Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119931 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Παρολο μεταλας θα δανειστω στιχους γριας:

'Φαντασια μου πλανευτρα εισαι η πιο μεγαλη ψευτρα'

Και μονο η σκεψη βεβαια ειναι ηδονιστικη

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
τελος παντων....
« Last Edit: May 27, 2009, 16:24:12 by lospsi »
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Χαλαρα α α

apaoki13

• Guest
Ποιον ρε; Το παλτό που έδιωξε ο Ντιέγκο από την Εθνική;

Offline Suicidal

• Βασικός
ΚΟΦΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,
ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ......
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

peja_4

• Guest
Konstantinos Chalkias

Dimitrios Rizos

Panagiotis Glykos

Nikolaos Arabatzis

Marcos António

Philippos Darlas

Stylianos Malezas

Pablo Contreras

Miroslaw Sznaucner

Joe Bizera

Pantelis Konstantinidis

Pablo García

Sérgio Conceição

Stylianos Iliadis

Lino

Charalambous Vangelis

Vieirinha

Vladimir Ivic

Ricardo Matias Verón

Vassilios Lakis

Olivier Sorlin

Sotirios Balafas

Ilias Anastasakos

Ibrahima Bakayoko

Zlatan Muslimovic

Stefanos Athanasiadis

Lampros Choutos

Αυτοι που τελειωνει το συμβολαιο τους ειναι οι σβησμενοι.
Λογικα απο αυτους μονο ο Βιρινια θελουμε να μεινει.

Offline Geo

• Αλλαγή
..... και ο Μπακαγιόκο

Offline skyclad4

• Αλλαγή
ΚΟΦΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,
ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ......

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline blue_eyes

• Βασικός
Edit Δικέφαλος: λάθος παράθεση μπλου κάποιο λάθος έκανες, αυτά που έκανες παράθεση δεν ταιριάζουν με τα nicknames που γράφεις...
« Last Edit: May 27, 2009, 18:34:48 by ÄéêÝöáëïò »

Offline t.b

• Αλλαγή
Επειδή είμαι ένα μέλος που γράφει στο blog (paokland) θέλω καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι γράφετε είναι αποκλειστικά η γνώμη του καθε διαχειριστή ( 4 είναι ) , δεν είμαστε δημοσιογράφοι και δεν βγάζουμε κανένα κέρδος από αυτό που κάνουμε ούτε θέλουμε να πουλήσουμε παπά στον ΠΑΟΚτση γιατί και εμείς παιδιά της κερκίδας είμαστε.
Το μόνο που κάνουμε είναι να γράφουμε την γνώμη μας για την ΠΑΟΚαρα μας.
Όταν το θέμα για τον ρικέλμε έφτασε στα αυτιά του συνΠΑΟΚτση @AnticapitalistA επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι άκουσε για το θέμα και είναι μέσα από τον ΠΑΟΚ ( πόσο μέσα άραγε;).
η πρώτη μου κουβέντα ήταν να μην το ανεβάσει και ότι είναι παπάς ( και αυτό εξακολουθώ να πιστεύω ) από κει και πέρα αφού  αποφάσισε να δημοσιοποιήσει αυτό που άκουσε δεν μπορώ να τον κατακρίνω απλα μπορώ να πω και εγώ ότι πολλές προτάσεις μπορούν να έρθουν από τον κάθε μάνατζερ, το θέμα είναι τι μπορεί να ακολουθήσει η τσέπη της ομάδας μας. έχουμε τυφλη εμπυστοσύνη στους ανθρώπους της ΠΑΕ για τις μεταγραφές και καλό θα ήταν να μην στεκόμαστε σε κανένα όνομα που θα ακουστεί.

marfan

• Guest

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
XAXAXAXA αυτος δεν ειναι που μολις εφυγε μας εκραζε σε συνεντευξεις και ελεγε ειμαστε χουλιγκανς? ε ρε τι με θυμισες...

makptol

• Guest
Πρώτα από όλα δεν θέλω pm.

