Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119845 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
σκουλήκι δε ξέρω...ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ όμως είναι πλέον δεδομένο ότι είναι ο κάθικος!

Offline bozik

• Αλλαγή
Πως ακριβώς γάμησα το τόπικ δεν καταλαβαίνω.

Μια ερώτηση έκανα συγκεκριμένη επειδή είχα μια διαμάχη με εναν φίλο μου χθές. Και ρωτάω και κάτι συγκεκριμένο. Που να έγραφα Ο κοντός στον ΠΑΟΚ. Πωπω πραγματικά θελω να δω που θα φτάσει.

εάν ήξερε κάποιος θα σε απαντούσε ναι η όχι...τη επιμένεις...εδώ οι δημοσιογράφοι που γυρνάνε όλοι μέρα στα γραφεία,γραφουν ότι τους κατεβει για το πλάνο που υποτίθεται θα ακολουθήσει η παε...θα ξέρουμε εμείς...πάντως μονο κακό πιστεύω ότι θα κάνει η μεταγραφολογία ενόψει πλέι of...βεβαια σιγά μην τον νοιάζει τον κόλκα και τον κάθε κόλκα ο ΠΑΟΚ...άμα τους ένοιαζε δεν θα έγλειφαν τους κλεφτες από το πρωί μέχρι το βραδυ...όπως βεβαια και τα site με χορηγούς
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Αν ήμουνα σκουλίκι θα σας είχα δώσε κάποιους  ρε. xexex

Τελοσπάντων απλά προτιμώ να ρωτήσω εδώ παρά να ακούσω τον κάθε Κόλκα.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
για ποιους ειμαστε σιγουροι πανω-κατω οτι μαλλον φευγουν?ηλιαδης και βαγγελης?
μπακαγιοκο πιστευω θα του ανανεωσουν και προφανως και του αξιζει.
στο χουτο θα γινει προταση?
και για να ξεκαθαρισουμε κατι!ο παπαζογλου ειναι πραγματικα καλος επιθετικος?ειναι πραγματικο ταλεντο η μπα?τι πιστευετε?
ο αμπουμπακαρι αξιζει να παιξει στον ΠΑΟΚ?
αυτα τα ολιγα... ;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

GeorgT

• Guest
μηπως βιάζεσαι λιγο, ακόμα μαρτιο έχουμε! πως να αποφασίσουν π.χ απο τώρα αν μείνει ο χουτος έχοντας ακόμα 5 παιχνίδια η χρονιά!

apaoki13

• Guest
@ Davids δεν το γάμησες ρε αδερφέ. Πλακίτσα κάνω. Σ' αυτή τη φάση αυτό το topic είναι μόνο για σενάρια και παπαριές.

@ nikos1988. Αυτό με τον Παπάζογλου και μένα μου κάνει εντύπωση. έχει παίξει 4-5 παιχνίδια με το σκουλήκι και κάποια ματς στην Ελπίδων. Βέβαια είναι 20χρονών οπότε εξελίξιμος αλλά ας μην ξεχνάμε και την εξέλιξη κάποιων δικών μας 20χρονων.

Υπάρχει βέβαια και το "θέλω" της διοίκησης για αρκετούς Έλληνες στην ομάδα οπότε κάποιες από τις κινήσεις που ακούγονται ίσως να έχουν να κάνουν και μ' αυτή τη στρατηγική (Φωτάκης, Παπάζογλου).

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Ειναι νωρις ακομη αλλα γνωμη μου ειναι οτι το μπατζετ δε θα ειναι μεγαλυτερο απο το περσινο, οποτε μην ονειρευεστε Ιμπραιμοβιτς και λειπα ονειρα θερινης νυκτος. Η ομαδα ειναι ηδη στρωμενη απο φετος και θελει μερικες προσθηκες για να γινει πραγματικα ανταγωνιστικη για τον τιτλο. Κατα τη γνωμη μου θα γινουν δυο ειδων κινησεις (περα απο τους δανεικους που λογικα θα μεινουν ολοι, με μοναδικο ερωτηματικο τον Αντονιο λογω υψηλης ρητρας).

