Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 120735 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apaoki13

• Guest
@ypoglosios. Βιάστηκες με τον Ντίκα. Η Κατάνια δεν είχε ιδέα ότι ο παίχτης ήρθε Ελλάδα για να συμφωνήσει με τη γριά. Στιγμές δόξας και η διοίκηση της Ρέμου. Ανακοινώνει παίκτες χωρίς να συμφωνήσει με τις ομάδες τους.

Offline blue_eyes

• Βασικός
ωραιες οι υπεργηρες.. οριστε ζηση, ξυπνα επιτελους. Καλεσε οποιον παικτη θελεις να υπογραψει ενα συμβολαιο και καποια στιγμη το λεμε και στην ομαδα τους μωρε ή το μαθαινουν και απο τα ρεπορταζ του μινου

κοφαλαλε δεν εχεις και αδικο για τους καπνους και τις φυλλαδες αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση κατι παιζει. Δεν ειναι τυχαιο οτι υπαρχει η ιδια πληροφορηση απο τοσες μεριες

CLUB LARISA

• Guest
O μαυρούλης του Πανσερραικού είναι ένας τρεχαλατζής 22 ετών με γνώσεις κόφτη κ πολλά πνευμόνια.Μπροστά δεν μπορεί, ούτε την κάθετη έχει, αλλά θα βοηθήσει πολύ στην ανάσχεση κ το ....παίδεμα μικρών αντιπάλων....Προορίζεται ούτως ή άλλως ως αλλαγή κ back up κ ως τέτοια να μην μας χαλάει καθόλου.Έπαιζε στην Ολλανδία όπου κ ανδρώθηκε κ τα βασικά τα ξέρει. Άλλωστε το πολυετές που προσφέρει ο ΠΑΟΚ ισούται με ευκαιρία μεταπώλησης.....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
o σκαουτ μεσα μου λεει πως ο γκανεζος εχει στοιχεια να εξελιχτει σε καλο εργαλειο για μια ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο.

εργαλειο,το ξαναλεω,δεν τον βαφτιζω παιχταρα γιατι δεν ειναι.

στο μονο ολοκληρο ματς που τον ειδα φετος ηταν στο μεταξυ μας(περσι τον ειχα δει σε αρκετα αλλα διαφορετικο επιπεδο η β απο την α).
μας πηρε μονος του το κεντρο με τα τρεξιματα του...βεβαια ηταν και ο χειροτερος φετινος ΠΑΟΚ σε εκεινο το ματς...

διαφωνω με τον μπλου σε κατι.τα βασικα τα ξερει.ξερει που και ποτε να τρεξει,ξερει να στοπαρει υποφερτα,εχει καλη κοντινη και συνηθως παραλληλη
πασα(οτι δεν εχει δλδ ο ηλιαδης),ενω εχει και καλουτσικο σουτ απ'εξω.δεν παταει ομως περιοχη σχεδον ποτε και αυτο για να ειμαι ειλικρινης
δεν μ'αρεσει.

προλαβαινω τον ζηση;τι λετε;ψαχνω και για εξτρα εισοδημα αμα κατσει(οπαδος που θελει να βγαλει λεφτα απο την ομαδα του :D)

υ.γ ελπιζω να μην παρεξηγησει κανεις το χιουμορ μου γιατι ειμαι αταλαντος σε αυτον τον τομεα (σκαουτ πχ ειμαι αριστος)  :P

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Αστα αυτα ρε τσιμπουρι, που θελεις να βγαλεις λεφτα απο το υστερημα του ΠΑΟΚτση. ;D Να πας στον Λαζοπουλο καλυτερα ;D

zagorakis

• Guest
«Είμαστε κοντά σε συμφωνία»

ΤΩΝ ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ & ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ

Ετοιμος να ανηφορίσει προς τη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα είναι και ο Ντάριο Κρέσιτς, επιβεβαιώνοντας πλήρως το «Goal», που πρώτο ενημέρωσε για τη διαφαινόμενη μεταγραφή. Ο ψηλόσωμος τερματοφύλακας, του οποίου το συμβόλαιο με τον Πανιώνιο τελειώνει στις 30 του Ιούνη, τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει στην Τούμπα την καριέρα του. Ο ίδιος ο 25χρονος Κροάτης μιλώντας χθες στο "Goal" δήλωσε ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. «Σήμερα επικοινώνησε μαζί μου ο εκπρόσωπός μου και μου είπε ότι είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο με τον Πανιώνιο τελειώνει και θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ μου δίνει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσω την καριέρα μου σε μια ομάδα ακόμη μεγαλύτερη. Θα πρέπει να περιμένουμε ωστόσο να τελειώσουν όλα θετικά. Θεωρώ πάντως ότι για μένα ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή επιλογή αφού πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα» είπε ο Κρέσιτς στο "Goal".

