Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 121049 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
« Last Edit: May 14, 2009, 13:27:43 by Diego-4 »

Offline nf

• Αποστολή
  • **
πάντως εξηγείστε μου και σε μένα πως στο καλό έχει βγεί όλη αυτή η φήμη επιστροφής του σαλπιγγίδη γιατι δεν το' χω πιάσει.....
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Diego-4

• Guest
Αστο. Ας μη το συζητήσουμε άλλο..
Αν είναι να γίνει θα ακουστεί!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ρε ντιεγκο σοβαρα τωρα...πες μου ρε φιλε εξυπηρετει τπτ τωρα αυτη την στιγμη να αρχισουμε τετοιο θεμα;

θα αρχισει ο καθενας(κι εγω μεσα αν και κρατιεμαι) να πεταει οτι του κατεβει στο κεφαλι
ειναι αναγκη τωρα να γινει αυτη η κουβεντα;

καντο εντιτ πριν παρει διαστασεις και αρχισει ο καθε πικραμενος να λεει οτι ναναι(κι εγω μεσα στους πικραμενους)

Offline Suicidal

• Βασικός
Εγώ το σαλαμάκι μου πάντος δεν θέλω να είναι αέρος,
αλλά από το ακριβό το ιταλικό εκ Πάρμα!

ΥΓ: όχι πάλι ρε παιδιά σαλπιγγίδη εδώ μέσα.....όχι.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ας το. Ας μη το συζητήσουμε άλλο..
Αν είναι να γίνει θα ακουστεί!

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Bill συμφωνώ μαζί σου (αν και on topic χεχεχεχεχ) αλλά επειδή πράγματι δεν έχω ιδέα ας μου στείλει καποιος Pm αν θέλει.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
η φημη εχει βγει απο τα κολλητα δημοσιογραφακια της πολης μας τα οποια ο ιδιος ο κοντοπουτανος εχει βαλει να μιλανε για ενδεχομενη επιστροφη του στον ΠΑΟΚ για να δει τις αντιδρασεις...
τις απαντησεις του ομως τις πηρε ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ στο τετ α τετ στην πολιχνη....και φυσικα δεν ηταν αυτες που εντεχνως διερρευσαν στις εφημεριδες...
και επειδη παλι προβλεπω να γινεται χαμος στο φορουμ για τον κοντοπουτανο να πω οτι ο σαλπι-γιδης εχει συμβολαιο με τον βαζελο αλλον εναν χρονο και ετοιμαζεται να υπογραψει και ανανεωση....
DIEGO καταλαβαινω τον τροπο που γραφεις τα παραπανω και το σκεπτικο σου αλλα η φαση γ.χ. δεν ειναι ιδια.και επειδη με τα χρηματα που παιρνει ο κοντοπουτανος μπορεις να φερεις πεντε φορες καλυτερο παικτη για ποιον λογο να φερουμε αυτον που θα διχασει και τον κοσμο?

Diego-4

• Guest
Δεν θέλω να το συνεχίσω..Να είσαι σίγουρος οτι δεν διαβάζω κανένα δημοσιογραφάκι , ούτε ακούω ραδιάκια.Έχω να πιάσω εφημερίδα στο χέρι μου απο τον ΠΑΟΚΤΣΗ..
Το θέμα έληξε..

Τον Βιτόλο ενοούσα.

ΥΓ.Μακάρι να δείχνατε τον ίδιο ζήλο για προστασία, σε αυτούς που κράζουν παίκτες που φοράνε την φανέλλα του ΠΑΟΚ.
Να στε καλά !

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
δεν ειπα οτι διαβαζεις εφημεριδες και ακους ραδιο ρε diego...γνωριζομαστε αλλωστε και το ξερω αυτο ...εγραψα απλα για το πως ξεκινησε η φημη.δεν την ξεκινησες εσυ αλλωστε.ειναι κατι που παιζει εδω και καιρο στην πολη...
αν ξερεις κατι παραπανω στο θεμα του σαλπι-γιδη παω πασο και φυσικα δεν εχω την απαιτηση να το γραψεις εδω μεσα....
οτι ειναι να γινει θα γινει οπως ειπες κι εσυ...αλλα ελπιζω να μην γινει αυτο που λες εσυ ;D ;D ;D

Diego-4

• Guest
Το μόνο που ξέρω είναι να φωνάζω "ΠΑΟΚ" , σε λύπες και χαρές , στα εύκολα και στα δύσκολα.
Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο.
Έγραψα κάτι που δεν έπρεπε και το μετάνιωσα.Λάθος μου ακόμα και στο timing.
Μου βγήκε αυθόρμητα.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
http://www.gazzetta.gr/content/view/33852/2/

Αφρικανε αφρικανε ελα να κανεις με τον Μπακα κονε.....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ο ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...
Απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Sportnet, από την Λατινική Αμερική, που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση αναφέρουν ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν στο στόχαστρο τους τον Αργεντινό φορ, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην Λάρισα!

