Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119911 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Ας την πω και εγω τη μαλακια μου.ονειρευομαι τον vucinic της ρομα.μην με ξυπνησετε πριν τον πρωτο αγωνα για το uefa. i live my dream in TOYMPA

κ εγω ονειρεύομαι παιδιά μια 5αδα, μην με ξυπνάτε κ μένα:

(konkamp no offense Για σενα, χιούμορ κάνω βεβαία!)

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Τα ονειρα ειναι τζαμπα αδερφε.φαντασου να πραγματοποιουσε ο καθενας το ονειρο του,ποσο καλυτερος θα ηταν ο κοσμος.ολοι με το χαμογελο στα χειλη.αν και σενα σε κοβω σαν τον joker του batman  αν το εκπληρωσεις.οχι οτι εγω θα παω πισω.
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **

κ εγω ονειρεύομαι παιδιά μια 5αδα, μην με ξυπνάτε κ μένα:

η τερμα δεξια πουλεν ;)

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Η αριστερη ειναι η αρχηγος?? Εχει ...περιβραχιονιο..στο μπουτι

Τι ασχημια....
 :o
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

senag2

• Guest
Ρε παιδιά λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Ποιός Riquelme θέλετε να πάθουμε τίποτα; :)

Ντροπή,  είπαμε μπάμ όχι εγκεφαλικά!!!!!

Υ.Γ Η 2η απο τα δεξια η ντροπαλή. Σεμνό κορίτσι, πουλέν με τα χίλια.

senag2

• Guest
Konstantinos Chalkias

Dimitrios Rizos

Panagiotis Glykos

Nikolaos Arabatzis

Marcos António

Philippos Darlas

Stylianos Malezas

Pablo Contreras

Miroslaw Sznaucner

Joe Bizera

Pantelis Konstantinidis

Pablo García

Sérgio Conceição

Stylianos Iliadis

Lino

Charalambous Vangelis

Vieirinha

Vladimir Ivic

Ricardo Matias Verón

Vassilios Lakis

Olivier Sorlin

Sotirios Balafas

Ilias Anastasakos

Ibrahima Bakayoko

Zlatan Muslimovic

Stefanos Athanasiadis

Lampros Choutos

Αυτοι που τελειωνει το συμβολαιο τους ειναι οι σβησμενοι.
Λογικα απο αυτους μονο ο Βιρινια θελουμε να μεινει.

εεεεεε....ο κωνσταντίδης γιατί δεν είναι σβησμένος???? με αγχώνεις.....

Photis

• Guest
Ο Κωνσταντινίδης έχει ακόμη 1 χρόνο αλλά μάλλον θα την κάνει.Απλά έγραψε αυτούς που τελειώνει το συμβόλαιο....

Offline Matador

• Αλλαγή
Ρε "παλιοπαιδα' σταματηστε. Ζαλιστικα μολις μπηκα στο φορουμ και διαβασα για τον ........... ουτε  το ονομα του... ζαλισμενος.

Υ.Γ.
Δεν θα ελεγα οχι σε αυτην με το γαλανο μαγιο.....αν με παρακαλουσε λιγακι!

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
4.12 Η οποιαδήποτε αναφορά σε όνομα ποδοσφαιριστή κατά την περίοδο μεταγραφών θα πρέπει να γίνεται βάσει ρεπορτάζ κι όχι έμπνευσης. Τα μέλη καλούνται να αναφέρουν τη γραπτή πηγή βάσει της οποίας το χ ή ψ όνομα ακούγεται για την ομάδα. Πηγές θεωρούνται όλα τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων, όχι όμως οι κολλητοί μας, οι γνωστοί μας, οι διασυνδέσεις μας, οι εμπνεύσεις μας, οι φαντασιώσεις μας, κτλ. Πηγές δεν θεωρούνται και τα άλλα ΠΑΟΚτσήδικα σάιτ που έχουν "αποκλειστικά νέα" και δημοσιογραφικό στυλ. Ονόματα που δεν βγαίνουν από τα ρεπορτάζ θα πρέπει να αναφέρονται σε χωριστά θέματα στο Γενικό Φόρουμ και όχι στην ενότητα Ποδόσφαιρο και στα τόπικ των μεταγραφών.

