Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119945 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
ΕΜΜΜ δεν κλείνεις στις ταβέρνες μεταγραφές...... 

Πάνω στο 12ετο ποτήρι λές οτι σου κατέβει. Λίγο ακόμα και θα τους δίνανε και τα εμπορικά απο το νέο γήπεδο.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
αγωνιστική υπέρβαση δεν είναι.  ;)

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Να και ο Γκίνας

Το ραντεβού

Οι δύο πλευρές (Ζαγοράκης, Βρύζας και Γκαγκάτσης από τη μία, Παπουτσάκης και Τζώρτζογλου από την άλλη) είχαν συνάντηση το βράδυ της Παρασκευής σε πολύ καλό κλίμα και σε αυτή ο ΠΑΟΚ κατέθεσε και επίσημα την πρότασή του για τον νεαρό επιθετικό, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του contra.gr τις προηγούμενες μέρες.

Ο ΠΑΟΚ δίνει περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ και δύο παίκτες, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης που κυμαίνεται στο 30 με 40%. Οσον αφορά στα έμψυχα ανταλλάγματα, η πρόταση του δικεφάλου έχει να κάνει με τον Βαγγέλη Νάστο και τον Τζόε Μπιζέρα. Ο πρώτος αγωνίζεται στη Βιτσέντζα, η οποία θέλει μόλις 200.000 ευρώ για να τον δώσει. Επίσης, στο τραπέζι έπεσαν και τα ονόματα των Βερόν και Γκαρσία, αλλά ο Εργοτέλης αρνήθηκε, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δοθεί ο Στέφανος Αθανασιάδης, αλλά μόνο με τη μορφή δανεισμού.

Από την πλευρά του ο Εργοτέλης άκουσε με προσοχή την πρόταση του ΠΑΟΚ και δεσμεύθηκε να απαντήσει τις επόμενες μέρες, ίσως και τη Δευτέρα.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/239946.html

το 200άρι του Νάστου κολλάει και με το 200άρι που απαιτείται για το Δάρλα...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

fatal_invasion

• Guest
Καλά μη κολλάς εκεί.Εδώ ο Εργοτέλης αρνήθηκε Βερόν και Γκαρσία.Καλά τι πίνουνε εκεί κάτω; :tsigaro:

mazur-4

• Guest
Αδερφε γνωμη μου ειναι πως τα τελευταια δεδομενα(Veron/Bizera) ειναι κ τα αληθινα...
Ποσο μπαλα ξερει αυτη η ομαδα που κυβερναει το καραβι μας?
Υ.Γ. ZanGate4 τελικα ρε αδερφε πρεπει να ειχες δικιο απο τοτε για Vitolo
Y.Γ.2. Η επομενη κινηση θα ειναι ενας σεντερ μπακ πανω απο 1.85...
Ολα καλα μην ξενερωνετε Μελισσηδες στειλαμε ...Στη χειροτερη και 2 χρονια να μη σου παιξει μπαλα (που προσωπικα το αποκλειω γιατι αυτη η μυξα ειναι παιχταρας) τα φραγκα σου τα παιρνεις πισω και με το παραπανω...
Υ.Γ.3. Το 90% θα προτιμουσε στα ανταλλαγματα να ηταν ο Μπαλαφας αντι του Veron. Η τον πιστευουν πραγματικα πολυ η τον ετοιμαζουν για ανταλλαγμα του Estoyanof!
Υ.Γ.4. Θοδωρα ο Galleti τι ρητρα εχει γαμω τα χαπια μας?

makptol

• Guest
σαν να βλέπω μπροστά μου το πρωτοσέλιδο της μακεδονίας θράκης άυριο!!! ποιος πλήρωσε τα έξοδα του ταξιδιού στην κρήτη??? αποδείξεις τώρα!!

χαχαχαχα  ΖΑΓΟΡΑΚΗ 67 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΕΓΩ Ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ ΘΑ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΩ.........
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ευτυχως υπαρχει η σαραντουλα ο πανταζης και γελαμε..........

MAYROS

• Guest
Πολύ ωραία μεταγραφη ο Κουτσια θα δέσει καταπληκτικά με το Σάλπι,
ετοιμαστείτε για κονσέρτο για πολυβόλα.

Photis

• Guest
Ο Σαλπιγγίδης δεν επιστρέφει στον ΠΑΟΚ φίλε μου...το είπε ο Ζαγοράκης στους συνδέσμους....