Κατά τα άλλα είμαστε πολύ κοντά σε κάτι μεγάλο που θα προκαλέσει σοκ!!!!

Τίποτα άλλο!

Το ξέρω ότι σας έβαλα φυτίλια, αλλά το σίγουρο είναι ότι του χρόνου θα έχουμε τεράστια ομάδα.

re φιλε ....τελος παντων μην λες τιποτε αλλα εισαι σοβαρο ατομο δεν πετας μαλακιες
.....να αρχισουμε να ονειρευομαστε ?

Offline Amra

• Κερκίδα
  • *
τι λετε ρε παιδια ποιος ρικελμε, αποκλειεται, αυτα δεν γινονται.

Που θα τα βρουμε τοσα λεφτα?

Αποκλειεται.

Αυτα δεν γινονται.

Ετσι δεν ειναι?!?!?!?!? (Ρε λες.. να γινονται και να τρελλαθουμε ολοι?!?!?!?!?)

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
Το αγαπημένο μου topic ever ;D...Πάντως περίμενα κάπια άτομα και ειδικά μεγαλύτεροι στο forum να είναι πιο σοβαροί...Δεν λέω ότι αποκλείεται να γίνει αυτό αλλά ρε παιδιά όσοι γνωρίζετε δυο πράγματα παραπάνω είτε τυχαίνει να έχετε έγκυρες πηγές μην βγαίνετε και το λέτε οφείλετε πιστεύω να προστατεύσετε και μας αλλα και το φορουμ.

GeorgT

• Guest
στο τοπικ έπεσε:

Offline maria-mtb

• Βασικός
αργει η βομβα? του georget δεν αντεξε κ εσκασε παντως...αλλα αυτος ο αλαμανα δεν σκαει με τιποτα.

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Ας την πω και εγω τη μαλακια μου.ονειρευομαι τον vucinic της ρομα.μην με ξυπνησετε πριν τον πρωτο αγωνα για το uefa. i live my dream in TOYMPA
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ζητάω συγγνώμη που σας "τσίτωσα". Είμαι τελείως άκυρος και δεν έπρεπε να γράψω κάτι, από την στιγμή που δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομα. Δεν το συνηθίζω και ελπίζω να μην το ξανακάνω. Απλά ήταν τόση η έκπληξη και η χαρά, που παρασύρθηκα.
Του χρόνου θα έχουμε ομαδάρα με παιχτούρες!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
4.12 Η οποιαδήποτε αναφορά σε όνομα ποδοσφαιριστή κατά την περίοδο μεταγραφών θα πρέπει να γίνεται βάσει ρεπορτάζ κι όχι έμπνευσης. Τα μέλη καλούνται να αναφέρουν τη γραπτή πηγή βάσει της οποίας το χ ή ψ όνομα ακούγεται για την ομάδα. Πηγές θεωρούνται όλα τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων, όχι όμως οι κολλητοί μας, οι γνωστοί μας, οι διασυνδέσεις μας, οι εμπνεύσεις μας, οι φαντασιώσεις μας, κτλ. Πηγές δεν θεωρούνται και τα άλλα ΠΑΟΚτσήδικα σάιτ που έχουν "αποκλειστικά νέα" και δημοσιογραφικό στυλ. Ονόματα που δεν βγαίνουν από τα ρεπορτάζ θα πρέπει να αναφέρονται σε χωριστά θέματα στο Γενικό Φόρουμ και όχι στην ενότητα Ποδόσφαιρο και στα τόπικ των μεταγραφών.

7.1 Οι moderator και οι administrator μπορούν να διαγράψουν μια δημοσίευση όταν αυτή δεν συμβαδίζει με τους κανόνες του forum και ειδικότερα με τα άρθρα 4 και 8 περί δημοσιεύσεων.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8935.0.html

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι