Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119289 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Callahan

• Guest
Μεγάλο κωλόπαιδο, αλλά και μεγάλη παικτάρα. Πάντως να μην ξεχνάμε οτι πέραν από το κόκκινο παρελθόν του, ο σκατίγιο είναι και ειδικός στο να κάνει τα αποδητήρια μπουρδέλο! Αλλά η αξία του είναι δεδομένη (ταχύτητα, ένας εναντιον ενός, ένας εναν΄ντιον δύο!!, σκοράρσμα, τα πάντα όλα που λέει και ο ¨πνευματκός¨ του!) Και αυτό είναι δίλημμα από μόνο του. Αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν συγκεκριμένο, λύσεις υπάρχουν πολλές και ο Ζήσης το έχει αποδείξει έμπρακτα.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Παπαζογλου Κρεσιτς ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Callahan

• Guest
01.06.2009 Συμφωνία με Dario Kresic και Θανάση Παπάζογλου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Κροάτη τερματοφύλακα Dario Kresic και τον διεθνή Έλληνα επιθετικό Θανάση Παπάζογλου για συνεργασία 4 ετών.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=146DUC1UM

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μερικα στοιχεια που βρηκα:
Θανάσης Συμεών Παπάζογλου
Ημ. Γέννησης: 30/03/1988
Αρ. Φανέλας: 19
Ύψος: 1.95
Βάρος: 92
Θέση: Επιθετικός
Χώρα: Ελλάδα
πηγη: http://arisfc.gr/index.cfm?pid=100&id=13961 χεχεχεχε

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline alexisv

• Αλλαγή
Το 19 δεν πείρε ο κουτσια;
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
στο κιτρινιάρικο λίνκ του χόμο αναφέρει το # που είχε στο λίκι. Σε μας το καπάρωσε άλλος
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
κανενα νεο απο τις μεταγραφικές κινησεις της γειτονιας εχουμε?

... ας ελπισουμε να ειναι επιτυχής και να βρουν καλα παιχτακια  ;D ;D ;D  8)

Offline bane

• Αλλαγή
να σας πω και εγω για μια μεταγραφη δεξιου μπακ που ετοιμαζει ο μαλεζας!!!! πιτσιρικα 21 χρονων που ειναι στην εθνικη ενοπλων για backup του σναουτσερ . ιδια κοψια ιδιο στυλ με τον πολωνο .μενουν και στο ιδιο δωματιο ...
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Μια διευκρίνηση που έπρεπε να κάνω εδώ και καιρό, για να μην τρελαίνεστε τζάμπα.
Πολλοί είναι οι παίκτες που έρχονται και πολλοί αυτοί που φεύγουν.
Για να μάθετε ποιοί είναι αυτοί, πρέπει να κάνετε υπομονή.
Παίζονται πολλά παιχνίδια σε συνεργασία ΠΑΕ και συγκεκριμένων ΜΜΕ.
Πολλές φορές συμμετέχουν και φίλαθλοι άθελα τους ή ηθελημένα. Ένας από αυτούς είμαι εγώ και είστε και εσείς.

Ας δώσω ένα παράδειγμα...
Είναι κάποιοι που έχουν συμβόλαια που τους δεσμεύουν. Για να αποκτηθούν (ή και να διατηρηθούν), μπορεί να ακουστούν πολλά για αυτούς με σκοπό να πέσει η αξία τους. Το θέμα είναι πως ότι μέθοδος και να χρησιμοποιηθεί, γίνεται με σκοπό να πετύχει τελικά η ΠΑΕ τον σκοπό της.

Αυτά για να μην παρεξηγηθούμε αργότερα και ακουστούν για πολλούς κακές εκφράσεις.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Suicidal

• Βασικός
'Αμα σε πώ τώρα ότι δεν κατάλαβα τίποτα....
τελικά ποιό είναι το ΜΠΑΜ ;  :D :D :D :D :D :D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

kostas4

• Guest
δημιουργουμε μια νεα γενια παιχτων στην ομαδα κατι που ηταν αναγκαιο.η διοικηση ξερει πολυ καλα τι κανει.

