Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119505 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Πιστεύω να καταλαβαίνεται οτι αυτο το τόπικ μονο για τέτοια ειναι μεσα Απριλίου.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Παρακαλω για τα πνευματικα δικαιωματα Davids!

Ηταν την εποχη που θα στελναμε τον φουτσινι να πουλαει cd εξω απο την τουμπα.   :D

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
τσ τσ τσ......

Εντάξει Εντάξει

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,3882.msg48887.html#msg48887

Τι ωραίες εποχές

Χασιωτς Πεχλιβανς Γιαννιτσανάκς Σκαρμουτσς Φουτσιν

πήξαμε τώρα με το κάθε παπαρα βερόν και γκαρσία και και.......

DJ COMBRA Κάπου εκεί πηρε το μάτι μου να γράφεις οτι ο Γιασεμής ξέρει κιλά μπαλά ......  :rasta:

apaoki13

• Guest
ωραία έμειναν άλλοι τρεις και κλείσαμε. Την άλλη εβδομάδα μπορούμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Αθλητικό κέντρο κλείσαμε ή ακόμη; Μπορεί κάποιος σαλονικιός να ρωτήσει στα ράδια σήμερα;

Σοβαρά τώρα. Θυμάστε κάποια άλλη χρονιά που τα μεταγραφικά σενάρια να ξεκινήσαν τόσο νωρίς; Ούτε καν ο Απρίλης δεν μπήκε κι αυτοί έβγαλαν το ρόστερ και ετοιμάζονται για τις μεταγραφές του Γενάρη.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Μπορούμε να το πάμε ένα βήμα παραπάνω νομίζω..
Από αύριο δημοσιεύματα για τον Φωτάκη πχ να διαμαρτύρεται γιατί δεν τον βάζει ο Σάντος αρκετά, ή για πρόταση που έχουμε από την Τουρκία για Φιλομένο... :lol:

Offline dave

• Αλλαγή
εδω και τρια χρονια δυστυχως τετοια εποχη ασχολουμαστε με μεταγραφες αφου ειμαστε εκτος στοχων και σχεδον αδιαφοροι τις τελευταιες αγωνιστικες.
ετσι φετος ενω παλευουμε για το τσαμπιονς λιγκ καποιοι συνεχιζουν να ασχολουνται με μεταγραφες και να παιζουν τους μανατζαρεους...

εχουμε χρονο και το καλοκαιρι παιδια χαλαρωστε...ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη δεν ειναι αδιαφορος, παλευει για το τσ.λ και θελει ηρεμια...

φευγει λεει ο μουσλιμοβιτς, φευγει το σκουληκι ο ηλιαδης....αισθανεται αδικημενος ο γκαρσια...στην κρισιμοτερη καμπη του πρωταθληματος ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ασχολουνται απο συνηθεια και μονο με βλακειες....

ελεος....

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Ο παπαδόπουλος ποιο νούμερο πήρε, λίγο γρήγορα γιατι βιάζομαι.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ποιος ειναι αυτος ο Μοχταρι που λεει η αλητικη οτι συμφωνησε?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

bagos1

• Guest
στην αθλητική μπορεί να ξέχασαν οτι ο μάρτης εχει 31

Offline blue_eyes

• Βασικός
προχτες αντι να βαλουν τα ρολογια μια ωρα μπροστα βαλανε τα ημερολογια 1 μερα και την περασαν για πρωταπριλια σημερα βαγγο..

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **

DJ COMBRA Κάπου εκεί πηρε το μάτι μου να γράφεις οτι ο Γιασεμής ξέρει κιλά μπαλά ......  :rasta:

Eντάξει ρε φίλε, στα πρώτα του χρόνια στον ΠΑΟΚ έπαιξε αρκετά καλά. Εγώ θυμάμαι στην 4 να τον αποθεώνουν. Δεν ήταν και ο "φονιάς", αλλά είχε πετύχει αρκετά σημαντικά γκολ που δώσανε βαθμούς, μάλιστα κάποια από αυτά ήταν ιδιαίτερα όμορφα, όπως κάτι λόμπες ή το ψαλιδάκι με τη Ρεν. Άμπαλο προσωπικά δεν τον λεω. Αυτή η εντύπωση μας έχει μείνει γιατί τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ είτε περπατούσε, είτε δεν μπορούσαμε να τον ξεφορτωθούμε.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Και δεν εχουμε μπει ακομα στον Απριλιο..... καλα παμε...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Ελα ρε για πλάκα το είπα.

Εγω πάντα θα θυμάμαι το ματς μεσα στα χιόνια με τον όφη. Γκόλ με @@@

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
κοιμαστε ολοι μου φαινεται.......οι  μεταγραφες  αρχισαν
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=638E18304693913A32B29241470A91AC?newsCode=141E9DJOQ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δεμηρτζόγλου Κωνσταντίνου (γεν. 1994) του Νικολάου από το σύλλογο Καλλιθέα Κατερίνης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί βασικό μέλος της μεικτής Πιερίας (γεν. 1993-94) και από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του στη Βόρεια Ελλάδα. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή εντάσσεται στο πλαίσιο της επενδυτικής πολιτικής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε θέματα υποδομών.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=141E9DJOQ

Αυτες ειναι επισημες μεταγραφες...ολες οι αλλες φημες ειναι να χαμε να λεγαμε... αν δεν μπει η τζιφρα...

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
φιλε biv στο τσακ σε περασα....
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Αντε πιτσιρίκο

Καλως ήρθες στην οικογένεια μας. Σου εύχομαι ολόψυχα να ζήσεις μεγάλες στιγμές.

Τα μυαλά στο κεφάλι και away απο τις γκόμενες.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
τι μακρια από τις γκόμενες ρε Davids? τι μακρια!
μέσα με τα μπούνια το παιδί!
να μας βγει κανάς πισωπατητός...?
ΑΣΕ ΡΕΕΕΕΕ
ΠΑΟΚ και γκομενες!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Ασε ρε ράμπιτ γιατι ξέρω έναν παίκτη μας που τον έχει αδειάσει μία και έχει λιώσει να πούμε τουλάχιστον μέχρι πέρσι.

Να πηδήξει το παλικάρι μην πέσει με τα μούτρα όμως.

Ειναι σημαντικό αυτό.