Ο Κροάτης φαίνεται πάντως ικανοποιημένος από την προοπτική που του δίνει ο ΠΑΟΚ έστω και αν όπως γνωρίζει και ο ίδιος θα πρέπει να δώσει μάχη με τον Κώστα Χαλκιά τον τερματοφύλακα της Εθνικής αλλά και έναν από τους πλέον σταθερούς γκολκίπερ στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. « Δεν το σκέφτομαι αυτό. Είναι σίγουρο ότι ο συναγωνισμός εφόσον τα πράγματα πάνε καλά θα είναι μεγάλος, αλλά αυτό δεν με φοβίζει. Aλλωστε δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίζει ποιος θα αγωνίζεται στα παιχνίδια».

Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι του "δικέφαλου" στράφηκαν στην περίπτωση του Κρέσιτς θέλοντας να δημιουργήσουν μεγαλύτερο συναγωνισμό στη θέση του τερματοφύλακα θεωρώντας ότι αυτό θα ωφελήσει και την ομάδα τους αλλά και τον Κώστα Χαλκιά από τον οποίο είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Πότε θα ανακοινωθεί η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη; «Δεν γνωρίζω πότε θα έρθω στη Θεσσαλονίκη. Το συμβόλαιό μου με τον Πανιώνιο τελειώνει τον άλλο μήνα. Στη συνέχεια θα μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα». Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν φροντίσει να κάνουν εδώ και καιρό τις κινήσεις τους για τη μεταγραφική τους ενίσχυση από την εγχώρια αγορά με παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι, όπως ο Κρέσιτς και ο Αμπουμπακάρι και από ό,τι φαίνεται έπεται και συνέχεια.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7713&pubid=2481407

Callahan

• Guest
Για τον αμπού, τα πράγματα είναι απλά:

Σοβαρή ομάδα, σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, χωρίς ΜΑΥΡΟ στο κέντρο δεν υπάρχει!
Δεν θα πρωτοτυπήσουμε εμείς τώρα!!

Οι άνθρωποι ξεκινάνε να τρέχουν και ξεχνάνε να σταματήσουν.

northeagle_4

• Guest
ηρθε ο νεος Ναγκμπε λεμε !!!!

Offline savage republic

• Βασικός
Για τον αμπού, τα πράγματα είναι απλά:

Σοβαρή ομάδα, σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, χωρίς ΜΑΥΡΟ στο κέντρο δεν υπάρχει!
Δεν θα πρωτοτυπήσουμε εμείς τώρα!!

Οι άνθρωποι ξεκινάνε να τρέχουν και ξεχνάνε να σταματήσουν.

Πολύ ρατσιστικό αυτό ρε Κάλαχαν. Δεν είναι απλά μαύρος. Έχει όνομα. Δεν καθορίζεται από το χρώμα του ως παίκτης. Μία μόνο λέξη θα σε πω: Αμαεφούλε.

ηρθε ο νεος Ναγκμπε λεμε !!!!
Καμμία σχέση. Άλλο στυλ παίκτη ο μεν, άλλο ο δε. Αυτός παίρνει κεφαλιές και δεν κάνει σουτ.

MAYROS

• Guest
Εγώ πάντως ένα ματς είδα του Πανσεραικού φέτος, κύπελλο
με χανούμι στην τηλεόραση και επειδή υπήρχε η φιλολογία
για τον Αμπουμπακαρί κάθησα και παρακολούθησα τον
αγώνα προσεκτικά, το συμπέρασμα μου ( μόνο από το
συγκεκριμένο ματς όμως) , είναι ότι παίκτης Αμπουμπακαρί
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, απλά τραγικός και άμπαλος, ελπίζω ότι ο Βρύζας
ξέρει και βλέπει καλύτερα από μένα.

ive4

• Guest
μήπως θές να πάρουμε εσένα για μαύρο στο κέντρο ; (λόγω νικνέημ, χαχαχα) :D

apostolos

• Guest
Θα παρακaλουσα να γίνει το εξής σε αυτό το topic οποιος θέλει φυσικά: Για παίκτες που ακούγεται ότι θα έρθουν ας λέει ο καθένας ο,τι θέλει... Μπινελίκια, δεν τον πάω, πιστεύω ότι είναι άσχετος κλπ...

