Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 122258 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Οι πληροφορίες λένε ότι θα δοθούν αρκετές ευκαιρίες για υποδοχές στη φετινή μεταγραφική περίοδο...

Offline diegito4

• Αλλαγή
ο μίνος είπε ότι έκλεισε ο βιτόλο για 2 χρόνια με 1 εκ.
επαναλαμβάνω ο μίνος το είπε..

giannis80

• Guest
Για τον Βιτόλο είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση νομίζω. Η Σαντατέρ θέλει 500 χιλ. για να τον αφήσει ελεύθερο (γιατί δανεικό δεν τον ξαναδίνει νομίζω) + 500 χιλ. συμβόλαιο αυτός.Νομίζω όλα αυτά έτσι?Δεν είμαι σίγουρος.Τι άκουσα, μεταφέρω.

northeagle_4

• Guest
η υποδοχη ειναι καλωσορισμα στον παικτη στην οικογενια της μεγαλυτερης ομαδας στον κοσμο.Αλλο η υποδοχη αλλο το πανηγυρι.ειμαι υπερ της υποδοχης και δεν μπορω να κατηγορησω αδερφο που παει να δωσει δυναμη και ενα καλωσηρθες στα νεα μας αποκτηματα.

Offline savage republic

• Βασικός
Υποδοχή στον Βιτόλο θα γίνει;   :P
(δεν έχει κι εκείνο το εμότικον με το διαβολάκι που έχει στο live)

Πάντως, δεν ξέρω άμα είναι καλός παίκτης, μόνο στα ματς με μας τον είδα, και τη μία φορά μέσα στο γήπεδο, οπότε δεν έχω προσωπική άποψη. Αλλά για να το λένε όλοι, καλός θα είναι. Δεν συνηθίζω να βλέπω ματς μικρότερων ομάδων. Ελπίζω να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μίας μεγάλης ομάδας. Στη θέση του πάντως έχουμε καλύτερο. Οπότε, για πάγκο καλός είναι. Όσο για τα χρήματα, είναι μεν πολλά, αλλά κάποτε πρέπει να αποκτήσουμε και καλό πάγκο.

Offline Geo

• Αλλαγή
Συμφωνώ με northeagle_4, ... 2 posts παραπάνω.

..άλλο πανηγύρι..άλλο καλωσόρισμα....

εγω που δεν εχω παει ποτε σε υποδοχή στο αεροδρόμιο κ θελω εστω κ μια φορά να πάω!

σωστός GeorgT  ;)

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Μόνο που το καλωσόρισμα μετατρέπεται πολύ εύκολα σε πανηγύρι.
Τέλος πάντων.Καθένας πράττει κατά συνείδηση.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

BIANCONERO

• Guest
Εγω παλι δεν πολυκαταλαβαινω το αντι-υποδοχιακο κλιμα που δημιουργηθηκε τα τελευταια μολις χρονια!
(Η μαλλον το καταλαβαινω εν μερη επειδη πολλοι στεναχωρηθηκαμε στο τελος απο την συμπεριφορα που εισπραξαμε απο παιχτες που υποδεχτηκαμε ως Μεσσιες!)

Αυτο ομως δεν σημαινει οτι αν ΔΕΝ τους υποδεχτεις θα εχεις αλλη καλυτερη...χειροτερη ισως!
Για μενα πρεπει να καταλαβαινουν οι παιχτες απο το πρωτο ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ που ηρθαν. Και η υποδοχη αυτο ειναι και τιποτα παραπανω!

ΑΛΛΩΣΤΕ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΤΙΣ "ΥΠΟΔΟΧΕΣ"...
ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ "ΜΠΙΖΟΥ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΤΤΙΕΝ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1920 ΟΤΑΝ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ....

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
τον φωτακη θα τον υποδεχτουμε δηλαδη?(αν ερθει κτλ..)
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

northeagle_4

• Guest
αυτος με αμαξι ερχεται ρε,που να τηνστησεις μαλγαρα και να κανεις ελεγχο στα αμαξια ? τροχεα εισαι  :P :P :P

zan

• Guest
ο μίνος είπε ότι έκλεισε ο βιτόλο για 2 χρόνια με 1 εκ.
επαναλαμβάνω ο μίνος το είπε..
Αυτο ρε diegito ειναι γνωστο εδω και αρκετες μερες...Αλλα καποιοι βλακες με περικεφαλαια θελουν να βγαλουν ειδηση και καλα πρωτη και αμολανε αυτο που εχουν στην κεφαλα τους........

