεν μπορούσε να του επιβληθεί.
Τι μπορεί να έκανε η διοίκηση, κατά την γνώμη μου...
Η διοίκηση ξεκαθάρισε το τοπίο. Έβαλε τον φιλικό της τύπο, να βγάλει βρώμα ότι υπάρχει περίπτωση να μην κρατήσει τον Σέρτζιο, επειδή "ήθελε να είναι βασικός", "δεν ήθελε να βγαίνει αλλαγή" κλπ
Αυτά έφτασαν όπως είναι φυσικό στα αυτιά του Σέρτζιο. Πήγε στην συνάντηση της Κυριακής και δέχτηκε μόνος του αυτά που δεν του είπε η διοίκηση, αλλά ήθελε να του τα πει. Ο Ζαγοράκης μόλις τον άκουσε, είπε "έλα να υπογράψουμε" και τέλειωσε το θέμα. Έτσι απλά, ώστε να μην υπάρχουν εντάσεις της στιγμής και κακό κλίμα ανάμεσα τους.
Πως να το πω αλλιώς. Σαν ώριμο φρούτο πήγε και δέχτηκε ο Σέρτζιο όσα ηθελε να του πει (αλλά δεν του είπε η διοίκηση).

O κόλκας άρχισε να γράφει τα περί Βερόν και Γκαρσία μετά από ένα φιλικό που κάναμε στην τούμπα με την δεύτερη ομάδα.
Εκείνο το φιλικό το είδε μαζί με τον Θόδωρο από τον 3ο όροφο και μιλήσανε για αρκετή ώρα μαζί.
Κατά τη γνώμη μου, αυτά που γράφει ο Κόλκας είναι πράγματα που του τα είπε ο Ζαγορακης. Δεν ξέρω βέβαια τον σκοπό του, δηλαδή αν πράγματι ισχύουν αυτά που του είπε.

Το θέμα είναι ότι ο Θόδωρος είναι γάτα και μας χρησιμοποιεί (όλους μας) για να ρίξει τις απαιτήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών ή να ανεβάσει σε αξία κάποιους άλλους, ώστε να υπάρξουν μεγάλα ανταλλάγματα.
« Last Edit: June 02, 2009, 17:46:58 by ÄéêÝöáëïò »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Πολλοί κατηγορούσαν τον Σάντος για έλλειψη πειθαρχείας στον Κονσεϊσάο. Δηλαδή ότι δεν μπορούσε να του επιβληθεί.
Η διοίκηση ξεκαθάρισε το τοπίο. Έβαλε τον φιλικό της τύπο, να βγάλει βρώμα ότι υπάρχει περίπτωση να μην κρατήσει τον Σέρτζιο, επειδή "ήθελε να είναι βασικός", "δεν ήθελε να βγαίνει αλλαγή" κλπ
Αυτά έφτασαν όπως είναι φυσικό στα αυτιά του Σέρτζιο. Πήγε στην συνάντηση της Κυριακής και δέχτηκε μόνος του αυτά που δεν του είπε η διοίκηση, αλλά ήθελε να του τα πει. Ο Ζαγοράκης μόλις τον άκουσε, είπε "έλα να υπογράψουμε" και τέλειωσε το θέμα. Έτσι απλά, ώστε να μην υπάρχουν εντάσεις της στιγμής και κακό κλίμα ανάμεσα τους.
Πως να το πω αλλιώς. Σαν ώριμο φρούτο πήγε και δέχτηκε ο Σέρτζιο όσα ηθελε να του πει (αλλά δεν του είπε η διοίκηση).

Δηλαδή η λύση στο πρόβλημα αντί να είναι να πιάσουν τον προπονητή και να τον πούνε κοίτα μάγκα πρέπει να επιβληθείς στον Σέρτζιο γιατί παρατράβηξε η ειδική μεταχείριση, βγάλαμε το πρόβλημα έξω, το κάναμε θέμα, και ελπίσαμε ότι ο Σέρτζιος θα έρθει να μας πει αυτά που θέλαμε να ακούσουμε;

Συγγνώμη αλλά αυτό είναι λίγο... πώς να το πώ...

Σύμφωνα με αυτά που λες, το πρόβλημα δεν ήταν ότι ο Σέρτζιος δεν ήθελε να κάτσει στον πάγκο, το πρόβλημα ήταν ότι ο Σάντος δεν μπορούσε να του επιβληθεί. Λύση σε αυτό το πρόβλημα δώσαμε;
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
touche ο Δικέφαλος...
όντως ακούγεται κάπως!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Δλδ με αυτην την λογικη η διοικηση παίζει παιχνίδι στις πλάτες του Βερον αυτην την στιγμη, καθοτι ο Κόλκας τον έχει στην μπούκα στα τελευταία άρθρα του. ?