καλο ειναι να εχουμε χαμηλα την μπαλλα και να κανουμε λιγη υπομονη ακομα.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Θα ήθελα να πώ (μα ποιος είμαι να πω στον ποδοσφαιριστή Ζαγοράκη?) - θα ήθελα να δω απο την διοικηση να φέρει παίκτες πρώτης γραμμής.
3ο Μπακαπ για κάθε θέση θέλω να έχω τα δικά μου παιδιά. Τα παιδια που είναι στην τεχνική ηγεσία έχουνε δείξει την θέληση να ποντάρουνε στις ακαδημίες μας. Αλλωστε ήτανε πρώτα πρωτα στην ατζέντα τους θέματα ακαδημιών σκαουτερ και προπονητές.

Μαλεζας Σαλπιγιδι Αθανασιαδης Γεωργιου και ενα κάρο ακόμα εμενα προσωπικα με εχουνε δείξει οτι δεν κολλανε μπρικια στην β ομάδα.

Τα τελευταία χρόνια σε ότι ΕΠΣ να πάτε ή δεν ξέρω εγω ρωτήστε για το τι παίκτες είχε ο ΠΑΟΚ στα πιτσιρίκια.
 Πιο κατάλληλες συνθηκες για να αναδειχθείς στον ΠΑΟΚ επι Ζαγοράκη δύσκολα θα ξαναδούμε. Προπονητής σταθερός, η ομαδα μακριά απο μανατζεράδες και λοιπά σκατα - προπονητικό σπίτι. Μακάρι να πιάσει, και το λέω μεσα απο την καρδιά μου γιατι προσωπικά ένιωσα τρομερη ποδοσφαιρική ικανοποιήση  οταν είδα το Γεωργίου να οργώνει τις γραμμές με τόσο αέρα. Πόσο μάλλον οτι η στοπερατζα ο Μαλεζας έγινε βασικότατος.

Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ είναι εταιρία ή ενα απλό  FC club αλλα ξέρω απο πρώτο χέρι οτι ο ΠΑΟΚ ήταν είναι και θα είναι η μεγαλύτερη πηγη ταλέντων στην Β. Ελλάδα. Φυσικα τα οικονομικά οφέλη είναι ανεκτίμητα.

reset4

• Guest
Ζαγορ φερε τωρα τον Νουνο Ασσις το αρρωστο το Παοκτσακι απτο κορδελιο... αιντε γιατι διαρκειας δεν εχει..
http://en.wikipedia.org/wiki/Nuno_Assis

Offline maria-mtb

• Βασικός
Assis started playing football in his hometown Kordelio

:cwm12: :cwm12: :cwm12: :cwm12: :cwm12: :cwm12: :cwm12: :cwm12: :cwm12:

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
με τον ασις τι γινεται ρε παιδια ? ο κολκας εγραφε οτι η υποθεση ειναι τελιωμενη και ο παιχτης εχει συμφωνησει κ τα σπορια γραφανε οτι απομακρυνεται η περιπτωση του αντε βγαλε ακρη...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Assis started playing football in his hometown Kordelio

:cwm12: :cwm12: :cwm12: :cwm12: :cwm12: :cwm12: :cwm12: :cwm12: :cwm12:

ΠΑΟΚτσάκι από κούνια που λένε... Ρε τι άλλο θ' ακούσουμε!

:lol:

MAYROS

• Guest
Η περσινή εμπειρία μας δείχνει ότι τα ονόματα των ξένων που θα έρθουν
δε θα γραφούν στις εφημερίδες, ας θυμηθούμε την περίπτωση του Ισπανού
πέρυσι που έιχε κλείσει και ακόμη έρχεται.

tilemachos

• Guest
ο αμυντικος χαφ εχει υπογραψει εδω και τρεις μηνες, αλλα δεν ανακοινωνεται μεχρι να διευθετηθουν καποιες τελευταιες, πολυ βασικες λεπτομερειες. αναλυτικοτερα αφου τελειωσει το θεμα. 95% να ειναι θετικη η εξελιξη και 5% αρνητικη, αν και ολα δειχνουν πως θα τελειωσει θετικα.

Offline Suicidal

• Βασικός
ΦΤΟΥ ρε πστ, υπέγραψε ο Crespo στην Genoa....
:P
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo