Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119511 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Λαριβέι: όλες οι φυλλάδες (πλην Α.Μ.Θ.)
Σαλπιγγίδης: ο ίδιος για να γλυτώσει τις μάπες και το γράψανε σαν είδηση
Φιλομένο:    μετροσπορτ, σπορτ24
Κανακούδης: gazetta.gr, goal.com
Νούνο Ασίς:    ολες
Νταμιαν Ντιαζ: gazetta.gr
Αμπουμπακαρί: SportDay
Ζοάο Πάολο Αντράντε:   sport24.gr
Αουτσε: ?? ?? ?
Πιπίνης: gazetta.gr
Ραμόν Οκάμπο: sport24.gr, sport.gr
Ζεβλάκοφ: ολες
Ριμόλντι: ??
Ζαιρι:
Μιλάνο:
Νταλιεβίτσιους: Goalnews
Φωτάκης: SportDay, goladay, sport24
Καρυπίδη:   ολες (δηλώσεις του οτι θα ξαναγυρίσει)
Κρεσιτς: SportDay
Παπάζογλου: Α.Μ.Θ. (με ερωτηματικό), αλλά σίγουρα η σκουλικοφυλλαδα τού σούπερ3
Μοχταρι: Bild (γερμανική)
Tόνι Κάλβο: Η γάτα
Ραμόν Ντάριο Οκόμπα:     sport24.gr (18/4/09)
ντερνίς:   gazetta
Νοβαρέτι:   sportday (22/4/09)
Δ. Παπαδοπουλος: εξεδρα, γράφει για πιθανή κρούση κ απο ΠΑΟΚ (22/4/09)
Λεονάρντο: Sportday, Σπορ του Βορρά (23/4/09)
T. Παπαζογλου  sportday, εξεδρα, σπορ του βορρα (24/04/09)
Κουτσιανικούλης: Goal (εφημερίδα) (25/4/2009)

Offline lik4

• Αλλαγή

Λαριβέι: όλες οι φυλλάδες (πλην Α.Μ.Θ.)
Σαλπιγγίδης: ο ίδιος για να γλυτώσει τις μάπες και το γράψανε σαν είδηση
Φιλομένο:    μετροσπορτ, σπορτ24,εξεδρα 25/4
Κανακούδης: gazetta.gr, goal.com
Νούνο Ασίς:    ολες
Νταμιαν Ντιαζ: gazetta.gr
Αμπουμπακαρί: SportDay
Ζοάο Πάολο Αντράντε:   sport24.gr
Αουτσε: ?? ?? ?
Πιπίνης: gazetta.gr
Ραμόν Οκάμπο: sport24.gr, sport.gr
Ζεβλάκοφ: ολες
Ριμόλντι: ??
Ζαιρι:
Μιλάνο:
Νταλιεβίτσιους: Goalnews
Φωτάκης: SportDay, goladay, sport24
Καρυπίδη:   ολες (δηλώσεις του οτι θα ξαναγυρίσει)
Κρεσιτς: SportDay
Παπάζογλου: Α.Μ.Θ. (με ερωτηματικό), αλλά σίγουρα η σκουλικοφυλλαδα τού σούπερ3
Μοχταρι: Bild (γερμανική)
Tόνι Κάλβο: Η γάτα
Ραμόν Ντάριο Οκόμπα:     sport24.gr (18/4/09)
ντερνίς:   gazetta
Νοβαρέτι:   sportday (22/4/09)
Δ. Παπαδοπουλος: εξεδρα, γράφει για πιθανή κρούση κ απο ΠΑΟΚ (22/4/09)
Λεονάρντο: Sportday, Σπορ του Βορρά (23/4/09)
T. Παπαζογλου  sportday, εξεδρα, σπορ του βορρα (24/04/09)
Κουτσιανικούλης: Goal (εφημερίδα) (25/4/2009)

Offline petrov

• Αλλαγή
Δεν ξέρω αν αυτός ο παίκτης που θα δώσει την λύση θα είναι ο Λεονάρντο, αλλά φέτος ένα από τα προβλήματά μας ήταν το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ειδικά όταν απομακρύνεται σε πρώτο χρόνο η μπάλα από τα αντίπαλα μπακ και περιμενες να έρθει κάποιος δικός μας στην κορυφή να το σφηνώσει, σχεδόν ποτέ δεν είδες κάποιον εκεί (εξαίρεση το γκολ του Ίβιτς στην Ξάνθη, φωτεινή εξαίρεση). Προσωπικά το άτομο αυτό το γουστάρω, δεν μασάει να σουτάρει από οπουδήποτε, έχει σκοράρει μέχρι και από το κέντρο και αν έρθει καλώς να ορίσει.

zagorakis

• Guest
Θέλει ΠΑΟΚ ο Φιλομένο!