Offline toy

• Αλλαγή
@ ΒΙΑΝCO δεν διάβασα αυτά που περιγράφεις και το συμπέρασμα μου για τον κόλκα δεν το έβγαλα μόνο από τον βερόν το έβγαλα κυρίως από τον σαλπιγγίδη, τώρα αν σε όλα όσα περιγράφεις παίζει να ναι και εκεί γραμμή της διοίκησης ή του βρύζα τότε πάω πάσο.
Για τον βερόν του β γύρου έχω γράψει τα χειρότερα παρεπιμτόντος
Επειδή ειλικρινά στην υπόληψη μου οι δημοσιογράφοι είναι σε χειρότερη θέση ακόμη και από τους μπάτσους δεν πιστεύω κανέναν τους.
Με αυτά που περγράφει ο αλαμάνα δεν έχω λόγο να διαφωνίσω και μάλιστα με χαροποιούν κιόλας .
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αυτό που με εκνευρίζει είναι η ασυνέχεια για το προφίλ της ομάδας (ακόμα και μέσα απο τα κείμενα του στρατευμένου Κόλκα)

δεν μπορεί να έχει κάνει μια μεταγραφή που πείραξε το ΠΟΚ μπήκες στο μάτι, έγραψες τις πίπες σου και τώρα ρε Κόλκα λες "χαλαρά...φτάσαμε ταβάνι..." παίρνοντα Αμπουμπακαρί, Φωτάκη, Κρέσιτς (No disrespect)

δλδ μη λέτε τίποτα ρε πστ μου! εμας δε μας νοιάζει το ποιος θα έρθει στα @@ μου και αν δεν έρθει κανείς

μη κάνετε παιχνίδι στις πλάτες του ΠΑΟΚ και των παικτών του...εμείς γουστάρουμε και τους ίδιους...στα @@ μασ δλδ μην απαξιώνουμε πράγματα!

χαλαστηκα πολύ...(αν ισχύουν και όσα λέει ο Αλαμάνα...ΑΚΟΜΑ πιο πολύ)

Offline savage republic

• Βασικός
Πολύ άσχημα παιχνίδια στο όνομα του ΠΑΟΚ και των παικτών του. Και ας σταματήσει πια αυτή ηκαραμέλα με το όνομα του Ζαγοράκη. Όλοι ξέρουμε ποιος κρύβεται από πίσω απ' τις φήμες... Είναι οι ίδιοι κύκλοι που μιλούσανε για μπαμ πριν από λίγες μέρες...

ΥΓ: Κάποιοι δεν σέβονται καθόλου το φόρουμ και τα μέλη τους με τη στάση τους. Να δω αν οι μοντς έχουν τα κότσια να επιβάλλουν τις προβλεπόμενες ποινές σε όλα τα μέλη του φόρουμ και όχι επιλεκτικά.
« Last Edit: June 02, 2009, 14:36:59 by egoist »

BIANCONERO

• Guest
O Alamana ειπε κατι για να βαλουμε καποιοι το μυαλο μας να δουλευει και να μην τα τρωμε ολα αμασητα! Επισης ειπε οτι ουτε εμεις οι ιδιοι ξερουμε πολλα πραγματα και μπορει να μπαινουμε στο τριπακι εσφαλμενων ρεπορταζ, αφηνοντας να εννοηθει οτι κι αυτα που λεει ο ιδιος μπορει να ειναι λαθος, αλλα παρολα αυτα εμεις συμπεριφερομαστε σαν να τους εχουμε ολους καλωδιωμενους και να τα μαθαινουμε απο πρωτο χερι..

Πως απο αυτο το σημειο φτασαμε χωρις επαρκεις πληροφοριες στο να ολοκληρωνουμε σεναρια στο μυαλο μας και να τα δουμε ΠΑΛΙ ολα μιζερα και μαυρα δεν το καταλαβαινω..

Πως γινεται να εχουμε ξεσκεπασει το παιχνιδι των ΜΜΕ εις βαρος του Π.Α.Ο.Κ , το παιχνιδι του Π.Α.Ο.Κ σε βαρος παιχτων, το παιχνιδι παιχτων σε βαρος του κοσμου, το παιχνιδι δημοσιογραφων και μανατζαρεων σε βαρος της ομαδας....εμενα μου ειναι μυστηριο.

Πως γινεται να παιρνουμε μια αβεβαιη πληροφορια απο δω, κατι που εγραψε καποιος αλλος απο κει και να τα ενωνουμε και να φτιαχνουμε σεναρια που δεν επιδεχονται αμφισβητησης..................

Δυστυχως ο ΠΑΟΚτσης δεν εχει ξεκολλησει ακομα απο τη συνομωσιολογια που τον κατετρεχε τοσα χρονια!
Επισης αν καποιοι τα ξερετε 100% γιατι δεν τα λετε και σε μας τους ερμους που ζουμε στο σκοταδι? Με στοιχεια να ομως γιατι αλλιως δεν εχει νοημα..