:lol: :lol: :lol: Πρόκειται για τον πιο καταπατημένο όρο του φόρουμ αλλα έχει και τον χαβαλέ της η όλη ιστορία ως ένα σημείο  ;D

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Λίγο υπομονή θα δούμε αν είναι παπας ή αν είναι αλήθεια. Αν και ο Αλαμανα είναι έγκυρος.

ΥΓ Αυτην Τέρμα δέξια πωπω δεν υπάρχει...

giannis80

• Guest
Σημαία της Μπόκα?Ε, ο Μάρτιν Παλέρμο ρε παιδιά είναι, το κτήνος που παίζει φορ.Άρα λογικά βλέπω να πουλάμε Μούσλι ή πάμε για δίδυμο Παλέρμο-Μούσλι?

Υ.Γ Δεν αλλάζω την Ζιζέλ με καμία στον κόσμο,αλλά η Τάιρα Μπανκς είναι πυρηνική βόμβα.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Κανεις βλέπω δεν διάλεξε τη μεσαια ξανθια οποτε η καλυτερη κουκλα ερχεται σε μενα  :P

Το ηξερα ρε μαγκες οτι με σκεφτεστε πανω απο εσας...

Μοu ηρθε και ενα περιεργο p.m.

The users Alamana85 and @Anticapitalis have gone crazy. Please do not answer unless the temperature falls to normal levels.
User BillYpoglwssioS uses often slung language and he has banned himself..

Transmission ends...Good bye...

Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 2 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας

« Last Edit: May 27, 2009, 19:51:34 by LOndrezos »

moutsouris2

• Guest
Άντε ρε μάγκες φανταστείτε την τέρμα δεξιά με φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος να κάνει κατεβασιά προς την Θ4 και να βγάζει σέντρα ακριβείας στο Μούσλι Τρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεελαααααααααααααααα
Άντε Παοκάρα!
Αυτή θα είναι η μεταγραφή του αιώνα και όχι ο οποιοσδήποτε καλκαντέρας.
Sweet Dreams και .......... Καλό Καλοκαίρι.

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
moutsouris εχεις ματι που κοβει. Adriana Lima την λενε, κινητο και τα υπολοιπα με pm

:tsigaro:

GeorgT

• Guest
καλα ρε ελεος θα τις βάλετε να παίξουν μπάλα?? Εγω για αλλο σκοπό της ήθελα!!! Για τη κερκίδα, να ξεχνιόμαστε οταν πάει κατι στραβά στο σκορ!

giannis80

• Guest
Εγώ λέω να δώσουμε καμιά 100 χιλ. για 1 μήνα (εντάξει είναι λίγο ακριβή,αλλά έχει υψηλό κασέ) στην Αντριάνα (η Α. Λίμα είναι ή η Αλεσάντρα Αμπρόσιο?) να είναι η υπεύθυνη παράδοσης-παραλαβής των καρτελών διαρκείας για να έχουμε προσκύνημα όλο το καλοκαίρι έξω από τα επίσημα.Ποια ταξίδια στην αργεντινή μου λέτε και μεταγραφές και ιστορίες.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Γιαννη βαζεις τα μισα να τη μοιραστούμε;

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Εγω λέω να λυπηθήτε εμας τους καρδιοπαθείς και να μην γράφεται σε αυτο το τόπικ για την λίμα και Βιμλα.

Παταμε νεο μνμ και περιμένουμε το νέο.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ερχεται ο Ρικελμε μαγκες ειναι 1000% σιγουρο.....

Οι μονοι που το ξεραμε μεχρι τωρα ημουνα εγω ο vedder και ο ιδιος ο παιχτης.. αλλα δεν μπορουσα να το κρατησω αλλο!

http://www.bocajuniors.com.ar/futbol/ficha/riquelme-juan-roman

« Last Edit: May 27, 2009, 20:11:43 by biv »

Offline ved

• Αλλαγή
ρε μπιβ αφου ειπαμε οτι πριν τη μαλακασα δεν θα αποκαλυψουμε τιποτα... λικ πεστον τιποτα ρε!!!