tilemachos

• Guest
για μενα ο ερχομος του "κουτσια", οπως τον αποκαλουν, ειναι απαραιτητος στην ομαδα, γιατι ελειπε φανερα ο παιχτης που θα πατουσε γραμμη και θα εκανε μια γρηγορη αντεπιθεση. ειναι δλδ μια καλυτερη εκδοση του χαρη παπα και θα βοηθησει πολυ, γιατι θα ελευθρωνει και τον ζλαταν απο τα πλαγια. μακαρι να ερθει ο πιτσιρικος...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ένα από τα 2-3 μεγαλύτερα ''ταλέντα'' στην Ελλάδα. Αν θέλεις να χτίσεις ομάδα που θα διεκδικεί και στο μέλλον τρόπαια και δε ψάχνεις για κάτι καιροσκοπικό, επενδύεις σε πιτσιρικάδες.
Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ παίρνει ένα από τα πιο ''hot'' ονόματα της αγοράς, έναν παίκτη που ίσως ήθελαν και οι της Αθήνας αλλά δεν είχαν ασχοληθεί επειδή είναι νωρίς. Η μεταγραφή αυτή δηλαδή κάνει καλό στο prestige του συλλόγου. Σιγά σιγά ο ΠΑΟΚ αρχίζει να αποτελεί πρώτη επιλογή των παικτών και των διοικήσεων των άλλων ομάδων και όχι την τριτοτέταρτη.

Από κει και πέρα, δε με ενδιαφέρει καθόλου ποιος έκανε τη μεταγραφή. Στα @@ μου αν την έκανε ο Γκαγκάτσης, ο Ζαγοράκης, η Λίλη ή ο Θεός ο ίδιος. Εγώ οπαδός είμαι και (όπως όλα δείχνουν) πήρα στην ομάδα μου έναν παίκτη που απασχόλησε όλα τα αθλητικά ΜΜΕ αυτή τη χρονιά.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αυτα τα περι κοντοπουτανου καλο ειναι να κοπουν οσο ειναι νωρις. Απο τι στιγμη που δεν υπαρχει βαση για τετοιου ειδους σχολια, εγω τα περνω εκ του πονηρου. Με απλα λογια, οποιος μιλαει για σαλπι-γιδι πριν την επισημη ΠΑΕ ειναι εγκαθετος ή οπαδος του παπαναστασιακου. Ξεκαθαρα πραγματα. Βαλτε με κιτρινο σπυρι ή οτι να ναι, αλλα οποιος ξαναπει σαλπι-γιδις εδω μεσα, για μενα και πολλους αλλους ειναι ή φυτο ή λικι που παει να δημ,ιουργησει κλιμα.

Οσο για κουτσιανικουλη, τον εχω για εξελιξιμο παιχτη και θα τον ηθελα στην ομαδα. Ως τοτε ισχυει οτι ειπα πριν. Περιμενω επισημη τοποθετηση της ΠΑΕ.
Στον κοσμο αλλος κανενας

MAYROS

• Guest
ρε συ skyclad4 εγώ είμαι από εκείνα τα φυτά που δεν τρώνε τα παραμυθάκια
περί προδοσίας και γουστάρω την επιστροφή του σαλπιγγίδη στην ομάδα, γιατί
είναι για μένα μετά τον κούδα και το σκαρτάδο ο μόνος παίκτης που πραγματικά
γουστάρω, μάλιστα πρόσφατα προκάλεσα ένα τεχνητό γκάλοπ εκέι που περιμέναμε στην ουρά
για τα διαρκείας και η πλειοψηφία όλων ήταν υπέρ της επιστροφής του σαλπιγγίδη, δεν προσπαθώ
να σε πείσω αλλά ούτε και εσύ μπορείς να μου επιβάλεις την άποψη σου, εγώ είμαι πλέον νέο είδος
οπαδού είμαι φυτό με μετοχές, και μάλιστα πάρα πολλές.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Μαλακίες λέτε, η προσφορά θα έπρεπε να είναι 5εκ + Κοντρέρας, Γκαρσία, Βερόν, Βιειρίνια, Μούσλι και Μπακαγίοκο, ε ρε τι ακούμε, ήμαρτον
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Σόρυ, μαλακίες λένε όχι λέτε!!
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ναι μωρε, σιγα τον παιχτη και πολλα ζηταει για Ελληνας και μικρος και με ασχημο επιθετο και με σκατοφατσα και δεν εχει κεφαλια ξερω γω και και και. Τι να πω...

Ψιτ και που στε..δειτε και κανα σημερινο ΑΘΗΝΑΙΚΟ εξωφυλλο και τα λεμε.
Οταν τα δουνε κρεμασμενα στα περιπτερα τα 10χρονα και τα 15χρονα και τη Δευτερα κανουν κωλοδαχτυλα στους συμμαθητες τους εσεις πειτε τα μη

Να ελαφρυνω και λιγο το κλιμα

Κλασσικο ΑΘΑΝΑΤΟ εξωφυλλο.
Ο μεσι διαβαζει σπορ με σκεπτικο υφος
Ο μεσι δινει τα χερια ΠΡΩΤΑ με το δημοσιογραφο
Ο μεσι ειναι χαλαρος και χωμενος στην πολυθρονα, εχοντας ηδη παρει το στυλ που αρμοζει σε καθε θεσσαλονικιο. Χαλαρα..
Ο μεσι φωτογραφιζεται ανφας, με γλυμενο και καλοχτενισμενο μαλλι, δηλωνοντας την τρεντοκαγκουρια και το στυλ που αρμοζει σε καθε ποδοσφαιριστη που παταει Σαλονικα και χτυπαει μωρα στην παραλιακη και το αεροδρομιο.
Ο μεσι ΠΙΝΕΙ ΦΡΑΠΕ. Ουδεν σχολιο.
« Last Edit: May 23, 2009, 10:10:55 by DASKALOS-4 »

apaoki13

• Guest
Σωστός. Όλες οι κλασικές φωτογραφίες των σπορ σε ένα πρωτοσέλιδο. Έμεινε η φωτογραφία με τα πιτσιρίκια στη σουρωτή και η φωτογραφία στην 1 με φόντο τον δικέφαλο στην 5-6.