Η ΑΕΛ δεν σκοπεύει να ανανεώσει τον δανεισμό του Αργεντινού φορ που παρεμπιπτόντως έβαλε γκολάρα με την ΑΕΚ, αλλά ούτε και να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη από την Τσακαρίτα, τα οποία ανέρχονται στις 600.000 ευρώ.

Το προεδρείο της Τσακαρίτα έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα κινηθεί πρωτίστως για τον δανεισμό (ή ακόμα και για την αγορά του παίκτη) εάν όλα πάνε καλά και η ομάδα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από την διαδικασία των πλέι οφ.

Οι Αργεντίνοι ουσιαστικά έχουν δώσει το ΟΚ στον δικέφαλο για την μεταγραφή που θα ολοκληρωθεί εάν το σεντόνι βαφτεί ασπρόμαυρο! Αλλωστε ο Ζήσης Βρύζας στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αργεντινή είχε επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας τόσο για τον Πάρα, όσο και για τον μπομπέρ της Τσακαρίτα Χαβιέ Τολέδο, το κασέ του οποίου είναι πάντως απλησίαστο!

http://blogareis.blogspot.com/
http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=187888
Βαλτε και αυτον στην τεραστια λιστα μεχρι τωρα... και εχουμε 14 Μαιου.. καλα παμε...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μια μεταγραφή είναι κάτω απο τη μύτι σας και όλο δεν την βλέπετε!
Μπάμ κάνει , μπάμ ! Βάζοντας μπροστά το καλό του ΠΑΟΚ και όχι τον οπαδικό  μου εγωισμό , λέω "ΜΑΚΑΡΙ".

γκαγκάτσης!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Suicidal

• Βασικός
χίλιοι καλοί χωράτε λέμε......  :D ;D :D ;D :D ;D

http://img526.imageshack.us/img526/4875/thematchb.jpg

ΑΣΥΛΟ ΠΑΟΚ χεχε
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Δλδ και οι 4 θα έρθουν?

GeorgT

• Guest
Για την ώρα, πάντως, τουλάχιστον οι άνθρωποι του «δικέφαλου» που θεωρούν τον Κουτσιανικούλη πολύ καλό ποδοσφαιριστή δεν έχουν κάνει την κίνησή τους. Ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης μιλώντας χθες στο «Goal» ξεκαθάρισε ότι:

«Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση από πλευράς του ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Κουτσιανικούλη. Αν υπήρχε δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να τη συζητήσουμε, αλλά και να τη δημοσιοποιήσουμε. Σας λέω ότι δεν έχουν κάνει καμία πρόταση για την απόκτησή του ούτε από τον ΠΑΟΚ ούτε από κάποια άλλη ομάδα. Ενδιαφέρον υπάρχει και προκύπτει από αρκετές ομάδες και κυρίως από το εξωτερικό. Υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλία και Αγγλία. Εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα, αλλά από την άλλη αν είναι τυχερό του να φύγει από τον Εργοτέλη δεν πρόκειται να του σταθούμε εμπόδιο» είπε ο Απόστολος Παπουτσάκης. Από τον ΠΑΟΚ λένε ότι η περίπτωση του Κουτσιανικούλη είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αλλά παράλληλα και πολύ ακριβή για τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7759&pubid=2699427

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
και συνεχιζουμε...

Προ των πυλών Ζοάο Πάουλο και Φωτάκης

fotakis_ael.jpgΜια ανάσα από την απόκτηση των Ζοάο Πάουλο και Γιώργο Φωτάκη φαίνεται ότι βρίσκεται ο «δικέφαλος του Βορρά», όπου ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. «Ζεστοί» παραμένουν οι «ασπρόμαυροι» για την περίπτωση του Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ να μην έχουν τελειώσει ακόμα αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης διεκδικεί την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ, ωστόσο οι συνεργάτες του Φερνάντο Σάντος αναζητούν ήδη παίκτες που θα ενισχύσουν το «ασπρόμαυρο ρόστερ τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΞΕΔΡΑ, δύο παίκτες που φαίνεται να πλησιάζουν στην Τούμπα είναι ο Ζοάο Πάουλο της Ραπίντ Βουκουρεστίου και ο Γιώργος Φωτάκης της Λάρισας.

