Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 120186 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
δεν ειναι καν online :P

ηρθε εκανε το μπαμ και την εκανε...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Μην τρως. Είναι αόρατος..

Offline savage republic

• Βασικός
Το μεγάλο βιβλίο του PAOKWORLD έκανε πάλι το θαύμα του.

==>
« Last Edit: May 29, 2009, 16:22:41 by egoist »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
http://www.amazon.com/JL421-Badonkadonk-Land-Cruiser-Tank/dp/B00067F1CE/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=miscellaneous&qid=1243602983&sr=8-6

αυτό από εμένα!
και βγαίνει και σε μαύρο ματ...

επίσης ΔΩΡΟ τους 3 πρώτους που έκαναν σχόλιο στην εν λόγω σελίδα!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
ωραίος ο ντάβιντς4.
όσον αφορά τη βόμβα υπομονή.......... φτάσαμε στο τέλος του πρωταθλήματος σχεδόν!
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

BIANCONERO

• Guest
Επειδη ζητησες προσωπικα απο μενα ταξιμο....

Απο μια ροζ συλλογη που θα σου στειλω απευθειας απο κατι φιλαρακια σου στην Αθηνα μεχρι τσιπουροκατασταση στην Ψαροταβερνα του χωριου σου που πηγα προσφατα και μ'αρεσε!
Αναλογα απο το μεγεθος της Βομβας  ;)

........λοιπον ακουω!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Καλά ρε ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ?

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
χαχαχαχα μονο ο rabbitweed δεν την ξερει ;D

BIANCONERO

• Guest
Θα σεβαστω την επιθυμια σου Μπιλ και δε θα το ξεφουρνισω το ονομα!! Τουλαχιστον οχι μεχρι την τεταρτη που μου ειπες οτι ανακοινωνεται και επισημα!!
Αλλα την αμοιβη σου θα την λαβεις μονο τοτε και εφοσον αποδειχτει αληθης η inside-πληροφορια!  ;)

Αν παντως ισχυει..οχι τσιπουρα......συναυλια με τα 5 αγαπημενα σου συγκροτηματα prive στο σαλονι σου θα σου κλεισω!!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

senag2

• Guest
εεεε είστε γουρούνια!!!! Όλοι το ξέρουν και δεν το λένε;

Photis

• Guest
Δε θέλω να σας ξενερώσω αλλά αυτά τα ΜΠΑΜ και ΜΠΟΥΜ δεν ισχύουν.NO MONEY NO HONEY!!!!

Offline lik4

• Αλλαγή

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Âüìâá»

Ìç ìå ñùôÞóåôå, áí ï ÃêáãêÜôóçò ìßëçóå êáé ìå ðïéïõò óôç Ñþìç ãéá íá öÝñåé êáé Üëëïõò ðáßêôåò óôïí «äéêÝöáëï». Áõôü ðïõ îÝñù êáé óáò ôï ìåôáöÝñù, åßíáé ðùò åôïéìÜæåé íÝá «âüìâá», ðïëý ðéï ç÷çñÞ áðü ôïõ Êïõôóéáíéêïýëç.

Ôþñá, èá ‘íáé ¸ëëçíáò äéåèíÞò ìå èçôåßá óôï åîùôåñéêü, èá åßíáé îÝíïò ðïõ Ý÷åé... ìåãáëþóåé óôç ÷þñá ìáò, èá äåßîåé...

http://www.sportdog.gr/new/dog_page.aspx?article_id=97699

Lik... âáëå êáé êáìéá öùôï áðï Ãêåêá êáé Óåéôáñéäç... êáé áõôïé èá ðáéîïõí ìáëëïí... :D :D

Callahan

• Guest
Δε θέλω να σας ξενερώσω αλλά αυτά τα ΜΠΑΜ και ΜΠΟΥΜ δεν ισχύουν.NO MONEY NO HONEY!!!!

Γιατί ρε φίλε no money? Τα πακέτα που ετοιμάζουμε, για να πάρουμε διαρκείας την άλλη εβδομάδα λίγα είναι;

Offline katz

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ G4Α

Offline savage republic

• Βασικός
Κατζ, πιπέρι!  ;)

Χαχαχα! Ε ρε τι κωλοτούμπες που έχουμε να δούμε έτσι και σκάσει κάνας Καστίγιο!

Photis

• Guest

Γιατί ρε φίλε no money? Τα πακέτα που ετοιμάζουμε, για να πάρουμε διαρκείας την άλλη εβδομάδα λίγα είναι;

E...δεν είναι???Εξαρτάται φυσικά πόσο θα έχει το διαρκείας....Έχεις και πολλά συβόλαια.Έχεις προπονητικο,έχεις συντηριση τούμπας.Έχεις κι άλλες μεταγραφές όχι μπαμ.Πόσα πράγματα....?

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Οποιος και να ερθει εφοσον φορεσει φανελα του ΠΑΟΚ δεν μπορω να τον βριζω...Αλλα οχι οτι και θα πανηγυριζω κιολας.
Μακαρι οχι παντως..Δεν τον παω μια!(και ποδοσφαιρικα τον θεωρω απιστευτα υπερτιμημενο)
ΠΑΟΚ G4Α

Callahan

• Guest

E...δεν είναι???Εξαρτάται φυσικά πόσο θα έχει το διαρκείας....Έχεις και πολλά συβόλαια.Έχεις προπονητικο,έχεις συντηριση τούμπας.Έχεις κι άλλες μεταγραφές όχι μπαμ.Πόσα πράγματα....?

Αν βάλεις τηλεοπτικά - χορηγούς -διαρκείας, μαζεύονται μια δεκαπεντάρα. 10 μύρια budget να μην κάνουμε??? Κρίμα θα ναι..