1. Θα αποκτηθουν 1-2 (μακαρι 3) παικταραδες πρωτης γραμμης (στυλ Μουσλι, Κοντρερας, κλπ.) κυριως μεσοεπιθετικα (ιδιως για τα πλαγια, γρηγοροι και με ικανοτητα στο ενας εναντιον ενος, εκει που εχουμε αποδεδειγμενα προβλημα δηλαδη)
2. Θα αναβαθμισθει ποιοτικα το ροστερ με σχετικα φτηνες λυσεις σε συγκεκριμενες θεσεις ωστε να αυξηθουν οι επιλογες στη διαρκεια της χρονιας (Κρεσιτς αντι Ριζου, Αμπουμπακαρι αντι Ηλιαδη, Φωτακης αντι Βαγγελη).

Πιθανον να αποκτηθει ενας αμυντικος (Καρυπιδης?) αλλα δεν ξερω αν αυτο σημαινει οτι καποιος θα φυγει. Ερωτηματικο ο Χουτος ιδιως αν παρθει αλλος επιθετικος. Παντως να μενουν και Χουτος και Μπακαγιοκο το βλεπω κομματι δυσκολο. Μαλλον θα σταματησει ο Κωνσταντινιδης. Ερωτηματικο κατα τη γνωμη μου και ο Γκαρσια που εχει χασει παρα πολλα παιχνιδια λογω τραυματισμων και τιμωριων και ισως να χρειαστει να "θυσιαστει" για να βρεθουν λεφτα για μια καλη μεταγραφη. Αυτα απλα σαν μερικες (προωρες ειναι η αληθεια) δικες μου σκεψεις. Παντως τα πλει-οφ μπορει να αλλαξουν την τυχη καποιων ποδοσφαιριστων αλλα οχι και το μπατζετ, γιατι και 2οι να βγουμε, οι πιθανοτητες να φτασουμε στους ομιλους ειναι πολυ λιγες, οποτε η διοικηση (σωστα) δεν θα ρισκαρει.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Εγω λεω να βρειτε αλλη ιφιγενεια να θυσιασεται και να αφησετε τον παυλαρα στην ησυχια του.   >:(
Δεν ειναι το προβλημα μας το 6αρι! Δεν καταλαβαινω γιατι εχετε κολλησει με αυτο.. Βαλτε ρε παμπλιτο-σορλεν-ντερνις(πχ) στο κεντρο και ελατε πειτε μου οτι ειναι αργο!! Ο αμπουμπακαρι μια χαρα μπορει να συναγωνιζεται με τον μπαλαφα για το ποιος θα καλυπτει τον παμπλιτο αν λυπει.. δεν καταλαβαινω γιατι σωνει και καλα πρεπει να παρουμε αλλο 6αρι... Με 600.000 ευρα δλδ βρισκουμε καλυτερο απο τον παυλαρα? η' μηπως θα τον πουλησουμε στα 32 του με 15 ματς φετος και θα βγαλουμε φραγκα? Δεν καταλαβαινω γιατι εχετε φαγωθει με το αρσενικο μας...

Αν φυγει ο παμπλο γιατι ειναι αργος, ο σερτζιο γιατι ειναι μεγαλος, και ο ζλαταν επειδη θα φερει φραγκα, να δω μετα την νοοτροπια που τοσο πολυ ευαγγελιζομαστε και τον κορμο που τοσο πολυ θελαμε να χτισουμε φετος...

Παλι καλα που υπαρχει ο βρυζας.  :P

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Δεν φευγει ο Γκαρσία. Είναι σίγουρο.

Απο την άλλη το έγραψα και για τον Μουσλί.
Αυτην την στιγμή που μιλάμε υπάρχει ένας παίκτης κάπου στον κόσμο που είναι καλύτερος απο τον Γκαρσία απο τον κοντρέρας και απο τον Βαγγελή.

Με προβληματίζει ο Θέμης βέβαια για το μπάτζετ.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απο τον βαγγελη υπαρχουν χιλιαδες παιχτες που ειναι καλυτεροι. Πχ εγω.  :P

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Κάνεις λάθος φιλαράκι

Ο ξάδερφος μου ο μικρός.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ο παμπλο φετος ηρθε στο τελος των μεταγραφων εντελως απροπονητος, παρολα αυτα εδειξε την κλαση του στα παιχνιδια που αγωνιστικε δικαιολογησε απολυτα το βιογραφικο του, την ποιοτητα του δυσκολα θα την βρεις αλλου κατ εμε απιθανο, το οτι ειχε καπιους τραυματισμους οχι σοβαρους αλλα που τον κρατησαν περισσοτερο απ'εξω απο οσο το συνηθισμενο ειναι καθαρα  θεμα προετoiμασιας του χρονου θα ειναι 2 επιπεδα πανω να το ξερετε..

zan

• Guest
Δυσκολο Ιουνιος θα ερθει....Υπομονη..