makptol

• Guest
ολα τα λεφτα τα σχολια στα αθλητικα σαιτ των αλλοθρησκων.....ΧΑΧΑΧΑ
ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.....ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ Η ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 4 ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ....

senag2

• Guest
http://www.gazzetta.gr/content/view/34786/2/

"Ο «Μέσι» της Τούμπας!
Όπως είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr εδώ και μέρες ο ΠΑΟΚ ήταν μια... ανάσα απο την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη. Από το απόγευμα της Παρασκευής η ισχυρή τριανδρία της ΠΑΕ, Ζαγοράκης, Βρύζας και Γκαγκάτσης βρέθηκαν στο Ηράκλειο για τις τελικές συζητήσεις με τον Εργοτέλη και έδωσαν τα χέρια! Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr κατατέθηκε πρόταση 1.1 εκ. ευρώ συν δυο παίκτες (Αθανασιάδη και Μπιζέρα). Παραχωρείται ο Νάστος,  παράλληλα δίδεται σημαντικό ποσοστό μεταπωλήσεως του Κουτσιανικούλη. Έτοιμος να πει το μεγάλο ΝΑΙ και ο παίκτης ώστε να κλείσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής.

Οι επαφές που έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου δέκα μέρες ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν προχωρήσει πλέον σε πολύ μεγάλο βαθμό και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο ΠΑΟΚ και ο Εργοτέλης έχουν έρθει σε  συμφωνία, τόσο για τα οικονομικά ανταλλάγματα (περίπου 1,1 εκατ. ευρώ συν τα έσοδα ενός φιλικού), όσο και για τους παίκτες που θα «μετακομίσουν» -βάση της συμφωνίας- από τον δικέφαλο στους «κιτρινόμαυρους».

Για αυτές τις λεπτομέρειες βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής στο Ηράκλειο οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Βασίλης Γκαγκάτσης και Ζήσης Βρύζας για να «κλείσουν» την μεταγραφή και να ντύσουν στα ασπρόμαυρα τον διεθνή άσο.

Μία μεταγραφή που απολύτως λογικά θα «απογειώσει» και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αφού βλέπει ότι η ομάδα του για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό επιτυγχάνει μία «νίκη» επί των «μεγάλων» της Αθήνας σε μεταγραφική «μάχη».

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έγινε πρόταση 1.1 εκ. ευρώ συν δυο παίκτες (κατά πάσα πιθανότητα οι Μπιζέρα και Αθανασιάδης), ενώ ο ΠΑΟΚ θα δώσει και τα δικαιώματα του Νάστου που αγωνίζεται στην Άσκολι . Παράλληλα, σημαντικό ποσοστό μεταπωλήσεως του Κουτσιανικούλη.  Οι δυο πλευρές έμειναν ικανοποιημένες από τη συνάντηση και συμφώνησαν και έτσι πλέον απομένει μόνο η συγκατάθεση του παίκτη.

Κανένα θέμα με Παναθηναϊκό

Από κει και πέρα, και όσον αφορά κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν στο Ηράκλειο και ήθελαν τον Παναθηναϊκό να έχει μπει... σφήνα στην απόκτηση του Κουτσιανικούλη αυτό που έλεγαν από το «τριφύλλι» είναι πως δεν υπάρχει κανένα θέμα και πως όλα γίνονται για να ανέβει η τιμή του διεθνή άσου, διαψεύδοντας κατηγορηματικά αυτά τα σέναρια."

Διάβασα αυτο και κόλησα στην οθόνη για κανα 10λεπτο. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑΣΤΟ ΜΙΛΑΝΕ ΡΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΑΣΤΟ?? Ο Παοκ έχει ακομα τα δικαιώματα του Βαγγέλη Νάστου;;;;; Θα μας τρελάνουν ρε μάγκες ή εγω έχω χάσει επισόδια;;;

reset4

• Guest
για να μην λέτε μαλακίες ότι ο Γούμενος πούλησε όλους τους παίκτες..
νάτος ο Νάστος, που αν δεν ήταν ο Νάστος τότε δεν ΘΑ βλέπαμε μεταγραφή μέσι στον ΠΑΟΚ..

ΓΟΥΜΕΝΕ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ..

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Εννοουν οτι ο ΠΑΟΚ υποτιθεται οτι θα αγορασει τα δικαιωματα του Ναστου απο την Ασκολι (200 χιλ.) ωστε να παει ο παικτης στον Εργοτελη.