Αλλα για παίκτες που κλείνουν επίσημα στην ομάδα και θα ανήκουν από το χρόνου στην οικογένεια του ΠΑΟΚ θα παρακαλούσα αρνητικές και κυρίως επιθετικές απόψεις να τις κρατάμε για τον εαυτό μας. Οποιος κι αν είναι ο νέος παίκτης θα φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το χρόνου και απαιτείται ο στοιχειώδης σεβασμός ειδικά πριν καν τον δούμε στην ομάδα. Επίσης νομίζω ότι το καλύτερο είναι να υπάρχει θετικό κλίμα τουλάχιστον αρχικά για τον κάθε νεοφερμένο μας αρέσει δεν μας αρέσει. Είναι στοιχειώδες. Μπινελίκια κατά τη διάρκεια της χρονιας και αν έχετε αγανακτήσει ρίξτε όσα θέλετε, αλλα είναι αμαρτία πριν καν να έχει παίξει στην ομάδα ο παίκτης να ακούει μουρμούρες...

Aσε που μειώνεται και η πιθανότητα να γίνει ρόμπα ο εκάστοτε κράχτης και παραδείγματα υπάρχουν πολλά πχ Χαλκιάς που έκανε κόσμο και κοσμάκη να αναθεωρήσει και να πει βιαστικά να κράξω...Πρόταση απλά είναι και οποιος θέλει την εφαρμόζει, εγώ πάντως έτσι κάνω εδώ και αρκετό καιρό και μια χαρά πάει το πράγμα....

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
To γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές ΘΕΛΟΥΝ να έρθουν στον ΠΑΟΚ και ΘΕΛΟΥΝ να παραμείνουν σε αυτόν, εμένα με γεμίζει ικανοποίηση.

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει όλα όσα θέλει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αγωνιστικό στόχο, Ευρωπαικά παιχνίδια, διοικητική σταθερότητα, πληρωμές στην ώρα τους, έναν αξιοσέβαστο προπονητή, ένα φανατικό κόσμο που τους αγαπαει και ζωή σε μια όμορφη πόλη.

Εάν ήμουν παίκτης εγώ δε θα ήθελα τίποτε περισσότερο.
Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να διαλέξει αυτός ποιους ποδοσφαιριστές θα αποκτήσει και δε θα πρέπει να τους παρακλάει ή να αποτελεί τη δεύτερη ή την τρίτη επιλογή τους.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline arwstos

• Αλλαγή
Και σε λιγο καιρο προσθεσε και:
προπονησεις σε ενα συγχρονο αθλητικο κεντρο
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ο Αμπουμπακάρι, εφόσον και επίσημα ανακοινωθεί η απόκτησή του, θα έχει δικαίωμα να συμμετέχει στα παιχνίδια των πλευ οφ ?

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
οχι βεβαια ;D
απο 1η Ιουλιου θα εχει το δικαιωμα συμμετοχης σε επισημα παιχνιδια.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Γέμισμα

Ο Μοχάμαντ Αμπουμπακάρι έγινε πριν από τρία χρόνια ο πρώτος παίκτης από την ακαδημία της Φέγενορντ στην Γκάνα που προσκλήθηκε στο Ρότερνταμ και πήρε συμβόλαιο στη μητέρα-ομάδα. Σήμερα, τρία χρόνια αργότερα και με επαρκές το δείγμα από τη θητεία του στον Πανσερραϊκό, είναι ένα χρηστικό γέμισμα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ 2009-2010. Οχι για ενδεκαδάτος, αλλά πάλι για να κάνει συμμετοχές. Ιδίως αν η επόμενη περίοδος «δώσει» κι ο ΠΑΟΚ έχει πολλά ματς να παίξει...

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=71&artid=24076&catid=92

kostas4

• Guest
οι ultras ειπαν και παλι στην εκπομπη τους οτι του παπαζογλου ειναι τελειωμενο.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
τελειωμένο?
δηλαδή με ποιά έννοια? οτι αποκτήθηκε ή ότι δε πρόκειται να αποκτηθεί?

Offline diegito4

• Αλλαγή
αποκτήθηκε.

άλλωστε ο παπάζογλου απάντησε την προηγούμενη βδόμαδα σε ντεμέκ πρόταση του ρούλη αρνητικά την τελευταία μέρα διορίας που του δώσανε για τα μάτια του κόσμου..