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Óôï ìðÜôæåô ãéá ôçí åðüìåíç ÷ñïíéÜ, õðïëïãßóôå ìåßïí ôá ÷ñÞìáôá ðïõ åéóðñÜîáìå áðü Ìåëßóç (2,2), Ïéêïäüìï (2,8), ÖåñíÜíôåæ (1) êáé ÓéêáìðÜëá (0,85). Óýíïëï 6,850,000€
ÐñïóèÝóôå ôá ÷ñÞìáôá áðü ôçëåïðôéêÜ åöüóïí ìðïýìå óôçí êåíôñéêÞ äéá÷åßñçóç.
(4,8-1,7=3,000,000€)
Óõí êÜðïéá ÷ñÞìáôá ðïõ äüèçêáí áðü Ýóïäá ãéá êÜëõøç ÷ñåþí ðïõ äåí èá õðÜñ÷ïõí öÝôïò êáé èá ìðïõí óôï ìðÜôæåô, ôüôå ðÜìå ðåñßðïõ óôá ßäéá.
¢ñá ðñÝðåé íá õðïëïãßóïõìå ôá ÷ñÞìáôá ðïõ êïóôßæïõí áõôïß ðïõ èá áðï÷ùñÞóïõí, ãéá íá äïýìå ðüóá èá îïäåýóïõìå ãéá áðüêôçóç ðáéêôþí.

Ìðáêáëßóôéêá üëá ôá ðáñáðÜíù, áëëÜ ìÝ÷ñé ôþñá áõôÜ éó÷ýïõí. ÂÝâáéá ðñÝðåé íá èåùñïýìå äåäïìÝíï üôé ï áñéèìüò ôùí äéáñêåßáò äåí èá ìåéùèåß, áëëÜ áíôßèåôá èá áõîçèåß. Ìå ôá üóá áêïýù (áðü äõóáñåóôçìÝíïõò ãéá ôï ãåãïíüò üôé ðñÝðåé íá ðëçñþóïõí óôá ðëåé ïö) üôé êÜðïéïé äåí èá áíáíåþóïõí ôï äéáñêåßáò, åßìáé áíÞóõ÷ïò ãéá ôï ìÝëëïí ôçò ïìÜäáò, áãùíéóôéêÜ ðÜíôá. Åêôüò áí áíáãêáóôåß ç ïìÜäá íá ðïõëÞóåé êÜðïéïí ðáßêôç êáé ìðïñÝóåé íá âñåé áîéüðéóôåò ëýóåéò ìå ôá ÷ñÞìáôá ðïõ åéóðñÜîåé.
Ìå ëßãá ëüãéá. ¼ôé ðëçñþóåé ï åðåíäõôÞò Ëáüò áõôü èá äåé ìÝóá óôï ãÞðåäï.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
η αν μαζευτουν χρηματα απο τη νεα αυξηση μετοχικου κεφαλαιου
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Με τα όσα ακούω (από δυσαρεστημένους για το γεγονός ότι πρέπει να πληρώσουν στα πλει οφ) ότι κάποιοι δεν θα ανανεώσουν το διαρκείας, είμαι ανήσυχος για το μέλλον της ομάδας, αγωνιστικά πάντα.

Οπως λενε φιλε Αλαμανα και οι Asia 'It is the heat of the moment'...Ειμαι σιγουρος για περισσοτερα διαρκειας του χρονου εκτος εξαιρετικου απροοπτου που για μενα ειναι να βγουμε 5οι στα πλει οφ.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
εχω την εντυπωση πως μεχρι τωρα εχουν βεβαιωθει λιγα χρεη προς την εφορια και πληρωνουμε την αντιστοιχη μικρη δοση.κανω λαθος?αν οχι ποτε θα μπουν και τα υπολοιπα χρεη υπο καθεστως εκκαθαρισης και θα μεγαλωσει αντιστοιχα η δοση?σιγουρα τοτε θα εχουμε προβλημα και οχι αυτο το καλοκαιρι?θα εχουμε και επιπλεον εσοδα αφου και το διαρκειας θα ακριβυνει (αποψη μου) με τους επιπλεον ευρωπαικους αγωνες+επιπλεον τηλεοπτικα ευρωπης