Σε ότι αφορά τον αμυντικό της Ρουμανικής ομάδας το συμβόλαιο του εκπνέει το 2010 ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν θέλει να μείνει άλλο στην Ραπίντ και πιθανότερος προορισμός του είναι η Θεσσαλονίκη. Άλλωστε το γεγονός ότι είναι συμπατριώτες με τον Φερνάντο Σάντος δίνει ένα ακόμα θετικό στοιχείο στην ενδεχόμενη μετακίνηση.

Στο μεταξύ ο μέσος της Λάρισας Γιώργος Φωτάκης παραμένει ο πρώτος εγχώριος στόχος για τον δικέφαλο του Βορρά» και από την στιγμή που τελειώσει η διαδικασία των πλέι οφ αναμένεται να γίνει και επίσημη κρούση προς την Θεσσαλική ομάδα.

Στο μεταξύ οι Θεσσαλονικείς δεν φαίνεται να έχουν παρατήσει την περίπτωση του Βασίλη Κουτσιανικούλη του Εργοτέλη και από την στιγμή που δεν έχει μπει δυναμικά κάποια μεγάλη ομάδα για την απόκτηση του σκέφτονται να κάνουν το «κόλπο γκρόσο» και να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Μπορεί οι οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του Ηρακλείου να είναι υψηλές ωστόσο οι παράγοντες του ΠΑΟΚ αισιοδοξούν ότι μπορούν να τον ντύσουν στα «ασπρόμαυρα» δεδομένης της επιθυμίας που έχει ο «Μέσι του Ηρακλείου» να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα.

http://www.gazzetta.gr/content/view/33945/2/

Offline sany

• Αποστολή
  • **
ÊÜðïéïé Ý÷ïõí ðïëý ìåãÜëç öáíôáóßá

ÅíäéáöÝñïí ôïõ ÐÁÏÊ ãéá ôïí Ìðßëéôóá ôçò Óßâáóðïñ áðïêáëýðôïõí ïé Ôïýñêïé. Äçìïóßåõìá ôçò ãåéôïíéêÞò ÷þñáò áíáöÝñåé ðùò ç åëëçíéêÞ ïìÜäá Ý÷åé êáôáèÝóåé ðñüôáóç ãéá ôïí 30÷ñïíï ÂñáæéëéÜíï êåíôñéêü áìõíôéêü, ýøïõò 3,5 åêáôïììõñßùí åõñþ! Ùóôüóï, ï ÄéêÝöáëïò äåí åßíáé ç ìüíç ïìÜäá ðïõ åíäéáöÝñåôáé ãé’ áõôüí, êáèþò âñßóêåôáé óôï óôü÷áóôñï ôçò ÖåíÝñìðá÷ôóå, ôçò Áë ×éëÜë, êáèþò êáé Üëëùí ôïõñêéêþí ïìÜäùí.

Óýìöùíá ìå ôçí åöçìåñßäá «Fanatik», ï ÐÁÏÊ Ý÷åé êáôáèÝóåé ðñüôáóç ãéá ôïí Ìðßëéôóá, áëëÜ äåí åßíáé ç êáëýôåñç ðïõ Ý÷åé óôá ÷Ýñéá ôçò ç Óßâáóðïñ. Ï 30÷ñïíïò äéåèíÞò Üóïò Ý÷åé áêüìç Ýíá ÷ñüíï óõìâüëáéï ìå ôçí ïìÜäá ôïõ, ùóôüóï ç ÖåíÝñìðá÷ôóå èÝëåé íá ôïí ðñïóèÝóåé óôç ìç÷áíÞ ôçò, ðñïóöÝñïíôáò 2,5 åêáôïììýñéá êáé ôïí ÌðïõñÜê ùò áíôÜëëáãìá. Ôçí ßäéá þñá, ç Áë ×éëÜë äßíåé 5 åêáôïììýñéá åõñþ ãéá íá ôïí áðïêôÞóåé.

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=24872&catid=24

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Αν και δεν μ αρεσει να σχολιαζω για τους υποψηφιους μεταγραφικους στοχους εν τουτοις σημερα σε ενα μικρο κειμενο της Εξεδρας κανει λογο για μετακινηση του Στελιου Βενετιδη στον ΠΑΟΚ.Αν πραγματοποιηθει θα προκειται κατα τη γνωμη μου για την καλυτερη καλυψη του αριστερου ακρου της ομαδας κατα τη γνωμη μου.
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