Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119924 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Ρε ας είναι και γαύρος και ασ βάλει 30 γκολ, μπορεί????????????? Και ο Σκαρτάδος γαύρος δήλωνε μικρός........Αν και μέχρι την ανακοίνωση εγώ δεν πιστεύω τίποτα απολύτως δεν τοχω σε τίποτα να τα χαλάσουν στα ανταλλάγματα.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
κ γω δε το πιστευω οτι ειναι ψιλοΠΑΟΚτσης μεχρι να υπογραψει και να πει ο ιδιος οτι ειναι αρρωστο ΠΑΟΚτσακι...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Μεγάλη μπηχτή πάντως για τους λαρισσαίους..! Η μήπως μεγάλη αλήθεια.... ;)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

zagorakis

• Guest
Ρε ας είναι και γαύρος και ασ βάλει 30 γκολ, μπορεί????????????? Και ο Σκαρτάδος γαύρος δήλωνε μικρός........Αν και μέχρι την ανακοίνωση εγώ δεν πιστεύω τίποτα απολύτως δεν τοχω σε τίποτα να τα χαλάσουν στα ανταλλάγματα.

Αδελφέ επειδή την άκουσα την συνέντευξη του Τζώρτζογλου, σε ότι αφορά για τα ανταλλάγματα είπε το εξής. Ότι επειδή είναι λογικό κάποιος από αυτούς τους παίχτες που θέλουμε να πάρουμε στην Κρήτη, και για τον άλφα βήτα λόγο να μην θέλει κάποιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ να έρθει να αγωνιστεί με την ομάδα του Εργοτέλη, έχουμε συνεννοηθεί για κάποια επιπλέον χρήματα για να καλυφτούν για την μεταγραφή .

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ωρα αφιξης? ;D

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά για μένα ο Κουτσιανικούλης δεν είναι και πολύ καλύτερος από τον Χάρη Παπά στα ντουζένια του. Ναι, τον Χάρη Παπά που διώχθηκε από την Ξάνθη.

ΠΑΟΚ γκρέμισες σε 2-3 παιχνίδια όλη την χρονιά. Χάσαμε το Champions League και ασχολούμαστε με Κουτσιανικούληδες και λοιπές μαλακίες.

ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **

BUDAPEST 4

• Guest
koufalia ακουσες που το ειπε  ο αλλος στο μυρτσο το λες κ συ....
ημαρτον

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά για μένα ο Κουτσιανικούλης δεν είναι και πολύ καλύτερος από τον Χάρη Παπά στα ντουζένια του. Ναι, τον Χάρη Παπά που διώχθηκε από την Ξάνθη.

ΠΑΟΚ γκρέμισες σε 2-3 παιχνίδια όλη την χρονιά. Χάσαμε το Champions League και ασχολούμαστε με Κουτσιανικούληδες και λοιπές μαλακίες.

Φιλε το ραδιο βλαπτει την ψυχικη υγεια...Αν τα πιστευεις αυτα που εγραψες κριμα τιποτα αλλο..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

BUDAPEST 4

• Guest
προφανως οτι ακουει στο ραδιο βγαινει κ το λεει...

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **

ε να παρουμε τον παπα τοτε....με την λογικη σου πρεπει να τα γκρεμισουμε ολα αφου δεν καταφεραμε τιποτα...αυτοι ειναι οι λιγοι εναπομειναντες ΠΑΟΚτσηδες που μας πανε πισω τοσα χρονια....με τι να ασχοληθούμε δηλαδη??αααααα  το πιασα...να φυγει ο σαντος,δεν κανει ο αλητης ο γκαρσια κτλ...

ωρα αφιξης 10.40 αυριο.....γεια σου ρε κουτσια ταλενταρα....
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
οχι και υποδοχη μαγκες.ενταξει,ας το αποτιναξουμε αυτο απο πανω μας.
εχουμε υποδεχτει μεχρι και τον ιβαν σαββιδη...που ειχαμε φτασει θεε μου...

υ.γ.:δε μιλαμε φυσικα για ονοματα τυπου παμπλο γκαρσια...
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

zagorakis

• Guest
Ωρα αφιξης? ;D

Έρχεται και υπογράφει ο Κουτσιανικούλης

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται αύριο στις 10:50π.μ. ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και στη 1μ.μ. θα παρουσιαστεί και επίσημα στα γραφεία της ΠΑΕ. Το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, μοιάζει ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστεί στον δικέφαλο και αύριο βέβαια μετά και τις υπογραφές αναμένεται να αναλύσει τις σκέψεις του. Η μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη θα είναι μία από τις πιο ακριβές στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ.

http://www.metrosport.gr/archives/21962

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Έτσι ρε άρρωστε!
Δηλαδή τι έχει πετύχει μέχρι τώρα ο Κουτσιανικούλης  στην καριέρα του
και του πρέπει και υποδοχή στο αεροδρόμιο;
Όλοι κρίνονται στο γήπεδο.
Άν τιμήσει τη φανέλα με το Δικέφαλο και τα δίνει όλα τότε καλώς να του αποδοθούν
τα εύσημα από όλους μας!
Καλώς να ορίσει το παλικάρι αλλά ο πολύς ενθουσιασμός καλό δεν κάνει!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Οντως οι υποδοχες πρεπει να κοπουν γιατι μικραινουμε σαν οπαδοι και κανουμε κακο και στον παιχτη. Αν ειναι δυνατον να τρεχουμε αεροδρομιο για ενα 19χρονο που πηραμε απο τον τελη. Να ηταν ο κανονικος ο Μεσσι να παμε  ;D  ;D
Καλως ηρθες πιτσιρικα στην σημαντικοτερη ελληνικη ομαδα και καλη καριερα. Στο χερι σου ειναι. Αντε ανοιξτε και ενα τοπικ του παιδιου, εγω δεν το κανω ειμαι γκαντεμοσκυλος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline spartiatis

• Αλλαγή
γενικώς είμαι κατά της υποδοχής σε αεροδρόμια, λιμάνια και σταθμούς.

την υποδοχή ο οπαδός πρέπει να την επιφυλλάσει στον φυσικό του χώρο, και αυτός είναι το γήπεδο.

υγ. Τη Κυριακή ραντεβού όλοι στο σπίτι μας στη Τούμπα για το παιχνίδι με το αελ.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΔΕΝ ΠΑΩ..

ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ..ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ

ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΠΑΟΚ...ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Το ίδιο ισχύει και του χρόνου για τα ντέρμπυ που θα κερδίζουμε εκτός...όχι υποδοχές και μπούρδες...μόνο αν έρθουν με Πρωτάθλημα ή άντε Κύπελλο...

GeorgT

• Guest
εγω που δεν εχω παει ποτε σε υποδοχή στο αεροδρόμιο κ θελω εστω κ μια φορά να πάω!