Από την Τρίπολη στη Θεσσαλονίκη, για χάρη του ΠΑΟΚ, θα ήθελε να μετακομίσει ο Λούσιο Φιλομένο! Ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο του Αστέρα, Γιώργο Μποροβήλο για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να ανανεώσουν τη συνεργασίας του και του εξέφρασε εμμέσως πλην σαφώς πως θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα στον «δικέφαλο του βορρά».

Ο ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει εδώ και αρκετό καιρό τον Φιλομένο και του έχει κάνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με 400.000 ευρώ το χρόνο, ωστόσο, ο παίκτης δεν έχει δώσει καμία απάντηση ακόμη. Από την πλευρά του, ο Μποροβήλος του πρόσφερε 350.000 ευρώ ετησίως και έτσι του αποκάλυψε την επιθυμία του να φορέσει τα «ασπρόμαυρα».

«Ο ΠΑΟΚ μου δίνει περισσότερα και προτιμώ αυτόν με τα σημερινά δεδομένα», φέρεται να του είπε ο Φιλομένο. Ο Μποροβήλος θεωρεί τις απαιτήσεις του παίκτη του ιδιαιτέρως υψηλές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες. Πάντως, ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε κανένα παιχνίδι διαπραγμάτευσης, και αν τελικά δεν γίνει το deal, θα στρέψει το ενδιαφέρον του σε άλλες περιπτώσεις παικτών.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=94918

Offline Wizard

• Αποστολή
  • **
για καρυπίδη όλα τα κυπριακά site γραφουν πως έχει συμφωνήσει με ομόνοια.. 

http://kerkida.net/showarticle.php?pageaction=ker&modid=ShowArticle&artid=20453&catid=1&catfilid=1

apostolos

• Guest
Λοιπόν θα σας πω πως θα έκανα εγώ τον μεταγραφικό σχεδιαμσό με βάση τα δεδομένα της νέας χρονιας. Θεωρητικά η omadα ράeι για καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα, δηλαδή τουλάχιστον δεύτερη θέση και αν όχι πρώτη τουλάχιστον πολύ κοντά στον πρώτο και έχει και υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Δηλαδή το roster πρέπει να μείνει δεμένο από την μια, πολυάριθμο και με κάποιες καλύτερες λύσεις στη βασική ενδεκάδα σε σχέση με φέτος. Που έπασχε ο ΠΑΟΚ φέτος όμως?

Xωρίς δεύτερη σκέψη η απάντηση είναι: Στην ταχύτητα! Καλός χρυσός ο Ίβιτς ο Bερoν ο Pablo και ο Sergio, αλλα στα υπάρχοντα  χαφ μονο ο Bierinia έχει μια σοβαρή ταχύτητα...
φυσικά και δεν λέω να φύγουν οι συγκεκριμένοι παίκτες. Κανεις τους δεν πρέπει να φύγει. Όμως: Η πτέρυγα πρέπει na kalufthei από έναν παίκτη γρηγορότερο του Sergio, και το επιτελικό χαφ να καλυφθεί από έναν παίκτη γρηγορότερο του Ίβιτς και του Beron. Από όλα όσα ακούγονται λοιπόν, για μένα ιδανικός επιτελικός η 10ri η σαν "8ρι" ας το πούμε είναι ο Ντερνίς. Τη σκέψη μου λέω, ούτε ξέρω αν γίνεται να τον πάρουμε ούτε τίποτα, λέω εγώ τι θα έκανα. Αν τώρα δεν γίνεται αυτό, ίσως ο Leonardo να είναι μια καλή λύση αλλα πραγματικά το συγκεκριμένο το παλικάρι δεν το έχω δει. Τώρα νομίζω ότι ένας extra επιθετικός πχ Φιλόμενο η Παπάζογλου και μερικές προσθήκες νέων που να εγκλιματίζονται σιγά σιγά πχ Μάκος Φωτάκης Παπάζογλου Σερρών μάλλον είναι απαραίτητες...