Callahan

• Guest
Δεν είναι και τόσο αμαρτωλές οι υποδοχές. Γεμίζεις με ευθύνες τον παίκτη, και του περνάς το μήνυμα: Φίλε εδώ θα αγαπηθείς όσο πουθενά αλλού, αλλά θα μοχθήσεις 10 φορές παραπάνω. Και εγώ δεν πάω στις υποδοχές, αλλά δεν θα αποτρέψω τα μικρά Παοκτσάκια που με ρωτάνε. Ας πάνε να δώσουν κουράγιο στον παίκτη, και να καταλάβει σε ποια ομάδα έρχεται.

Y.Γ. Σε αυτό το blog αναφέρει οτι ο συμπολίτης πρεοσέφερε στο Βιτόλο συμβόλαιο 1εκ!!!!! ,προκειμένου να μην τον χάσει..
http://tribunaalta.laopinion.es/archivo/2009/05/page/2
« Last Edit: May 26, 2009, 01:47:43 by Callahan »

Melb4

• Guest
δεν είναι σωστό να γίνει μαζική υποδοχή σε έναν 21 χρόνο...τέτοια πράγματα είναι ότι χειρότερο για έναν νέο παίκτη.

1 εκ για βιτολο; με αυτά τα λεφτά δεν μπορεί η ομάδα να φέρει τον Μακό;

tilemachos

• Guest
συμφωνα με το wikipedia που σπανια εως ποτε κανει λαθος ο vitolo ειναι παικτης του Π.Α.Ο.Κ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Vitolo_A%C3%B1ino_Berm%C3%BAdez

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στο wiki γραφει οποιος θελει. Σπανιως κανει λαθος οταν εχει περασει καιρος και η πληροφορια εχει διασταυρωθει. Προσωπικα η μονη αποψη που εχω για τον βιτολο ειναι η αποπειρα δολοφονιας του Βιειρινια. Δεν εβλεπα το σκουλικι για να εχω αποψη για τον παιχτη, αλλα αν τον θελουν οι αρμοδιοι καλως να ερθει και σιδεροκεφαλος. Εμενα η δουλια μου ειναι να κρεμομαι απο τα καγκελα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Καλα ξεκιναμε..
Papritsa? Που εισαι ρε γαμωτο... >:-D
 ;D

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
..."Ο παίκτης ήταν ψιλοΠΑΟΚτσης, ίσως και λόγω της καταγωγής του."...
χαχαχα τι άλλο θα ακούσουμε!!!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
1 εκ για βιτολο; με αυτά τα λεφτά δεν μπορεί η ομάδα να φέρει τον Μακό;

Ποιον Μακο; Ειπαμε φευγει ο Ηλιαδης, δεν χρειαζετε ομως να παρουμε ενα παικτη ακριβως το ιδιο αμπαλο. Αυτος ο παικτης δεν θα κανει ποτε καριερα. Οποιος δωσει λεφτα για αυτον, θα τα κλαιει. Χιλιες φορες ο Μανιατης του Πανιωνιου.

Offline maria-mtb

• Βασικός
http://www.metropolisradio.gr/10291

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο νεαρός άσος αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» από φιλάθλους του Δικεφάλου, ενώ τον υποδέχτηκε ο Κώστας Ιωσηφίδης για λογαριασμό της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Ο Κουτσιανικούλης δεν έκανε δηλώσεις, τις οποίες άφησε για την επίσημη παρουσίασή του το μεσημέρι.

Offline corrupt

• Αλλαγή
συμφωνα με το wikipedia που σπανια εως ποτε κανει λαθος ο vitolo ειναι παικτης του Π.Α.Ο.Κ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Vitolo_A%C3%B1ino_Berm%C3%BAdez

Παίδες αν θυμάστε καλά το wiki έγραφε και για το Ντενίλσον ότι είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ... Υπομονή μέχρι να αρχίσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.