Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119410 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Photis

• Guest
Θα κάνουμε φυσικά και θα κάνουμε.Μη σου πω 12.Αλλά...φέτος είχαμε 7.Υπολόγισε συμβόλαια και Κουτσια μέχρι τόρα και θα καταλάβεις πως το ΜΠΑΜ μας δεν μπορεί να ξεπερνά τις 500-600 χιλιάδες...Άρα καλός και ο Νούνο Άσις..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΚΑΛΟ!!!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Photis

• Guest
Άντε αρχίζω και γω τις παπαριές... :lalalalala: :lalalalala: :biggrin: :biggrin: :b191: :b191:

Photis

• Guest

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ìå ôï óõìðáèåéï áëëá áõôï åéíáé ïíôùò ðáðáñéá... åìåéò ìéëáìå ìå íôïêïõìåíôá... :D

Ôþñá, èá ‘íáé ¸ëëçíáò äéåèíÞò ìå èçôåßá óôï åîùôåñéêü, èá åßíáé îÝíïò ðïõ Ý÷åé... ìåãáëþóåé óôç ÷þñá ìáò, èá äåßîåé...

Photis

• Guest
Ε...είπαμε θα μιλάμε για παπαριές πλέον......!!! :lalalalala: :smiliedisco1: :spray:

Offline savage republic

• Βασικός
Metropolis το κάναμε...

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
μηπως ειναι ο georgios samaras της celtic?

Offline maria-mtb

• Βασικός
ααα, αυτον τον ειχα ξεχασει!  :P 

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
ΟΧΙ

ειναι ο ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ.......100%

Photis

• Guest
Metropolis το κάναμε...
Και πού είσαι ακόμη ρε συ.... :lalalalala: :lalalalala: :devil:

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
ΟΧΙ

ειναι ο ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ.......100%

O Ταυλαρίδης όμως δεν είναι πιο δυνατό μπαμ απο του Κουτσιανικούλη. Οπότε δεν κολλάει το παραμύθι.

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
μάλλον πρέπει να ne εκείνος ο ρωσοπόντιος!με την μεγάλη την μύτη ρε !!!κάπου στην ιταλία μου φαίνεται παίζει!!
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Αυτος δεν είναι βόμβα ειναι στρακαστρούκα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Θα σεβαστω την επιθυμια σου Μπιλ και δε θα το ξεφουρνισω το ονομα!! Τουλαχιστον οχι μεχρι την τεταρτη που μου ειπες οτι ανακοινωνεται και επισημα!!
Αλλα την αμοιβη σου θα την λαβεις μονο τοτε και εφοσον αποδειχτει αληθης η inside-πληροφορια!  ;)

Αν παντως ισχυει..οχι τσιπουρα......συναυλια με τα 5 αγαπημενα σου συγκροτηματα prive στο σαλονι σου θα σου κλεισω!!

Υπομονή βρε σεις... Αργά ή γρήγορα θα ανακοινωθεί. Επίσης για να σκάνε συνέχεια φωτογραφίες με εκρήξεις μεγατόνων, δε νομίζω η μεταγραφή να αφορά παίχτες του διαμετρήματος Κατσουράνη, Γκέκα και Σειταρίδη... 'Ημαρτον, αν αυτοί αποτελούν βόμβες τι να πω, πάω πάσο...

apostolos

• Guest
Ενώ καίγομαι από την περιέργεια, δεν θα ρωτήσω το όνομα από τους έχοντες γνώση, αλλά απλά να μου πούνε πόσο σίγουρο είναι οτι έχει κλείσει η βόμβα....

Photis

• Guest
Ρε μάγκες θα πάρουμε Νούνο Ασίς.Αν αυτό το λένε βόμβα οκ τι να πω...Είναι μια καλή μεταγραφή αλλά ως εκεί...θα βοηθήσει.Άστε τις μπόμπες....

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Photis βλεπω τα εχεις παιξει με τα ποστ μερικων εδω μεσα....
Σε εχει φαει η αγωνια....

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Θέατρο παραλόγου...
ΑΡχίΔια

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Οντως.Εγω πλεον δεν καταλαβαινω που ειναι το σοβαρο και που ειναι η πλακα, μπαμ-μπουμ-πλιτς-πλατς, εχασα τη μπαλα...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