Βλέποντας και κάνοντας, υπάρχει εμπιστοσύνη στους Bρυζα, Santos κλπ αλλα και εμείς λίγο κους κους δεν είναι κακό να κάνουμε e?

Offline arwstos

• Αλλαγή

http://www.sport-fm.gr/article/174082

SportDay / Σωτηρακόπουλος Χρήστος
...

Ποτέ δεν μπόρεσα να αντιληφθώ την ξενομανία στις μεταγραφές. Διαβάζω πως ο Παπάζογλου του Πανσερραϊκού είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και ειλικρινά χαίρομαι. Ενα παλικάρι με εξαιρετικά στοιχεία, το οποίο ο Χιούγκο Μπρος το είδε και το χρησιμοποίησε αμέσως (και ο Βέλγος κάτι ξέρει από καλούς κεντρικούς αμυντικούς), με ικανότητα να παίξει όσο λίγοι συνομήλικοί του στην ευθεία. Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός ψάχνει σε όλο τον κόσμο για παίκτες που ακόμα και καλοί να είναι, δεν ξέρεις αν θα θέλουν να έρθουν ή αν είναι αμφίβολης ποιότητας, τότε γιατί να θεωρήσουμε πως θα προσφέρουν περισσότερο από ένα Ελληνόπουλο;

Φυσικά και η αντίρρηση που εκφέρει κάποιος είναι πως και ο Μελίσσης Ελληνόπουλο είναι και υποσχόμενος όταν ήρθε στην Παιανία, αλλά δεν τα κατάφερε. Σύμφωνοι, αλλά ο Παπάζογλου είναι καλύτερος και τα πρωτογενή στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του δυσεύρετα. Μπράβο στον ΠΑΟΚ που προχωράει προσγειωμένα στις μεταγραφές, αλλά, κακά τα ψέματα, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που τα ελέγχει αυτά ο Βρύζας, ένας πραγματικά σωστός ποδοσφαιράνθρωπος που έμαθε τα μυστικά της τέχνης στην Ιταλία και εκτιμά σωστά τις καταστάσεις.
« Last Edit: April 26, 2009, 18:58:45 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

northeagle_4

• Guest
αν αυτος ο ανακογλου πραγματικα μας ενδιαφερει,το παιδι ειναι λαχειο ποιος παπαζογλου(σερρες) και λεοναρντο.
 το παιδι ειναι γρηγορο,τεχνιτης και με πολυ ψυζρο μυαλο για την ηλικια του.

Offline Matador

• Αλλαγή
Και εμενα με αρεσε αυτος ο Ανακογλου. Αριστεροποδαρος, τεχνιτης, γρηγορος με καλο κρατημα μπαλας και οξυδερκεια στις κινησεις του.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
αυτός ο πιτσιρίκος είναι πολύ καλός!! δεν είναι τυχαίο ότι προασπάθησε να τον κλέψει η μπενφίκα αλλά το περουκίνι τον έδεσε!!! δεν νομίζω να μας τον χαρίσει, θα θέλει φραγκάκια εκτός από δανεικούς!!!! Ακούστηκε ότι τον βλέπει και η άεκ με τον γαύρο!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Photis

• Guest
Πολύ καλός ο Ανάκογλου παιδιά....Πραγματικά ξεχώριζε από τον Πανσερραϊκό σήμερα...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή

ÂëÝðåé Âßôïëï
Ðñïò ôçí ìåñéÜ ôïõ Âßêôïñ Âßôïëï öáßíåôáé ðùò êïéôÜæåé ï ÐÁÏÊ, óýìöùíá ìå óåíÜñéá áðü ôçí Èåóóáëïíßêç. Ï Éóðáíüò áìõíôéêüò ìÝóïò, èá ìðïñïýóå íá áðïôåëÝóåé ìßá óçìáíôéêÞ ëýóç ãéá ôï êÝíôñï ôïõ «äéêåöÜëïõ», ùóôüóï ôç äåäïìÝíç ÷ñïíéêÞ óôéãìÞ, ïé Üíèñùðïé ôùí «áóðñüìáõñùí» äåí åßíáé óå èÝóç íá áó÷ïëçèïýí ìå ìåôåããñáöÝò, êáèþò áõôÞ ôçí óôéãìÞ ðñïÝ÷ïõí ôá Play-Off êáé ç ìÜ÷ç ãéá ôçí êáôÜêôçóç ìéáò èÝóçò ðïõ ïäçãåß óôï åðüìåíï Champions League.

