Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 120018 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Ρε παιδια δεν μπορω να πιστεψω αυτο που γινεται στην ομαδα μας. Τσιμπιεμαι απο εδω, τσιμπιεμαι απο εκει, ενιοτε ριχνω και καμια φαπα στον εαυτο μου να δω αν ειμαι ξυπνιος.

Σχεδιασμος, αγνωστη λεξη μεχρι πριν 1-1,5 χρονο, τωρα μεταγραφες,, οπως λεει και ο Georgie-4- και το πιστευω και εγω οτι οι μετγραφες ειναι κατα 80% ετοιμες, προπονητικα κεντρα, πανδαισια στα εισητηρια, γουστα.
Εχω ξεχασει τις λεξεις απληρωτοι, προσφυγες, καταληψεις, συλλαλητηρια.

Επειδη εχω ξεφυγει λιγακι: Μεσι κ@λοπαιδαρα μολις τελειωσει το συμβολαιο σου με την ομαδουλα που παιζεις, ελα στην μεγαλυτερη ομαδα της υφηλιου.

Υ.Γ.
Ζαγορ-Ζηση-Σαντος ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΛΩΝ.
Υ.Γ. 2.
Κωνσταντιονου-Πηλαδακη: Γ@μιεστε (εστι να αναψουν τα αιματα λιγακι).
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Suicidal

• Βασικός
συνήθως δεν εκδηλώνομε και πολύ στις μεταγραφές, αλλα ένα θέλω να το πω αυτή την στιγμή:

Αυτόν τον Dica που πήραν οι γριές ΠΟΛΥ θα τον ήθελα σε μας, και βασικά ακόμα να καταλάβω πως και γιατί πήγε στις καταραμένες ! Είναι τρελό πολuεργαλείο, 28 χρονων και παίζει ΟΛΕΣ τις θέσεις από κέντρο και κάτω ! κρίμα, αν και είμαι σίγουρος ότι ο Ζήσης εννοείτε ότι θα μας βγάλει τα ματια.....

απλά μια σκέψη μου ήταν , και είπα να την μοιραστώ μαζί σας....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
αν και οφ τοπικ να συμφωνησω κι εγω με τον μπιλι απλα να πω οτι με μια προχειρη αναζητηση που εκανα στο νετ ειδα οτι ο συγκεκριμενος παικτης φετος εχει μολις τρεις συμμετοχες στην κατανια...και αυτο γιατι ειχε προβλημα με τον προπονητη του.και μαλιστα ειχαν παει λεει οπαδοι της κατανια σε μια προπονηση της ομαδας και απαιτουσαν να φυγει ο ντικα απο την ομαδα γιατι δημιουργουσε συνεχως προβληματα μεσα στα αποδυτηρια...
συνοπτικα δηλαδη προκειται για καλο παικτη αλλα με πολυ προβληματικο χαρακτηρα γι'αυτο αλλωστε και θα παρει μονο 350 χιλιαρικα τον χρονο στην γρια,ποσο μικρο σε σχεση με την ποδοσφαιρικη του αξια....
αλλα και για μπω ον τοπικ ειναι το πρωτο καλοκαιρι μετα απο χρονια που δεν ασχολουμαι καθολου με το ποιοι θα ερθουν στην ομαδα μας.εχω απολυτη εμπιστοσυνη σε ολα τα ατομα που ασχολουνται με τις μεταγραφες μας και ειμαι σιγουρος οτι καποια μελη του φορουμ θα την βγαλουν στο αεροδρομιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ολο το καλοκαιρι ;D ακους @zagorakis?

zagorakis

• Guest
Δωσε μας και αλλο αδελφε joker  ;D. Μην σε δω ομως σε κανενα αεροδρομιο το καλοκαιρι, θα σε δωσω στεγνα  ;)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
συνήθως δεν εκδηλώνομε και πολύ στις μεταγραφές, αλλα ένα θέλω να το πω αυτή την στιγμή:

Αυτόν τον Dica που πήραν οι γριές ΠΟΛΥ θα τον ήθελα σε μας, και βασικά ακόμα να καταλάβω πως και γιατί πήγε στις καταραμένες ! Είναι τρελό πολuεργαλείο, 28 χρονων και παίζει ΟΛΕΣ τις θέσεις από κέντρο και κάτω ! κρίμα, αν και είμαι σίγουρος ότι ο Ζήσης εννοείτε ότι θα μας βγάλει τα ματια.....

απλά μια σκέψη μου ήταν , και είπα να την μοιραστώ μαζί σας....

Ακριβως το ιδιο σκεφτηκα Bill οταν εμαθα για τον Ντικα οτι παει στον Ηρακλη..
Αλλα οπως εμαθα πριν προταθει στον Ηρακλη προταθηκε σε ΠΑΟΚ και Λαρισα.. ο Βρυζας εξετασε την περιπτωση του και εκρινε μαζι με τον Σαντος οτι δεν τους κανει επειδη ειναι αργος και επειδη κατα περιοδους εχει δημιουργησει πολλα προβληματα στις ομαδες που αγωνιζοταν(για αυτο κολλαμε και στον Μαρκες της γριας)..συν οπως ειπε και o Joker ειχε μολις 3 συμμετοχες φετος με την Κατανια.. στην Λαρισα εκριναν πολλα τα περιπου 400.000 που ζητηθηκαν... και τελικα κατεληξε στον Ηρακλη με 220.000!! Αυτο δεν το πολυ καταλαβα αλλα μαλλον λογω Προτασοφ επεσε τοσο η τιμη..

