Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119953 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

wolf

• Guest
ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ , ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ . ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. Ο ΕΝΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ(ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΥΛΟΒΙΤΣ) ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ 10ΑΡΙ,2ος  ΦΟΡ, ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ , ΕΠΙΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

GeorgT

• Guest
καλα εγω αμφιβάλω αν καποιος εκτος του τεχνικού επιτελείου να ξερει λεπτομέρειες για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομαδας!! Ακομα κ Φωτακηδες, Βιτολους κλπ κλπ αν δεν ανακοινωθούν επίσημα δεν τα πιστεύω!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Ξέρουνε τι κάνουν και ξέρουνε τι δίνουνε προς τα έξω.

apaoki13

• Guest
Σίγουρα οικονομικά δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε τους υπόλοιπους όπως και να καλύψουμε το ποσό που ζητάει ο τέλης. Όμως μπορούμε να προσφέρουμε έμψυχα ανταλλάγματα και καλό ποσοστό μεταπώλησης. Το ότι σε μας θα παίξει είναι σίγουρα στα συν

Κάτω τα χέρια απ' τον Μπαλάφα!

@ Davids τι ξέρουν "τι δίνουνε προς τα έξω" αν τα δίνουν αυτοί μόνο για να κάνουν πλάκα μπορεί να το κάνουν. 40 ονόματα φτάσαμε κι ακόμη δεν έχουμε υπογράψει με κανέναν. Εγώ πιστεύω ότι το 90% είναι μαλακίες των μάνατζερ και των δημοσιογράφων. Οι υπόλοιποι μπορεί να δέχτηκαν καμιά κρούση και να το κάνανε παντιέρα.

Offline tsag

• Αλλαγή
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=24684&catid=24

" Παίζει μόνος...

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε και πρότεινε στον Εργοτέλη 1,2 εκατ. ευρώ για τον Κουτσιανικούλη, συν έναν παίκτη (μάλλον τον Αθανασιάδη) καθώς και ένα φιλικό. Τα νέα μεταδίδονται πολύ γρήγορα κι έτσι ακόμα και η αποστολή του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο Βιετνάμ έμαθε για την προσφορά του Δικέφαλου του Βορρά. Αν και θα περίμενε κανείς αντίδραση εκ μέρους του Ερυθρολεύκων, αυτό δεν έγινε. Και πλέον οι Θεσσαλονικείς έχουν τον πρώτο λόγο.

Μιλάμε για μια πρόταση που ως πακέτο μπορεί να φτάσει τα 2 εκατ. ευρώ, ποσό που γέρνει την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για την καλύτερη πρόταση που έχουν στα χέρια τους οι Κρητικοί, μια επίσημη πρόταση την οποία ο Απόστολος Παπουτσάκης θα αποφασίσει ίσως την Παρασκευή 15/5.
"

Από τα καλύτερα ανέκδοτα που άκουσα τελευταία!!!! Συνεχίστε έτσι δημοσιογραφάρες μου!!! Γ@μώ το "λειτούργημά" σας
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

GeorgT

• Guest
κανει μπαμ πλεον οτι ο τελης τα βγαζει αυτα για να ανεβάσει την τιμή του σουπερ Μεσσι! Τη μας νοιάζει?? Ας τους πιάσει κότσο α λα οικοδόμου σταϊλ!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
apaoki

Εγω πιστεύω οτι ο ΠΑΟΚ ρίχνει λίγο στάχτη στα μάτια. Θεωρώ οτι ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με παίκτες (σιγουρα όχι του ....μέσι) με τους οποίους μπορεί να επιθυμεί απόλυτη εχεμύθια. Φυσικά δεν το κάνει αυτό για μένα και για σένα. Για τα σιχάματα τον ΦΜ που δεν το έχουνε σε τπτ να διαλύσουνε μια μεταγραφή. Στην περίπτωση του Κουτσιανικούλη το πρόβλημα το δημιουργεί η ΠΑΕ Εργοτέλης.

Κοιτα να δείς τι γίνεται τωρα. Εαν ο παίκτης πραγματικά θέλει να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, πρέπει ο ΠΑΟΚ σήμερα να αποσύρει το ενδιαφέρον του. Να πει οτι ο Εργοτέλης ζητά παράλογα ποσά. Με αυτον τον τρόπο θα προκαλέσει ρ ρήξη στις σχέσεις του μέσι με τον σύλλογο και ο Εργοτέλης θα αναγκαστεί να έρθει στα λογικά του. Βέβαια δεδομένο οτι οι άλλες ΠΑΕ δεν θα κυνηγήσουν τον παίκτη και οτι ο παίκτης όντως θέλει Τούμπα.