ÐÜíôùò, üðùò êáé íá Ý÷åé ïé äéïéêïýíôåò ôïí ÐÁÏÊ, äåí ðñüêåéôáé íá êéíçèïýí ãéá ôçí óõìöùíßá ìå ôïí Âßôïëï, áí ðñþôá ï Éóðáíüò äåí ôåëåéþóåé ôéò äéáðñáãìáôåýóåéò ôïõ ìå ôïõò «êßôñéíïõò». Áõôü åðåéäÞ ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò äåí èÝëåé íá áíïßîåé… ðüëåìï ìå ôïí «áéþíéï» áíôßðáëï áõôÞ ôçí óôéãìÞ, êáèþò üðùò åßíáé ëïãéêü, èÝëåé üëç ç ðñïóï÷Þ ôùí ößëùí (áëëÜ êáé ôùí ðáéêôþí) ôçò ïìÜäáò ôïõ, íá åßíáé óôñáìÝíç óôéò áíáìåôñÞóåéò ãéá ôá Play-Off, üðïõ Üðáíôåò åëðßæïõí óôçí… õðÝñâáóç.

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=148&document_id=127206

CLUB LARISA

• Guest
Ρε ποιός Πιπίνης, ποιός Παπάζογλου κ ποιός Βιτόλο (ούστ)....Ανάκογλου τον ελένε κ όλα τα παιδάκια κλαίνε.....Κ 17 χρονών.....
Πάντως σαν να είδα οτι η ...... μαγιά ψιλοέδεσε, γιατί ο Γαρδέλης την μπλούζα του κρατούσε στο τέλος του ματς.......

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
επειδη ακουγονται πολλα σεναρια για παπαζογλου,ανακογλου,αμπουμπακαρι και καποτε για γεωργιαδη εγω πιστευω ακραδαντα πως κανενας παιχτης του πανσεραικου δε χωραει στο υψηλο επιπεδο που φτασαμε την ομαδα μας.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@CLUB ναι και πήγε μια κυρα να του την πάρει και ο Γαρδέλης προσπάθαγε να τις εξηγήσει ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε με μάυρες φανέλες και ότι η κόκκινη ήταν του πιτσιρίκου...οεο...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ρε παιδια επειδη ειμαι λιγο ζαλισμενος και δεν λειτουργω καλα,ποιον λετε γαρδελη?

Offline nf

• Αποστολή
  • **
χαχαχαχαχαχα αυτό ήμουν έτοιμος να ρωτήσω και εγώ......
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

CLUB LARISA

• Guest
ρε παιδια επειδη ειμαι λιγο ζαλισμενος και δεν λειτουργω καλα,ποιον λετε γαρδελη?
Toν Ivic  ;D

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ρε εσείς, ο πιτσιρικάς του Πανσερραϊκού αντάλλαξε φανέλα με τον Ίβιτς και κατευθυνόταν στην φυσούνα, αλλά του την πέσανε οι κάφροι οι δικοί μας και του πήρανε με το στανιό τη φανέλα του Ίβιτς. Στα καπάκια, ένας σεκιουριτάς πήγε να τον προστατέψει από τις ορδές των βαρβάρων, και κοιτούσα τον μικρό να του δείχνει πίσω του και να εξηγεί με παράπονο ότι του πήρανε τη φανέλα. Έτοιμος να κλάψει ήτανε. Στο μεταξύ τι καφριλίκι ήταν πάλι το χθεσινό ρε μάγκες; Εδώ κάποιοι επειδή δεν πρόλαβαν τους δικούς μας, ξεσήκωσαν τις φανέλες του πιπίνη (!) και του καλλιμάνη (!). Χριστός και Παναγία. Ήθελα να ξερα, αυτά τα καφρόπαιδα θα μου μοστράρουν δηλαδή φανέλα καλλιμάνη στην καφετέρια σήμερα το απόγευμα; ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

GeorgT

• Guest
τον ειδα αυτον, ήρθε μετα στη 4α, φόρεσε πρώτα τη φανελα του ιβιτς μην του τη πάρει κ κανένας, μάλωσε με εναν που τον έκραζε που μπηκε μεσα κ ολα μέλι γαλα (κ δεν ηταν κ πιτσιρικάς)!
ΑΑΑ ΡΕ Σερτζιο είσαι ολα τα λεφτά, στα περισσότερα παιχνίδια ερχετε κ τη ρίχνει μέσα στη κερκίδα!