Offline diegito4

• Αλλαγή
Ο Αμπουμπακαρί στην Τούμπα τώρα..

Offline toy

• Αλλαγή
Ο ντίκα κοστίζει μαζί με τα μανατζερικά κλπ από 380 έως 400 χιλ.

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

kostas4

• Guest
θεωρω τον ιβιτς καλυτερο του Ντικα.και για να πηγε στην γρια κατι σημαινει.μην ασχολειστε με μεταγραφες αλλων ομαδων και ειδικα μικροτερων.

πολυ καλη επενδυση για το μελλον ο αμπουμπακαρι

CLUB LARISA

• Guest

Τυπικότητες..... ;)
Τον ανάκογλου τον πήρε απ' το χέρι?Αυτός μας καίει....

zagorakis

• Guest
O Αμπουμπακαρι λογικά θα αντικαταστήσει τον Ηλιάδη και ο Φωτάκης τον βαγγελή. Λογικά πάμε για ακόμη έναν στα χαφ και μάλλον παίχτη κόφτη για όταν θα λείπει ο Γκαρσία. Όρε γούστα που θα βγάλουμε φέτος

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εγώ πάντως δίνω και λεφτά για να παίξω στον ΠΑΟΚ...

CB και ενίοτε CF...

Offline blue_eyes

• Βασικός
επιτέλους ξανανοιξε το τοπικ  ;D

τον ντικα τον ειχα δει 2 φορες πριν 2 χρονακια περιπου και μου αρεσε παρα πολυ για αυτο και τον θυμαμαι. Εχει πολυ καλη τεχνικη. Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι και αν κανει φασαριες αλλα παικτικα τον εχω για εναν πολυ καλο παικτη, καλυτερο των Ιβιτς-Βαγγελη που παιζουν στην ιδια θεση. Ειδομεν......

τον αμπου τον θεωρ τον μαυρο ηλιαδη, δλδ πολυ τρεξιμο, εργατης, καλος χαρακτηρας αλλα απο μπαλα ναθινγκ. Προφανως προοριζεται για αλλαγη.........

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **

ποιος Αμπουμπακαρί και μαυρα αλογα....
P.A.O.K

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
O Αμπουμπακαρι λογικά θα αντικαταστήσει τον Ηλιάδη και ο Φωτάκης τον βαγγελή. Λογικά πάμε για ακόμη έναν στα χαφ και μάλλον παίχτη κόφτη για όταν θα λείπει ο Γκαρσία. Όρε γούστα που θα βγάλουμε φέτος

Ρε συ με τον ζηση κανεις παρεα?...
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αμα δεν κανει παρεα ο προεδρος με τον Ζηση ποιος θα κανει ρε συ IRON? :D :D

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
επιτέλους ξανανοιξε το τοπικ  ;D

τον αμπου τον θεωρ τον μαυρο ηλιαδη, δλδ πολυ τρεξιμο, εργατης, καλος χαρακτηρας αλλα απο μπαλα ναθινγκ. Προφανως προοριζεται για αλλαγη.........

καμια σχεση το παιχνιδι του ενος με του αλλου, μαλλον δεν τον εχεις παρακολουθησει φιλε μπλου

chiltsid

• Guest
θα συμφωνήσω με dave,το μονο κοινο χαρακτηριστηκο τους,ειναι το πνευμονι.
εχει καλυτερη τεχνικη απο τον ηλιαδη,καλυτερο κοντρολ και ειναι καλος τακτικα,επισης προερχεται απο τις ακαδημίες της feyenoord,κατι που σημαινει πως ειναι πολυ μπροστα στο θεμα ποδοσφαιρικης παιδειας.
επιθετικα δεν προσφερει τοσο πολυ αλλα προσπαθει να γινετε επικυνδινος,κατι σαν τον βερον.
γενικα τον θεωρω αξιολογο παικτη και εξελισημο,καλη μεταγραφη,αν ερθει.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Παιδια ο μαυρουκος αυτος τι θεση παιζει?...Επιθετικο η αμυντικο χαφ?...Απο σουτ εχει καλο?...

Δεν τον εχω δει καθολου για αυτο ρωταω..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

northeagle_4

• Guest
τον ειχα βαφτισει τον καλυτερο παικτη των σερρων απο προπερσυ στην πορεια ανοδου των σερρων μαζι με τον ταντιτς που παοδειχτηκε λιγος.
 Τελικα αυτος ανταποκριθηκε και σε συνθηκες Α' εθνικης με το παραπανω,ηταν και παλι ο καλυτερος παικτης των σερρων.Σκυλος και πολυ ισοροπημενος παικτης αμυντικα και επιθετικα,ολο το κεντρο μονος του.Τα θετικα του ειναι ο αγωνιστικος τσαμπουκας ,η ταχυτητα και οι τοποθετησεις του.Υστερει ακομα στην τελικη προσπαθεια σουτ πασα,αλλα μοιραζει γενικα πολυ καλα το παιχνιδι.τον ειδα σε 12 ματς τουλαχιστον αυτα τα 2 χρονια και εχω σχηματισει πολυ καλη αποψη,επενδυση για το μελλον και πολυ καλη λυση για τον παγκο διπλα σε βερον,παμπλο αν προσεξει μπορει να γινει ΠΟΛΥ αξιολογος παικτης.