λογικα παρελθον αποτελουν ηλιαδης,βαγγελης,ριζος
ερωτηματικο οι κονσεισαο,χουτος,μπακαγιοκο,βιειρινια,μαρκος αντονιο,σορλεν

παντως και οι 5-6 παιχτες που ακουγονται εχουν κασε λογικα-φθηνα οποτε δεν νομιζω να χρειαστουμε καποια οικονομικη υπερβαση.συνολο να φθανουν ολοι μαζι το 1,5 μυριο βαρια.εχουμε καιρο ακομα και θα δουμε

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Áí åííïåßò ôá ÷ñÝç ðïõ åêñåìïýí óôá äéêáóôÞñéá, áõôÜ èá áñ÷ßóïõí íá óêÜíå áðü ÉáíïõÜñéï. ¼ôáí óõìâåß áõôü, áðü 15000€ äüóç ðïõ äßíïõìå óÞìåñá, èá ðÜìå óå 100.000€ Þ 200.000€ ôïí ìÞíá, áíÜëïãá ìå ôï ðïóü ðïõ èá åðéäéêáóôåß.

Åßíáé åðéôáêôéêÞ áíÜãêç íá ôåëåéþóåé ôï èÝìá ìå ôá ÷ñÝç ðñéí Þ ìÝóá óôï êáëïêáßñé. Áí íïìßóåé ç êõâÝñíçóç üôé èá ôï ÷ñçóéìïðïéÞóåé ùò ðñïåêëïãéêü ðõñïôÝ÷íçìá ôçò ãéá íá êåñäßóåé øÞöïõò, ðëáíÜôáé ïéêôñÜ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Βαλίτσες για Αργεντινή ετοιμάζει ο Βρύζας
Πριν το τέλος Μαρτίου, ο ΠΑΟΚ αρχίζει να δρομολογεί τις μεταγραφικές κινήσεις του εν όψει θέρους και είναι εύλογο πως αυτές οι κινήσεις θα γίνουν από τώρα και μέχρι το καλοκαίρι. Η πρώτη πληροφορία αναφέρει πως ο Ζήσης Βρύζας, ετοιμάζει βαλίτσες για υπερατλαντικό ταξίδι, όπου κάπου στην Αργεντινή πρόκειται να κάνει σειρά επαφών για παίκτη ή παίκτες που θα βολιδοσκοπηθούν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Βρύζας, θα φύγει στις αρχές του μήνα που έρχεται (3 ή 4 Απριλίου) και στο ταξίδι του περιλαμβάνονται δυο μεταγραφικοί στόχοι, τους οποίους θα ελέγξει προσωπικά ο ίδιος. Ακόμα στο ταξίδι αυτό ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα έχει συνάντηση με τον Οτάβιο Μπιάνκι, Αργεντινό τεχνικό, που θα τον βοηθήσει στις αναζητήσεις του αυτές.

Η δεύτερη πληροφορία προέρχεται από την Τρίπολη, εκεί όπου θα ταξιδεύσει ο ΠΑΟΚ στις 5 Απριλίου για τον αγώνα με τον γηπεδούχο Αστέρα. Η πληροφορία αυτή αναφέρει πως ο Δικέφαλος κοιτά και εξετάζει την περίπτωση του Αργεντινού Μάουρο Ραμίρο Μιλάνο. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, που στο περασμένο πρωτάθλημα έπαιξε μόλις σε 5 αγώνες στο τέλος της σεζόν, πετυχαίνοντας και 2 γκολ, είχε και φέτος μικρή συμμετοχή στα παιχνίδια του Αστέρα αλλά είναι ένας ταλαντούχος και χαρισματικός παίκτης με σημαντική παρουσία στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Όλα αυτά είναι η αρχή των μεταγραφικών κινήσεων του ΠΑΟΚ που θα κλιμακωθεί σταδιακά με την άνοιξη και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την τελική θέση που θα πάρει ο Δικέφαλος στο τέλος του πρωταθλήματος.

http://www.metropolisradio.gr/6862

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Βαλίτσες για Αργεντινή ετοιμάζει ο Βρύζας
Η πληροφορία αυτή αναφέρει πως ο Δικέφαλος κοιτά και εξετάζει την περίπτωση του Αργεντινού Μάουρο Ραμίρο Μιλάνο. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, που στο περασμένο πρωτάθλημα έπαιξε μόλις σε 5 αγώνες στο τέλος της σεζόν, πετυχαίνοντας και 2 γκολ,
το 1 απο τα 2 θυμομαστε που το χε βαλει παντως...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!