Πρώτα από όλα δεν θέλω pm.
Κατά τα άλλα είμαστε πολύ κοντά σε κάτι μεγάλο που θα προκαλέσει σοκ!!!!
Τίποτα άλλο!
Το ξέρω ότι σας έβαλα φυτίλια, αλλά το σίγουρο είναι ότι του χρόνου θα έχουμε τεράστια ομάδα.
χτες το διαβασα σημερα το ποσταρω
Η μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του ΠΑΟΚ πλησιάζει.....!!
Η μεγάλη μεταγραγή του ΠΑΟΚ είναι γεγονός!!!! Η μεγαλύτερη μεταγραφή ξένου ποδοσφαιριστή στην ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες... Θα γκρεμιστεί η Τούμπα με το όνομα αυτό!!!
Πριν μερικές εβδομάδες ο Βρύζας μαζί με τον Γεωργιάδη ταξιδέψανε στην Αργεντινή. Εκείνο το ταξίδι φαινομενικά, όπως μας έλεγαν, δεν απέδωσε καρπούς (άμεσα τουλάχιστον) αλλά θεωρήθηκε ''ταξίδι εμπειριών''. Όσο περνούσαν οι μέρες όμως, μετά την επιστροφή των δύο, ακουγόταν όλο και πιο έντονα ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κλείσει παίκτη απο την Αργεντινή!!!
Η αλήθεια είναι όντως αυτή! Και όχι μόνο έκλεισαν τον παίκτη, αλλά και την μεγαλύτερη μεταγραφή ελληνικής ομάδας ever!!!
Τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μπορεί τίποτα να μην είναι αλήθεια.... μπορεί να μας βάρεσε η ζέστη... αλλά εγω πιστεύω ότι είναι.... Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι είναι...
Οι Βρύζας και Γεωργιάδης την τελευταία ημέρα του ταξιδιού του είχαν παρακολουθήσει τον αγώνα Boca - River.... Ο παίκτης που σας λέω είναι η σημαία της Boca......
υγ Βγάλτε τα διαρκείας ΤΩΡΑ!!!!
http://paokland.blogspot.com/2009/05/blog-post_146.html