Τελος οσο και αν προσπαθησα , αν διαβασα τις τελευταιες σελιδες, δεν καταλαβα ποιοι ειναι αυτοι που δεν σεβονται το Φορουμ και τα μελη του (το τελευταιο προς τον egoist)..Προσωπικα επειδη λοιπον θα μπορουσε να αφορα κι εμενα τον ιδιο οσο θα μπορουσε να αφορα καποιον αλλον, ισως μαλιστα και περισσοτερο αν συνυπολογισω τα γραφομενα, δεν εχω κανενα προβλημα να γινει στα ισια "καταγγελια" στο ονομα μου (δε θα το θεωρουσα ρουφιανια αλλα προσπαθεια να διορθωθουν τα κακως κειμενα εδω μεσα ξεκινωντας απο μενα)  και να μην αιωρειται ανωνυμα για αλλους που μπορει να μην φταιν σε τιποτα! Δεν βλεπω τι κερδιζουμε με το να "ψαχνομαστε" μεταξυ μας!

Με λυπη μου παντως εχω να πω και αυτο δεν ειναι προσωπικη μομφη ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΝ (προφανως εχω κι εγω την ιδια ευθυνη οση και οι υπολοιποι) οτι αρχιζει το Ιντερνετ να ξεπερναει τα ραδια..Παμε την Κυριακη στο Γηπεδο και γουσταρουμε με την κατασταση που επικρατει , και ολη την υπολοιπη βδομαδα μας κλεινεται η Ψυχη.
Ο Π.Α.Ο.Κ εγινε Γιορτη αλλα ισως αρκετοι να προτιμουσαν τις Κηδειες! Οπως και να το κανεις εχουν περισσοτερο συναισθημα οι τελευταιες και ισως καλυπτουν με καλυτερο τροπο τα κενα που εχει ο καθενας και προσπαθει να κλεισει μεσω του Π.Α.Ο.Κ.
Αν εσας σας αρεσει αυτη η κατασταση, με γεια σας με χαρα σας, εμενα παντως καθολου!

Σορρυ απο τους Μοντς που ειμαι εντελως οφ!!..αν οδηγω αλλου το - ηδη εκτροχιασμενο παντως - τοπικ παρακαλω να σβηστει οτι εγραψα!

Offline ved

• Αλλαγή
δηλαδη ο κολκας εχει θαψει τον βερον τοσο καιρο λεγοντας τον αργο και χοντρο επειδη του το ειπε ο ζαγορ?

επειδη του ειπε ο ζησης? για να τον πουλησει τσαμπα ε? για να ριξει την αξια του και να χασει λεφτα η παε?  :smack:

Offline dave

• Αλλαγή
O Alamana ειπε κατι για να βαλουμε καποιοι το μυαλο μας να δουλευει και να μην τα τρωμε ολα αμασητα! Επισης ειπε οτι ουτε εμεις οι ιδιοι ξερουμε πολλα πραγματα και μπορει να μπαινουμε στο τριπακι εσφαλμενων ρεπορταζ, αφηνοντας να εννοηθει οτι κι αυτα που λεει ο ιδιος μπορει να ειναι λαθος, αλλα παρολα αυτα εμεις συμπεριφερομαστε σαν να τους εχουμε ολους καλωδιωμενους και να τα μαθαινουμε απο πρωτο χερι..

Πως απο αυτο το σημειο φτασαμε χωρις επαρκεις πληροφοριες στο να ολοκληρωνουμε σεναρια στο μυαλο μας και να τα δουμε ΠΑΛΙ ολα μιζερα και μαυρα δεν το καταλαβαινω..

Πως γινεται να εχουμε ξεσκεπασει το παιχνιδι των ΜΜΕ εις βαρος του Π.Α.Ο.Κ , το παιχνιδι του Π.Α.Ο.Κ σε βαρος παιχτων, το παιχνιδι παιχτων σε βαρος του κοσμου, το παιχνιδι δημοσιογραφων και μανατζαρεων σε βαρος της ομαδας....εμενα μου ειναι μυστηριο.

Πως γινεται να παιρνουμε μια αβεβαιη πληροφορια απο δω, κατι που εγραψε καποιος αλλος απο κει και να τα ενωνουμε και να φτιαχνουμε σεναρια που δεν επιδεχονται αμφισβητησης..................

Δυστυχως ο ΠΑΟΚτσης δεν εχει ξεκολλησει ακομα απο τη συνομωσιολογια που τον κατετρεχε τοσα χρονια!
Επισης αν καποιοι τα ξερετε 100% γιατι δεν τα λετε και σε μας τους ερμους που ζουμε στο σκοταδι? Με στοιχεια να ομως γιατι αλλιως δεν εχει νοημα..

ν'αγιασει το στομα σου BIANCONERO...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
κανείς δεν ξέρει, τις ππληροφορίες τις διοχετεύουν παράγοντες τύπου κόντη , που χωρίς φράγκο στην τσέπη, με καμιά 5-6 μύρια χρεή, απλήρωτη την ομάδα για 5 μήνες , τάζει παίκτες του ενός και του ενάμισυ εκατομυρίου την στιγμή που δεν μπορεί να κλείσει ούτε τον μενδρινό. Εμείς δεν χρειαζόμαστε τακτικές κόντη ,που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, μας αρκεί ότι πλην των γνωστών ονομάτων θα αποκτηθούν και κάποιοι άλλοι σε θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