Απο εκεί και πέρα 2 εκ ευρώ για έλληνα παίκτη είναι παράλογο. Ελληνας παίκτης με σίγουρα λάθος ποδοσφαιρική παιδεία και σίγουρα ελληνικα κουσούρια δεν ρισκάρω τόσο μεγάλο ποσο. 

Και για να μην μου την πέσετε. Τον φοβάμαι γιατι έχει γίνει πολύ ντόρος στο όνομα του.
« Last Edit: May 14, 2009, 11:22:10 by Davids4 »

apaoki13

• Guest
Έχεις δίκιο ρε φίλε αλλά τα περισσότερα που βγαίνουν προς τα έξω είναι τόσο τραβηγμένα που λες δεν γίνεται. Ο ΠΑΟΚ να δώσει έστω κι 1 εκατομμύριο για παίκτη (όχι μόνο Έλληνα, ακόμη και Αργεντίνο) το κόβω δύσκολο για το φετινό καλοκαίρι.

Εγώ μέχρι τώρα κρατάω ως πιθανές μεταγραφές τον Αμπουμπακαρί και ίσως και τον Κρέσιτς. Για τα υπόλοιπα δεν κρατάω καν μικρό καλάθι. Το πέταξα και θα το ξαναπιάσω μετά τα play off. Α! και για να μην ξεχνιόμαστε με τόσα παίρνουμε και τον βαψομαλιά τον Εστογιανόφ. Πλάκα κάνουμε; Ίδια λεφτά για τον Εστογιανόφ και ίδια για τον Κουτσιανικούλη;

Offline nf

• Αποστολή
  • **
ούτε αυτούς τους 2 κράτα φίλε, εγώ ένα ξέρω ότι δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το ποιοι θα έρθουν!
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Diego-4

• Guest
Μια μεταγραφή είναι κάτω απο τη μύτι σας και όλο δεν την βλέπετε!
Μπάμ κάνει , μπάμ ! Βάζοντας μπροστά το καλό του ΠΑΟΚ και όχι τον οπαδικό  μου εγωισμό , λέω "ΜΑΚΑΡΙ".

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
diego εννοείς βιτολο?

πάντως για μένα η πρώτη φετινή μεταγραφαρα είναι να μείνει ο σόρλεv, και η δεύτερη να μείνει ο βιερινηα.. για τον πρώτο πάνω κάτω τα ξέρουμε, για τον δεύτερο ξέρει κανεις τι παίζει ?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Diego-4

• Guest
ποιος Βιτόλο ρε....

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
σαλπι-γιδης?  :12: :12: :12:

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
παιδιά παρακαλώ, μην αρχίσουμε πάλι με ονόματα...
υποθέτω όλοι θυμάστε τί έγινε με ονόματα στυλ αχρηστέα, παπ, κατσουρ, φύσσα, κοντοπούτανου και δε συμμαζεύεται...
cool λοιπόν, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ μόνο και όχι φήμες και ιδιαίτερες συζητήσεις σας παρακαλώ πολύ...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
αα γιατί είπες για οπαδικό εγωισμό και λέω μήπως του τάxεις κρατημένα για την καράτια στον "βιερινηα" :P

τον "κοντοπουτανο" μετά και από την υποδοχή του στην αλλαγή στη τούμπα το αποκλείω..

τι να σου πω, δώσε κάνα άλλο στοιχειο  ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
α ρε ΠΑΟΚτσή, λίγο σαλαμάκι θέλεις να σε πετάξουνε......
:-\
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
σωστος ο Bill.... ;)
αλλα η ομαδα χθες νικησε οποτε λειπουν <<καποιοι>> απο το φορουμ για να γινει η σχετικη μανουρα...θα εμφανιστουν στην επομενη ηττα παλι οποτε θα ξεχασουμε ξανα τις μεταγραφες...

Offline nf

• Αποστολή
  • **
δάγκωσε τη γλώσσα σου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
παιδες
για εξοδους παιζει τιποτα νεοτερο;
τι παιζει με κωνσταντινιδη, βαγγελη, λακη,δαρλα, ηλιαδη; φευγουν ολοι;
αραμπατζης, γεωργιου, αθανασιαδης, μπαλαφας;μαλλον μενουν;
αναστασακος, μπακα, χουτος; στο περιμενε;

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
δάγκωσε τη γλώσσα σου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

εγω να την δαγκωσω αδερφε αλλα μερικα πραγματα στον ΠΑΟΚ δεν θα αλλαξουν ποτε, οποτε...
σορυ για το οφ τοπικ